Forums » Nekategorizováno

Problémy

• 2 posts
    10. februára 2015 0:42:25 CET
    To sko neuznalo to Dcko ako svojho pana a podla jeho vystupovania zrejme usudila slecna ze si nezasluzi ani uctu ani respekt. Nie som si isty do akej miery je spravne vrcat na cudzieho cloveka ale moc dominantne mi to proste nepripada. Ale beriem, vec nazoru a ospravedlnujem sa ak ti to pripada ze ti vnucujem nieco.
    Myslim si, ze dobry Dominant, sa slecne prihovori a s "uctou" a "pokorou" zisti, co je presne vo veci. Bude hladat riesenie a nebude sa ohanat so svojim D. Cim viac je to alfa, tym viac bude vystupovat s mierou a preberie zodpovednost za zlihanie komunikacie... Nazor.
  • 10. februára 2015 0:37:39 CET
    UUUUUF ,,,,tak ťa žiadam aby si tu verejne napisal,,,koho som urazil z s ???? komu tu nadavam ??? to ze si myslim a som presvedceny otom ze budka je kokot ma svoje opodstatnenie,,,,,,kto sleduje čas od kedy sem ten kokot prisiel,,,co vsetko tu popisal na adresu nas,,,teda aj vas tak vie ocom hovorim,,,,a to ze to tu uz nieje a nenajdes je len zasluhov toho potkana ze to tu vsetko vymazal !!! a ja sa na D nehram,,,uz si sa somnou stretol ??!!!! opitaj sa budkovej subinky ako som sa k nej spraval !!!! budeš tu moralizovať a nemas na to najmensie pravo,,,A PRELUSKAJ SI MOJE PRISPEVKY KED TU BOHOROVNE PISES ZE PREJAV,,,,,,TAKYTO PREJAV MAM LEN A LEN K TOMU POTKANOVI ,,,,,A NA KONIEC,,,,ANO JE PRAVDA ZE MOJA SUKA JE LEN MOJA SUKA A BUDE MAT UCTU VOCI MNE !!!! ALE ZBICOVAL BY SOM JU AK BY BOLA DRZA K INEMMU Dčku,,, PRETO žE JEJ VYSTUPOVANIE JE MOJIM OBRAZOM !!!!!!!!!!!! ste štence ktore sa hraju na niečo očom nemate ani potuchu !!!!! D/s je pre niekoho životný štýl pre ineho honenie si pri PC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 10. februára 2015 0:31:06 CET
    Trepeš. Hovorim o ucte všeobecnej. Pokore nie len k Dominantom, ale aj k sebe samemu. Ucte k staršim či autoritam ktore su dlhšie na scene. Nie k hocikomu. Pre mňa je sko v mojom živote enormne dôležitý prvok. Ale ja vravím o rozmaznanosti. Nesuhlas so mnou. Kludne sa zapoj do mojho fora. Mozme debatovať.
    • 2 posts
    10. februára 2015 0:25:18 CET
    Najlepsi Pan je najvacsi sluzobnik... Nechcem uctu tymto sposobom. Uraza ma to. Chcem mat prilezitost tuto uctu si zasluzit. Nechcem byt D z nejakeho hlupeho principu. Chcem najprv ludi a potom D a s. Mrzi ma, ze to vobec takto vidim pisane...
    • 1 posts
    10. februára 2015 0:20:27 CET
    tak asi podla niektorich tu prietomnych by sub nemal pravo ist ani do obchodu a opovazit sa starsiu predavacku upozornit ze vydala. Ale asi si neuvedomuju ze by takymto ludom vsedci skaakali pohlave. Alebo si mozno myslia ze sub je debil bez mozgu
  • 10. februára 2015 0:16:28 CET

• 1 posts
    10. februára 2015 0:16:08 CET
    ja chapem o co ti ide ale co dava pravo dominantnej osobe urazat ostatne osoby? Sub je tak isto clovek ktory ma svoje prava. Dominantny clovek uctu mat nemusi?

Pic...potom tu vsedci davate ze aka je tato mladez skazena. Kto ma byt mladezi prikladom ked uz ani niektore Dcka nemaju v sebe stipku slusnosti.
  • 10. februára 2015 0:11:19 CET
    To nemyslis vazne. Respektujem ludi na zaklade veku a vystupovania, ale nie kazdeho len preto, ze som sub. Sub som len pre svojho Pana pre inych som rovnocenny clovek. Nezijeme v stredoveku a ani bdsm nas donho nevracia. Sub nie su poddane/i kazdemu ale len a vyhradne svojim Panom. Ak su vsetkym, tak su to zakomolexovani jedinci, kt si nedokazu vazit seba a mali by s tym nieco robit a nie hrat sa tu na bdsm.
    • 1 posts
    10. februára 2015 0:06:44 CET
    ja som slusny vzdy pokial su slusny aj ostatny.
  • 10. februára 2015 0:05:38 CET
    riešiš tu slovo? vyjadrenie? sam používaš vulgarizmus. A pochopil si o čom som rozprávala? O tom, že subka skakala do Dominantov, ktorí majú určitý honor a postavenie v komunite, ako keby sa nechumelilo, a to je dosť trapne. A nie Dominant nemôže všetko. Ale NEZABUDAJTE DO PRDELE, že subik/subka je stále sko. Pokora Vám nič nehovorí? a tebe tiež???? Mladýotrok? Uz len vekový rozdiel a postavenie v Bdsm spoločnoti by ťa mali prefackať. Ja už mam pocit že Dominant sa má báť povedať sub protajšku vobec svoj nazor. Kde si kurva, v sudnej sieni????
  • 10. februára 2015 0:03:49 CET
    Teda ja som tu len chvilu, ale toto prekonava aj tie zvasti kt sa o tejto stranke siria. Maticko zem, ako dobre ja tiez nemusim vela ludi a oni zas mna, ale nemuseli by sme si tu nadavat do vsetkeho mozneho aj nemozneho.
  • 9. februára 2015 23:59:28 CET
    nebudem ťa komentovať,,,,ty mi zato nestojíš,,,,,
  • 9. februára 2015 23:55:38 CET
    z teba je aký moralista, zrazu, pokiaľ som si čítala tvoje strašie príspevky, tiež si tam nejak nežiaril slušným spravaním sa tu je to tak, že ten kto používa tvrdšie slova, je schopný mu to bez mihnutia oka povedať aj do oči, rovno na rovinu a nie len na nete
    • 1 posts
    9. februára 2015 23:46:47 CET
    To ze dominant o niekom povie ze je kokot je podla teba normalne ked vravis ze je to jeho vec? Cize podla teba dominant moze vsetko? Ked niekto niekomu nadava do organov tak to nieje dominant ale hulvat. Alebo Idiot. Predtoze clovek s normalnym IQ aj ked je D sa vie spravat.
    • 5 posts
    9. februára 2015 23:29:29 CET
    zmenit ziskové na nestratove je ozaj iba taka "malička" zmena.
    Vobec to nezmenilo význam poslednej vety
    • 2 posts
    9. februára 2015 23:16:26 CET
    Bavili sme sa o tom, povedal som ze u mna budu hry sukromne vzdy len za peniaze. Ale Envy stym naozaj nema nic spolocne... A ta skupinka sa vytvorila aby bola v BA a okoli prilezitost, akcia, BDSM. Nemiesaj to prosim ta. Naozaj si cenim nas rozhovor, aj vsetky tvoje pripomienky ale hadzes dalsich sest ludi do jedneho vreca.
    Ak bude Envy nestratove, podakujeme sa vam ;) mozno sa postupne podari aj vykryt vsetky naklady :D

EDIT: Trosku som upravil koniec nech to nieje take, agresivne ;)
  • 9. februára 2015 23:04:31 CET
    Ale nooo... Nikoho z nás nepoznáš...
    S drunkenom som sa na tieto temy bavil u Zemana osobne... Máme o BDSM každý inú predstavu. Ja s jeho komerčným pohľadom nikdy súhlasiť nebudem. To ale neznamená, že nemá právo robiť to, čo robí. To mu nikto neberie. Len nech nevystupuje spôsobom, že to robí z čistého nezištného záujmu rozvíjať BDSM na Slovensku.
  • 9. februára 2015 23:03:57 CET
    keby tu bola ikonka klanajuca sa tak ti ich dam sto,,,,,hadam postačí toto,,, konečneeeeeee nieeeekto
  • 9. februára 2015 22:59:47 CET
    Chcela som tu napísať, že netreba byť k novicke takto prudky. Potom som sa zamyslela.. Do prdele, ja ked som začinala jak subka, tak som si nedovolila ani pípnuť a nie to ešte tykať a baviť sa s Dominantom ako s kamošom z baru!!!!!!!!!! Toto čo je? Kde ste na pokeci? Každý si tvorí o sebe obraz. To že dominant povie o niekom že je kok.t je jeho vec, ale mne sa chce grcat z toho ked nejake neokukane sko piskuje jak na strednej škole Brrrrrrrrr ... To len tak.. mala som potrebu to okomentovať.
  • 9. februára 2015 22:57:44 CET
    ale no tak. nechajte SUBannu na pokoji. ved ju ani nepoznate. nemozes sa snazit odhadnut niekoho ked ho ani nepoznas. taku schopnost nema nikto.
  • 9. februára 2015 22:56:30 CET
    NovacikovY
  • 9. februára 2015 22:55:29 CET
    prosim ťa nechci aby som ti napísal SKLAPNI !!! važim si ťa !!!
    najskor si prečítaj čo píše,,,usmerni si ju a objasni situaciu,,,,
    dakujem
  • 9. februára 2015 22:53:19 CET

Ty fak perlíííííš

Tak mu povedz nech príde
    :
    a dobnosť,,,načo sem púšťaš tie svoje perly ??!!! prečo si to doma nenapíšeš na papier ??!!! to by stačilo,,,nie ??
    • 5 posts
    9. februára 2015 22:53:05 CET
    Je to mile dievca nove medzi nami.
    Ak sa takto budeme chovat ku kazdemu novacikovy tak tu nik neostane.
    Zastavam pravidlo chovaj sa k inym tak ako ty chceš aby sa iny chovali k tebe. TEda ano zdrava nedovera k novemi nicku je namieste ale zas ho uplne paranoidne vyhejtovat je silna kava aj na mna. Ako som napisal inde chodte si zašukat nez tu pisat komentare plne nenavisti.
  • 9. februára 2015 22:50:08 CET
    Bravoooo :) tlieskam :)

A sme došli :) mám pocit čím ďalej viac, že toto je naozajstná sprostosť. Ak ste muži tak si to povedzte s očí do očí a nie tu na internete ako baby. Na internete je každy macher. :)