Forums » Nekategorizováno

Workshop

• 4. februára 2015 20:04:08 CET
    Nie ja riešim všetko diplomaticky,ale ked ti večer donesu do opravy auto čo má vadnu elektriku z motorni sa nebabrem a ráno o 5 ti trepe na dvere že či je hotové tak ho neprizabiješ somára,,,,?,,,ked len nabitie aku trvá 12 hodín v lepšom prípade a potom hľadať chyby v diagnostike čo sťauj prud atd,,ale somár to nepochopí normálnym prístupom,že na to treba čas to nie je výmena oleja,preto som aj skončil s takou zábavou,prešiel na Eko energie no a nebolo by to ono keby sa zasa mudrlanti nenašli a nešprtali, do teba nie že aj iný ide robiť niečo zmysluplné a učí sa od druhého radšej ťa oserie po celom okolí,
  • 4. februára 2015 20:01:35 CET
    Skôr predzvesť, než začiatok. Ževraj v BBSK sú organizované skupiny rómov, ktorí takto provokujú spoluobčanov. Pracuje pre nich biely advokát, ktorý vraj pozná reč súdu a keď sa niekto nechá vyprovokovať, má problém.
  • 4. februára 2015 19:54:44 CET
    To mas zivotny omyl, ak budes niekoho provokovat a hrubo sa spravat voci niekomu a on ti da cez picu a povie, ze tvoje slovne utoky zobral ako zaciatok fyzickeho utoku tak vybavene.
  • 4. februára 2015 19:48:34 CET
    to je manipulacia
  • 4. februára 2015 19:43:20 CET
    Aj sebaobrana sa rozdeľuje a prehodnocuje.
  • 4. februára 2015 19:35:57 CET
    musíte slovne vyprovokkovať toho druhého aby sa ohnal prvý.... potom je to sebeobrana.....
    • 1 posts
    4. februára 2015 19:32:24 CET
    No ja to tak riesim len v nevyhnutnej situacii. Ja sa kazdy konflikt snazim vyriesit diplomaticky. Ja by som takemu dal najradsej gulu medzi oci tak ale vies zas ist sediek koli nejakemu debilovi ktori si potrebuje nieco dokazovat?
  • 4. februára 2015 19:30:53 CET
    Budem Vás učiť umeniu chladnej mysle.
    • 1 posts
    4. februára 2015 19:25:10 CET
    Takto som to riesil aj ja ale davno mal som kratko pred 17kou isiel som v buse s frajerkou a daky ... si na mna zacal otvarat chrap a nadavat mi to je v pohode to som sa drzal ale ked sa zacal navazat do mojej frajky a este ju aj obhiykavat tak som vybuchol dostal tak napicu ze som ho vyhodil s busu a mal som tazke ublizenie na zdravi a podmienku. Odvtedy sa nebijem. Snazim sa to riesit dohovorom. Niesom na to vobe hrdy ale uz sa stalo
  • 4. februára 2015 19:24:37 CET
    Ešteže som asexuál. Inak by si ma asi kopla.
  • 4. februára 2015 19:22:35 CET
    iba primitívov
    • 1 posts
    4. februára 2015 19:21:01 CET
    Tvoj prispevok ma len utvrdil v tom preco zeny maju chlapov za chrapunov a uchylov.
  • 4. februára 2015 19:17:26 CET
    takto, ja som tiež sa znížila na úroveň debilov a išla násilím. oni potom čakali že spravím zas to isté, a vtedy som im prešla cez ten ich kurací rozum, a ešte aj prepitý a úchylný :-D
  • 4. februára 2015 19:15:42 CET
    Zaujímavý príspevok. Nejdeš na debilov racionálne, lebo by si bol za debila. Radsej volíš násilie, vtedy si čo? Hodnotný človek?
  • 4. februára 2015 19:13:57 CET
    ja som dala pár primitívom cez piču a keď ich je 20 v krčme tak sa akože na mne smejú ale keď idú po jednom, stačí že otváram oblok na dome, a už sa myknú od strachu. bodaj by nie, keď som nakrútila úchylného krčmára na video, keď sa ma snažil opiť, a nahováral ma aby som mu ukázala kozy, a ukazoval mi že on nenosí spodné prádlo. starý cap a takto sa strápňuje. vyprávať na teba môžu, blbosti, a to je jedno či budeš za duraka, ale prekabátiš tých obmedzencov kedy chceš,a môžeš sa venovať svojmu životu, zatial čo ten ich bude biedny vždy.
  • 4. februára 2015 19:10:44 CET
    Hej toto poznám,malá dedina veľké problémy lebo každý každého pozná a oserie ťa,
    Rešpekt,,,?,,rozumom nie lebo budeš za duraka ked im to povieš do očí a budeš mudrejšia ako oni,,
    Baby to maju ešte ťažšie ako chlapi,,,niekedy.som ich ignoroval,teraz som nejak dostal chuť a zavše niektorý schytá cez hubu ked idem na nákup a nedá si bacha na chlebáren,takže posledný rok si dávaju pozor čo kecnu na verejnosti,
  • 4. februára 2015 19:07:58 CET
    Vobec Ta neurazam. Imponuju mi vzdelane zeny a francuzstina je najerotickejsi jazyk.
    • 1 posts
    4. februára 2015 19:05:58 CET
    Uplny suhlas moznam asi 3 co maju nad 45 a su to uplne kladiva. Tak isto aj mladee. Vek nema nic spolocbe s rozumom. A tych rozumnych ludi nie len zien ale aj chlapov je na slovensku malo
  • 4. februára 2015 18:58:47 CET
    A čo má vek s rozumom,,?,,niektoré su staré a sprosté stále,mladé takisto,najsť babu čo má usporiadanu hlavu je veru dosť veľký problém,a ako čítam platí to aj o chlapoch,,no darmo alkohol slovenský krásna vizitka slovenska,
    No a vyčerpaný východ,,?,,no,,,baby.su tam pekné tak neviem,,a tie čo su pekné v Blave su tiež z východu takže,,,,,,
    • 1 posts
    4. februára 2015 18:52:14 CET
    No na neskolaudovaných su to ťa uisťujem až po odovzdaní stavby.sa odstránia,koli zlodejom,a áno dvere hlavné sa osadzovali podobne ako v Monte Carke hydraulický systém silou ich neotvoríš zbehni kuknuť do Sklených Teplíc,ešte ju neprebrali lebo murári dojebali steny a schody su krivé,
  • 4. februára 2015 18:38:27 CET
    Mal som dojem, že si niekde písala, že je niekto pre Teba primlady. Takže suma sumárum vzdelaná kočka beky, čo vie po francuzsky byva v dedine s geneticky vyčerpanymi jedincami.
  • 4. februára 2015 18:30:28 CET
    netapetuj
  • 4. februára 2015 18:23:36 CET
    a prečo si si myslel že mám po 40 ?
    no to by si sa čudoval, tu kde ja bývam na západe, v tejto dedine, je kokot na kokotovi. Tí nemajú ani inteligenčnú výbavu, ani emočnú, a sú extrémne sexuálne neschopní a nevedia sa správať k ženám. Preto ich žiadna nechce a majú buď chlapov zo zahraničia alebo z východu. A títo primitívi sa ožerú v krčme a potom si to medzi sebou rozdávajú a po vytriezvení sa navzájom ohovárajú kto je aký buzerant. A že čech povie na východniara že je mentál? no, o mňa sa uchádzal taký manažér a pokecať sa s ním dalo, ale potom som videla, že to berie ako samozrejmosť že slovenka sa má z neho hneď posrať, a myslel že ma zlomí na sex. nezabrali ani prachy, ani narážky. tak potom povie takéto niečo. áno je to závisť :-)
  • 4. februára 2015 18:16:11 CET
    Myslel som, že máš po 40-ke. Na tych vychodniaroch možno niečo bude. Vo filme Nuda v Brne bola hláška "Tihle mentálové mrdají jak králíci." Vychod je vseobecne pokladany za geneticky vyčerpany region, kde emocná vybava prevažuje nad inteligenčnou. Ale necitaj ma! Kričí zo mňa závisť.
  • 4. februára 2015 16:43:19 CET
    Bežne sú v kúpeľoch a hoteloch na vstupe mreže a dvere na hydrauliku. Neboli ste v trezore Sberbank, oddelenie Účty Lukoil?