Ja som svojej priatelke napisal pred rokom a pol. Pisali sme si o beznich veciach, srandovali... az mi niekedy v aprili tohoto roku napisala, ze nech donesiem nejaky film a pozrieme
Iste som mal aj svoje zle skusenosti, ale bez toho nie je. A teraz sa na tom smejem(e) :D
Ja si ten prvý príspevok pamätám preto, lebo do tej fádnej diskusie zrazu vstúpil svieži vietor a zdravý rozum.
Inak ten život je náhoda, tu som ti napísal ..a predstav si, dnes sa u mňa stavili jedni známi a pozitívne slová som o tebe počul od nich. Nie že by som sa tomu divil.:)
Inak este som chcela poradit dailymu sice s krizkom po funuse ale lepsie jak nic. Skus citat fora... Ak ti bude niekdo nazorovo sediet napis mu. :) forum je super vec vidis tam ci niekdo diskutuje abo inych len uraza... :) mna vdaka foru celkom zaujal jeden chalan... :) a aj ked niektorych vobec nepoznam myslim ze maju spravny nazor... :) napadlo ma to az teraz tak snad si to precitas... ;)
MIRAGE (1717)
05.04.2011 19:59 Forum: ako vnimaju dominanti svoje subinky?
popio
To, čo napísal Popio mi vyrazilo dych,pretože presne takto chápem vzťah dominanta a subinky. Jeden bez druhého su ničím a konečne niekto, kto sa to nebojí priznať. Tym, že je žena subinka predsa neprestáva byť ženou, tým nežným a krásnym stvorením...bytosťou, ktorá túži, cíti a rozmýšľa.
....moj prvy prispevok?....noooo uz si absolutne nepamatam o com bol...iba,ze som mala hrozny strach ho tu vycapit a ako ma tu potom ktosi zvozil ze nie je z mojej hlavy:-))))ty si ho pamatas preco?
....nebud smutny...asi som ukecanejsia:-))))
Inak kks, ty si tu od roku 2011? Si živo pamätám, keď si napísala svoj prvý príspevok... kks, to už sú 3 roky, jak keby to bolo včera sa mi zdá. A máš 2,5x príspevkov ako ja, to je ako možnéééé, wrrrr ha ha ha
Krásne píšeš... nepreháňam, načo riešiť tisíc obyčajných rozhovorov a stretnutí, keď raz príde to jedno (možno) keď srdce divo bije a trasú sa kolená...
..teda, silným neohrozeným chlapom samozrejme nie, ha ha:D
P.S: Tie stretká som prehnal, samozrejme, stretká treba riešiť, inak tomu srdcu nedáš šancu sa divo zaľúbiť, heh