Forums » Nekategorizováno

Problémy

• 2 posts
    5. septembra 2014 0:21:20 CEST
    Hladame na to riesenie. Nieco ako prevenciu. Co navrhujes by sme mali zvladnut a dakujem za otvorenu radu. Len mi to pripada proste malo a neskoro. Chapes co myslim?
  • 5. septembra 2014 0:20:07 CEST
    som len zvedava, co sa take stalo, preco a kto..ked to tu corwin zacal rozoberat (akesi znasilnenie, neviem o com..) ale ked to pustil von, tak by to mal vysvetlit, nech v tom mame teda jasno. Raz nieco zverejni, tak nech sa to ujasni.
    • 13 posts
    5. septembra 2014 0:19:12 CEST
    "bolo ublizene babe, ktora si postazovala"
    Je fajn že baba ktorej bolo ublížené sa má komu posťažovať. je fajn že ju má kto vypočuť. Nie je celkom fajn, že ten komu sa posťažovala sa cíti kompetentný riešiť to. Jednoducho nie je kompetentný, nevie presne ako sa to stalo (ja tiež neviem). A čo presne sa stalo. Namiesto toho aby ste dievčinu utešili a vysvetlili jej že si má nabudúce dať pozor kam lezie a s kým, a že BDSM praktiky občas prinášajú aj nejaký ten discomfort rozpútali ste tento hon na čarodejnice.
    • 2 posts
    5. septembra 2014 0:16:22 CEST
    Ludia takto nie. Naozaj nie.
  • 5. septembra 2014 0:14:40 CEST
    ..zeby tigel ?
  • 5. septembra 2014 0:12:33 CEST
    uz sa konecne dozviem ktora to dopadla zle? ved mi to uz prezradte :) aj ja chcem vediet ktoru ten hrozny dabelskym tak skantril...prosim prosim povedzte aj mne
  • 5. septembra 2014 0:09:55 CEST
    ja tiez nechapem o com tu hovoris, o akej babenke a co stalo...a tvoje STOP tiez akosi nie. Mozno mam dlhe vedenie, ale toto akosi mi nejde dokopy.
  • 5. septembra 2014 0:09:28 CEST
    lebo nepritakavame tebe ...

pozri varuj tu subinky ber si ich pod ochranne kridla zachran svet pred dabelskimi a podobne .. ked sa dvaja hraju je to o dvoch , dopadla zle vsetkym je nam to luto ale fuuuurt stale tocis len o tom jednom a o nicom inom a kazde slovo prekruucas

a zas si nedocital .. zily mi netrha ze so mnou niekto nesuhlasi alebo ma uraza .. je mi to jedno .. citaj poriadne aj 3x kym zareagujes ty

• 5 posts
    5. septembra 2014 0:08:38 CEST
    Tak bud konkretny a povedz co sa stslo, lebo ja netusim o com a o kom hovoris, kludne do spravy
    • 5 posts
    5. septembra 2014 0:07:46 CEST
    fakt? ..tak prečo vobec reaguješ, ked ti nic žily netrha ..proste si odporuješ ...
    • 5 posts
    5. septembra 2014 0:06:30 CEST
    vieš o čom to vypoveda?? ...iba o tom, že mam plne zuby tej falošnej moralky , co sa tu terez prezentuje ...niekto , niečo spraví, dostane upozornenie a on sa začne rozdrapovat a vy mu všetci držite stranu, ved ta baba, bola krava....keby sa mu niečo spravilo, tak možno pochopim, že tu vykrikujete, ale nič sa mu nespravilo, ibaže on sa citi uraženy a vy ste ...sorry tak blbi, že mu ešte pritakavate ....
  • 5. septembra 2014 0:05:01 CEST
    branis sa utokom ? alebo skor je to tym ze nevies citat ? poseries si svoju povest aj sam ja sa o to pricinit nemusim ani nesnazim ja niesom z tych co ti budu priat znasilnenie a podobne sracky .. a nepotrebujem aby ma ludia mali radi alebo sa ma zastavali ... kto chce suhlasi lebo vidi neobmedzene a kto nie nie mne to zily netrha ...
    • 5 posts
    5. septembra 2014 0:01:45 CEST
    :-) vyhrážky? ...a ty mi posereš povest? ...no možeš ...a malokto sa ma zastane?? ok, myslim,že ani ty tu nebudeš mať velke zastanie ...ked baj vočko pozriem, 5 ludi, plus 10 akože nezavislych nickov :-) ...to si ozaj tak naivna : ..alebo ...b...?
  • 4. septembra 2014 23:56:56 CEST
    Uz len ten napad take nieco niekomu napisat vypoveda o niecom
  • 4. septembra 2014 23:56:21 CEST
    Uvodzovky neospravedlnuju co si napisal
  • 4. septembra 2014 23:55:00 CEST
    už prestaň, malokto sa ta zastane ak vobec .. uz si sa na dnes dostatcne prezentoval no poviem ti tajomstvo : bolo to v negativnom svetle ! neposer si svoju povest este viac

zasa prekruuucas .. neskutocne ..

• 5 posts
    4. septembra 2014 23:54:15 CEST
    tak ako som napisal annie ..dal som to do uvodzoviek .., to že si to nepochopila ...hmm ukazuje to presne , ako rozmyslas ...
    mimochodom, bolo ublizene babe, ktora si postazovala, a vy sa tu idete rozdrapovat nad tym co si to ona dovolila, ...hmmm ...
  • 4. septembra 2014 23:53:42 CEST
    tak teraz neviem o com konretne hovoris
    • 5 posts
    4. septembra 2014 23:51:15 CEST
    nik po tebe nechce 24 hodinovu sluzbu ...ale niekedy je treba vediet, kedy povies dotyčnemu, že STOP
  • 4. septembra 2014 23:44:26 CEST
    tebe vazne prepina ? kde som ja napisala ze ked zenu znasilnia moze si za to sama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty co uz za neznysli trepes ...
    si taky obmedzeny ze nedokazes porozumiet nicomu a nikomu okrem seba a svojim pätolizacom !!!! komunikovat s tebou ma nasiera ale uz to vzdavam nebudem si kazit vecere tvojimi obmedzenymi hlupimi reakciami ..

a dakujem za prianie . vies ja si na seba davam pozor a aj na to skym si pisem a ak niekam idem s niekym tak to mam na 7x poistene ... ale aj tak dakujem za to co mi prajes naozaj to ukazuje tvoj charakter .

a okrem toho co ty vies co ja uz vsetko za sebou mam alebo nemam a ci som uz taku skutocnost nezazila !!!!!!!!!!!!!!
  • 4. septembra 2014 23:39:51 CEST
    Lubos, ja nemam 24hodinu sluzbu a niekedy musim aj spat..takze nechci odo mna, aby som bola straznym psom na plny uvazok, ja som clovek....
    a budem rada ak si zachovas voci mne ton, ktory sme doteraz mali.
    • 5 posts
    4. septembra 2014 23:39:05 CEST
    všetci nie ....len ked povieš, že vinny je pachatel, začne toto extempore co tu teraz je
    • 5 posts
    4. septembra 2014 23:38:09 CEST
    hmm, ty si si nevšimla? ...ona tvrdí, že ked ju niekto znasilni, može si za to sama ...a ešte ..dal som to do uvodzoviek ...neprajem to, žiadnej žene, len par ludi ma dost naivnu predstavu ....mimochodom Annie, su veci, ktore sme si povedali medzi štyrma očima a veril som, že to ukočíruješ....tak bud "tej lasky" a snaž sa to ukočírovat
    • 5 posts
    4. septembra 2014 23:35:10 CEST
    Vsetci na slovensku poviete, ze vinna je obet, nie pachatel...
    • 5 posts
    4. septembra 2014 23:33:04 CEST
    no daj v čom generalizujem