Forums » Nekategorizováno

Problémy

• 2 posts
    4. septembra 2014 18:39:21 CEST
    To sa ale tikalo BDSM stretnutia v BA... A nebolo to smerovane ze bum, tu a teraz sa budu sledovat tieto pravidla. Islo o to informovat ludi. Ty si sikovna a vsetko to vies tak si ich nevezmes. Naco by ti boli? poprosim ta kontakt nejaky, celkom seriozne by som stebou rad prehodil par RP.
  • 4. septembra 2014 18:36:37 CEST
    ...ja mam otazku....kam ti ludia z BDSM odchadzaju akoze? lebo ty to prezentujes, akoby BDSM bola nejaka nadprirodzena entita, s ktorou ludia robia rozne veci a ked su sklamani, tak odidu. A aj tak nejak nerozumiem celkom zameru....ked som napriklad sklamana z intenzity faciek, ktore niekedy dostavam, tak mam ist za kym? Bude aj nejake skolenie ohladom toho, ze aku silu treba pouzit a tak?...Ja by som skor uvitala nejaky "blacklist", ked uz. Mne sa sice nestalo, ze by som mala neprijemnu skusenost, ale ja zase take veci nerobim s hocikym, takze selekcia funguje. Ale su aj naivnucke dievcatka, ktore su v tomto smere dovercive a daju sa lahko zneuzit a myslim, ze by to mnohe z nich od podobnych dementov uchranilo. Sirenie osvety podla mna moc nepomoze, lebo koho to zaujima, ten si veci zisti aj sam a bude sa podla nich riadit...kto je dement, tak tie veci porusovat bude, aj keby si ich cital kazdy vecer pred spanim..
    • 1 posts
    4. septembra 2014 18:03:08 CEST
    No ale teraz vazne. Kto vlastne si? Ked chces ludom vstepovat nejake pravidla, pisat skripta a lexikony? Podla mna zaklady slusneho chovania ich mali naucit matky a otcovia popripade ucitelia etickej vychovy a nie ty.
  • 4. septembra 2014 18:01:10 CEST
    Neviem kdo sa tu ponukal vyrobit bdsm pravidla apisal ze ich rozda na stretku... Asi ja... Aj film som som im mienila putat ja nie? Aj do kauzi co sa tu rozmazavala som sa tarala ja nie? Aj do bezpecnosti ds hratok som sa starala ehm ja? Ci? Ty si mi teda riadny dom ked ti nieco nesedi a musis sa pytat co mozes a co nie... Inych... Zaujimave... Mame vlastny nazor?
    • 2 posts
    4. septembra 2014 17:52:34 CEST
    Ja som nikomu nepovedal co maju robit. Povedal som svoje ciele, nazor a predstavu. Alebo mas pocit ze som prikazal okamzitu zmenu, vydal najsvetejsi BDSM zakon na slovensku alebo nebodaj vstal z mrtvych a vsetci ma maju uznavat? Lady, Dr.Jajbolita poznam z pokecu uz nejaky ten rocik takze viem kto to je. Nikdy by som si nedovolil bez toho aby som sa informoval u Blacka Corwina alebo Ajka okamzite ho odpalkovat. Tak mi prosim ta povedz, mal pravo proste tam nalepit bez predoslej akejkolvek komunikacie "kto ty si" a acakat ze sa mu teraz poseriem v rukach?
  • 4. septembra 2014 17:42:03 CEST
    Ved on sa ta opytal kdo si... Ved to napadlo aj mna ked riesis cudzie veci a ides im hovorit co maju robit... Ale si dude noooo...
  • 4. septembra 2014 17:41:51 CEST
    Treba si uv edomit že sttetnutia niesu preto že tam chodi alebo nechodi ten alebo onen človek, ja chodim na stretnutia koli tym čo si s nimi rozumiem, a ak tam pridu ludia ktory mi nerežu, tak sa s nimi nebavim. Preo sa stale delim, štiepime a vyrabame si problemy ? ja nema problem na stretku v KE privitat kohokolvek, ak sa bude slušne spravat. Jediny dovod prečo by som niekoho zo stretka vyhodil je že sa nechova slušne. ale posudzovat jehéo aktivity v posteli ? čo som je inkvizitor ? Stretnutia su pre kazdeho, a ked sa tolko ohaname toleranciou, tak budme jej prikladom "
    • 2 posts
    4. septembra 2014 17:38:02 CEST
    Skus priklad prosim ta. Niesom si vedomy vyberaneho slovnika typu Kardinal ani skrytich slov "bozaj ma..." Ostatne povazujem za nutne zlo pri komunikacii s ludma co ma nepoznaju a idu okamzite verejne napadat "kto som". Ak ale posudis nieco ako pritvrde, kludne mi napis SS kde a ako a ja sa ospravedlnim. Mozno som nieco prehliadol.
  • 4. septembra 2014 17:35:16 CEST
    ja neviem asi som z inej planéty alebo čo...ale proste neexistujú školenia na stretkách pre nováčikov....kto chce sa dozvie viac ako by možno chcel ale...treba predsa dávať otázky a pýtať sa na to na čo si zvedavý či zvedavá...a ak sa chceš dozvedieť čo najviac....proste sa pýtaj absolútne na všetko čo ťa napadne....a ver že odpovedí sa dočkáš a ochotne
    • 1 posts
    4. septembra 2014 17:34:10 CEST
    A tebe sa nezda ze tiez si bol na niektorich ludi pritvrdy? Ty ako Homo sapiens a hlavne ako dominant by si mal vediet aspon trosku rozmyslat ked nieco vypustis s ust.
    • 2 posts
    4. septembra 2014 17:30:21 CEST
    Prepac, nedrzim ta tu. Ale myslel som si, ze sa vieme porozpravat ako ludia a neskryvat sa za nick niekde na fore. Nepoznam ta, nepoznam ani tvoje koleno. Ty nepoznas mna a uz ma hadzes niekam daleko za hlavu. Myslis si ze tu tomu vladnem? Ani zdaleka. Chcem? Nie. Mne by bolo naj keby som prisiel na stretko, niekto ma oboznami s pravidlama, povie mi na koho sa mam obratit ked som taky ci onaky a na konci mam perfektny prehlad o tom comu (komu) sa mam vyhnut aby som nebol sklamany. V tomto smere ma zatial velmi prijemne prekvapili Piestany. Ked teda chces ist na stretko a mna neznasas koli nazoru, bez do Piestan. Myslim, ze budes spokojna aj s ludma aj s ich sposobma.
  • 4. septembra 2014 17:27:31 CEST
  • 4. septembra 2014 17:25:05 CEST
  • 4. septembra 2014 17:17:43 CEST
    Ja som sa uz vyjadrila... S tebou sa nikdy stretnut nechcem nestojix mi zato a prave preto ani na stretka chodit nemienim lebo takych ako ty poznat nechcem... Ja si robim ds doma na kolene a ak nieco posr je to moja vec. A aku uroven si do toho dam je tiez moja vec... A nikdo sa mi do toho srat nebude... A priatelia teda fakt niesme... Len zato ze si dom niesy moj priatel... Pa
    • 2 posts
    4. septembra 2014 17:12:25 CEST
    Priatelia, moj nazor nieje zakon. Ja niesom zastanca rezimu, institucinalizacie, alebo elitizmu. Riadim sa pravidlom ze najlepsi vladca je najvacsi sluzobnik. V podstate to pre mna znamena, ze ak ma X ludi oslovy ze tu na SK s bdsm konci a dovod je jasny, budem sa pokusat pre nich spravit taky priestor a podmienky aby neodchadzali a necitili sa sklamany. Napocital som 22 ludi co chcu "nieco" zmenit aby bolo BDSM lepsie. Tretina z toho chcela bdsm tu na slovensku opustit koli nizkej urovni. Dalsia cast naletela aj ked sa informovala. Dakujem aj za vas nazor ale nenyslite si ze ste na mna pritvrdy? Vypocujte si ma osobne, spravte si svoj nazor, posudte pohnutky ludi ktory vam sen nepojdu aby ste ich nelincovali. Co ja uz len z toho mozem mat? Lady, prid. Ja nekusem.
  • 4. septembra 2014 16:44:57 CEST
    Dollores ja osobne som moc chcela ist na stretko pokecat spoznat ludi.. Ale to co on pise... Ak on je komunita ziadnu ani nechcem... Presne presne komunizmus... Ja by som sa neozvala ale jak zjebkal DR.JAJBOLI ktory mal spravny nazor ma vytocilo... Ked niekdo neuznava jeho dudoviny hned je okriknuty jak sa moze vobec ozvat? Ja znesiem kazdeho cloveka ktory nepise odveci nazor ale toto bolo mga moc aj na mna...
  • 4. septembra 2014 16:31:11 CEST
    ale je tu krásne....
  • 4. septembra 2014 16:27:48 CEST
    Cudzie nechceme a svoje si nedame:-)
  • 4. septembra 2014 16:26:16 CEST
    ..ne zltu vanilku, ale budu mat na hrudi pripnuty vanilkovy lusk..tym padom budu rozoznatelni aj podla vone...:) chudobnejsi mozu pouzit balicek vanilinoveho cukru :D
  • 4. septembra 2014 16:21:42 CEST
    Ale o len kym nebude"DUDEDAN"lebo poca neho nebudes moct jest pit ani smilnit aby si bola blizsie k samotnrmu najvyssiemu... A este aj viera ziska moc vsetky vanilky pojdu do"pracovnych taborov". A budu sa zdravit lavicou(pravica je neoreginalna) a kricat ved vy viete ako... A vanilky budu povinne nosit na viditelnom mieste zltu vanilku...
  • 4. septembra 2014 16:15:20 CEST
    Som rada, ze nie som v tom sama :-)
    V ociach drunkena sme zaostali a nechapeme eho slacetne umysly.. no chapeme ich a z principu ich jaosobne odmietam. Na slovensku uz raz kumunizmus pokusali aplikovat v praxi, no my skratka dalsiu takuto snahu cokolvek centralizovat a institucionalizovat v tak intimnej sfere ako je nasa sexualita a priori odmietame. Robte si svoje sekty tam u vas, s vasimi ludmi, ale nas do too netahajte. Nasa subkultura ma pravo na vlastny vyvoj, ci vlastne symboly a nepotrebujeme nasilu preberat cokolvek po vzore zapadnych krajin. Cele slovensko ide do pi. po vzore zapadu, tak preco by sme dobrovolne malu dat do stavky i nasu sexualitu?
  • 4. septembra 2014 15:48:56 CEST
    ..ja si myslim, ze by nasledne ta komisia (ci sekta, ci zdruzenie, ci co..) mohla fungovat tak, ze bude chodit domov k ludom, ktori sa bdsm venuju len za dverami svojej spalne a budu posudzovat ci to zainteresovani robia spravne alebo nie... v pripade, ze nesplnaju vsetky podmienky na vykon tychto cinnosti, bude im vydane rozhodnutie o pozastaveni "prac" s tym, ze dostanu opravny termin....ak nevyhoveju ani v opravaku, tak budu uzamknuti do pasu cudnosti naveky vekov amen..:)
  • 4. septembra 2014 15:44:19 CEST
    Jj ale podpises ho krvou... A budes zamknuty v miestnosti a pozerat videa ani na zachod nepojdes jak ked dochodcom chcu nanutit hrnce... :D co ti ja viem? To sa dozvies z bdsm holly bible google translate a videi kde ti vysvetlia co mas robit aby si bol pravy bdsm komunista! :D
    • 1 posts
    4. septembra 2014 15:30:10 CEST
    No ano hned po vstupe prepises cely svoj majetok na sektu a vzdas a akych kolvek prav.Budes sa riadit pravidlami. Cize potom sa z dominantnej osoby stava submisivna nie? Cely tento jeho napad je pic.. ako za 5 korun Mikulas.
  • 4. septembra 2014 15:29:20 CEST
    tak som rada, ze sme sa pochopili