Forums » Nekategorizováno

Problémy

• 5. septembra 2014 12:59:43 CEST
    ....trefny prispevok....mas gule;-))))
    • 2 posts
    5. septembra 2014 11:32:37 CEST
    Haha. Pokial viem tak testy su zatial len pre profi BDSM. Vcetne zdravotneho preukazu ;)
    • 13 posts
    5. septembra 2014 11:27:44 CEST
    neboj drunken zavedie este aj test pre novacikov na overenie originality

....ak nieco vydrzis budes echt BDSM+
    • 13 posts
    5. septembra 2014 11:21:21 CEST
    "Na Slovensku ta musi organizator poznat lebo tu ma kazdy strach z kretenou"
    Zase zvšeobecňovanie a zavádzanie. Na kecacie stretká môže prísť každý, nemusí sa ani nahlasovať. Na uzavreté akčné akcie vyžadujeme ručenie pre nových ľudí z logického dôvodu. Prave preto aby sa tam neprispôsobiví ľudia nedostali. Na získanie ručenia stačí zdvihnúť zadok a dohodnúť si jednu kávu v podstate kdekoľvek na Slovensku. Ručiteľov je naozaj dosť. A niekedy stačí aby doporučil aj neručiteľ. Nájdite mi JEDNÉHO človeka kto sa na stretko (akčné) nemohol dostať len preto že je nový. Hovorím konkrétne o "Akcie BB"
    • 2 posts
    5. septembra 2014 11:14:47 CEST
    Po pravde, k takemu verejnemu a "klubovemu" stylu je este dalek cesta. Je to ale zaciatok a niekde mozno aj dlhosoby ciel. Ak cces ist na takyto druh stretka mozem ti doporucit niekolkoklubov Rakusku. Na slivensku ta musi organizator poznat lebo tu ma kazdy strach z kretenou. Ja osobne uz som koketoval s myslienkou skusit to ale to budenlepsie cez RP alebo osobne.
    • 2 posts
    5. septembra 2014 11:06:47 CEST
    Po pravde, k takemu verejnemu a "klubovemu" stylu je este dalek cesta. Je to ale zaciatok a niekde mozno aj dlhosoby ciel. Ak cces ist na takyto druh stretka mozem ti doporucit niekolkoklubov Rakusku. Na slivensku ta musi organizator poznat lebo tu ma kazdy strach z kretenou. Ja osobne uz som koketoval s myslienkou skusit to ale to budenlepsie cez RP alebo osobne.
    • 13 posts
    5. septembra 2014 11:02:31 CEST
    Netuším kde si prišla na to že sme uzavretá komunita a nováčikov medzi seba nepúšťame
  • 5. septembra 2014 10:00:17 CEST
    Mna trapi, ze ste uzavreta komunita ktora ma pravo urcovat kto medzi Vas pride a kto nie. Novacikov si medzi seba nevpustate, len na zaklade odporucani, organizujete stretavky, kde kazdy kazdeho pozna a kazdy s kazdym...ebal.Urcujete co je spravne a 70%percent z vas sa hraju na spravnych otcov ci matky zijuci normalny zivot.Cest vynimkam ktore prijali BDSM ako svoju sucast a nemusia zit dva zivoty.Potom su to samostatne zarobkovo cinne osoby ktore sa verejne prezentuju a zarabaju na ludoch vaseho razenia.Uzasna pravidla urcujuca komunita, kde je najblizsia stretavka, ktora cast Slovenska hra prim?
    • 2 posts
    5. septembra 2014 9:57:50 CEST
    Opakujem... Pomoz alebo nam to uz nepripomynaj. Ja som svoj nazor uz tolko krat dokola povedal ze ma to az mrzi. Ani ty nevies ako by sa to dalo spravit najlepsie ale s mojim principom poucovania a zakladnych pravidiel si prave nesuhlasila. Co teda chces presne? Rp nikde SS nikde a samozrejme dalsia vseobecna "pomoc" na skle. Ako prepac ale bud nechces alebo nevies pomoct. Je aj ina moznost?
  • 5. septembra 2014 9:44:31 CEST
    Ehmm ... precitaj si niekolko stran dozady debatu kto chcel koho poucovat spisovat pravidla a nieco zoficializovat a davat prednasky... ja som to nebola.. len hovorim ak chcete pomoct.. varovat.. vysvetlit.. na zaciatok ozreejmit novacijom zakladne veci urobte to.. ale tak aby ste to nikomu nepretlacali... nenutili neoosocovali ze ine pravda nieje a plati len to co vy poviete a ine neakceptujete... clovek co chce a ma zdravg rozum predtym nez nieco podniknw vyhlada si informacie...skusa sa najst... otvorene komunikuje... neskoci hned s niekym do muciarne na vec...
    • 2 posts
    5. septembra 2014 8:19:20 CEST
    Preco si myslis ze sa prave snazime nieco s informovanostou spravit? Si zlata baba a mas urcite co povedat. Chcela by si aby sme na stretku na vrchny stol posadili niekoho a rozpestreli tam letaky? Dobre. Chces aby bolo nejake oddelenie na fore na toto? Dobre. Ak mas chvilku cas a chut tak mi napis RP na pokeci a pozbieram tvoje myslienky. Urcite to viac pomoze ako pripomynat to co uz vieme... Kazda myslienka sa pocita. Ty si sikovna v pisani a tvoje prispevky maju hlavu a patu. Co takto skusit to v dobrom duchu pripravit anketu na tuto problematiku?
  • 5. septembra 2014 7:57:21 CEST
    ze nie kazdy novy co dojde na stretka je novacik ...

preboha ak chcete pomahat submisivom a ochranovat ich pred zneuzitim ved urobte stranku pre zaciatocnikom , subor rád, odporucani co a ako a ano uz tolko spominany blacklist ale s konkretnymi menami , nickmi , udalostami ,

vazne zatial co som si precitala mi len pride ako povedacky starej matere , bajky ... nicim nepodlozene : ano mal by si z nich clovek vziat ponaucenie ale neberie ... aj ja som subinka ale zatial som nedostala tusim ani jedinu spravu s tym ze by mi niekto chcel pomoct a varovat ma pred tym ci tym .. hovorite o ochrane ale nikto nic nekona len meliete tlamou ... az na par svetlych vynimiek co dokazu pomahat aj bez verejnej angazovanosti ...
    napadlo ma ze je to tu ako v modrom z neba od rozborila ... pomozete jednemu hlasate to do sveta ... ale ti co naozj pomahaju ostatnym su nepovsimnuti .. lebo nepotrebuju prezentovat svoje skutky ...
  • 5. septembra 2014 1:44:34 CEST
    Pravdupovediac, neviem, ci v tejto faze debaty ma vobec vyznam sem cokolvek pisat, lebo kazdy sa sustredi uz len na invektivy. Ale asi to aj tak skusim.

Nikto nechce nikomu hovorit, ako ma robit to alebo ono, ako ma zit, alebo ako sa ma hrat. Vzhladom na sucasne problemy je ale evidentne, ze treba jasne stanovit urcite mantinely a povedat, ze toto uz nie je ok. Ako napriklad nerespektovanie dohodnuteho.

Tieto problemy nie su o tom, ze jedna babka povedala, ako to tu niektori prezentuju. Nie je to o tom, ze niekto si s niekym nesadol alebo mal zlu skusenost. Je to o tom, ze na tych istych par ludi dokola su staznosti. Vkuse. Od roznych ludi. Ohladom tych istych veci.

Chceli by sme dosiahnut, aby minimalne kazdy, kto pride na stretko, mal k dispozicii nejake zakladne informacie o tom, ake su jeho prava, co si moze dovolit, co moze vyzadovat od inych ludi vramci normalneho medziludskeho respektu atd. Niekomu sa to moze zdat hlupe a akoze sa snazime niekoho poucovat, ale nie je to o tom. Je to proste o tom, ze hlavne novy clovek si nemusi byt tymito vecami na zaciatku isty, viem, ze ja som mala tiez chvilu zmatok v tom, ze ci si mozem niektore veci ako subinka dovolit.

Nechceme nikomu nic vnucovat ani kazat, len chceme, aby boli ludom taketo veci lepsie dostupne. A dufame, ze tymto sa nam podari aspon ciastocne znizit frekvenciu, s akou sa stale novi a novi ludia davaju nachytat na stare triky. Nechceme nikoho kamenovat. Ale treba si naliat cisteho vina a povedat si, ze evidentne tu existuju urciti ludia, ktori sa spoliehaju prave na nevedomost obete a kedze sa na novacikov cielene orientuju a vyhladavaju ich, casto sa k nim dostanu prvi. Toto je to, co chceme zmenit. Ponuknut alternativu. Ak sa dotycny clovek napriek tomu rozhodne ist svojou vlastnou cestou, je to samozrejme jeho vec.

Takisto napriek tomu, ze kecacie stretka su, boli a budu otvorene pre kazdeho, prave preto, ze chceme, aby sa tam ludia citili bezpecne a prijemne, bude sa to musiet aspon trochu regulovat a ludia, ktori su opakovane problemovi alebo nerespektuju zakladne veci budu vyluceni. Tak, ako sa to robi vsade.

Ok, skoncila som, mozte sa pustit aj do mna. Snazila som sa zostat uplne mimo tejto hadky, ale uz mi to fakt nedalo.
    • 13 posts
    5. septembra 2014 0:43:11 CEST
    neskutočne rozčuľuje že 1/2 policajného zboru namiesto toho aby vyšetrovala skutočné zločiny stojí na ceste a kontroluje či som niekde neprekročil rýchlosť alebo cez slnečný deň svietim a či mám pásy. a zločinci sa spokojne smejú. najsilnejšia prevencia je vo vojenských diktatúrach a policajných štátoch. V slobodných krajinách sa ľudia o svoju bezpečnosť starajú sami, ale majú zaručené že ten čo im ublíži bude potrestaný
    • 13 posts
    5. septembra 2014 0:36:58 CEST
    úplne vážne. Chceme aby nás v slobodnej krajine niekto permanentne ochtraňoval pred možným zločinom, alebo chceme aby boli zločiny vyšetrené a vinníci potrestaní.
  • 5. septembra 2014 0:36:05 CEST
    Lubos, poviem ti osobnu skusenost a ver, ze je tak realna az to boli. Bol to pan policajt, ktory mi neprijemne polozil macetu ku krku a ukazal arzenal nozov s tym, ze ich na mne pouzije a ked ma hodi do jazera, tak ma nikto uz nenajde. A kto za to mohol, ze mi bolo na grc od strachu ? no mozem si za to sama, lebo som nikomu nepovedala kam idem s kym idem. takze keby to spravil, uz tu nie som.
    Tento clovek si beha po BDSM scene ako dominant...takze kto ho zastavi ? zeby tigel?
    • 13 posts
    5. septembra 2014 0:32:04 CEST
    Mrcha!
    • 5 posts
    5. septembra 2014 0:31:54 CEST
    hovorim o prikladu ...mimochodom, ked chces vidiet, kto koho znasilnil ...doporucujem ti precitat ti spisy vysetrovatelov ...mozno ked uz nebudes mat co zo seba vygrcat, pochopis ...aby si nemusela davat dalsiu otazku ..ano, cital som spisy ...preco? ...bol som policajny psycholog ...
  • 5. septembra 2014 0:30:28 CEST
    scasti pravda .. ale ... ak sub nepovie vsetko otvorene , neodhadne svoje hranice , nevie stopnut ... nech je dominant ako kolvek skvely citat myslienky podla mna nevie ziadny chlap i ked sladke romany nas presviedcaju o inom ..
    a toto pisem z vlastnej skusenosti . Ked som precenila svoje sily , nebola uprimna, nepovedala stop ani nie , nezakricala ...

vzdy su v tom dvaja ci viaceri .. a ako hovorim ak ma nezachrani stopka , a nezabije ma to , j e tu policia aby narobila poriadok nie nejaky fanaticky aktivista ... ktory recami tiez nepomoze .
    • 5 posts
    5. septembra 2014 0:29:02 CEST
    Mne sa tiez uz stalo, ze som subika striekala viac nez chcel
    Stopku nepouzil, neohradil sa a ma traumu dodnes
    Moja vina a urobila by som to zas
    • 5 posts
    5. septembra 2014 0:27:13 CEST
    A kto koho znasilnil?
    • 5 posts
    5. septembra 2014 0:25:13 CEST
    my sme nerozputali hon na carodejnice ...slusne sme tych dvoch pozvali na pokec ..oni nam povedali svoj pohlad na vec a tym to vtedy skoncilo ...a dva tyzdne na to, sa niekto zacal ohradzat ...a az vtedy zacal "hon na carodejnice" a ani ja, ani drunken to nezacal ...

editovanie ..a ano, tej babe sme vysvetlili, že ma dvakrat rozmyslat nad tym kam vlezie
    • 2 posts
    5. septembra 2014 0:24:40 CEST
    Zodpovedny je vzdy dominant. To sa nemeni.
  • 5. septembra 2014 0:22:50 CEST
    tigel to nebol :) vtedy som este nemal absolvovanu lobotomiu to by som si pamatal :)
  • 5. septembra 2014 0:22:43 CEST
    problem je v tom ze furt len toci ze bolo ublizene a nevysvetli ... a ked sa clovek k veci postavi ze asi chyba moze byt na oboch stranach tak uz je zle .. ak by vysvetlil co sa stalo ako , ozrejmit .. normalne na rovinu povedat tak by som mozno aj ja inak reagovala...