7. októbra 2013 12:09:58 CEST
zdravím všetkých, ja reálne som uzamknutý v páse, ale zamkol som sa sám, aby som vyskúšal všetky pocity s tým spojené a trénoval až si ma raz moja budúca pani krásne uzamkne a bol pripravený pre jej potešenie a potreby. Je to fantastický pocit, žiť s tým, že páš cítite 24 hodín denne a 7 dní v týždni na vtákovi a nemôžete absolútne nič a ste absolútne oddaný svojej Panej a to nielen slovne alebo akože, ale úplne do dôsledkov, že má pod kontrolou Vašu sexualitu a teda aj Vás. Je to krásny pocit, ak sa muž vzdá vlastnej sexuality v prospech svojej Bohyne, ktorej patrí a len pre potešenie, rozmar a použitie podľa jej uváženia. Zatiaľ nemám skúsenosť s dlhším nosením a priznám sa, že mám kovový pás, dosť je ťažký, robustný a priznám sa na môjho vtáka je primalý má v priemere 4,5 cm a dĺžku 9,5 cm, takže je problém ma do neho vôbec uzamknúť a stane sa, že sa pricvikne pri neopatrnej manipulácií koža do spoja a potom mám na penise neskutočnú modrinu a niekedy aj krv a lebo preseknutú kožku, ale pre Pani som schopný a ochotný znieť čokoľvek by si len želela a prikázala. No dúfam, že nájdem svoju Bohyňu, ktorej s láskou odovzdám kľúč a seba celého ako ma Boh stvoril...