Forums » Nekategorizováno

Problémy

• 9. februára 2015 22:49:12 CET
    To máš svatú pravdu,,,,nespraví ,,,
    ale nejak ho oslovovať musím,,,,,
    nebudem na neho vykrikovať heeeej ty
    • 1 posts
    9. februára 2015 22:46:01 CET
    ludia co takto si tu navzajom prestat nadavat. Si myslite ze ked je niekto kokot a vy mu nadalej do kokotov nadavate ze to s necho spravi lepsieho cloveka? nie nespravi.
    • 5 posts
    9. februára 2015 22:41:53 CET
    v poriadku, že mas ten svoj styl, ale stale si neodpovedela, ako si spravila dokonalú kopiu príspevku z fora envy - každe slovo,slovosled, medzery odstavce.

a dajako som si nevšimol, že by sa do teba niekto navažal za to, že nie si čista slovenka. Keby si to nenapísala, ani nevieme, máš rozhodne lepší pravopis ako drunken
  • 9. februára 2015 22:41:30 CET
    hmmm zrazu aká uťiahnutá,,,,a urazená,,,,,ano je chlapské napísať svoj názor a potom si aj za tým názorom stáť !!!!!!
    A ked sme už pri tom,,,
    kto koho tu začal hodnotiť bez toho aby si poznala za prve problematiku a za druhé ludí ktorích sa snažíš kritizovať !!!!!
    Tak tu teraz neknuč !!!!!!
    Takého tu už máme volá sa DRUKEN BUDA !!!!!!
  • 9. februára 2015 22:39:34 CET
    Som Maroš a som tu ALFA
  • 9. februára 2015 22:36:40 CET
    Áno navážať sa do ženy, ktorá je nová a nie čistá slovenka je fakt mužské :) bravo vám všetkým .Velká poklona. Toto je naozaj velmi dospelé.

Každý má svoj stýl vyjadrovania a ja mám ten svoj :)
    • 5 posts
    9. februára 2015 22:36:26 CET
    vdaka za info ..aspon vieme, že dalšia naletela na to jeho "ja som alfa" :-).

• 9. februára 2015 22:33:39 CET
    stena? ja som clovek. hovorim len ano Pane, nie Pane. obcas hmmmmmmm. podla toho ci mam roubik alebo nie. kusem len obcas.
  • 9. februára 2015 22:31:00 CET
    nováááááá doba,,,,,šťeňa tu bude rozkazovať,,,novaaaa doba
  • 9. februára 2015 22:30:55 CET
    To bude hermafrodit :D
  • 9. februára 2015 22:29:03 CET
    hej. dajte SUBanne pokoj. nemajte strach je to zena a urcite to nie je drunken pisuci pod novym nickom. verte mi. rozdiel by som si vsimla
    • 5 posts
    9. februára 2015 22:25:44 CET
    14 dni stary prístup tu na nete ...mno, evidentne máš prehlad.
    vieš, na Slovensku sa robí akcie už cez 10 rokov, chodí na ne docela dost ludí, od pokecových až po akčne. od 10 až po 80 ludí. Ibaže na rozdiel od neho, nik nepýta za priestor, kde je mesačný nájom 500 Euro, rovnú 1000-ku. A to, že si tu niečo také od neho nenašla, to vieš, ked to tu mení a maže ako na bežiacom pásu, tažko sa niečo dozvieš.

Inak písala si to sama? to je pekne, ale evidentne si si to najprv niekde napisala nanečisto, nechala schváliť a potom si to dala do vlakna envy. Pretože tvoj príspevok v tomto vlákne je naozaj rovnaky, dokonale rovnaký do posledného písmena a slova, ako bol ten vo vlákne enyv, dokonca aj s medzerami a odsekmi.

A ešte jeden dotaz, si mužského, alebo ženskeho rodu? .. Na začiatku príspevku píšeš ako žena, uprostred, ako muž, tak teraz neviem
  • 9. februára 2015 22:21:01 CET

si sa trafila
    ako mi je lúto že nie som ako POTKAN
    evidentne si tu nová
    ked nepoznáš napríklad mna
    a uprimne ani by som sa nedivil keby si bol KOKOT DRUKENBUDA
  • 9. februára 2015 22:13:49 CET
    Píšem si to sama :) Ďakujem.

Ak je to pravda, že niekoho máte tak je to super :). Tak ale v čom je ten problém, kedže v sub a niekomu ani v tom zisku to nevadí. Stále mám pocit ( za to čo som tu čítala) že mu závidíte. Ale v čom? V tom že robí niečo pre túto komunitu?

Zatial čo som tu tak som videl akcie (workshopy) pod jeho menom. Ak sa vám nepáči tak niečo urobte vy. Ja sa rada prídem pozrieť, vyskúšať a porovnat.

Nikomu nic neberiem a nevycitam, len ma to mrzi :(
  • 9. februára 2015 22:10:25 CET
    chlap je ten, čo na to ma gule, priznať chybu, povedať jasne, čo myslí, ako píše atd, ak na to gule nemááá, tak nech sa kryje po kanáloch a nerobí intrigy!!!
  • 9. februára 2015 21:58:51 CET
    hmmmm,,,,Ja to vidím tak, že ak niekto nemá prirodzenú autoritu tak si ju nikdy nezíska tým že bude vyplakávať u ADMINA na kolenách aby zmazal príspevok,,,,jediné čo dosiahne bude to že si ľudia o takom človeku pomyslia,,,božeeee to je chudaaaak,,,
    Autoritu si nezíska ani tým že sám maže a mení svoje príspevky !!!
    Získal by si ju tým že chlapsky prizná ,,,áno pomýlil som sa ...
    Ked sa dokáže postaviť a uznať svoju chybu,,,,
    Ale niečoho takeho ako je
    POTKAN
    MANIPULATOR
    a
    KOKOT nie je schopný,,,,
    radšej tu bude hrať svoju zákopovú vojnu mazania a doprosovania sa AMINA aby ho ochránil,,,,
    Takže Pán ADMIN s velkou úctou pokorne prosiiiiim
    ochanuj nášho DRUKENBUDA lebo ak by si ho nie,,,,tak si nedaj bože ešte niečo spraví ,,,
    Ponížene dakujeeem
    kardinál
    • 5 posts
    9. februára 2015 21:38:44 CET
    ale ved ta nik neprosil, aby si si rušil zoznam ignorovanych, ale je mi jasne, že tvoja zvedavost, čo vlastne o tebe píšem, bola vačšia, ako niekoho ignorovat :-)

jo a len tak mimochodom, myslim, že Queer jasne napísal v bdsm.-event, že by nebolo dobre zverejnovat, aky ma sukromnny klub, že je naozaj sukromny, vieš tu vysvetlit, prečo si na xbdsm dal jeho názov???
    • 5 posts
    9. februára 2015 21:34:52 CET
    počkaj, pred chvilkou si tvrdil, že si nic nemenil, ani nemazal, ale že to admin. A teraz píšeš, že si to pomazal, dajako si začínaš odporovat, resp. to vyzera ako pokrytectvo.

To, že si určite poprosil admina, aby to smazal, bolo jasne, nakolko boli smazané iba dnešné príspevky, okrem tých, kde si robíš reklamu na nové akcie.žiadne pokrytectvo, ale obyčajna dedukcia.

A mimochodom, že ty povieš, aby niekto pomazal príspevky iba kvoli tomu, že nie si schopny realne odpovedat na dotaz, neznamená, že to hned niekto pobeží smazat. Nech ludia vedia, na co si nebol ochotný odpovedat.
    • 2 posts
    9. februára 2015 21:30:31 CET
    Kaslem na to. Na chvilku ta clovek da dole zo zoznamu ignorovanych a uz zas tvoja paranoja... Sup spet na zoznam ;)
    • 2 posts
    9. februára 2015 21:29:33 CET
    Ano tie predosle som zmazal hned ako som vydal prosbu aby ste vseci zmazali... No a ty uz od tretej o tom vies ze som poprosil a cakal si na Admina kym vymaze? Neni to pokrytectvo corwin?
    • 5 posts
    9. februára 2015 21:26:08 CET
    admin mazal cca pred hodinou, tvoj príspevok a iba tvoj prispevok zmizol cca o poltretej poobede. Hm, zmazal tvoj príspevok a moje tam nechal.
    Co, keby si už prestal fakt tárat nesmysly?
    • 2 posts
    9. februára 2015 21:23:04 CET
    Preto ostava vo vlakne Envy naozaj len to co sa tyka akcii Envy. Svoje sukromne veci tam ja tiez nedavam.
    • 2 posts
    9. februára 2015 21:21:46 CET
    Do jedneho prispevku som dnes pridal ze ho vecer zmazem....... Stalo sa skor za pomoci admina.
  • 9. februára 2015 21:18:13 CET
    kedysi dávno sa príspevky nemazali ale schovávali a kto chcel si ich rozklikal....
    mne je jedno kto to maže ale ked si po jednom dvoch dňoch prečítam nejaké fóra, ktoré absolútne nedávajú zmysle kvôli zmazaným príspevkom .... tak to určite nespĺňa želaný zámer.
    • 5 posts
    9. februára 2015 21:17:56 CET
    človeče, to naozaj si nestojíš za svojim?

dnes si zmenil svoj príspevok a žiadny edit si nedaval ..a 20 minut na to si ho zmazal. Bud tej lásky a netvrd niečo, čo nie je pravda