10. februára 2015 0:37:39 CET
UUUUUF ,,,,tak ťa žiadam aby si tu verejne napisal,,,koho som urazil z s ???? komu tu nadavam ??? to ze si myslim a som presvedceny otom ze budka je kokot ma svoje opodstatnenie,,,,,,kto sleduje čas od kedy sem ten kokot prisiel,,,co vsetko tu popisal na adresu nas,,,teda aj vas tak vie ocom hovorim,,,,a to ze to tu uz nieje a nenajdes je len zasluhov toho potkana ze to tu vsetko vymazal !!! a ja sa na D nehram,,,uz si sa somnou stretol ??!!!! opitaj sa budkovej subinky ako som sa k nej spraval !!!! budeš tu moralizovať a nemas na to najmensie pravo,,,A PRELUSKAJ SI MOJE PRISPEVKY KED TU BOHOROVNE PISES ZE PREJAV,,,,,,TAKYTO PREJAV MAM LEN A LEN K TOMU POTKANOVI ,,,,,A NA KONIEC,,,,ANO JE PRAVDA ZE MOJA SUKA JE LEN MOJA SUKA A BUDE MAT UCTU VOCI MNE !!!! ALE ZBICOVAL BY SOM JU AK BY BOLA DRZA K INEMMU Dčku,,, PRETO žE JEJ VYSTUPOVANIE JE MOJIM OBRAZOM !!!!!!!!!!!! ste štence ktore sa hraju na niečo očom nemate ani potuchu !!!!! D/s je pre niekoho životný štýl pre ineho honenie si pri PC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!