Forums » Nekategorizováno

Problémy

• 1 posts
    4. septembra 2014 15:27:15 CEST
    Nie vidim tam iba smajlika
  • 4. septembra 2014 15:24:39 CEST
    vidis ten usmev za vetou ???
    • 1 posts
    4. septembra 2014 15:20:11 CEST
    Cize teraz my tymto chces povedat ze ked som sub tak nemozem mat vlastny nazor?
  • 4. septembra 2014 15:19:46 CEST
    Mne to skor prislo jak sekta ako obcianske zdruzenie... Hned pri vchode dostanes bdsm hollybible podla ktoreho sa budes riadit lebo ty nemas svoj vlastny rozum. Samozrejme sa zvoli najvyssi z najvyssich ktoremu budes podlpodliehat. Jaj a este som zabudla ze ziadne organy cinne v trestnom konani nebudu platit vsetko bude res publika vsetko sa bude prepierat a ak urobis nieco protizakonne najvyssi ti udeli trest lebo to bude uzwvreta'komunita'a tak zakony nebudu platit. A vsetci si budu pomahat a lubit. Proletari vsetkych zemi spojte sa! Tak to teda nie dakujem....
  • 4. septembra 2014 15:15:55 CEST
    .. a ze submisiv :-)
    • 1 posts
    4. septembra 2014 15:07:23 CEST
    To ze chces zalozit nejaku tu komunitu alebo resp. Obcianske zdruzenie je napad zaujimavy ALE si si vedomi istych veci? Ty ako zakladatej nejakeho zdruzenia alebo predseda mas oznamovaciu povinnost voci obci ohlasovat stretnutia nad urcity pocet ludi na danom miestnom urade. Cize chces povedat ze toto ti vadit nebude? Dalsia vec si myslis ze ti tam pojde vela ludi s tejto stranky? Nakolko drviva vacsina ludi ci su tu si strazia svoje sukromie. Dalej koho das za predsedu zdruzenia ktory bude mat rozhodujuce slovo? Budes to ty? To by chcelo niekoho nestranneho.Kto vytvori pravidla? Len ty sam? Dalej si myslis ze ked si spravis zdruzenie budes lepsi clovek? Nie nebudes. Myslis si ze potom nebude s teba len poj.... ovca otrok svojej doby? Jedina dobra vec je na tom ze ti mozu poslat na konci danoveho obdobia % z dani nic viac.
  • 4. septembra 2014 14:30:23 CEST
    ..ja asi skôr začnem ľutovať, že už nechodím....u nás sú aj kecacie stretká akčné...:D
  • 4. septembra 2014 14:19:08 CEST
    Ja som moc chcela ist do ba na stretko ale uz ma to preslo....
  • 4. septembra 2014 13:33:29 CEST
    ja ho ale nechapem :( Bude z toho kucapaca.
  • 4. septembra 2014 13:29:22 CEST
    uplne chapem tvoj problem...
  • 4. septembra 2014 13:25:03 CEST
    nevie niekto ako mam nastavit CVS ROOT v QtCreatore?
    • 13 posts
    4. septembra 2014 13:19:30 CEST
    Možnože nechceme žiadnu BDSM komunitu (zjednotenú)
    • 2 posts
    4. septembra 2014 12:13:20 CEST
    Vela z vas uz bieco v zivote dosiahlo. Kazdy ma co povedat. Ak budu zastupene vsetky strany najdete kompromis. Ked sa zidu BD DS aj SM a koalicie s opoziciama budete mat tu spravnu BDSM. Staci vytvorit ten spravny priestor a podmienky. Potom sa mozete tesi z uplne inej, vlaznejsej a zjednotenej komunity ktora vie zdielat uspechy a ucinne likvidovat problem. Ak sa skuseny ludia nevsdaju zodpovednosti a vybuduju si eespekt svojim cinom bude lepsie vsetkym a vsade.
  • 4. septembra 2014 11:42:40 CEST
    ..kedy prerabame to jadro ???
    • 7 posts
    4. septembra 2014 11:24:55 CEST
    Nerieš,ani ja neriešim,už neraz sme sa porafali,ale ked išlo o dobrú vec,vedeli sme rýchlo zase nájsť spoločnú reč.
    Neznášam,ked na mňa niekto kydá nepravdy a ohovára za chrbtom,ale takých je viac a vážne ma serú tieto žabomyšie vojny,namiesto toho,aby sme sa spojili a spoločne priložili ruku k dielu.
    • 2 posts
    4. septembra 2014 8:11:56 CEST
    Je to hanba celeho slovenska. A kym nebudete mat na vychode iny stat alebo zahorie nebude autonomne uzemie tak sa mozeme hanbit aj mi dvaja.
  • 4. septembra 2014 7:53:07 CEST
    Prenasam Vasu diskusiu tu aj ked myslim ze asi pokracovat nebude:)
    To si neviete vyrozpravat v ,chapem ze to laka reagovat. Ale ved prepana jana, takto prat spinave pradlo
  • 4. septembra 2014 7:01:08 CEST
    Mne je jedno čo si budeš mysliet o sebe, ale to čo sa v Blave deje je hanba celej Blavackej komunity a ukazka toho ako obmedzeny a zadubeny poniektorý ste .. sory, ale občas sa to povedat musi ..
    • 2 posts
    4. septembra 2014 0:39:29 CEST
    Pochop, ze ked mi tu uz X ludi povie "kto ty si" tak si o tebe zacnem mysliet to iste. Ak teda niekto otvori vo fore miestonst "problemi" moze do nej pisat iba ten kto niekto je? Ako sa potom dozvies co ludi sere? Nehnevaj sa ale dalsiu diskusiu s tebou povediem cez SS a RP.
  • 4. septembra 2014 0:36:24 CEST
    ja mávam zle sposoby .. i ked toto nebolo zlým sposobom ...
    • 2 posts
    4. septembra 2014 0:17:07 CEST
    Ak nebudem PN tak sa tam dostavim. Uz tu ide aj o moju prestiz a aby som obhajil svoj nazor. Nikomu zle nechcem ale uz je privela ludi ktory tu zmenu doslova vyzaduju... Ak by to tak nebolo tak tu teraz nestojim so srdcom na dlani.
  • 4. septembra 2014 0:10:24 CEST
    Ver mi, ze sa celkom tesim, na tvoje na živo prednesené argumenty, snad tam naozaj prides.
    • 2 posts
    4. septembra 2014 0:06:48 CEST
    Ak mate tak obrovky problem z mojim tonom tak ho mozete pocut samozrejme znova na Strbe ;)
    • 2 posts
    4. septembra 2014 0:01:09 CEST
    Ja som ja a mam nazor, pravo nan a ty si ma nijako nepresvedcil o tom ze ta zmena nieje potreba. Dr. Jajbolito... Ak si sa chcel zoznamit prave si to spravil zlim sposobom.
  • 3. septembra 2014 23:59:06 CEST
    :-) budes to mat moznost vysvetlit v strbe, na predmikulaskom stretku, uvedomujes si, ze keby si tam nenapisal na zaciatku, to čo si tam vlozil, ze by sa ten hunbuk riesil, v klude? Teraz neslo len o interne zalezitosti, na sukronom akcneni, ale aj o tvoj ton a vobec, pristubp teba, k nam ostatnim? Pišem ti to v klude, tak sa nad svojim argumentovanim skus trocha zamysliet.