Forums » Nekategorizováno

pas cudnosti

• 17. augusta 2013 13:23:41 CEST
    nosi niekto pas cudnosti ??? resp. je pod zamkom ???
    • 2 posts
    23. septembra 2014 6:32:11 CEST
    Ďakujem. Vie, čo robí :-)
    • 3 posts
    22. septembra 2014 18:57:57 CEST
    Skvely prispevok, presne sa s nim stotoznujem a aj s nazorom tvojej manzelky.
  • 22. septembra 2014 12:40:56 CEST
    S Manželkou sme mi kúpili cca pred pol rokom CB6000s. Na nosenie bol pohodlný, nebol s ním žiaden problém. No moja Manželka mi ho nedávala často. To ja som chodil za ňou, prosil ju, aby ma zamkla. Cítil som, že uzamkýnanie je iniciované viac mojou stranou, Ona vyhovela, no v podstate ju to nijako zvlášť nezaujímalo. Zvykol som často tajne onanovať, sčasti preto, lebo som mal pocit, že sa Jej môžem takto "pomstiť" za "nezáujem".(Onanovanie som mal zakázané už pred kúpou pásu, no predsa som si občas tajne uľavoval.) Pred pár týždňami sme sa kvôli pásu pohádali (nasadil som si ho a prosil ju o uzamknutie, no nevšimol som si, že si to neželá, a má so mnou iné plány) a následne sme mali dlhý rozhovor. V ňom mi objasnila, ža pás nemá pre ňu nijako zvlášť veľký význam - vraj ju mám poslúchať, či ho mám, či nie - sú situácie, kedy sa nosiť nedá, a Ona chce, aby som bol poslušný vždy. Veľa vecí som pochopil. Pás je pekná hračka, ale, priznajme si, je to viac odmena, než "trest", ako to väčšinou v BDSM býva. Uvedomil som si, že môj pocit "krivdy" bol krajne egoistický, a že dôležitejšie je vnímať Jej potreby a priania, a nechať sa ňou viesť. Pás ostal zamknutý v zásuvke, vravela, že mi ho chce nasadzovať iba vtedy, ak pôjdeme von, a budú tam iné ženy. Ja som pochopil, že ju chcem a mám poslúchať aj bez pásu - odvtedy som neonanoval, prijal som jej rozhodnutie a riadim sa ním. Ejakulovať mi nedovolí často, v priemere raz za týždeň. Posledné týždne je vraj so mnou viac spokojná. Netrvrdím, že pás je zbytočný - je to hračka a pomôcka, no vyhovieť prianiam svojej Vyvolenej a poslúchať a riadiť sa Jej príkazmi nie preto, že nemôžem inak, ale preto, že chcem, je oveľa krajší a naplňujúcejší pocit.
  • 23. júla 2014 14:38:06 CEST
    Nosím pás cudnosti Spiderwire2. Kovový kúsok. Pár vecí: dokážem sa v nom urobit tak ze si strkam prst cez prednu dierku... a spat v tom sice viem ale o 4:00 budenie na bolest a potom uz len take dospavanie. To je ta nevyhoda no.
    • 6 posts
    1. mája 2014 12:52:14 CEST
    Hm, skus si do pasu vlozit POI, doplnkove umele akoze zuby, ktore pri kazdom stoporeni urcite zaberu a ver, ze sam budes chciet aby nebol stoporeny a naucis sa postupne ovladat svoje vzrusenie
  • 22. apríla 2014 22:03:42 CEST
    My vysvetlil ako ti v tom stál. Ja mám CB6000 a každé postavenie tak bolelo že má to hneď prešlo. A treba nosiť voľnejšie nohavice. Nie je to vôbec vidieť.
  • 22. apríla 2014 21:12:49 CEST
  • 22. marca 2014 8:36:51 CET
    Caute. Mam na chalanov v pase jednu otazocku. Ako maskujete vlastne pas pod oblecenim, hlavne ked sa postavy? Mal som cb6000 ale skoro stale mi stal a tak som ho musel dat dole. Neviete mi niekto poradit ako to zamaskovat? Chcel by som sa zamknut na dlhsiu dobu tak nejak to zamaskovat keby som siel vonku. Pls poslite niekto spravu potom :-) diki
  • 20. marca 2014 9:04:16 CET
    Predam kovovy pas cudnosti ... :), viac info mailom.
  • 19. februára 2014 20:28:33 CET
    Precitaj si vlakno a dozvies sa. uz sa to tu spominalo.
  • 19. februára 2014 19:14:33 CET
    Ako dlho sa da vydrzat v pase cudnosti??? Ako treba potlacit svoju nadrzanost a vzrusenie aby sa to dalo vydrzat???
    • 9 posts
    7. februára 2014 10:01:41 CET
    Slubila mi ze kazdy vikend ma pretiahne pripinakom aby mi zo zdravotneho hladiska vytlacila spermie ale bez toho aby som mal orgazmus! Bude to isto uzasny pocit
    • 9 posts
    7. februára 2014 9:58:10 CET
    Partnerka ma zamkla do pasu cudnosti do neurcita...dnes 7 den....mam Spiderwire2
  • cb
    3. februára 2014 15:33:35 CET
    Hladam si zivotnu partnerku, ktorej by nevadilo, ze sa obliekam ako dievca. Chcem sa k tebe kazdu noc pritulit v satenovej krajkovanej nocnej kosielke. Budem ta lubit a chcem nosit aj pas cudnosti, pripadne obojok na dokaz toho, ze nasa laska je pevna. Ak ta moj inzerat oslovil, prosim napis mi.
  • 3. februára 2014 1:01:50 CET
    A načo to sem píšeš, keď Ti musí byť jasné, že to dotyčný človek nemá v hlave v poriadku ?

Ale pobavil som sa, čiže tak márny príspevok to nebol.
  • 3. februára 2014 0:31:12 CET
    Toto mi prislo emailom od jedneho subika:
    Reagujem na tvoje forum.Ako dlho moze muz zostat uzamknuty.Tak nemalo by sa to prehanat ak nie je trans a chce si este riadne vrznv lebo po viac ako 12hod. Tam dochadza k zablokovaniu urcitych nervovych zakonceni a moze sa stat ze uz nebude mat bud erekciu alebo nebude sa mu dat urobit vystrekom a to je hnusna bolest.Ja som to prehnal pred 7rokmi.A kym sa to vratilo nazad trvalo to rok.Fuj hnusna skusenost vlastnej hluposti.Erekcia bola ale nie a nie sa urobit cele hodiny.
  • 18. januára 2014 11:07:18 CET
    Dakujem za odpovede, ale pocul som taku verziu ze tie kanaliky treba zaliat silikonom a ze potom to prestane. tak to vyskusam a dam vediet ze ako to dopadlo :D
  • 17. januára 2014 20:31:06 CET
    Obávám se, že si na to budeš muset zvyknout :-) CB3000 měla lepší kroužek, v průřezu kulatý. Tady je to jen zaoblená hrana. Broušení není dobrý nápad, nebude to stejnoměrné, narušíš povrch a oslabíš kroužek. Problémem je noční erekce, chce to vydržet, časem si zvykneš a naučíš se to ignorovat. Na bolest nemá smysl dávat lubrikant, lepší je použít např. Dermazulen.
    • 9 posts
    17. januára 2014 18:14:42 CET
    Akékoľvek výrezy, ktoré ti spôsobujú komplikácie je možné obrúsiť napríklad jemným šmirgľom.
    • 9 posts
    17. januára 2014 18:13:35 CET
    Trošku malý ? Je to najväčší krúžok z tej sady. Treba na to trochu cviku a nasadzovať jednotlivé časti po kúskoch, akonáhle sa penis preberie k životu už je to sakra ťažké. Z plastových pásov typu CB,UCB majú všetky maximálny priemer krúžku 51 mm. Jedine potom skúsiť kovové pásy, tie sú už ale o čosi ťažšie a tým pádom trochu nepohodlné.
  • 17. januára 2014 13:47:38 CET
    Ja mám Problem ktoreho sa neviem zbavit a to: každú noc cca o štvrtej-piatej ráno ma zobudí neskutočná bolesť, je to bolesť ktorá je okolo kruhu ako previsajú vajíčka, po na natreti lubrikantom bolesť cca na 20 minút zmizne ale potom sa objaví znova nad ránom to prestane a Celi deň pomali ani neviem že ho mam. A ďalšiu noc sa situácia opakuje. Mám CB6000 ja mám pocit ze to spôsobuje ten tvar toho kruhu ktorý je v reze v tvare H a tie výrezi spôsobujú zadieranie. Má niekto podobný problém? Prosím a Ako ho riešiť???

Ďakujem
  • 16. januára 2014 22:55:05 CET
    Pekny vecer objednala som si pas cudnosti a uz par dni ho testujem, ale chcela som sa spytat na jednu vec kruzok co je vo velkosti 51 na CB6000 je trosku maly neviete mi poradit nejaky pas s vacsim kruzkom? navleciem ho ale je to velmi velmi tesne...a ide to len tazko.
  • 12. januára 2014 1:11:07 CET
    Nieje, telo začne po čase vytesňovať ejakulát samo.
  • 11. januára 2014 23:31:46 CET
    Je nejake zdravotne obmedzenie ako najdlhsie moze muz ostat zamknuty v pase cudnosti bez ejakulacie?
  • 15. decembra 2013 13:41:20 CET
    tak toto úplne poznam, ale problem je ked ma to necha urobit len jazykom a posle spat vtedy by som mal radsej nocnu zmenu niekde v praci a zamestnaval svoju mysel az kym nezaspim bez myslienok ale inac problemos velikos :D