Forums » Nekategorizováno

Problémy

• 10. februára 2015 9:24:58 CET
    urobíme

sestrička riderka ponížene a s najvetšou uuuucou ti dakujeeem,,,palčoke boskaaavam,,,za kraaasne stretká čo robíte s Leonom,,,,
    • 2 posts
    10. februára 2015 9:23:14 CET
    pomôžte MI spraviť?
    je mi z teba grcno
    • 2 posts
    10. februára 2015 9:20:16 CET
    Rad pridem ;)
  • 10. februára 2015 9:18:58 CET
    ja s tebou fakt nemám očom !!!! mne stačil tvoj prejav ktorím si sa odprezentoval na začiatku !!!! keby si teraz aj pašie spieval tak svoj nazor na teba nezmením !!!!

ANO JE TU JEDNA MOžNOST !!!!

ak by si sa tu VEREJNE pred všetkými ospravedlnil za všetko to čo si na začiatku popisal !!!!! Tak v tom prípade ochotný prestať ťa volať kokot a potkan,,,

ale nakolko otom silne pochybujem ostane náš status rovnaký,,,,,
    a nato neustátie si rád počkám !!!!

asi tolko,,,,,
    • 2 posts
    10. februára 2015 9:17:31 CET
    Vzdy ked uvazim, ze sa moj prispevok danej temy netika, zmazem ho. Vzdy ked najdem nedostatok v mojom prispevku, zmenim ho a pridam slovicko EDIT. Ak som niekedy niekomu ublizil s tym, ze je slovensko dvadsat rokov pozadu tak sa ospravedlnujem. Umysel bol aby sme si vseci uvedomili problem a nasli riesenia. Je tu vela necinnoati, vela nepravosti a aj ja sa dopustam chyb. Pomozte mi spravit zo slovenska tu spravnu BDSM krajinu a nie len tien skrutenych BDSM hodnot. Kazdy sa tu chce citit dobre a ceneny tak neznevazujte ziadnu snahu. Neodvracajte sa od ludi len preto ze su s a vy ste D. Nechytajte za slova a zacnite myslietna tych tisic krehkych dusi ktore o chvilku pridu sem a na vase stretka lebo videli v kine film. Neuchylujte sa k predsudkom a pockajte si na prilezitost zoznamit sa s temou osobne. Chodte na stretka, akcie a zoznamte sa. Informujte ostatnych, poucte neskusenych a chrante slabsich. Niekde treba zacat a tych co nieco robia je malo. Pochvalte Riderku, Dr., Dollores, blacka, leona, izuala aj ostatnych ze sa toho nevdali a ze im na vas zalezi... Ty ludia maju tak isto cervenu krv ako vy. A aj ked sa to mozno nezda, aj oni potrebuju pbcas niekoho kto im potlapka po pleci ;)
  • 10. februára 2015 9:13:19 CET
    braček urobíme zvazovacobičovací workshop a pozveme ho
    • 2 posts
    10. februára 2015 8:51:07 CET
    Uz to nechaj tak. Osobne som prti tebe doteraz nic nemal. Ludia ta tu maju radi, brania ta, ja ta z BB tiez poznam inak. Stretneme sa, dovtedy budem dalej robit akcie a workshopy. Ked nejaky spravis daj vediet pridem.
  • 10. februára 2015 8:39:23 CET
    Takže asi takto nejak,,,,prečítajte si potkanové príspevky trošku do zadu kde písal ako sa Dčko,,,,teda ja nevie spravať k Skam ako im nadáva a podobne ,,,Ved si musí uvedomiť aj taký potkan ako je drukenbuda, že všetko čo povie a napíše má svoje následky . tak som zverejnil komunikaciu medzi mnou a jeho subinkou kde si môže sám prečítať aký som hulvát !!! A čo sa týka tej subinky ??!!!!! NEMA SI CO SO MNOU VYJASNOVAT !!!! NEMA SA ZA CO HNEVAT A ANI HANBIT !!!!! BOLA TIEZ SLUSNA A MILA,,,,,ZASTALA SA SLUSNYM SPOSOBOM SVOJHO PANA !! TAKZE NEMAM POCIT ZE BY TAM BOLA KOMUNIKACIA ZA KTORU BY SA MAL NIEKTO Z NAS DVOCH HANBIT,,,,JE TO LEN NA JEJ POCHVALU A VAZIM SI JU AJ KED MA ZA PANA TAKEHO POTKANA !!!!!!!
    DRUKENBUDA ty sa zamysli sam nad sebou ,,,,a rozdávaj bany na svojich akciach,,KEBY SI BOL CLOVEK S CHBTOVOU KOSTOU TAK ZMIZNES AKO SMRAD !!!! JA som tu nezmazal ani jeden jediny prispevok ako Ty !!!! narobil si tu len a len ZLE a teraz sa tu snažiš za KRASNEHO !!!
    TA TVOJA SUBINKA miška MA VETSIE GULE AKO TY !!!!!
    • 2 posts
    10. februára 2015 8:34:29 CET
    Stojim si za svojim. Nemenim tu prispevky a to ze svojim postojom rozdelim ludi, narusim status quo, alebo urazim niekoho jesitnost... Prepac mi, nemam v plane robit teraz nieco inak ako doteraz lebo si Kardinal mysli to ci ono. Keby som bol ako on poviem "je to potkan ktory zverejnuje sukromnu postu" ale v BB u Misky bol v pohode takze si pockam az sa niekde stretneme a mozno to jeden z nas neustoji ;)
  • 10. februára 2015 8:20:39 CET
    Ja to s ním mám vyjasnene úplne a aj keby z neba padali hovna z háčikmi, tak sa ho zastanem VŽDY a VŠADE!!! Ako si sem prišiel Majo, rozdelil si ľudí na dva tábory, svojim myslením, príspevkami, ktoré sa večne menia, mažú upravujú, už som povedala, že chlap má byť chlap, a musí mať gule aj na to, čeliť problémom a nemeniť názory ako kabáty!!Teraz sa každý, budete obúvať do toho, že tu zverejnil súkromnú poštu, nájde sa háčik a vy sa do neho hneď zavesíte, ale na rozdiel od teba, si stojí za svojim a keby stal oproti teba, tak ti to pekne krásne vytmaví aj zoči voči, len neviem, či by si to ty ustal!!
    • 2 posts
    10. februára 2015 8:06:21 CET
    Z mojho pohladu moze nadavat kolko chce. Ingorujem ho uz hodnu chvilku ale zasa zverejnit sukromnu komunikaciu to nieje v poriadku za ziadnych okolnosti... Za taketo veci dostavaju ludia vo forach bany jak vysite, dokonca permanentne.
    Za kazdu cenu chce nieco riesit, ked mu to nejde uchyli sa k extremom a este bude cakat pochvalu? Neblazni. Mia si to snim vyjasni sama.
  • 10. februára 2015 8:03:00 CET
    sa snažiť niekoho zachraňovať či niekoho potopiť. každý si sám zváži čo a ako a na koho akciu pôjde či nepôjde. s kým sa chce baviť či nechce baviť. A niektorí, nebudem hovoriť ktorí, beriete dáke pravidlá bdsm moc vážne...také, že sko má byť ticho. keď sa niekto správa ako k. tak je k. a nie dominant, a to že si o niekom myslí že to je neokukané sko, len zato že je ten "dominant" niekde skôr...prosím vás, veď to je ako keby to bola dáka sekta...
    každý má jednať férovo a na rovinu povedať čo chce-keď vidím že na to nemá tak ho hneď zruším, lebo sa ukáže kto má aké postavenie, a nie skúšať všelijaké intrigy a manipulácie, a potom zosmiešňovať tých, na ktorých by tí presudodominanti nemali.
  • 10. februára 2015 7:51:15 CET
    No tusis vobec preco tie spravy zverejnil? Aby si ty pochopil, ze tu nadava iba jednemu cloveku, zatial co ty si melies len to svoje. Pozri sa ako vyzera domina, naoazaj prejde chut cloveka sem chodit, lebo ty a mors durag spol, tu pisete a zahlcujete fora uplne od veci prispevkami uz dlhsou dobu a ty chces niekomu nieco kazat? Chces si naist Pani? Myslis, ze ked si precita tvoje prispevky do zadu vratane s tymto, ze bude nadsena a vezme si ta k noham? Sa zamysli trocha nad svojim spravanim a to naozaj nemyslim v zlom. Ale kardinalovi do orangutanov nadavat nebudes!!!!
  • 10. februára 2015 6:59:42 CET
    vidím že si sem písala a samozrejme súhlasím. rešpektujem ludí tak, ako si povedala.
    • 1 posts
    10. februára 2015 1:07:41 CET
    Pocuj ty moj sukmenovec orangutan pokial ti to este v tej tvojej hlavicke nedocvaklo tak ked si s niekim pises tak kliknes na ikonu "posli mu SS" to SS nevyjadruje skupinu nacistov ale Sukromne Spravy. Tak mi tu prosim ta netlac pi.oviny do hlavy ze sukromna sprava nieje sukromna
  • 10. februára 2015 1:03:12 CET
  • 10. februára 2015 1:02:04 CET
    hm,,,ty si len običajny opičiak,,,v tych ss nie je nič sukromne ani osobne,,,,,,pokial si taky ako si ty neupracu v hlave tak to tu bude vzdy ubohe,,,,,ale tesim sa ked sa stretneme zoči voči,,,fakt teším,,
    • 1 posts
    10. februára 2015 1:01:02 CET
    Je nemam problem sa pred niekoho postavit a ver tomu ze drzi budem ak budes aj ty
    • 1 posts
    10. februára 2015 0:59:15 CET
    Teraz mi uprimne povedz co si za cloveka ked tu zverejnujes sukromne spravy? Podla teba toto ma robit dominant? Chapes vobec vyznam slova "sukromne"?
    • 2 posts
    10. februára 2015 0:58:29 CET
    Prepac, v tomto mas pravdu to nemozem popriet. Som zle porozumel tomu celemu vykladu zrejme aj z dovodu ze necitam Kardinalove prispevky (ignore). Dedukcia = stale na mna nadava :)
    Rozumne zacat a neskoncit zle, to by tu mal byt ciel kazdeho z nas. Proste sa postavit problemu a hladat riesenie.
  • 10. februára 2015 0:54:45 CET
    SOM ZVEDAVY NA TEBA,,,,,ako sa postavis predomna a budeš takto drzi,,,,nato som fakt zvedavy !!! nič viac,,,,,,
  • 10. februára 2015 0:53:15 CET
    Nie nazor mam iny. Za svojho Pana? to sa ma slusne spravat len k svojmu Panovi? Ja som mala Pana iba jedneho a s najvacsou pravdepodobnostou to uz aj tak zostane. Slusne spravanie je cnostou subinky. Chces slovickarit? Panov je na Slovensku par. Ostatni su v najlepsom pripade Dominanti a bohuzial vo vacsine pripadov su to nevyrovnane osobnosti s dominantnejsou povahou co kazia cele vnimanie BDSM sceny! Sub jedinci potom naletia takemu dilinovi, lebo tych je viac a nechaju sa strhnut tou lahsou cestou. A potom to tu hnije cele. Brrrr az ma striasa.
    • 1 posts
    10. februára 2015 0:51:32 CET
    To ze ty si nieco myslis tak si to mysli a nenadavaj tu ostatnym!!! Mozes mu to napisat v SS ale povedat mu to rovno do oci a nie to tu pisat na fore. Proste ide o to ze by si trosku mohol skudnit slovnik tato komunita je aj tak uz sama o sebe dost mala tak tu netreba robit zbytocne rozbroje. Mne je uplne jedno co si obaja robite v sukromi premna zamna si aj rite natrhnite je mi to 10. Ale co si maju mysiet novacikovia ked toto uvidia?
  • 10. februára 2015 0:49:54 CET
    TU JE KOMINIKACIA MEDI MNOU A TVOJOU SUBINKOU,,,A VYZIVAM TA ABY SI MI NAPíSAL,,,KDE JE TAM VOCI Sku HULVATKE VYJADROVANIE

od: miabestia kedy: 09.02.2015 21:29
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
    heeeeej. tak na to sa musim ist vyspat. prajem dobru noc aj tebe.
    od: kardinal7 kedy: 09.02.2015 21:28
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
    ani návrh ani ponuka,,,,
    od: miabestia kedy: 09.02.2015 21:27
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
    ale co. dakujem za ponuku. alebo navrh? ale ztial ostavam tam kde som. citim sa tam dobre.
    od: kardinal7 kedy: 09.02.2015 21:25
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
    som rád že si to po tak krátkom písaní so mnou pochopila !!!! a čo by bolo keby som ťa mal na poved mesiac,,,to by si ale čo už len bola za dokonalosť
    od: miabestia kedy: 09.02.2015 21:23
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
    heeeeeeej. je to moj bezcharakterny potkan
    od: kardinal7 kedy: 09.02.2015 21:21
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
    už som ti Miška napíal že teba nemám dvôvod tam hadzať,,,a uprimne,,,ked si prejdeš moje príspevky tak toto je jediný kokot na ktorého takto reagujem,,,,nikdy som na nikoho takto nereagoval,,,,,,a držím ti palec,,,ale pre tvoje dobro utekaj od neho,,,,je to bezcharakterny potkan
    od: miabestia kedy: 09.02.2015 21:16
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
    ja som v tomto len par mesiacov takze tie roky ma este cakaju, ak ma neposle prec tak urcite pri nom. ale tvoja sprava bola prijata. a dufam, ze nehadzes vsetkych hlodavcov do jedneho pytla
    od: kardinal7 kedy: 09.02.2015 21:07
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
    Je to tvoje právo,,,myslieť si čo chceš,,,,a v podstate nie si moja suka :-) ,,,,ja ked moju suku na toho tvojho pustím tak este len potom by bol rozptýlený :-) ,,,,ja som si každú jednu suku vychoval z vanilky a teraz urobia všetko čo si zmyslím,,,a ked poviem všetko tak všetko,,,,si ochotná urobiť to Ty pre toho svojho POTKANA miška ??!! myslím že nie,,,a nemám suky mesačné či dvojmesačné ale ráta sa to na roky,,,,najstaršia je pri mojich nohách už siedmy rok !!!!
    od: miabestia kedy: 09.02.2015 21:00
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
    to stoji i ked mi rozptylujes Pana.no nic s vami Pani. my subkinky si budeme mysliet tiez svoje, ako kazda zena
    od: kardinal7 kedy: 09.02.2015 20:55
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: ahoj
    Miška ,,,nemám dvôvod byť k tebe neslušný ....a mna meniť by bola úplna zbytočná strata času . Ja viem čo chcem,,,ako chcem a s kým chcem,,,a idem si po svojej línii,,,,málo tu reagujem,,,ale ked už tak to stojí za to
    od: miabestia kedy: 09.02.2015 20:51
    predmet: RE: RE: RE: RE: ahoj
    sak ano.tie veci, ktore sa ukazuju su hlavne pre vonacikov. ale beriem. ja som sa len pokusila. nechcem ta presviedcat menit nazor. to nie. len som sa pokusila co to objasnit. ale dakujem, ze si odpovedal slusne. to sa ceni

este raz pekny vecer

od: kardinal7 kedy: 09.02.2015 20:45
    predmet: RE: RE: RE: ahoj
    keby si obťažovala tak na teba nebuden reagovať,,,,Ja nemám s tebou žiadny problém . A čo sa týka poriadku nech si ho robí doma alebo sám zo sebou Miška ,,,,pre mna je to POTKAN MANIPULATOR A KOKOT a môže si zato sám !!! J a som zatial svoj právny človek a nik mi nič diktovať nebude . A uprimne žijem si svoj D/s život sám aj keby stretká neboli,,,,nikdy som na žiadnom stretku neakčnil,,,idem si tam pokecať s ludmi krorých chcem vidieť,,,,
    od: miabestia kedy: 09.02.2015 20:40
    predmet: RE: RE: ahoj
    ahoj. prepac, ale musim sa usmiat. a mozno Ta teraz asi urazim, ale ste si dost podobni.
    ma sice tendenciu poucat a porovnavat veci so zapadom, ale ide mu o poriadok a bezpecie ludi. viem, ze s tym asi nesuhlasis. nevadi.
    rada som sa porozpravala a prajem krasny vecer aj Tebe. a ak som obtazovala prepac.

Miska
    od: kardinal7 kedy: 09.02.2015 20:33
    predmet: RE: ahoj
    Ahoj miabestia teda Miška,,,úprimne za to čo tu predviedol na začiatku a teraz by som ho stretol tak ho zabijem ako klinec do truhly !! Môj problém je v tom že mám pameť ako slon a všetko si dobre pametám , ked sa tu zrazu zjavil a začal s tejto komunity robiť debilov ako keby sme tu žili 100rokov za opicami ! Zrazu príde pán dokonalý kokot a ide nás tu poúčať ako je to inde vo svete !!! Ano som v pozadí organizovaní stretiek Leon Riderka tak viem čo to obnáša . Nikde som na tvojho pána kokota nezaútočil ohladom zarabania,,,je mi to putna nech si zarobí ked chce,,,J a osobne ani ludia okolo mna nikdy nedáme ani cent na akciu ktorú bude on organizovať preto že tam nikdy nepôjdem . A ak náhodou príde niekde on kde budem ja bude v jeho záujme nepredstavovať sa mi a tobôž snažiť sa o nejakú konverzáciu s mojou osobou pretože ho zviažem a zbičujem,,,a to si nerobím srandu,,,,ludia čo ma poznajú vedia že to bez problémov a s úsmevom na tvári rád urobím,,tešilo ma Miška ,,,,prjem ti krásny vešer kardinal
    od: miabestia kedy: 09.02.2015 20:16
    predmet: ahoj
    ahoj. volam sa Miska. som drunkenova sub. ja len pre zaujimavost. ty si sa niekedy s nim aj stretol? prepac, ale nepripada mi spravne niekoho osocovat a slovne napadat len na zaklade nejakych reci a dohadov. nechcem povedat, ze nema ziadne chyby. mame ich vsetci. on nieco aspon robi. a poviem ti , ze vobec sa nesnazi na workshopoch zarabat. viem to. sedim v prvej rade. preto ta chcem poprosit skoncit toto internetove napadanie. skuse sa stretnut a trochu s porozpravat. ozaj. ides na ples?
  • 10. februára 2015 0:46:56 CET
    ODVOLAVAM SA NA ,,,,
    GORO
    ANINIE
    RIDERKA
    CORWIN
    TANA
    LEON
    BLEC
    TY MA OSOBNE POZNAJU A VEDIA AKY SOM A CI SA HRAM NA Dčko,,,čI SOM VULGARNY A DRZY K Skam,,,,,
    TYTO LUDIA A AJ TYCH CO SOM NENAPISAL MA MOZU JEDINY HODNOTIT A KRITIZOVAT,,,,,,,,ALE ty a tebe podobny NIKDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!