Forums » Nekategorizováno

Problémy

• 3. septembra 2014 23:46:31 CEST
    Kamarade kto ty si, že tu ideš poučovať a zavadzať pravidla a nove spôsoby BDSm je každého súkromná vec a to že sa stretávame je tiež naša súkromná vec, ak niekto robí niečo zle, tak je to jeho súkromná vec a ak presiahne zákonom stanovene hranice, tak to môže poškodeny/á riešiť cestou polície. takže načo tu vytvárame dajaké skupiny, organizácie, spolky a zoznamy a neviem čo ešte ? kazdy nech si robi čo chce a čo sa mu pači .. a ak sa niekomu nepači, nech to ignoruje. základom nás všetkých by mala byt tolerancia a toto nam tu dajako chyba ...
    • 2 posts
    3. septembra 2014 23:13:54 CEST
    Mna trapi pristup BDSM-akov... Ked sa nieco zomelie v BA tak su to BA sracky a BA je spodina a nich sa to netyka. Pritom chodia na to iste forum ako vseci ostatny BDSM na slovensku. Okrem toho mam velmi zli pocit z interakcie medzy tymato skupinama kedze ta hovori vsetko poza chrbat.
    Ci uz si myslim o tom alebo tamtom hocico, poviem mu to do oci. OK, berem ked sa to spravy z humorom alebo ked je to nejaka anekdota.
    • 5 posts
    3. septembra 2014 22:23:59 CEST
    ..no, toto som sice nemal na mysli , ale ako odlahcenie to je fakt dobre
    • 5 posts
    3. septembra 2014 22:20:06 CEST
    Momentálne ma trápi pupák na zadku a neviem si ho vytlačiť,,,
    • 5 posts
    3. septembra 2014 21:56:29 CEST
  • 3. septembra 2014 21:55:40 CEST
    Ze vzniklo toto forum:)
    Ja sa vyjadrim ku krajinam... ktore su ake.
    Podla mna Rakusko je rovnako katolicke a konzervativne ako SVK ked to ide tam tak preco nie na SVK. A myslim ze aj u nas sa to zmeni len to bude chvilku trvat ako so seckym:)