Forums » Nekategorizováno

Bdsm poviedka - dievča

• 23. septembra 2014 2:35:26 CEST
    Prišlo ku nám na návštevu dievča. Vedelo do čoho ide a preto sa náležite oblieklo. Čierne kožené čižmy na vysokých platformách nebolo nutné vyzuť.

Moja Pani odetá do čiernych večerných šiat ju milo privítala a pomohla jej vyzliecť ťažký kožený kábát. Mladám černovláska prehodila objemnú vybíjanú kabelku cez rameno a nesmelo pokračovala do obývačky.

Obývačka bola zahalená do tajomńeho svetla sviečok a červených lámp. Z Hi-fi hral depeche mode.
    Ja som sedel rozvalený na gauči, popíjal víno a zvedavo si obhliadal návštevu. Štíhla avšak s výrazdnými bokmi obopínanými krátkou koženkovou sukňou, nohy v silónkach, malé ale pevné prsia zvierané v korzete.
    Usadil som ju medzi nás, ponúkli sme ju červeným vínom plnej chuti i jednohubkami s delikátnymi ingredienciami.
    Po chvíli konverzácie a zvyšujúceho sa promile sa rozhodla napokon ostať. Všetko bolo dohodnuté.
    Odišla do kúpelne, doladila make up a čierne linky a ja s mojou Pani sme pretvorili obývačku na Brloh rozkoše.
    Napokon ju moja pani navštívila o samote, jemno a s citom jej zaviazala oči hrubou a nepriehľadnou šatkou a doviedla ju na prikázané miesto.
    Hral temný industrial v pomalom tempe. Pristúpil som ku dievčine a uviazal jej ruky i nohy čiernou izolačnou páskou.
    Moja pani jej pošepkala odkaz, nežne ju poboskala a následne umlčala hlas gumeným náhubkom.
    Korzet a sukňa išli bezpodmienečne dole.

Ostala ležať úplne nahá uprostred izby v strede päťcipej hviezdy tvorenej sviečkami - zviazaná a bez schopnosti vysloviť jediné prianie.
    Neostávalo jej nič iné než čakať než sa vrátime....

Po miestnosti sa po niekoľkých urputných minútach monotónneho industriálneho techna ozval klopkavý zvuk.
    To boli 15cm vysoké hrubé podpadky vysokých lakovaných čiziem mojej pani.
    Svetlo sviečok sa zrkadlilo od jej naleštených čiernych latexových šiat. Jej ženské krivky zvýrazňoval na tesno zašnurovaný korzet, v ktorom sa vynímal jej výrazný dekolt.
    Doľahol dupot mojej ťažkej obuvy. Roztúžene som sa s pohárom vína červeného ako vášneň pristavil po jej boku a spoločne sme si pripili na začiatok skvelého večera.
    Snažil som sa obdariť jej plné pery bozkom, no odmietavo ma schmatla za límec čiernej košele, do ruku mi dala drezúrny bičík, sadla si do kresla, preložila si nohy cez seba a zapálila cigaretu na špičke, zakiaĺ som bičíkom prechádzal po nahom tele otrokyne.

Začala prejavovať nespokojnosť, tak som obdaril jej pevný zadok niekoľkými štiplavými ranami.
    Moja Pani celú situáciu náležito pozorovala a zapíjala dúšky dymu vyzretým vínom.
    "Odviaž jej oči" zavelila a ja som neváhal. "Nech vidí ako si vieme užívať pozemských slastí"
    Akonáhle uzrela moju pani v tej nádhernej perverznej elegancii, tep jej srdca sa rozbúchal na toĺko, až sa jej zastavil dych.
    Moja túžba bola obrovská, avšak rázny povel mojej dominy rozfúkal moje predstavy ako domček z karát.
    Prisadol som ku nej a začal som láskať jej krk, zátylku, ńadrá, napokon som skončil u jej úst a rukou prechádzal pod jej latexové šaty.
    Víno tieklo prúdom ako prívlaly vody počas monzúnových dažďov a delikátnych pochúťk ubúdalo.
    Prosebné nariekanie otrokyne plazicej sa po podlahe a jej drzosť opustiť pentagram prerušili naše slastné chvíľe....

Pokračovanie nabudúce ;)
  • 2. apríla 2015 21:45:39 CEST
    Alebo z Vás obidvoch urobím subíkov kurva len ma serte,,m
    • 9 posts
    2. apríla 2015 19:47:48 CEST
    alebo
  • 2. apríla 2015 19:38:19 CEST
    alebo na sukromnu spravu
    • 9 posts
    2. apríla 2015 19:33:39 CEST
    mam napad.....
    pokracovanie dostane len ten,kto on poziada v ss a prida mail,na ktorý ho chce dostat.....
  • 2. apríla 2015 19:15:12 CEST
    možno dostane bábika týranie a mučánkovanie vodou
  • 2. apríla 2015 9:40:16 CEST
    Čo sa nestretlo s ohlasom,?,,,ma neser neseseser ide Veľká noc podme bicať a liať vodu užaj,mysli do pondelka,n
  • 2. apríla 2015 9:29:40 CEST
    Ty! Akoto ze nebude teraz pokracko ked pekne pritvrdzujes? Treba ju dat do laty :))
  • 1. apríla 2015 21:49:40 CEST
    nerob bude ta bolieť hlavička
    • 9 posts
    1. apríla 2015 21:15:27 CEST
  • 1. apríla 2015 21:14:31 CEST
    ani ti neviem, nejak sa to nestretlo s očakávaným ohlasom
    ale možno....
    • 9 posts
    1. apríla 2015 21:10:11 CEST
    bude pokracovanie?
  • 28. marca 2015 9:48:59 CET
    Čo sa Vám baby nepáči na bábike,že musí posluchať,?,no učte sa nikdy neviete ako možte skončiť aj Vy,, ,,
    Návrat patriarchátu,,auuu,,to by boli zákony,,, ,
    Amazonky tíško,vy ste z Grécka zdupkali na sever do ruských stepí podriadili ste sa Skýtom a Sarmatom a prišli do Karpatských hor,vážili ste si iba muža ktorý Vás dokázal poraziť mečom,tomu ste sa oddali,
    Škoda že aj chlapi aj amazonky vymieraju a zostávaju iba ich smiešne karikatury,,
    Darmo čím viac techniky tým sprostejšia civilizácia odkázaná na vlastný zánik,
  • 28. marca 2015 7:57:12 CET
    to je chutne ako kope az je spinava a vedies ju na voditku...

je skvele umyvat psy vodou z hadice pekne ich potom utriet a nech idu do koterca oddychovat
  • 27. marca 2015 20:31:58 CET
    kurna ženské čo chcete, najpr aby som ju potrápil a terz ju lutujete
  • 27. marca 2015 20:31:28 CET
    je piatok a pud sebazachovy je v tej časti mozgu, ktorá stále spí
  • 27. marca 2015 17:10:41 CET
    juro ty si sa dnes zobudil bez pudu sebazachovy?
  • 27. marca 2015 15:30:05 CET
    Chuďatko mojeee
  • 27. marca 2015 14:30:35 CET
    ,,
    Vidno jar je tu,ide sa sadiť,, ,,
    Boha jeho toto je na krátky film,to by bolo natočiť,má to do seba niečo,,
  • 27. marca 2015 9:28:43 CET
    vyskusame?????
  • 27. marca 2015 8:43:48 CET
    som si absolutne ista ...a myslim, ze velmi rychlo by si to pochopil aj ty
  • 27. marca 2015 8:14:20 CET
    Si si ista
    ???
    babika si myslela podobne nezmysly a rychlo som ju vyviedol z omylu

• 27. marca 2015 8:01:36 CET
    akoze zamknut ta do nej? iny sposob vyskusania by totiz neuspel ani v predstavach... dojonca ani v tvojich
  • 27. marca 2015 7:49:24 CET
    No co nech si zamaka.... Sak jej sily stacili
    a kludne prid mozes si vyskusat babikinu klietocku
  • 27. marca 2015 7:16:11 CET
    cez den fyzicky narocna praca a vecer masaz? si sa zblaznil? co si myslis, ze mas doma olympijsku vitazku v atletike?
    chvilu vas tu s jagooom necham bez dozoru a uz je z pionierskeho tabora koncentrak
    ...mam taky pocit, ze pocas volnej nedele pridem na navstevu a s babikou si ta podame
  • 27. marca 2015 6:54:45 CET
    kurňa ty si čakal len na to ?????