9. decembra 2014 22:48:23 CET
Bábikine dobrodružstvá – sobota.
Časť prvá.
Po tom ako som uložil bábiku, musel som ešte poupratovať náradie v záhrade a pripraviť sa do práce na pondelok, aby som to nemusel robiť cez víkend. Medzitým som bol skontrolovať Bábiku, ktorá stále tvrdo spala. Opatrne som jej dal dole plynovú masku, aby sa pri tom nezobudila a prichystal som jej čerstvý džús. Keď som neskoro v noci vkĺzol k nej do postele, ešte stále spala zabalená vo svojej fólii. Ráno, keď som sa zobudil, nevidel som Bábiku vedľa seba v posteli. Nebol vidieť ani jej šaty, či fóliu od včera, taktiež bol preč aj pohár s jej džúsom. Preľaknuto som začal hľadať bábiku po celom dome, keď som ju zrazu zbadal, ako sa vonku na slniečku preťahuje a cvičí niečo ako kalanetiku kombinovanú s jógou. Bola oblečená v priesvitných latexových legínach siahajúcich po kolená a tyrkysovom latexovom body, tesne obopínajúcom jej telo. Takto oblečená vyzerala úplne božsky. Keď ma zbadala, rozbehla sa ku mne a vrhla sa mi do náručia. Najprv ma vášnivo pobozkala a potom so šibalským úsmevom preskúmala obsah mojich nohavíc, kde zistila, že pohľad na ňu vyvolal u mňa búrlivú a tvrdú reakciu.
Následne sme sa presunuli do kuchyne, kde ma už čakali pripravené raňajky a Bábika sa postavila oproti mne, tváriac sa, že robí nejakú dôležitú prácu, pričom vzrušujúco otŕčala a predvádzala svoj krásny zadok, zabalený v priesvitnom latexe, medzi ktorého polovičky sa jej krásne zarývalo latexové body. Následne sa otočila sadla si na kuchynskú linku a doširoka si roztiahla svoje krásne nohy, odhaliac svoje latexom pokryté lono. Pomaly sa začínala hladiť na svojej mušličke a vydávať hlasité stony rozkoše. Keď videla, že ju uprene sledujem, zošmykla sa dole, a zvodným krokom sa ku mne priblížila. Obkročmo si na mňa sadla a začala si trieť svoju mušličku, stále skrytú v latexe, o môjho bolestivo navretého kamaráta. Keď som už aj ja začal vydávať slastné stony, nadvihla sa, odsunula trochu nabok svoje body, ktoré skrývali zips na jej legínach. Keď ho rozopla, nabodla sa na moju stoporenú kopiju a predviedla mi úžasnú jazdu na mojom tvrdom kamarátovi. Netrvalo dlho kým som sa do nej urobil. Bábika si vychutnávala posledné sťahy môjho penisu vo svojej mušličke, potom sa zošmykla dole a svojim šikovný jazykom z neho zlízala aj posledné kvapky mojej rozkoše. Jej to však nestačilo, sadla si znova predo mňa na stôl sa začala sa hladiť.
Rýchlo som ju vyzliekol, našiel som rýchlo lano, ktorým som jej priviazal naširoko rozkročené nohy k nohám stolu. Ruky som jej pevne priviazal k jej kolenám, a tak sedela predo mnou celá nahá doširoka otvorená, a znova celkom bezbranná. Okolo krku som jej, z estetických dôvodov priviazal lano, ktoré som priviazal k opačnému koncu stola, čím som bábiku zafixoval v želanej polohe. Získal som na ňu krásny výhľad, a konečne som mohol pokračovať v raňajkách. Moje letmé dotyky vyvolávali u Bábiky jemné vlny rozkoše, ktoré ju neškodne dráždili, bez možnosti poskytnúť vytúžený a zaslúžený orgazmus. Začal som jej robiť aj malé zlomyseľnosti. Zlízaval som z jej bradaviek lekvár, ktorým som ju pred tým potrel, popri tom som zubami jemne hrýzol jej bradavky. Ľadové kocky, ktoré som mal v pohári, som si dal do úst a takto som s nimi krúžil okolo jej prsníkov a samozrejme aj bradaviek. Jedna kocka ľadu sa samozrejme ušla aj pre Bábikinu mušličku, na čo zareagovala prekvapeným výkrikom. Hlavne keď som jej kockou prechádzal po mušličke a klitorise, začala testovať pevnosť jej spútania. Snažila sa z neho dostať, ale neúspešne. Povrazy držali jej telo pevne a umožňovali mi preniknúť tam, kam som potreboval. Bábika nemala absolútne žiadnu šancu vyhnúť sa mojim mrazivým dotykom. K tomu som ešte pridal lyžičku z horúcej kávy, ktorú som striedavo prikladal na jej bradavky a mušličku. Bábika striedavo jojkala a slastne vzdychala, hlavne keď sa jej horúca lyžička zarývala do jej mušličky medzi pysky, masírujúc jej vzrušený klitoris.
Keď mi došli ľadové kocky, rozhodol som sa zmeniť Bábikinu pozíciu a to aj napriek jej dôraznému odporu. Hneď potom ako som jej odviazal ruky, položil som ju na chrbát na studený stôl a ruky som jej priviazal k zvyšným nohám stola. Bábika ležala na stole s nádherne roztiahnutými rukami a nohami. S úsmevom som sa vrhol k mrazničke, odkiaľ som vytiahol ďalšiu dávku ľadových kociek a niekde som narýchlo vyhrabal aj dve hrubšie sviečky, ktoré sa mi krásne hodili do môjho plánu. Najprv som prechádzal ľadovými kockami po celom Bábikinom tele, najmä po krku, vnútorných stranách stehien, po drieku a samozrejme po mušličke a zdurených, stvrdnutých bradavkách. Aby sa trochu ohriala, tak som občas pokvapkal jej telo pár kvapkami horúceho vosku a samozrejme som nevynechal ani jej jaskyňku. Kombinácia horúceho vosku a mrazivého ľadu začala Bábiku poriadne rozpaľovať, a všetko som naviac umocnil masážou jej citlivého klitorisu. Keď už Bábika vyzerala, že dosiahne vyvrcholenie, prestal som s masážou. Na klitoris som jej priložil ľadovú kocku a jednu som jej opatrne vsunul do rozpálenej mušličky. Celú situáciu som niekoľkokrát opakoval, aby som ju čím dlhšie udržal na najvyššej hranici jej vzrušenia, bez možnosti dosiahnuť vyvrcholenie. Aby som Bábiku ešte viac vydráždil, doniesol som hrubšie gumičky, bežne používané v domácnosti, ktoré som jej zaťal navliekať na jej pekné, plné prsia. S pribúdajúcimi gumičkami, začínali byť jej prsia pri hrudníku poriadne stiahnuté, čo budilo dojem ich pevného podviazania. Pomaly sa začali nalievať krvou, čo zas zvyšovalo ich prirodzenú citlivosť. Celé som to vyšperkoval tým, že som kvapol niekoľko kvapiek horúceho vosku na jej bradavky, do ktorého som umiestnil horiace sviečky. Na každom prsníku sa tak skvela jedna horiaca svieca. Každý Bábikin pohyb mohol kedykoľvek spustiť riavu horúceho vosku na ľubovoľnú stranu jej prsníkov. Bábika si to tiež uvedomovala, a snažila sa zachovať pokoj a absolútnu nehybnosť. Moje ľadové dotyky jej to však spoľahlivo kazili. Taktiež masáž jej rozpálenej kundičky, účinne chladenej ľadovými kockami, spôsobovali citeľné záchvevy jej napnutého tela. S blížiacim sa orgazmom sa začínala stále viac a viac chvieť, až sa jej telo vzoplo, a prebehol ňou slastný kŕč prichádzajúceho orgazmu, čo malo za následok okamžité vyliatie horúceho vosku na Bábikine stále citlivejšie prsia. Napriek jej prosbám som ju tam ešte nechal pripútanú, sledujúc ako sa kvapky horúceho vosku kĺžu po jej krásnych prsníkoch. Pritom som počúval Bábikine stony zmiešané s jej zvrhlými erotickými návrhmi za jej rýchle odviazanie.
Keď som odviazal Bábiku od stola, so záujmom som sledoval, ako si zo svojho tela odlupuje stuhnutý vosk, prichytený na jej jemných chĺpkoch. Medzi jednotlivými zjajknutiami vrhala na mňa vyčítavé pohľady, a to najmä keď sa dostala ku gumičkám na prsníkoch, v ktorých začínala znova prúdiť krv. Keďže sa neskoré ráno pomaly menilo na dopoludnie, navrhol som Bábike prechádzku do prírody a dobrý obed v reštaurácii. Bábika nadšene súhlasila. Obliekli sme sa športovo, Bábika si dala lesklé legíny a obtiahnuté tričko, pod ktoré si na miesto spodného prádla obliekla tesné latexové body s dlhšími nohavičkami a rukávmi. Naposledy som ju poslal na toaletu, pretože po tom už nebude mať šancu. Keď sa vrátila pritisol som si ju k sebe a začal ju vášnivo bozkávať, popri tom som jej stiahol legíny, čím som sa dostal k zipsom na jej kundičke. Opatrne som ich rozopol a prstami preskúmal jej jaskyňku. Ako vždy, bola krásne vlhká a nadržaná. Niekoľko krát som prstom prešiel pomedzi jej pysky a klitoris. Toto opäť vyvolalo vzrušené vzdychy mojej Bábiky. Pomedzi roztiahnuté pysky som jej do jaskyňky jemne zasunul vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, ktoré veľmi ochotne vkĺzlo do Bábikinej mušličky. Následne som starostlivo zatvoril oba zipsy, cez ktoré očká som zamkol malinký zámoček. Podobným zámočkom som zamkol zips na Bábikinom chrbte. Bábika zostala opäť uväznená v latexe, ale očividne jej to vôbec nevadilo, miesto toho sa na mňa opäť pritlačila a pokračovala vo vášnivom bozkávaní. Pri tom som cítil ako si jednou rukou trie svoju večne nadržanú jaskyňku. Chvíľu som si vychutnával jej horúce bozky, ale keď jej vzdychanie začalo naberať na intenzite, plesknutím po zadku som ju presvedčil, že je na čase ísť. Keď sa nepozerala, do vaku som nabalil deku a nejaké povrazy a ešte nejaké erotické maličkosti na spestrenie krásneho a slnečného popoludnia v prírode.
Do reštaurácie to bola príjemná prechádzka, počas ktorej sme sa držali za ruky a vychutnávali skoro letný deň. Občas som vyskúšal funkčnosť diaľkového ovládania od vibračného vajíčka, čo Bábika vždy ohodnotila prekvapeným zjajknutím. Obed sme si vychutnávali v odľahlom kúte terasy poloprázdnej reštaurácie. Bábika to samozrejme využila a zas som cítil jej nôžku, ako sa snaží prebudiť môjho spiaceho kamaráta. Jej dráždenie bolo dokonalé, vedela kedy pritlačiť, kedy pohladiť. Ja som Bábike zdatne sekundoval, a využil som celú škálu vibrácií na jej vajíčku. Chvíľami bolo nádherné sledovať Bábiku, ako sa z celých síl snaží ovládnuť svoje vzrušenie, aby nezačala slastne stonať a vzdychať. Márne sa snažila dostať k vajíčku, ktoré bolo pevne zamknuté v jej latexovom väzení. Keď som videl ako zatína prsty do opierok na kresle, ako cez pevne stisnuté zuby začína čoraz rýchlejšie dýchať a tichulinky stonať, a pritom napínať svaly v predzvesti blížiaceho sa vyvrcholenia, vždy som stlmil vibrácie na minimum. Takto som sa pohrával s Bábikou celý obed. Začínala byť celá zúfalá, z toho čo s ňou robím takto na verejnosti, ako aj z toho, že jej neumožním dosiahnuť toľko vytúžený orgazmus. Na oplátku sa o to viac snažila ma dráždiť, aby sa mi pomstila za svoje trápenie. Žiaľ pri dezerte som to už nevydržal a tej malej potvore sa podarilo, že som sa vystriekal do nohavíc a mal som tam pekne mokro. Na víťazný Bábikin úsmev, skôr než som odišiel na WC zlikvidovať mokro v nohaviciach, som jej odvrkol, že ešte uvidíme, kto sa bude smiať naposledy.
Keď sme odchádzali z reštaurácie a platil som čašníčke schválne som bábike zapol vibrácie na maximum a s určitým zadosťučinením som sa bavil na tom, ako sa Bábika premáha, aby si na nej čašníčka nič nevšimla. Naviac som s čašníčkou prehodil niekoľko zdvorilostných fráz, aby som bábiku ešte viac ponaťahoval. Horko ťažko sa Bábika snažila pri odchode si zachovať prirodzenú chôdzu a normálny výraz tváre bez toho, aby začala nahlas vzdychať a netriasli sa jej kolená v dôsledku prichádzajúceho orgazmu. Ako náhle sme sa stratili z dohľadu, úplne som vypol vibrácie a schuti ju poplieskal po jej pevnom zadočku. Bábika len smutne a zahanbene zamumlala, že prečo jej už konečne nedoprajem orgazmus. Na to som jej povedal, že ešte je čas, že si ho ešte nezaslúžila.
Pokračovanie????
Chcete????