4. septembra 2014 21:26:00 CEST
pred pár mesiacmi som mala burlivu diskusiu s corwinom a pamatam si ako som bola oznacena za osobu ktora o bdsm nic nevie ... Dolores v tomto sa zhodneme , ak niekto nesuhlasi s nim , alebo napr s Dunk.ci kto to je , tak uz sme blbe lebo nevieme o com to je , chytia sa kazdeho slovicka a prekrutia tak az clovek len hodi rukami a je znechuteny ako si niekto takto fanaticky presadzuje len svoje ...
pamatam si ako sa v chate na xku corwin oznacil za jedneho zo zakladatelov bdsm na slovensku ... to ze sa niekto bdsm venuje dlhsie ho neopravnuje na nerespektovanie nazorov inych .
Dr Jajbolito .. je uzasny clovek , organizuje stretka , a je to osoba ktora dokaze komunikovat , diskutovat , neodsudzovat a ako bolo pisane taka prirodzena autorita , ze od neho clovek normalnym sposobom dostane informacie ktore by mal dostat napr nove subinky a podoben . Nikoho nenuti prijat svoje nazory za pravidla ...
Corwin , Dund... a ostatní čo ste v "komunite" dlhsie , ohanate sa slovami , pismenkami , ale tým ako fanaticky si presadzujete len to svoje , pričom ste zaspali v dobe , vam neprinesie nic dobre . Cim viac nasilu ludim nutite svoju pravdu tym viac ludia budu protirecit . Stavat sa na odpor ...
som rada ze som z vychodu , pretoze stretka v ke mam rada , aj ludi tam , sme priatelia , nie len clenovia komunity ...
Ludskost mi tu chyba .