3. septembra 2014 21:34:10 CEST
...toto je fórum, napr. na to, aby sa tu ludia mohli vyrozprávať k tomu, čo sa teraz rieši vo fóre "Stretnutia BDSM v Bratislave".
Zbytočne zahlcujete fórum, ktoré je určené na niečo iné. A v podstate sa teraz prejaví určitá Vača inteligencia a empatia, podla toho, ako a kde budete reagovať
4. augusta 2015 10:37:29 CEST
ja som na deti neskutočne háklivý, teda keď im niekto ubližuje. veď zatvoriť ho medzi vrahov a nech sa s policajtom "hrajú". muž, ktorý sa správa k deťom a ženám ako hovädo, tak si nič iné nezaslúži.
celkom by ma zaujímalo, či taký hrdina by sa rovnako správal aj k nejakému obrovskému svalnatému chlapovi, alebo sa vie realizovať len na slabších...
12. februára 2015 20:52:03 CET
Jasne ty si uplny anjel. Ale to je jedno. Podstatne je, ze som sa nevyjadrila k tomu ci si alebo nie si admin, ale k tom ze si mlady mysli ze nie si aky blby.
Prajem prijemny vecer.
12. februára 2015 20:30:28 CET
Vsetci ste paranoidni. Domina ma spustu bugov. Napriklad mna zabanuje v priemere kazdy druhy den. Nastastie mam pohyblivu ip adresu, cize staci, ze zrestartujem internetove pripojenie. Myslim, ze to suvisi s tym, ak ucet neodhlasujete, no domina vas po istom case necinnosti automaticky odhlasi. 3-4x denne a ip adresa dostane ban. Vravim este raz. Ja mam ban v priemere kazdy druhy den
12. februára 2015 20:07:10 CET
Ak by som bol admin, verejne sa k tomu priznam, odblokujem Riderku, napisem nove pravidla a kludne zdovodnim aj bany. Uz si si dala ziadost ako admin tuna?
12. februára 2015 20:05:39 CET
No tak ja si myslim ze svojpravny dospely clovek nemoze byt takz jebnuty aby to takto robil
12. februára 2015 19:39:44 CET
Ja si myslim ze drunken tu adminom nieje. Boli tu nanho rozne ohlasi o tom aky je a podobne (ja to posudit neviem mne nic zle nespravil) ale ludi myslite si ze je naozaj taky jebnuty ze hned ako by sa odhlasil tak by prihlasil druhi nick? Podla mna nie bol by prihlaseny ked tak naraz aby to nebolo podozrive.
12. februára 2015 19:17:53 CET
napis aj mne ss preco si myslis, ze to nie je on...nech viem aj jaaaaa
12. februára 2015 19:07:22 CET
ano beriem ale tak ako je presvedčený môj Pán tak aj ja verím že sú prepojený
12. februára 2015 19:05:40 CET
nemyslim..v ss som Ti napisal preco
12. februára 2015 19:04:16 CET
A kým je druken prihlásený tak som v bezpečí ...ked sa odhlási tak sa s Vami rozlúčim
12. februára 2015 19:02:25 CET
A STAVTE SA ZE NAPISE ZE ON TO NIE JE A ZE HO TO OTRAVUJE ZAS OPAKOVAT
12. februára 2015 18:58:51 CET
neviem ako Vy ale dnes som sledovala dvoch ľudí ,,,,
keď bol prihlásený drukendude tak nebol prihlasený ADMIN a keď sa prihlásil ADMIN zrazu bol drukenbude odhlásený ...
12. februára 2015 18:57:03 CET
znovu to iste ako vcera.admin prisiel,odisiel a...nic.... prisiel druhy krat a hups...vlakno je prec....