Forums » Nekategorizováno

pas cudnosti

• 14. decembra 2013 22:09:16 CET
    ssubikk

na lepsi spanok, milovat polovicku aspon hodku jazykom zlozit pas fiknut ju ako kralovnu unavit vymasirovat vyhladit jej telo k uplnej unave a najkrajsie je v noci ked bude spat ju este poriadne pomilovat jazykom a uplne tie leskle ocka ked ju takto zobudis :) a potom uz len spat a mas rano .)
  • 14. decembra 2013 13:22:21 CET
    Tak neviem ako riesis spanie z pasom, ale ja mam pri dlhsom noseni problem respat celu noc ale inac neni problem ho nosit dlhsie co mi poradis na lepsi spanok hmm
  • 14. decembra 2013 0:20:38 CET
    chcel by som vyskusat
  • 11. decembra 2013 17:36:38 CET
    ...no commennt...
  • 11. decembra 2013 15:04:34 CET
    mam CB-3000 a nechcem nic vraviet ale ked ho mam dlhsie ako tri dni tak ma totalne tlaci hlavne pri rannej erekcii ked tam nemam bodce tak to ujde ale s nimi brrrr
    • 6 posts
    12. októbra 2013 21:21:40 CEST
    teda ak som správne prečítal, tak sa zoffino zamkol sám, teda hrá sa sám s sebou, experimentuje a vie čo raz ponúkne svojej Madam. ... hm ... si predstav som jeden s ženáčov, ktorý nosia pás dlhodobo, ked na to prijde, a nemám s tým vôbec ale vôbec žiadny problem ;)
  • 7. októbra 2013 17:33:57 CEST
    Zaujimavé pisanie,ale realita je asi ina že???ženáč si toto nemože dovolit,len tvoja predstava v hlavke,ale pišeš ako skutočnost.Ked si mne písal ,tak si sa hned ohradil ,že si ženatý a len v rámci toho čo ti možnost a okolnost dovolía.Tak sa ťa pýtám- kedy si sa sprchoval a spal vedla ženy asi v teplákoch?
  • 7. októbra 2013 12:09:58 CEST
    zdravím všetkých, ja reálne som uzamknutý v páse, ale zamkol som sa sám, aby som vyskúšal všetky pocity s tým spojené a trénoval až si ma raz moja budúca pani krásne uzamkne a bol pripravený pre jej potešenie a potreby. Je to fantastický pocit, žiť s tým, že páš cítite 24 hodín denne a 7 dní v týždni na vtákovi a nemôžete absolútne nič a ste absolútne oddaný svojej Panej a to nielen slovne alebo akože, ale úplne do dôsledkov, že má pod kontrolou Vašu sexualitu a teda aj Vás. Je to krásny pocit, ak sa muž vzdá vlastnej sexuality v prospech svojej Bohyne, ktorej patrí a len pre potešenie, rozmar a použitie podľa jej uváženia. Zatiaľ nemám skúsenosť s dlhším nosením a priznám sa, že mám kovový pás, dosť je ťažký, robustný a priznám sa na môjho vtáka je primalý má v priemere 4,5 cm a dĺžku 9,5 cm, takže je problém ma do neho vôbec uzamknúť a stane sa, že sa pricvikne pri neopatrnej manipulácií koža do spoja a potom mám na penise neskutočnú modrinu a niekedy aj krv a lebo preseknutú kožku, ale pre Pani som schopný a ochotný znieť čokoľvek by si len želela a prikázala. No dúfam, že nájdem svoju Bohyňu, ktorej s láskou odovzdám kľúč a seba celého ako ma Boh stvoril...
  • 26. septembra 2013 20:01:11 CEST
    dnes som si bol zobrat cb6000 a ze koneec vyzera to dobre
  • 19. septembra 2013 14:54:24 CEST
    mi prišiel pás cudnosti CB 6000 S. Idem testovať!
  • 17. septembra 2013 16:48:46 CEST
    skus ine "nastavenie", iny kruzok atd..
  • 17. septembra 2013 16:33:10 CEST
    Tak to mas moj obdiv ja uz teraz cakam kedy to pojde dole :D ale ani nie tak ktvoli orgazmu ale ze ma to neskutocne ale neskutocne omina a nic nepomaha
  • 17. septembra 2013 3:22:42 CEST
    jej zuzka ja som si teraz objednal spidewire2 :) ked pride vymenime kluce od zamkov? :) piss spravu
  • 16. septembra 2013 20:32:33 CEST
    Nedalo mi sa nepochvalit :-D ale dnes lamem svoj osobny rekors v CB 14 dni. Ale o nejakom pohodli sa teda hovorit moc neda. Uz aby to bolo dole :-D
  • 4. septembra 2013 20:29:43 CEST
    to sa chvalite ci stazujete?
    ..... tato tema tutovo dokazuje ze muzske pohlavie ma problem udrzat ftaka v gatoch, o ženach akosi nic.
    ..... no co uz nemame pipiky
  • 4. septembra 2013 13:43:42 CEST
    tvoj koment mi pripomina dominanta, co mi tu pisal, ze jeho subka isla aj celkom naha nakupit do obchodu, ked jej to prikazal...alebo ako mi jedna subka pisala, ako ma rada ked ju je pani privedie do romskej osady a necha ju tam vsetkymi chlapmi pretiahnut...vsetko realne sa stalo...ale od dnes verim vsetkemu co chlapi drziaci si vtaka za monitorom napisu...
  • 4. septembra 2013 13:36:56 CEST
    dik za objasnenie...ale ak som pochopila, teda semeno treba nejak dostat von...nie? :) za pat tyzdnov
  • 3. septembra 2013 22:45:35 CEST
    To presne záleží od miery submisivity daného človeka. Niekto je len submisív, ale nemusí byť otrok.
    • 6 posts
    3. septembra 2013 13:41:48 CEST
    podla mna pas cudnsoti ... ked sa Pani rozhodne ze ho bude subik otrok nosit tak mu ho nasadi, vsak o tom to je otrok subik, je pre potesenie Pani, a nie naopak, vyjednavat alebo podobne uplne zlee subik otrok je majetok Pani a ta vie co je pre neho dobre a spravne :) a rano som si nasadil pas :)
    • 6 posts
    3. septembra 2013 9:15:31 CEST
    utržkovito som regol tvoje myšlienky ohľadne dlhodobeho zamknutia v páse, ono to funguje asi tak, že je tam určité zdravotné riziko, ALE !!! čítaj pozorne, pokial je nositeľ zamknutý viac ako 4 - 5 týždnov je potrebné pristúpiť k uvolneniu cez masírovanie prostaty, tzv. milking. Teda čisto technicky s prihliadnutím na zdravotné riziká mužovi úplne stačí akési manuálne vytesnenie semena cez anál a či bude zamknutý v páse mesiac, alebo aj rok je úplne jedno.

PS : ako všetky ds hry a praktiky aj noseniu pásu cudnosti predhcádza akási dohoda medzi oboma, takže pokial sa tu bavíme o dobrovoľnom zamknutí, zrieknutí sa orgazmu a úplnom sexuálnom odovzdaní sa svojej Madam, ochotne sa podelím s každým o svoje názory.
    Určite nemá zmysel rozoberať debaty v smere, že musím byť v páse, lebo " musí " pretože nikto nič nemusí a ten kto nechce a nemusí si vždy nájde cestu von ... a to sa tíka nielen pásu ;)
  • 1. septembra 2013 23:24:04 CEST
    možno som zle pochopil, možno si sa nepresne vyjadrila, uznám že muži majú iné zmášlanie
    ale osobne si myslím, že ak by to bolo hocikomu nepríjemné to nosiť (neznesiteľné) tak to neni podla mna problem dať dole,(aj ked sa ten pas znicí)
    telo samo vie kedy ma dosť...
  • 1. septembra 2013 23:10:15 CEST
    ...co ak sa zaujimala....Roskova zena o vsetkom vedela....a myslim si,ze kazdy chlap je dost rozumny nato,aby vedel kedy uz ohrozuje svoje zdravie a "pychu"...ale ak sa chces spytat znalca...za toho ja pokladam janvajana.....
  • 1. septembra 2013 22:51:13 CEST
    si ma nepochopil...tym ze sa ,,nezaujima,, som nemyslela sex ale zaujem o jeho zdravie z dovodu ze to tam ma 5 tyzdnov....a nie zaujem o sex!!! citaj co pisem... ok ty 7-10 dni...a takych 33 co je zhruba 4 x krat dlhsie??? . este k tomu nezaujmu...zeny nie su ako muzi...ze pod pojmom zaujem...si predstavite iba slovo sex....zaujem je u zeny..starost...opatera...snaha pomoc...a nie sex
  • 1. septembra 2013 22:44:01 CEST
    ....lahostajnosti, nezáujme manželky - ženy a pod. a že to neni normálne že sa o neho nezaujima,

z vlastnej skusenosti viem, že po porode zaujimaju ženy dosť dlho ine veci než mužov vtak v klietke, alebo bez nej. žena a jej muž toho majú viac než dosť,hlavne ak maju aj druhé baby....
    vela krat je príjemnejšie si ísť len tak pospať.
    ale aby som sa vrátil aj k teme, síce som pas cudnosti nenosil, ale niekolko krát sa mi stalo, že som bola 7-10 dní bez vyvrcholenia aj bez polúcií a nebol žiadny problém....
  • 1. septembra 2013 22:30:09 CEST
    ...
    ale ja som na teba neutocil, ber to zlahka:-)) bolo to proste prve co ma ma po precitani tvojho profilu napadlo:-)))