10. februára 2015 0:49:54 CET
TU JE KOMINIKACIA MEDI MNOU A TVOJOU SUBINKOU,,,A VYZIVAM TA ABY SI MI NAPíSAL,,,KDE JE TAM VOCI Sku HULVATKE VYJADROVANIE
od: miabestia kedy: 09.02.2015 21:29
predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
heeeeej. tak na to sa musim ist vyspat. prajem dobru noc aj tebe.
od: kardinal7 kedy: 09.02.2015 21:28
predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
ani návrh ani ponuka,,,,
od: miabestia kedy: 09.02.2015 21:27
predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
ale co. dakujem za ponuku. alebo navrh? ale ztial ostavam tam kde som. citim sa tam dobre.
od: kardinal7 kedy: 09.02.2015 21:25
predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
som rád že si to po tak krátkom písaní so mnou pochopila !!!! a čo by bolo keby som ťa mal na poved mesiac,,,to by si ale čo už len bola za dokonalosť
od: miabestia kedy: 09.02.2015 21:23
predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
heeeeeeej. je to moj bezcharakterny potkan
od: kardinal7 kedy: 09.02.2015 21:21
predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
už som ti Miška napíal že teba nemám dvôvod tam hadzať,,,a uprimne,,,ked si prejdeš moje príspevky tak toto je jediný kokot na ktorého takto reagujem,,,,nikdy som na nikoho takto nereagoval,,,,,,a držím ti palec,,,ale pre tvoje dobro utekaj od neho,,,,je to bezcharakterny potkan
od: miabestia kedy: 09.02.2015 21:16
predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
ja som v tomto len par mesiacov takze tie roky ma este cakaju, ak ma neposle prec tak urcite pri nom. ale tvoja sprava bola prijata. a dufam, ze nehadzes vsetkych hlodavcov do jedneho pytla
od: kardinal7 kedy: 09.02.2015 21:07
predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
Je to tvoje právo,,,myslieť si čo chceš,,,,a v podstate nie si moja suka :-) ,,,,ja ked moju suku na toho tvojho pustím tak este len potom by bol rozptýlený :-) ,,,,ja som si každú jednu suku vychoval z vanilky a teraz urobia všetko čo si zmyslím,,,a ked poviem všetko tak všetko,,,,si ochotná urobiť to Ty pre toho svojho POTKANA miška ??!! myslím že nie,,,a nemám suky mesačné či dvojmesačné ale ráta sa to na roky,,,,najstaršia je pri mojich nohách už siedmy rok !!!!
od: miabestia kedy: 09.02.2015 21:00
predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
to stoji i ked mi rozptylujes Pana.no nic s vami Pani. my subkinky si budeme mysliet tiez svoje, ako kazda zena
od: kardinal7 kedy: 09.02.2015 20:55
predmet: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
Miška ,,,nemám dvôvod byť k tebe neslušný ....a mna meniť by bola úplna zbytočná strata času . Ja viem čo chcem,,,ako chcem a s kým chcem,,,a idem si po svojej línii,,,,málo tu reagujem,,,ale ked už tak to stojí za to
od: miabestia kedy: 09.02.2015 20:51
predmet: RE: RE: RE: RE: ahoj
sak ano.tie veci, ktore sa ukazuju su hlavne pre vonacikov. ale beriem. ja som sa len pokusila. nechcem ta presviedcat menit nazor. to nie. len som sa pokusila co to objasnit. ale dakujem, ze si odpovedal slusne. to sa ceni
este raz pekny vecer
od: kardinal7 kedy: 09.02.2015 20:45
predmet: RE: RE: RE: ahoj
keby si obťažovala tak na teba nebuden reagovať,,,,Ja nemám s tebou žiadny problém . A čo sa týka poriadku nech si ho robí doma alebo sám zo sebou Miška ,,,,pre mna je to POTKAN MANIPULATOR A KOKOT a môže si zato sám !!! J a som zatial svoj právny človek a nik mi nič diktovať nebude . A uprimne žijem si svoj D/s život sám aj keby stretká neboli,,,,nikdy som na žiadnom stretku neakčnil,,,idem si tam pokecať s ludmi krorých chcem vidieť,,,,
od: miabestia kedy: 09.02.2015 20:40
predmet: RE: RE: ahoj
ahoj. prepac, ale musim sa usmiat. a mozno Ta teraz asi urazim, ale ste si dost podobni.
ma sice tendenciu poucat a porovnavat veci so zapadom, ale ide mu o poriadok a bezpecie ludi. viem, ze s tym asi nesuhlasis. nevadi.
rada som sa porozpravala a prajem krasny vecer aj Tebe. a ak som obtazovala prepac.
Miska
od: kardinal7 kedy: 09.02.2015 20:33
predmet: RE: ahoj
Ahoj miabestia teda Miška,,,úprimne za to čo tu predviedol na začiatku a teraz by som ho stretol tak ho zabijem ako klinec do truhly !! Môj problém je v tom že mám pameť ako slon a všetko si dobre pametám , ked sa tu zrazu zjavil a začal s tejto komunity robiť debilov ako keby sme tu žili 100rokov za opicami ! Zrazu príde pán dokonalý kokot a ide nás tu poúčať ako je to inde vo svete !!! Ano som v pozadí organizovaní stretiek Leon Riderka tak viem čo to obnáša . Nikde som na tvojho pána kokota nezaútočil ohladom zarabania,,,je mi to putna nech si zarobí ked chce,,,J a osobne ani ludia okolo mna nikdy nedáme ani cent na akciu ktorú bude on organizovať preto že tam nikdy nepôjdem . A ak náhodou príde niekde on kde budem ja bude v jeho záujme nepredstavovať sa mi a tobôž snažiť sa o nejakú konverzáciu s mojou osobou pretože ho zviažem a zbičujem,,,a to si nerobím srandu,,,,ludia čo ma poznajú vedia že to bez problémov a s úsmevom na tvári rád urobím,,tešilo ma Miška ,,,,prjem ti krásny vešer kardinal
od: miabestia kedy: 09.02.2015 20:16
predmet: ahoj
ahoj. volam sa Miska. som drunkenova sub. ja len pre zaujimavost. ty si sa niekedy s nim aj stretol? prepac, ale nepripada mi spravne niekoho osocovat a slovne napadat len na zaklade nejakych reci a dohadov. nechcem povedat, ze nema ziadne chyby. mame ich vsetci. on nieco aspon robi. a poviem ti , ze vobec sa nesnazi na workshopoch zarabat. viem to. sedim v prvej rade. preto ta chcem poprosit skoncit toto internetove napadanie. skuse sa stretnut a trochu s porozpravat. ozaj. ides na ples?