Forums » Nekategorizováno

Workshop

• 1. februára 2015 19:24:00 CET
    Pre niekoho je to smiesne, pre niekoho palka, tymto smerom by som to vazne nerozoberala, kazdy ma hodnotu penazi nastavenu inak.
    Skor som tym chcela povedat, ze ak vsetci ucastnici boli ochotni tych 30 (or whatever) eur zaplatit a nasledne boli so vsetkym bez vyhrad spokojni, je zbytocne riesit financovanie a pripadne (ne)zarabanie. Kor ked to tu vytahuju ludia, co tam osobne vobec neboli a nic neplatili...
  • 1. februára 2015 19:16:39 CET
    tá cena ktorú sme za dva dni na chate zaplatili bola normálna a možno aj smiešna
    30 evriiii stráášna suma ozaj
    • 1 posts
    1. februára 2015 19:16:36 CET
    Ja ti seriem na tvoje blocky mne to je 10 co ckolko stalo mna len zarazila taka vysoka cena za jednorazovy riad a zaujima ma v akom state si to kupoval?
  • 1. februára 2015 19:07:51 CET
    Nic sa nestalo, ja to beriem, urcitym sposobom ta aj chapem... Na druhu stranu, hadam tu nikto nie je nesvojpravny (aspon dufam) a dokaze sa sam rozhodnut, ci akceptuje podmienky a cenu podujatia alebo nie. Ak nie, uz to dalej nemusi byt jeho starost.
    • 1 posts
    1. februára 2015 19:00:31 CET
    Na co sa tu ideme hrat? 1kg kavy nejakej lepsej napr segafredo stoji cca 15€ edusho cena za kg cca 8€. Co tam bolo 10kg kavy? ak ano tak to mas 1250 kav.
  • 1. februára 2015 18:48:16 CET
    Dik more, citaj prispevky. V polozke jednorazovy riad bolo aj kava, mlieko a pod.
  • 1. februára 2015 18:48:03 CET
    jasne v pohode prepáč som už ale len podráždená
    pretože nech je drunke kokot aký je pre kohokoľvek
    tak toto ozaj nie
    a ja mám pocit akoby sme tam boli len my dvaja
    nik sa neozýva kto tam bol...toto ma štve
    možno práve nie su na nete
    • 1 posts
    1. februára 2015 18:44:25 CET
    Ako nic v zlom ale mna by zaujimala ta polozka jednorazovy riad za 210€ to kde si bol pre to v kazachstane? Ja som cez celu minulorocnu sezonu do 3 bufetov rychleho obcerstvenia na jazere kupil jednorazovy riad v hodnote 736€. To co si tam kupoval ked plastovy tanier o priemeru 22cm stoji cca 5€ 500ks miska na gulas 500ks cca 6,2€ pribor 500kx 3,8€ papierove tacky 500ks cca 8€ pohar 0,5l 50ks 1,2-1,8€ pohar 0,33l 100ks cca 2,5 (a v Metre su este onieco mensie ceny za balenie akurat ze to nemaju po 500ks ale po 100)
  • 1. februára 2015 18:44:17 CET
    To uz sa clovek na nic nemoze opytat, z nicoho si spravit srandu? Sme to dopracovali...
    Neber si vsetko tak moc osobne, nech ta neklepne. ;)
  • 1. februára 2015 18:32:29 CET
    na chate sme nepoužívali len jednorazový riad..
    ako podotkol Maroš aj jeho vlastný
    ...a bolo tam kopec skla ktoré sme používali
    ...a umývali všetci komu sa chcelo..na chate sme boli ako priatelia...stačí???
    • 1 posts
    1. februára 2015 18:30:26 CET
    To ze niekto na niekom zaraba to je Slovenska realita. Neviem ci drunken na niekom zaraba je mi to jedno. V kazdom pripade takto v komunite by to byt nemuselo.... No hold doba je dnes taka neojebes nemas
    • 1 posts
    1. februára 2015 18:25:09 CET
    1000 € prenajom baru v karlovke? WTF? Trosku prestrelene nie? Tam su mozno 3 podniky ktore by za ten liter stali a dva z nich sa neprenajimaju. Treti neviem ale pochybujem. Potom este jeden co by stal za to ale za ten chce odstupne 35litrov
  • 1. februára 2015 18:17:33 CET
    musím ešte však dodať či bolo zo strany drunkena doplatených zbytok peňazí za chatu už je len na jeho čestnom slove...
  • 1. februára 2015 18:13:15 CET
    ano všetko toto tam bolo k dispozícii...jediné čo sa nám nikomu nechcelo variť bola mäsová polievka
    a tým z mojej strany ja končím túto trápnu debatu a obvinenie...apropooo keby sme nemali k dispozícii adresu nik z nás by sa tam nedostal...
  • 1. februára 2015 17:44:11 CET
    Snad si to dal aspon drhnut subikom.
  • 1. februára 2015 17:37:16 CET
    Jar a drotenky na jednorazovy riad?
    • 5 posts
    1. februára 2015 15:47:12 CET
    ma napadlo, mali ste tam toto všetko? :

Adresa: xxx Modra (na vyziadanie)

Jedalny listok:
    Piatok vecera - Lepenaky s lekvarom, lepenaky s maslom, a ine lepenaky co si donesete z domu ;)
    Sobota ranajky - Svedske stoly, pecivo, chlieb, natierky, sunka, salama, salaty, vajcia a syry
    Sobota obed - Masova polievka, dusene vazulkove strucky na slaninke, grilovana krkovicka a kuracie stehna, ryza na moj sposob s mungo klickama ;) vegetariani dostanu do ruky panvicu a mozu robit palacinky :D
    Sobota vecera - Gulas, chlieb a varene klobasky
    Nedela ranajky - Co ostane zo soboty :D :D :D + cerstve pecivo.

K dispozicii je aj dovoz jedla z Pizzerie HAM v Modre. Mimo xy pizze tam maju aj kebab a salaty ;) kontakt tu: https://www.facebook.com/pages/Pizza-HAM/129358583749146

Napojovy listok:
    Pivo alko/nealko, mineralky, kofola, vinea, vino biele aj cervene
    Poprosim ak pijete nieco ine, doneste si so sebou. Chlast kupovat iny nebudeme ;)

Pretože to bola ponuka za tých 30, - Eur
    • 5 posts
    1. februára 2015 15:41:08 CET
    to nebol jednorázovy riad, ale aj káva, mlieko, koreniny, ale aj tak, by museli byt pozlátené, aby to tolko stálo, alebo sa stoly prehýbali pod príslušenstvom.
  • 1. februára 2015 15:39:31 CET
    to s tou novou dobou bolo dobré :-)

ostatní, čítam to všetko, ale neviem, či sa to dá aj bez hádok a obvinení riešiť...
  • 1. februára 2015 15:34:22 CET
    Za 210 evri jednorazovy riad??? To bolo kupene za kamion riadu. No, corwin vie pocitat a nic mu neujde. A nevaha to predviest, na drunkenovu skodu.
    • 5 posts
    1. februára 2015 15:03:08 CET
    mno, dadi je milé, že si mu podakovala, ale skus si vziat kalkulačku a len tak lahučko počítat ... guláš pre 30 ludí aj s chlebom a jednorázovým riadom vyjde na cca 90 eur a to som ceny ktoré som mal zaokruhloval hore a počítal som, že je v guláši hovadzie maso.To mi chcete nahovorit, že tam bola káva,mlieko, atd za 120 Eur? To ste tam museli mat priam hory jedla a nápojov

ˇAle dobre, ked mu veríš, je to tvoj názor ja mu už neverím ani nos medzi očima.

Edit: ..takže počítam cenu za prenájom celej chaty 664,- náklady na guláš a občerstvenie cca 150, eur. Pri plnom zaplnení, s čím drunken počítal, by mu ostalo cca 140, Eur. Docela dobre za dva dny zábavy, že?
    To, že nakoniec sa to nenaplnilo, to je duhá vec, ale aspon sa teraz môže vyhovárať, že na ľudoch nechce zarábat
  • 1. februára 2015 14:28:07 CET
    Maroš ďakujem za vysvetlenie ...ono v podstate nebolo pre mňa...verím že sme sa všetci pochopili
    • 2 posts
    1. februára 2015 14:15:21 CET
    Naklady na prenajom boli 664,- EUR, predom sme platili prevodom 165,- EUR, po chate sa doplatilo 499,- EUR. Kapacita bola 33 ludi na spanie, kapacita sa ale nenaplnila. Vyberalo sa po 30,- EUR na osobu, za cca 210,- EUR sa pokupil jednorazovy riad (ostava k dispozicii u Vichri), meso, vsetko na gulas, salat, koreniny, syry, kava, mlieko... Do plnej investovanej ceny chybalo cca 70,- EUR, so senatom sme sa dohodli, ze zvysok sa doplati + pridal sa do toho spanking diggest, kazdy z nas este polozil 10,- EUR. Zvysne potraviny, kava a cokolvek ostalo sa v nedelu doobeda rozdelilo medzy odchadzajucima podla dohody.
    Nic nebolo tahane od nikoho nasilne. Moj zisk nebol ziadny, vdaka ostatnym som na chate preinvestoval iba asi 20,- EUR.
  • 1. februára 2015 13:23:19 CET
    Ludia su naozaj vynaliezavy...chcu zarabat uz totalne na vsetkom....
  • 1. februára 2015 13:22:27 CET
    Maroš poprosím ťa mohol by si sa vyjadriť k chate v Modre? na tej akcii som bola...ostatné je len tvoj návrh...to nieje realne to ma nezaujíma