Forums » Nekategorizováno

pas cudnosti

• 31. augusta 2013 20:47:16 CEST
    mno mužské telo v prípade že produkt semeníkov neodchádza prirodzeným spôsobom je ho schopné vstrebávať a následne utlmovať činnosť žliaz. Z pohladu zdravého života je táto praktika trvajúca niekoľko týždnov riadna somarina. Pás cudnosti má zabrániť nežiadúcej kopulácii. To že sa v prípade subíkov používa aj ako erekčná trestná zábrana...fajn.. no brániť zdravej ejakulácii je už zásah na hrane zdravotnej únosnosti..a milostivé Dominy by v tomto smere mali používať viac rozum ako len veselosť v rozkroku z toho že otrok trpí..
    • 6 posts
    31. augusta 2013 19:43:06 CEST
    nečítal som celú túto story, ale nachytil som v nej otázku na roska že či nebolo po tých 33 dnoch nejak málo semena ? ... poviem ti zodpovedne, že po tak dlhom zamknutí v páse, či sa Ti to páči alebo nie, to funguje akosi naopak a toho semena fyzicky akokeby ubúdalo ... nejdem tu teraz rozoberať odborné debaty ohľadne tvorby a množstve semena, jednoducho sám za seba možem potvrdiť, že po dlhdobom nosení pású až druhý a možno tretí orgazmus je v plnej sile a v očakávanom množstve semena .....
  • 31. augusta 2013 15:01:37 CEST
    Pri jednej anonymnej komunikácii som jej napísal tel číslo.
    Po čase som na to zabudol.A raz mi niekto zavolal ja som to zodvihol pretože som čakal dôležitý hovor.A samozrejme som sa predstavil.
    A vzápätí som zistil kto mi volá.O pár dní som išiel niečo vybaviť na mzdovku a ona sa ma opýtala na meno. Zaklamať som nemohol.A tak ma odhalila.
  • 31. augusta 2013 14:51:09 CEST
    Doplním snáď to že pri nasadzovaní CB a aj počas nosenia som sa snažil mať predkožku zhrnutú tak aby bol obnažený žaluď.Pretože keď nebol mal som problém s nosením.
    S množstvom semena som problém nemal.
    Polúciu som nemal pretože som na penise nič necítil žiadne dráždenie pretože bol v podstate celý pod plastom.Jediný príjemno-nepríjemný pocit bol pri erekcii keď penis kompletne zaplnil CB.
  • 31. augusta 2013 14:50:30 CEST
    este k tomu pribehu...femme fatale ako na to prisla..od koho je mail? lebo aj mne pisu anonymi...ale takymi sa nezaoberam a to ani nie som femme fatale (uf..to si ani netrufam pomysliet kolko ich vela dostava ona..ale asi nie je tak pracovne vytazena..tak ma cas sa nimi zaoberat..predsa len...ona je managerka)....ale predsa...ako to zistila ze si to ty? a to si mal stastie zi si ta nezmylila s kolegom...
  • 31. augusta 2013 14:41:34 CEST
    no s tou odretou kozkou a ze to boli rano a ze to treba mazat olejom sa tu docitala od inych pisatelov....som myslela ze napises nieco este naviac....ale toho semienka mas potom malo..nie? za 33 dni ziadne semeno von...nie si chory? lebo si mlady...neviem...
  • 31. augusta 2013 14:32:20 CEST
    Pri erekcii je to (aspoň pre mňa) zvláštny pocit.Bolí to hlavne na špičke žaluďa pretože sa snaží cez ten otvor dostať von a nemá kade.No nad ránom je to horšie.Niekedy som sa na to budil.Neskôr je dosť nepríjemné to keď ho mám dlho a po čase mi ten krúžok odrie pokožku.Vtedy sa to snažím riešiť detským olejom alebo krémom.
    Polúciu som nemal len sa mi zazdalo že po dlhšej dobe asi po 20 tich dňoch pri močení akoby sa trošku vylučovalo semeno.
  • 31. augusta 2013 14:18:46 CEST
    aha...a este ma zaujimaju take intimnosti...ked prisla na teba erekcia...moc to bolelo? a zacala u teba polucia?
  • 31. augusta 2013 14:10:03 CEST
    No na WC som chodil do kabínky a zásadne po sediačky.
    Čo sa týka spŕch ako kedy.Niekedy som sa nesprchoval iba si umyl ruky tvár a nohy.Len keď nebolo mnoho ľudí šiel som pod sprchu.Mali sme tam záves.
  • 31. augusta 2013 14:00:50 CEST
    a spolocne toalety a satne v praci si ako riesil? pracujes v tovarni....ci v robote si nemocil a nesprchoval sa?
  • 31. augusta 2013 13:49:44 CEST
    Neriešila to.Jej BDSM nič nehovorí vedela že mám CB kúpený aj ma raz nechala zamknutého ale nič jej to nehovorí.
    Navyše bola po pôrode krúti sa okolo dieťaťa a sex jej po rozume nechodil.
    No svoj sexuálny život s manželkou tu riešiť nechcem.
  • 31. augusta 2013 13:42:13 CEST
    rosko...a tvojej manzelke sa tvoj pas cudnosti ako pacil? ci ona bola akurat v tom case na lieceni?
  • 31. augusta 2013 12:41:56 CEST
    To je v poriadku.Neberiem to ako osobný útok.Nepoznáme sa a nik z nás nevie čo za človeka sedí pri druhom PC.Som človek ktorý netrepe do vetra.Čo poviem to platí.Viem možno by som mal prísť na stretko v BA.No doteraz som tajil že sa mi páči BDSM a v podstate až vďaka dotyčnej Madam to zo mňa trošku opadlo a nebál som sa prejaviť napr. na FB.
    Je vo mne blok a som dosť nervózny hlavne zo začiatku.Snáď sa odhodlám a prídem.

Čo sa týka tej Madam:
    Ona je úžasná Žena inteligentná,chápavá nádherná dušou aj telom priam z nej vyžaruje elegancia, prirodzená dominancia ona je skutočnou Dámou svojim vystupovaním aj zjavom!
    Sám som nechápal čomu môžem ďakovať za jej priazeň.VYsvetlila mi to tak že som si ju získal tým mailom a tým ako som sa voči nej choval.Povedala že som úplne iný ako ostatný muži ktorých dovtedy stretla.Išiel som totiž podľa scenára že ona je (v mojej fantázii) moja Domina aj keď samozrejme vtedy o BDSM nič nevedela.
    Keď som sa "prekecol" začala zo mňa ťahať info a vraj ju to zaujalo. A nakoniec to skončilo mojim zamknutím a raz keď sme mali súkromie dovolila mi bozkávať jej nohy.
    Bol to môj sen od puberty a až vďaka tejto Dáme sa mi splnil.
    Všetko to skončilo a už pravdepodobne nebudem mať tú príležitosť zopakovať to.Ale sme v kontakte aspoň cez telefón a cez email.
  • 31. augusta 2013 12:04:30 CEST
    Srdečne Ti ďakujem za Tvoje riadky.Veľmi si to vážim!!! A mám Ťa rád veď vieš!
  • 31. augusta 2013 10:56:24 CEST
    ....tak prisiel cas,aby som sa Roska zastala...pozname sa osobne a bol to prvy clovek z dominy pri ktorom som suhlasila so stretnutim. Je to fajn chlap a nic z toho nie je vymysel. Citala som ten email ktory tej zene poslal..lebo sa ma pytal na moj nazor...nevedela som len ako to dopadlo..preto som sa ho na to pytala...ked uz to hodil do fora....
    • 13 posts
    31. augusta 2013 10:34:28 CEST
    V pohode, neber to ako osobný útok na teba vyjadril som len svoj názor. Ak by si sa najakým reálnym spôsobom pridal k nám, tieto pochybnosti by možno ani nenastali. A to pridal k nám myslím tak, že by si sa osobne zoznámil s niekým koho poznáme napr. Ak si to teda už dávno neurobil.
  • 31. augusta 2013 3:19:36 CEST
    no ja ti napriek pochybnostiam ostatnim verim ak človek chce "dokaže" nemožne;.)
  • 30. augusta 2013 14:34:07 CEST
    Je pravda že mám dosť bujnú fantáziu ale ubezpečujem Vás že tento príbeh sa skutočne stal!Pravdupovediac keď som dotyčnej písal ani vo sne mi nenapadlo že to zájde tak ďaleko.Jednoducho sa mi tá Dáma páčila a ja som mal neysvetlitelnú chuť jej to nejakým spôsobom dať najavo.Tak som jej anonymne napísal.Bola zvedavá kto jej píše no povedal som jej že ju oslovím keď nájdem odvahu.Nakoniec ma však odhalila vďaka náhode ona sama.Pozvala ma na tú večeru dobre sme podebatili a keď sme odchádzali z podniku navrhla tykanie.Sem tam sme skočili na kávu a pri debatách prišlo na pretras BDSM.
    Nakoniec mi kľúče vrátila a v podstate to skončilo.Prečo to tu nechcem rozoberať.No stále si píšeme a keď máme trošku času dáme stretko.
    A chcem zdôrazniť že aj keď ma priťahovala a vraj aj ja ju dohodli sme sa že sex nebude možný! Z nám známych dôvodov. Takže nebol to výplod mojej fantázie ale reálny zážitok z môjho života na ktorý budem celý život spomínať!!!
    • 13 posts
    30. augusta 2013 10:49:09 CEST
    Leon...tiež si myslim, že Rosko tu napísal svoj sen..možno by mohol napísať román pre mužov typu 50 odtietnov šedej...apropo...strašne sa tu dobre bavím na niektorých príspevkoch a fórach...a vyzívam subíkov, či sú ochotní sa aspon jeden odfotit v páse cudnosti..alebo dominu odfotit svojho subíka v páse cudnosti..
    • 13 posts
    30. augusta 2013 8:41:17 CEST
    sa tu jediná prispievateľka čo by už mala na sebe pás cudnosti pre ženy? Vždy sem prídem s takou nádejou...
    • 13 posts
    30. augusta 2013 8:37:42 CEST
    asi hej. Po 33 dňoch.
    Ja si ale myslím, že že sa táto príhoda hodí skôr do poviedky ako do reality. Neviem či niekto pozná Roska osobne. Ak túto príhodu zažil, som ochotný sa mu osobne ospravedlniť za moje pochybnosti že si to len vysníval.
  • 30. augusta 2013 2:12:17 CEST
    Leon no nepisal to, to je fakt, ale aj tak je to dlho :-)) ci uz z jeho pohladu ci z pohladu jeho partnerky. jedine, ze by v tom case ziadnu nemal. A to ci mu vratila kluc by zaujimalo aj mna:-))
  • 29. augusta 2013 23:47:27 CEST
    ...tak sa pytam ja...a ozaj odomkla ta ona ci sam?
  • 29. augusta 2013 23:04:12 CEST
    Rosko
    no ale co bolo dalej???
    si stale zamknutý, alebo ti vratila kluc???
    inac pekné
  • 29. augusta 2013 21:56:28 CEST
    Nepýtal.