Forums » Nekategorizováno

Workshop

• 13 posts
    5. februára 2015 7:55:33 CET
    Jedna osobná otázka. Máš ty osobne nejaký vzťah k BDSM? Hoci aj negatívny.
    • 13 posts
    5. februára 2015 7:51:51 CET
    takže nič. Stále len bla, bla
  • 5. februára 2015 7:44:25 CET
    Snažíš sa ľudí presvedčiť, že ak nepíšu ako vyznávaš, sú niečo menej. Aj pirelli aj ďalšie témy majú odklon. Co konstruktivne s tym chces urobit? Stanovisko, cieľ, postup. Budeš ďalej neúčinne a zbytočne kritizovať? Vyvolávať v ľuďoch negatívne emócie? Ľuďom treba ukazovať cestu.
  • 5. februára 2015 7:36:43 CET
    Mata hari mala v porovnaní s Tebou nudný život.
    • 13 posts
    5. februára 2015 7:36:29 CET
    tak daj. Kritizujem. Súhlasím. Na to má právo každý. Ale ako vydieram. Cituj niečo
  • 5. februára 2015 7:34:26 CET
    Emočne vydieraš a kritizuješ.
    • 13 posts
    5. februára 2015 7:29:20 CET
    no, musím skonštatovať že ma celkom pobavil. Potrebujeme občas niekoho nového a zábavného
    • 13 posts
    5. februára 2015 7:28:05 CET
    nikto ti nebráni sa baviť. A kľudne sa bav aj tu. len fakt netuším čo má posledných cca 100 príspevkov spoločných s témou tohoto vlákna. Netvrdím že som tvoje príspevky čítal, ale dovolím si odhadnúť že ani jeden sa workshopov nijako netýkal.
  • 5. februára 2015 7:27:52 CET
    prečo si myslíš, že mne sa to zdá? podľa mňa si férový človek na úrovni a myslím to úprimne, taká je moja skúsenosť s tebou a i keby som skúsenosť nemala, tak som si toto čo som povedala, o tebe myslela na prvý pohľad. myslím si, že viem človeka zhodnotiť. to čo tu hovorí flaskač, nekomentujem.
    • 13 posts
    5. februára 2015 7:25:10 CET
    no, zdá sa že som. Fakt ťa emočne vydieram? Alebo flaskača?
  • 5. februára 2015 7:21:50 CET
    aspoň vidíš, že si známy a "celebrita"
  • 5. februára 2015 7:08:28 CET
    Každá spoločnosť obsahuje všetky spoločenské vrstvy a charaktery. Tak aj táto. Ja viem, že by lepšie vyzeralo, keby každý písal k téme a len kvalitne. Ale toto nie je vyberova spolocnost, ktorej cielom je písať náučný text. Toto je normálna spoločnosť, ktorej cieľom je zabaviť sa. Správne cesty sú dve. Buď sa s tym vyrovnať, alebo tvrdo postihovať nedodržiavanie pravidiel, čím vznikne vyselektovaná poslušná čeliadka. Tretí prístup je nesprávny nekonečné neúčinné napomínanie a emočné vydieranie. Zatiaľ praktizujete tretí spôsob, pretože ste len ľudia, konáte na základe emócií a robíte chyby. Tak ako my všetci.
    • 13 posts
    5. februára 2015 6:50:51 CET
    psychická troska a plačko? Dobré. Zdá sa že si jediný kto ma konečne dobre odhadol. A ani sa nedivím. Za tie roky čo ma čítaš na domine
  • 5. februára 2015 6:04:29 CET
    Tebe sa tu niekto snažil znenazdajky ublížiť?
  • 5. februára 2015 2:31:05 CET
    Už idem buvať prečítam inokedy,,
    Čawte,,
  • 5. februára 2015 0:02:39 CET
    ak to má človek usporiadané,,,,a hlavne je vyrovnaná osobnosť,,,,tak mu to je jedno,,,,,,nepotrebujem mať k D/s publikum a ani fanúšikov,,,,,pre mna su to ine hodnoty,,,nie niekto nevyrovnaný ,,,,,
  • 4. februára 2015 23:58:30 CET
    no vidíš to aj mňa radšej niekde zakážu lebo sa ma niektorí ľudia boja :-) lebo keď má niekto pravdu a bojíme sa že by mohol upratovať, tak mu zapcháme ústočká
  • 4. februára 2015 23:55:15 CET
    hm,,,nuž asi takto,,,,áno máš pravdu,,,nedosahuješ a z ďaleka ani dosahovať nebudeš,,,,ale časom si na to zvykneš,,,,je mi absolútne jedno čo si Ty o mne myslíš alebo budeš myslieť ,,,moja reakcia,,,reakcie neboli,,,nie sú určené Tebe a ani nikomu koho nepoznám a na kom mi nezáleží,,,,,sú určené ĺudom ktorých poznám a je smutné pre mňa že sa dokážu tu a takto zhadzovať ,,,,takže kľudne si píš aký som kokot chrapúň a teba vystihujúce výrazi,,,,na ktorých sa ja maximálne pobavím ,,,len o jedno ťa poprosím,,,,ak sa stretneme skús mi to povedať aj do očí,,,,,ak to dokážeš budem len rád,,,,,,TOTO JE JEDINA REAKCIA NA TEBA,,,TAK SI TO UŹIVAJ AKLUDNE SA REALIZUJ DALEJ !!!!...a drobnosť,,,nikdy som sa nepokladal za elitu a tobôž za nejakého vodcu,,,,žijem si svoj život,,,
  • 4. februára 2015 23:49:57 CET
    Z hlbky nasich plytkych duší sa ospravedlnujeme psychickym troskám Leonovi a kardinalovi zato, že nedosahujeme uroveň vazalov akych si vysnívali. Páni, viete čo je supervízia, life management, bontón? Skúste ho aplikovať do praxe. Popredné špičky tvrdia, že kritikou progres nedosiahnete. Myslím, že majú pravdu. Kritizujete už roky a komunita v lepšom prípade stagnuje.
  • 4. februára 2015 23:29:11 CET
    Ty jooooooo,,,,tak toto bolo v určitých momentoch fakt ťažké čítanie,,,,a hlavne smutné,,, nuž a takto prichádza svet o básnikov ,,,,hm
  • 4. februára 2015 23:26:49 CET
    Dobre sa vyspite priatelia.
  • 4. februára 2015 23:24:44 CET
    ja som povedala že JA nie som až taká sadomasochistka
  • 4. februára 2015 23:10:48 CET
    Nie som, ale beky ma týra osočovaním.
  • 4. februára 2015 23:09:36 CET
    Nepreceňuj ma. Som priemerná vanilka.
  • 4. februára 2015 23:08:29 CET
    Ty si nekrofil?