22. septembra 2014 12:40:56 CEST
S Manželkou sme mi kúpili cca pred pol rokom CB6000s. Na nosenie bol pohodlný, nebol s ním žiaden problém. No moja Manželka mi ho nedávala často. To ja som chodil za ňou, prosil ju, aby ma zamkla. Cítil som, že uzamkýnanie je iniciované viac mojou stranou, Ona vyhovela, no v podstate ju to nijako zvlášť nezaujímalo. Zvykol som často tajne onanovať, sčasti preto, lebo som mal pocit, že sa Jej môžem takto "pomstiť" za "nezáujem".(Onanovanie som mal zakázané už pred kúpou pásu, no predsa som si občas tajne uľavoval.) Pred pár týždňami sme sa kvôli pásu pohádali (nasadil som si ho a prosil ju o uzamknutie, no nevšimol som si, že si to neželá, a má so mnou iné plány) a následne sme mali dlhý rozhovor. V ňom mi objasnila, ža pás nemá pre ňu nijako zvlášť veľký význam - vraj ju mám poslúchať, či ho mám, či nie - sú situácie, kedy sa nosiť nedá, a Ona chce, aby som bol poslušný vždy. Veľa vecí som pochopil. Pás je pekná hračka, ale, priznajme si, je to viac odmena, než "trest", ako to väčšinou v BDSM býva. Uvedomil som si, že môj pocit "krivdy" bol krajne egoistický, a že dôležitejšie je vnímať Jej potreby a priania, a nechať sa ňou viesť. Pás ostal zamknutý v zásuvke, vravela, že mi ho chce nasadzovať iba vtedy, ak pôjdeme von, a budú tam iné ženy. Ja som pochopil, že ju chcem a mám poslúchať aj bez pásu - odvtedy som neonanoval, prijal som jej rozhodnutie a riadim sa ním. Ejakulovať mi nedovolí často, v priemere raz za týždeň. Posledné týždne je vraj so mnou viac spokojná. Netrvrdím, že pás je zbytočný - je to hračka a pomôcka, no vyhovieť prianiam svojej Vyvolenej a poslúchať a riadiť sa Jej príkazmi nie preto, že nemôžem inak, ale preto, že chcem, je oveľa krajší a naplňujúcejší pocit.