Forums » Nekategorizováno

pas cudnosti

• 1. septembra 2013 22:18:54 CEST
    tak ty neveris profilom....vidis.. kazdy neverime niecomu...TEMA!!! a moje otazky...!!!
    a kde som sa ja vyjadrovala k frekvenciam pohlavneho styku?? Ja som pisala o erekciach....semene...a potrebe semena dostat z vajec von...za 33dni.
  • 1. septembra 2013 22:08:43 CEST
    poprve profilom neverim,
    po druhe ak budes po porode, resp. budes mat jedno alebo viac malych deti, potom sa vyjadruj k frekvencii pohlavneho styku,
    ps. doprajem ti dvojičky
  • 1. septembra 2013 21:37:05 CEST
    ano...som velmi skareda...a deti nemam koli tomu lebo ma nikto nechce pretiahnut....ale ak si ty a jurosik myslite ze to ako vyzeram a to ze jurosik si v profile nevie precitat kolko mam deti,..ze to patri k teme a mojim otazkam o pase cudnosti....hm...ste naozaj exluzivni partneri na komunikaciu...obaja....PYTALA SOM SA SUBIKOV KTORI MALI OSOBNU SKUSENOST S PASOM CUDNOSTI...AKO DLHO HO MALI....AKO DLHO SI MYSLIA ZE JE MOZNE HO MAT ....A AKO SA PRI TOM CITILI..... odpoved su....kolko mas deti...a ci som skareda....:))))
  • 1. septembra 2013 21:29:45 CEST
    ...
    joooj ale to si zle napisala, ze mas pravdivy profil:-)) takze si to zhrnme, vek 35, vaha 55 teda stihla, vlasy dlhe, bezdetna, slobodna... a co z toho vsetko vyplynie? Otazka:-)) Si skareda?:-)))) mi nedalo:-))
  • 1. septembra 2013 21:22:30 CEST
    moje info v profile je pravdive....precitaj si...
  • 1. septembra 2013 20:06:33 CEST
    subinka
    len jednu otazku, kolko mas detí???
  • 1. septembra 2013 16:29:49 CEST
    ...

...a zas sama zvada, roztrzky a prieky
    ...na pokojne nervy...bodli by tu lieky
    ...33 dni postu.....a aka nahla riava
    ...no snad iba Roska bolela tu hlava

...:-))...
    Ludia klud:)) aj ked si osobne myslim ze 33 dni je vela. No na druhej strane niekto onanuje 10 krat za den a to sa mi vela vidi tiez:)) takze co na plat kazdy sme original:))
  • 1. septembra 2013 13:06:37 CEST
    ....to by som sa neodvazila:-))))ale skor nez vynesies verdikt a z niekoho urobis nedoveryhodneho....porozmyslaj.....alebo sa skus riadit starym rimskym zvykom-In dubio pro reo:-)))pekny den
  • 1. septembra 2013 13:00:08 CEST
    rosko....mna ta tema pasu zaujima....dobre tvoju temu koncim....ak je tu nejaky subik co mal ho chvilu na sebe....napis ako dlho je podla teba mozne ho mat....a ako sa v tom citis.....
  • 1. septembra 2013 12:52:46 CEST
    Mirage: Srdečná vďaka za podporu!
    ssubinka:Je to Tvoj názor a rešpektujem ho!Nebudem Ti ho vyvracať.
    Poprosím Vás ukončime túto debatu.Nemám najmenší dôvod sústavne sa obhajovať.Mne to čo som zažil nikto nikdy nevezme a môžem iba spomínať.A či tomu niekto verí alebo nie je jeho problém!Takže všetkým ďakujem za názory a prajem Vám pekný zvyšok víkendu.
  • 1. septembra 2013 12:35:17 CEST
    nedavaj mi do ust to...co som nepovedala....som nepovedala ze jeho zena je nenormalna.. ja som napisala...ze ak by to tak bolo...ze zena vidi ako jej muz ma na vtakovi pat tyzdnov kovovy pas...a nic s tym neurobi...ze bud jej je muz totalne ukradnuty....alebo nie je normalna ze sa vobec neboji o zdravotne nasledky...a podotykam ze ja neverim ze to tak bolo...
  • 1. septembra 2013 12:22:42 CEST
    ....Roskovu zenu poznam osobne a ver,ze ho miluje...mozno sa na to divas zo zleho uhla pohladu. Vies..mozno je iba nesebecka....niekto kto ju posudi z utrzkov informacii a tie este spracuje cez svoje potreby a optiku ju moze nazvat nenormalna.....ale aj take zeny su...nenormalno-normalne...je uplne nepodstatny tvoj ci moj nazor na nu...dolezite je,ze su s Roskom uz dlho spolu a stale si rozumeju.....
  • 1. septembra 2013 12:06:39 CEST
    detektiv oriesok? len som si praveze som pozorne vsetko precitala.... inak rosko...je mi luto ze sa pohybujes v spolocnosti zien...ktorym na tebe nezalezi...ja mat muza co ma 5 tyzdnov v kuse nieco na vtakovi....tak to rozhodne mu zatrhnem....a uz vobec ak by mi dal nejaky kolega kluc od pasu a ja nemala ziadne vedomosti o tom co to moze sposobit...tak mu hned vecer volam...nech si to da dole....bud su obe nenormalne...alebo ja....moj nazor...
  • 1. septembra 2013 11:34:09 CEST
    Prečítaj si to fórum ešte raz a pozorne.A rozmýšlaj:

http://www.domina.sk/forum.php?logedin=b1d4ef53c114a16439716c9b749bcf09&lang=sk&act=viewall&menopic=1713&stranka=3
  • 1. septembra 2013 11:14:42 CEST
    Je to tak ako píšeš.Tá dotyčná Žena je skutočná Dáma.Priam to z nej srší. Neviem to popísať hneď ako som ju uvidel fantázia začala pracovať.Nakoniec som si zistil jej mail do práce a jednoducho som jej musel napísať aká je úžasná!A nepredpokladal som že to dotiahneme až ku tomu príbehu.Ale na rovinu poviem už nikdy by som nič podobné neurobil!Myslím takto osloviť nejakú ženu.Dôvod?To pokušenie.
  • 1. septembra 2013 11:05:27 CEST
    Asi máš pravdu.Vďaka za podporu.
    Vychádzal som z toho že som na stránke s BDSM tématikou.Tak som sa chcel podeliť o zážitok.
  • 1. septembra 2013 11:05:21 CEST
    ja viem že vôbec nie je jedno kto sa s tebou hra a ako sa s tebou hra a hlavne ako sa sprava,
    vanilka môže aj bičom plieskať a stale to neni ono, na druhej strane dotyčné mohla mať v sebe niečo, pri čom vrie krv vžilách a tvrdne vtak
    takže roska uplne chapem, môže mať doma milujúcu ženu, len nezdiela jeho bdsm zaujmy
    rosko
  • 1. septembra 2013 10:36:59 CEST
    .....mas ponaucenie,ze tu nemas pisat nic...najprv to bude nedoveryhodne,pretoze ta nikto nepozna a potom preto,lebo isty" detektiv Oriesok" ma problem z detailami ktore si opisal. Vykasli sa na to a nic nevysvetluj. Aj tak si z toho vezmu len co chcu pocut. To je tu druha vyrazna povahova crta po arogancii....ja ta poznam a viem aky si....nestaci to?
  • 1. septembra 2013 10:26:20 CEST
    :)
    rosko...prave som docitala vsetky tvoje prispevky vo forach... forum sock fetish z 30.10.2007...podobna zienka...a mas moj obdiv ze dokazes po lese behat v 16 cm opatkoch v topankach sandalkach o dve cisla mensich...ja nosim opatky od 15rokov...zvladam max.11cm na chodenie po chodniku....a to nosim opatky denne...

Takže si ma nachytala na hruškách.
  • 1. septembra 2013 10:23:36 CEST
    OK. Pokúsim sa vysvetliť ešte raz.
    Ja som tej Dáme napísal anonymne pod falošným menom.Ona zareagovala poďakovala za kompliment a tým to skončilo.
    Asi dva mesiace bolo "ticho".Po Novom roku zareagovala sama a začala vyzvedať čo a ako.Na nemenovanej soc.sieti.NA konci komunikácie som jej napísal tel. číslo.Neozvala sa.Až po pár týždňoch mi zazvonil mobil a keďže som vtedy čakal iný telefonát prijal som hovor a samozrejme som sa predstavil.A vzápätí som zistil kto mi volá.O pár dní som šiel hore do kancelárií a vybavoval som niečo u jej kolegyne.A ona sa ma opýtala na meno. Ale prvá komunikácia bola cez falošné meno beriem to tak že anonymne.

Odhalenie manželke:
    Objednal som si CB 6000. Najprv som sa zamkol sám. A raz ráno pri nežnostiach som dal žene do rúk kľúče a povedal nech nájde zámok.(mal som trenky nevedela že niečo mám)A ubezpečujem Ťa že to bolo asi prvý krát čo som jej dal najavo čo sa mi páči!A dosť dlho som sa na to odhodlával!!!
    Teraz tu nebudem rozoberať prečo som si ju bral za manželku keď ona na BDSM nieje.To je iný príbeh!
    Jednoducho som jej dal po 6 tich rokoch manželstva najavo čo sa mi páči.
    ssubinka nič v zlom ale nediktuj mi ako a ktoré pocity tu mám opisovať!Možno ty svoje pocity dokážeš opísať detailnejšie ja možno nie!
    Je samozrejmé že keď som ju v robote videl a kývli sme si tak ma to nenechalo chladným.Ale hádam teraz nechceš aby som Ti tu rozpisoval sekundu po sekunde!
    Ten príbeh som tu napísal lebo som na stránke Domina.sk a reálne som ho zažil!Mne nešlo o to aby mi tu niekto závidel.Len som sa chcel pochváliť že konečne som aj ja zažil niečo o čom som sníval roky!
    Je mi jedno či si myslíš že kecám a snívam a píšem bla bla bla.To čo som zažil mi nikto nevezme.
  • 1. septembra 2013 10:10:52 CEST
    rosko...prave som docitala vsetky tvoje prispevky vo forach... forum sock fetish z 30.10.2007...podobna zienka...a mas moj obdiv ze dokazes po lese behat v 16 cm opatkoch v topankach sandalkach o dve cisla mensich...ja nosim opatky od 15rokov...zvladam max.11cm na chodenie po chodniku....a to nosim opatky denne...

• 1. septembra 2013 9:52:12 CEST
    Mýliš sa.Len som chcel dať odpoveď a do nadpisu som dal aj Tvoj nick.
    Tak sorry.
  • 1. septembra 2013 7:59:00 CEST
    all....snivajte s nami po druhy krat....jedna vec rosko...nesedia mi veci co tu pises...pises najpr. ze o tvojej zalube...bdsm... nikto nic nevedel...a bol to pre teba hlboky zazitok...ked ta femme fatale uzamkla....potom mi napises. ze tvoja zena vedela ze mas pas a uz ta tiez raz zamkla....takze...ak si normalny chlap...a tvoja zena nie je len vec pre teba....myslim ze to ze si sa zveril manzelke...je najsilnejsie odhalenie.....ale o tomto si nic nepisal......iba klasicky blabol...ona nema pochopenie........na rovinu...ja myslim, ze tu kecas dve na tri...bdsm je velmi intimne a s odhalenim u trvaleho partnera maju sub. ludia najvacsi problem.....a ty si to opisal len tak...akoby nic...vtedy to pre teba nic neznamenalo sa odhalit pred manzelkou???.....pisal si ze si femme fatale pisal anonymne a zrazu napises ze si jej tam dal svoje cislo? vies co robia zdrave sebavedome zeny s takym mailom? delete....jedine ze by to bola dama ake inzeruju tuto v sekcci domina hlada otroka s autom na nakupy.....jedine taka by volala....a akosi mi chyba opisanie tvojich pocitov s pasom ked si bol v praci a zbadal si ju...kedze ma kancelariu nad halou...a pred tym si ju stretaval.....tak po nasadeni a nasledne pohlady na nu v praci...to muselo byt to naj-top......a to si vobec nespomenul.....a pisem to preto lebo ma rozculuje ak ludia kecaju...
  • 1. septembra 2013 4:16:15 CEST
    osobne sa malo kedy zapajam do takichto ...
    utvrdil si ma že som spravil chybu ja ti dam za pravdu a potom ma označiš ako že na teba utočim prečitaj si prosim ešte ras čo som pisal .
  • 1. septembra 2013 0:30:03 CEST
    osobne si myslim, keby niekto z toho chcel von, tak neni problem, vždy sa to da niekde rozrezať, je to skôr o pocite byť pod kontrolou...