Forums » Nekategorizováno

Problémy

• 6. septembra 2014 14:17:53 CEST
    je sedlak lebo ma chytal, alebo preto, ze ma chytal je sedlak???,
  • 6. septembra 2014 14:16:22 CEST
    Ludi ktori realne ublizuju, ludi ktori zneuzivaju subinky/subikov
    Kazdy ma niekedy zly den a moze to prepisknut. No skor ide o ludi, co systematicky tyraju, znasilnuju a nicia submisivnych ludi. Takeho nastastie ziadneho nepoznam. Ano, par chalanov bolo ku mne drzych, no dostali svoje a vyriesilo sa to v ludskej rovine
  • 6. septembra 2014 14:16:20 CEST
    a so stálicami súhlasím tiež...
  • 6. septembra 2014 14:15:29 CEST
    Damy, zacina sa mi vas napad s "ciernou listinou "pacit.Myslim ze ste tu dotycnym panom vytreli zrak, dufam ze ten zoznam dostane ktorakolvek si on poziada.V najblizsich dnoch ocakavajme prival novych muzskych nickov:-)Pani ,mam dobry kontakt na plasticku chirurgicku keby uz aj to bolo treba:-)
  • 6. septembra 2014 14:15:23 CEST
    vieš dobre pokiaľ si nedá povedať tak zhasne ako fakľa sám si ale za to ponesie následky...no a už má aj nálepku mierne nežiaduceho ...tak verím že sa vzpamätá...ale zatiaľ rozhodne nepatrí na blacklist...možno časom....hneváš sa?...
  • 6. septembra 2014 14:11:55 CEST
    Iste, staci mu povedat a sklapne, ale taktiez skusa.. skusa zaujat a zaclenit sa. Bohuzial mu to nevychadza
  • 6. septembra 2014 14:09:10 CEST
    ..s tymi stalicami suhlasim...
  • 6. septembra 2014 14:08:58 CEST
    už viem o koho sa jedná ....mladého ked upozorníš on sklapne...ano je presne taký ako o ňom hovoríš....mladý arogantný...ale je formovateľný...proste skúša ako každý mladý neskúsený chlap...po upozornení sa stiahne a uvedomý si že spravil chybu
  • 6. septembra 2014 14:08:05 CEST
    Na blacklist ho nedam.. tam podla mna patria ludia za ovela vaznejsie preciny. Ak by sme mali oznacit kazdeho, kto sa nevhodne spraval k dakej babe, tak polka ludi ma zakaz, i mnohe stalice bdsm sceny.
  • 6. septembra 2014 14:05:23 CEST
    Chodi na stretka, i na celoslovemsle zrazy do strby.
    http://www.xbdsm.sk/spanking_digest/
    Mlady, chudy, polodlhe plave vlasy, neprijemny chalan, premudrely a arogantny.
  • 6. septembra 2014 14:03:08 CEST
    drahá xi no bolo mi to vtedy nepríjemné lebo vieš ja to vždy hrám na lásku...
  • 6. septembra 2014 14:01:50 CEST
    kto sa skrýva pod tým nickom? kto je ten Spank a podobne?
  • 6. septembra 2014 13:53:01 CEST
    Pobtazoval moju sub a pred mojimi ocami ju chytil za zadok. Preco jeho Ba toleruje s argumentom, ze je este mlady a nevybureny?
  • 6. septembra 2014 13:48:42 CEST
    ...jakoze teba chytil za zadok?...tak to som pohorsena este viac..to je ozaj sedlak..
  • 6. septembra 2014 13:46:10 CEST
    ...ludkovia....uvedomujete si akym smerom sa zvrtla tato debata?....nikdy nezabranite tomu,aby sa medzi tak velkou skupinou ludi navyskytlo individum,ktore sa bude vymykat spravanim,nazorom.....nikdy to nie je tak,ze si vsetci bezmedzne rozumeju. Moj nazor je ten,ze v tejto komunite je to o to horsie,ze mnohi muzi sa schovavaju za nalepku dominant a okolo dominanta sa ani neobtreli a vy mile damy sa pod nalepkou subinka stavate v muzskych ociach lahkou koristou na sexualne hratky a zial opat nespravnou interpretaciou vyznamu slova subinka sa od vas ocakava poslusnost a bezmedzna oddanost.....teda nechapem dadulka ako ti to mohlo byt neprijemne:-))))......myslim,ze by to chcelo iny pristup...iny sposob komunikacie a hlavne by sa pani dominanti mali zacat spravat ak su pokope trochu inak ako kohuti na smetisku....my zeny totiz nie sme sliepky a nebudeme poslusne nasledovat toho kto najhlasnejsie kikirika a poslusne prikyvovat aj ked je jeho nazor trosku od veci....tot moj nazor....
  • 6. septembra 2014 13:45:34 CEST
    Baby, robim maly zoznam, cize ak niektora z vas bude mat niekoho... poslite mi co viete. Neslubujem,ze kazdy sa na zoznam dostane, ale skutocne co najobjektivnejsie info potrebujem. Ni len dake ohovaracky
  • 6. septembra 2014 13:43:25 CEST
    poviem ti to takto....ak si prestala mať chuť sa prísť na pokecové stretko do BA pozrieť, je to tvoja vec....chcela som ťa týmto nie odradiť a znechutiť, ale chcela som poukázať na to že to čo robia usporiadatelia a koho tam medzi seba nechcú že robia dobre...moja chyba bola alebo možno aj dobrá skúsenosť že na prvom som hajzla priezviskom Benko stretla...keby som nebola ticho a začala sa verejne ohradzovať chlapíka by vyhodili okamžite nikto by takéhoto človeka na stretku nestrpel....môžeš byť pokojná a prídi...ale už vieš že ak niečo neprístojné začne na teba nejaký skúšať len preto že si neskúsená a ver že poniektorí to aj skúšajú tak proste krič ....mne sa potom už nič také nestalo lebo nielen ja ale viaceré sme na to upozornili....bolo to asi pred troma rokmi?...nepamätám sa už....a ešte malá poznámka....pýtaj sa skúsenýcha bdsm znalých...na kohokoľvek nového kto sa do tvojho života čo i len verbálne či písomne priplichtí...je možné že ľudia vedia o dotyčnom a povedia je fajn alebo skús si dať na neho pozor...ja som sa tým riadila a som spokojná a na stretká chodím hocin už menej ale chodím a nezanevrela som na ne
  • 6. septembra 2014 13:40:42 CEST
    ja si pamatam,ze som ho 1. krat stretla v septembri 2011 na stretku, ked som sa prestahovala do BA. bol velmi otravny, lepil sa na vsetky zeny a dokonca ma chytil za zadok. Od kedy som mu povedala, ze ked to spravi este raz, tak mu zlomim ruku, mam pokoj. Na stretku som ho stretla este 2-3. krat, ale mala som od neho pokoj. Nastastie nie som jeho typ.
  • 6. septembra 2014 13:26:02 CEST
    ..aj mne pisal na rozne nicky, nikdy som nereagovala, lebo okrem toho, ze je to trtko uz od pohladu som uz tiez mala nejaku referenciu od jednej subky, co s nim mala skusenost..
  • 6. septembra 2014 13:23:52 CEST
    Ale ved toho poznam! Daco mi pisal, ani som neodpovedala...
  • 6. septembra 2014 13:22:55 CEST
    Ja ti dakujem.Tuzba spoznat tuto uzavretu komunitu ma presla po tvojom postrehu vraj prveho pokecoveho stretka u Zemana.Myslim ze si napisala co ocakavas z pokecoveho stretnutia,co si si tam automaticky nechala lubit a o com to stretnutie je.Zaver nestranneho citatela...Pridi pokecat nova(y) ds-pozitivny, nastav rit, nechaj si ju poriadne poplacat ci omakat a daj kontakt...juhuuuuu
  • 6. septembra 2014 13:19:53 CEST
    http://pokec.azet.sk/pavel.benko nieco ma v albume..
  • 6. septembra 2014 13:18:48 CEST
    Ak by mal niekto i fotografiu benka, tok prosim na mail hojdaci_konik@azet.sk
  • 6. septembra 2014 13:15:10 CEST
    nemáš za čo a vďačne budem informovať.....ale verím že sa mi už nič podobné nestane a to aj vďaka mne samej a usporiadateľov ktorí tieto stretká robia...a ďakujem všetkým mojim priateľom ktorí na mňa dávali pozor ked som ešte žiadne skúsenosti nemala...vďaka nim som k horšej ujme neprišla...takže ďakujem hlavne corwinovi a aj Gorovi....nech sú akýkoľvek Páni
    • 5 posts
    6. septembra 2014 13:11:56 CEST
    Dakujem