Pai Aninie ale môj Pán už DOMINU.SK nerieši len si chcel zmazať alba tak poprosil Pani riderku ,,,,a ona tam šla a bac ,,,,a obaja sa smejú že tu ostanu len taký ludia ako ADMIN žumpa
To mi je jasne, len keby bola ta informacia niekde zverejnena tak uzivatelia ktory do toho tolko nevidia budu upozorneny. Ban ako taky moze byt tak jednoduchy ako vravis a tym padom system a nie admin predpokladaju ze sa banovany uzivatel snazi dostat na svoj ucet a nie niekto cudzy s poverenim majitela uctu...
logicky to z toho vyplyva nie ? ban je viazany na IP adresu a nick... kdekolvek by sa isiel prihlasit clovek, ktory ma ban automaticky zablokuje IP adresu.
Pani riderka chcela isť zrušiť alba môjho pána lebo nemá dôveru v túto stránku a viete čo sa jej stalo ????
preložte si to
Error 1006 Ray ID: 1b7a574140ee0a2a • 2015-02-12 17:00:09 UTC Access denied What happened? The owner of this website ( www.domina.sk) has banned your IP address (89.173.135.205).
škoda že tu nie je zvracacia ikona
daj si hlavne pozor na slizkých ľudí
pretože čo som tu všetko za tu krátku dobu čo som tu čítala tak mi je zle s takých ľudí .
Hlavne si daj pozor na to s kym budes nieco skusat lebo je tu vela ludi, od kt by som sa neucila radsej nic. Idealne je najst si nejakeho kamarata kamaratku a ucit sa na seba navzajom napr viazanie a podobne veci.
ide o to ze velmi nechcem aby o mojich chutkach vedelo vela ludi prave preto by som sa rad vyhol workshopom a pod. skôr by som rad konal v osobnej rovine
ide o to ze velmi nechcem aby o mojich chutkach vedelo vela ludi prave preto by som sa rad vyhol workshopom a pod. skôr by som rad konal v osobnej rovine
Je momentalne dost stretnuti aj workshopov. Staci prist a porozpravat sa. Tu na portal je to tazko a vzdy je lepsie osobne. Ak potrebujes s niecim pomoct kontaktuj napriklad organozatorov stretiek.
Trápi ma ze sa tu nikto nechce realne venovat zaciatocnikom v BDSM a zvlast bez FO, ked si to clovek len chce vyskusat lebo po tom velmi tuzi ale nevie ci sa mu to v konecnom dôsledku bude pacit a ci to zvladne... :(