Forums » Nekategorizováno

Problémy

• 11. februára 2015 22:52:53 CET
    Zmizla tema o adminovi teda vlakno?
  • 11. februára 2015 10:35:23 CET
    kilt sa tiez rata u teba za suknu? :-)
  • 11. februára 2015 10:30:51 CET
    vieš ako čo boli gladiátorské zápasy. kto mne niečo chce, nech príde za mnou a neskrýva sa pod sukne. tie som už roztrhala, ďalší pán na hoLenie.
  • 11. februára 2015 10:13:40 CET
    Vitam sa a tentoraz tu budu jatky
  • 11. februára 2015 9:53:54 CET
    zdravím spriaznených debilobijcov
  • 11. februára 2015 8:19:01 CET
    Tak som tu po dlhom ban-e opat. Admin ma dufam zas nevyhodi
  • 11. februára 2015 7:02:17 CET
    tak ja idem napísať adminovi, nech ho sem vráti. ja sa nečudujem, že inteligentný človek stratí nervy s primitívma. keby aspoň vedeli hranice, ale oni si z tých rozumných chcú brať energiu a skúsenosti, a dokonca niekedy majú tú drzosť skúšať človeka osúložiť odzadu a zapchať mu ústa.
  • 10. februára 2015 17:55:27 CET
    hm, ktože sa to tak strašne sťažoval na kardinala, že mu admin blokol ip adresu? to aby sa tu človek bal napísať svoj nazor
  • 10. februára 2015 17:44:03 CET
    no ja som len rada, že nie si, tak som zvedavá...
    • 1 posts
    10. februára 2015 17:41:14 CET
    Mas pocit ze by som bol nejako urazeny? hmm vyzva ja sa rad stretnem s kymkolvek ale leto je este velmi daleko takze ti nemozem slubit ze pridem. Ale ak bude cas tak nemam problem
  • 10. februára 2015 17:30:19 CET
    ..ja si tiez myslim, ze jej zase nikto nic take hrozne nenapisal a korigovat svoje reakcie na zaklade toho, kto je tu ako dlho a ci tu nahodou nie je niekto novy mi pride trochu scestne..nakoniec, ona mala prva komentar, ktory nebol najmysli a pani ho tiez mohli vziat osobne, takze vo co go?
  • 10. februára 2015 17:28:10 CET
    to netreba tvrdíť, stačí ťa čítať mojko "takto" sa správať, hm, takto sa nechová človek k človeku a je jedno či je to nováčik, alebo už senior, zobral si si z môjho príspevku len to čo ti vyhovuje, skús si to prečítať ešte raz a nechovať sa ako urazené ješitné decko ja ti nič také hrozné nepíšem a tu výzvu o do mňa si prešiel mlčaním, vyjadríš sa aj k tomu?!!
    • 1 posts
    10. februára 2015 17:24:55 CET
    Neopustaj naaaas
    • 1 posts
    10. februára 2015 17:22:13 CET
    Tvrdil som ja niekedy ze som v niecom zbehly a ze vsetko viem? Nie netvril som nikdy nic take. A moja schopnost sebarefleksie je priamo umerna spravanim sa urcitych jednincov voci mne.okey cize ty si dalsi clovek ktori si mysli ze je normalne sa takto spravat k novacikom ano? A dalsia vec to ze niekto na nieco odvahu nema to je len a len jeho problem. Ale bude to sposobene asi tym ze ked si ty vyrastala tak bola trosku ina doba.
  • 10. februára 2015 17:05:28 CET
    nie praveze mam dobry den. aj nove prilezitosti. a vsetci su tu nejako nasrati ci co. niektore zeny sa menia na chlapov svojim vyjadrovanim. celkovo blba nalada je tu. rychlo prec
  • 10. februára 2015 17:00:24 CET
    znieš, nejak rezignovane..... čo nemáš svoj deň????
  • 10. februára 2015 16:58:03 CET
    jurosik. nie. tym ze boli zrusene ostatne vlakna vsetko by sa prenieslo tam.tu na domine sa " ma " pisat vysostne o bdsm .a na to ja nemam vzdy naladu.( nie nase taracky bars aj o vareni a deckach) a nechce sa mi ani nazerat do " cudzich posteli" - co kto ako robi.
  • 10. februára 2015 16:53:19 CET
    Keď som bola malá, mala som v obľube ferda mravca a tam ti bol jeden chutný chrobáčik, veľmi mi ho pripomínaš tým, aký si ty vo všetkom zbehlý, všetko vieš, čo všetko si poskúšal. Ja som od teba staršia a NEMÁM odvahu písať také prehlásenia ako ty!! Schopnosť sebareflekcie, zrejme absolútne neznámy pojem pre teba, skús si nastaviť zrkadlo a kuknúť sa do neho, oháňať sa tým, že kto na mňa zle, tak aj ja na neho a potom tu kázať o správaní sa, joooj, ja som dosť tolerantný človek, ale ver mi, že na tebe by som si zgustla a nič v zlom, ale nič takého strašného jej nenapísal, ozvala sa a keď to tak beriem ako to ty píšeš, akcia-reakcia Naozaj sa s tebou rada stretnem zoči voči v lete na našom stretku
  • 10. februára 2015 16:49:12 CET
    moon co sa ti stalo hybaj založit nove večer po 10 !!!
  • 10. februára 2015 15:24:19 CET
    cafte. vlakno vecer po 10 na moju ziadost zrusene. majte sa dobre kontakty mame.
    • 1 posts
    10. februára 2015 14:45:00 CET
    Tak zverejnovat to moze len s pisomnym suhlasom druhej zucastnenej osoby. Ale to je jedno pretoze taketo veci sa nerobia. A akcia vyvola rovnaku reakciu ale v opacnom smere. Kazda minca ma dve strany kedze je novacik a mala byt ticho ale na drugej strane ked uz nebola dalo sa jej to povedat trosku normalnejsie.
  • 10. februára 2015 14:34:20 CET
    V ustave je pravo na sukromie, ale neviem ako to je, ked je on jeden z ucastnikov. Celkovo je smiesne vytahovat tu nanho ustavu. Ini tu pisali horsie veci a ustavou sa tu nikto neohanal.
    A mylis sa akcia vyvolava reakciu, ale nie rovnaku. Ak sa jedna o ludi je na inteligencii daneho jedinca aka ta reakcia bude.
    Nezastavam sa kardinala sama som sub a nepacilo by sa mi take spravanie(rovnako ako by som mu nevykala)ale aj ona to prepiskla. Ako hovoris je tu nova, tak co ona moze o tom vediet?(myslim predmet sporu).
    Niekedy treba byt ticho a nechat to tak.
    • 1 posts
    10. februára 2015 14:26:08 CET
    Prosil ho niekto o to? Ja ten pocit nemam. A hlavne sa to nerobi aby niekto zverejnoval spravy aj ked je v ustave zakotvene ze kazdy ma pravo na informacie alr taktiez je tam ze clovek ma pravo na sukromie ci ako. A mne je uplne jedno ako sa chova k niekomu v spravach ale nieje mi jedno akym stylom sa bavil tu na fore so subannou. Je tu nova tak jej nakladat nemusel islo mi hlavne o to. Potom ked sa vsedci budu takto chovat k novacikom tak sa na nas vyseru. Aj ked je dcko tak by mal mat uctu aj voci zene aj ked je subka nakolko to nieje jeho subka. A ver tomu ze ho tak nazyvat budem pokial on mna opiciakom. Kazda akcia vyvola rovnaku reakciu. Pokial bude on slusny ku mne tak aj ja knemu. A to ze som s a on d neznamena ze si necham skakat po hlave.
  • 10. februára 2015 14:11:18 CET
    Ti velkohubi kreteni su ale aspon lahko rozpoznatelni a selektovatelni.
    • 4 posts
    10. februára 2015 11:01:50 CET
    vieš je to o tom že ty si to povedal verejne a trochu ostrejšie hlavne je ti jedno čo si budu o tom mysliet ostatni,lebo je to tvoj nazor, v poslednej dobre som si všimla že je to tu moderne menit nazor podla toho ako sa to hodi