Forums » Nekategorizováno

Workshop

• 2. februára 2015 23:00:03 CET
    že Modra bola fajn, aspoň ten čas, čo som tam bola ja. na prvý raz dobré a dúfam že sa to ešte zlepší, keď sa ľudia popridávajú do programu. to už si každý sám zváži, na koho akciu pôjde, keď spoznal organizátorov. či už pri jednaní s ľuďmi, alebo na týchto akciách. ja som si to tiež vyselektovala - aj podľa toho či a ako sa rieši keď sa niekto správa drzo a nevhodne - aj ako sa ludia správali ku mne, lebo ja som bola maximálne slušná a na tých pár psychopaticky sa správajúcich jedincov som bola ešte mierna...predsa len, keď si človek za to platí, chce sa tam cítiť dobre.

corwin - to čo si spomínal, mazanie príspevkov, ja som do niektorých ešte dopísala, vo vlákne dominanti na domine...len kto by to hľadal. ale aby tam bolo všetko chronologicky, a posledný raz, keďže niektoré osoby najlepšie ignorovať, lebo len prekrúcajú všetko aj tak, zbytočné sa s nimi baviť, len na to čakajú aby zas niekoho potopiť mohli ale strápnia len seba. takže každý nech si všetko dobre zváži, a všetko sa ukáže postupom času.
  • 2. februára 2015 22:53:50 CET
    Myslim ze Modra bola fajn az na par organizacnych chyb ale zabavila som sa riadne ,super ludia si vytvoria super atmosferu.a cena za vykend zodpovedala chate
    • 5 posts
    2. februára 2015 22:25:29 CET
    som a čo ty ? :)
  • 2. februára 2015 21:48:36 CET
    blacksun si to ty???
  • 2. februára 2015 21:20:52 CET
    hmmmm,,,trošku som SKLAMANY s niektorých ,,,,,, a myslel som si že su to rozumný ludia,,,,,ale zas však ani ja nie som,,,,takže pohoda a ide sa dalej,,,,
    • 5 posts
    2. februára 2015 21:02:21 CET
    Nuž ja som hravý tvor :) radšej si zašukam.
  • 2. februára 2015 20:56:58 CET
    ja sa síce hanbím ale máš pravdu!
  • 2. februára 2015 20:41:00 CET
    Sukani je pro decka. Chlapi si... Se radsi zhadaj. ;)
    • 5 posts
    2. februára 2015 19:41:02 CET
    Viem že večery su dlhe ale nechcete radšej šukať ako vypisovat ?
    • 5 posts
    2. februára 2015 19:28:33 CET
    hm, takže drunken pokračuje v tendenciach ludí, čo si nestoja za slovom a radšej všetko smažú, aby ich niekto potom nekonfrontoval. Cca 20 sprav, kde rozpisoval o tom, ako nezaraba, ako nakupoval, ako má bločky, ako mu volal dajaký Peter s českým akcentem o prenájmu za 1000 eur atd. zmizlo. Také milé pokrytecké :-)
    Mno a za polroka bude tvrdit, že on nikdy nič také nenapísal, alebo nepovedal.
    • 5 posts
    1. februára 2015 21:01:31 CET
    tak toto mi ozaj nedalo ...to fakt si myslíš, že ludia su tak pitomí, že tuto vyhvorku na dajakeho Petra ti uveria?? ..to možeš rozpravat 10 ročnému decku a nie dospelým ludom
    • 5 posts
    1. februára 2015 20:59:47 CET
    ok, pretože vidím, že naivita vladne slovenskom, a uvedomil som si, že ved vlastne všetci máte viacej ako 18. ste svojprávní, tak už do neho rypat nebudem a ani upozornovat na to, že vas iba zneužíva. časom na to sami dojdete, sice vás to bude niečo stat, ale nebudú to moje peniaze ,-)
    takže prajem pekny zvyšok večera, bavte sa a verte tomu, že drunken robí všetko pre dobro slovenskej komunity a nechce vás ošklbat.
    • 1 posts
    1. februára 2015 20:56:38 CET
    teda mozno aj niekto volal ze mi chce prenajat priestor ale ja o tom neviem lebo sukromne cisla nedviham
    • 1 posts
    1. februára 2015 20:55:34 CET
    v tomto ti dam za pravdu ze takto sa veci neriesla ale stale si mi nepovedal kde peries tu istotu ze chce zarobit 6kil na ludoch s komunity?
    • 5 posts
    1. februára 2015 20:53:32 CET
    tebe už volal anonym , že ti prenajme prestor bez toho, aby si sa mohol s nim dajako neskoršie spojit?
    logika hovorí, že ked chcem prenajat priestor, tak nie anonymne a cez tajne číslo :-)
  • 1. februára 2015 20:52:12 CET
    to je pravda ale týka sa to teba!!!..som si nemohla odpustiť tie!!! xixi
    • 1 posts
    1. februára 2015 20:42:05 CET
    ale mas dokaz ze on by mal nejaku miestnost prenajatu od prenajimatela za 400 a nam ju ponukal za 1000? Co ked uz jeho ojebal ten prenajimatel?
  • 1. februára 2015 20:40:05 CET
    na prípadnú stratu sme sa chceli doskladať všetci...pokiaľ si dobre pamätám
    senát povedal že netreba...
    o čo teraz ide?
  • 1. februára 2015 20:38:52 CET
    moje nervy...ja uz som aj hladna z tohto vlakna
    • 5 posts
    1. februára 2015 20:29:08 CET
    pardon ..doplati zvyšok 20 Eur, ako nižšie písal, vačšinu straty zaplatili iní, což z neho tiež vypadlo v tomto vlákne
  • 1. februára 2015 20:25:07 CET
    My si vždy ideme po svojom, a robime si veci a všetko my aj teraz dalšiu organizaciu..a to že sme sa teraz Drunkena zastali, bolo celkovo chaty...lebo sme tam tiež prispeli vecami...a vieme čo je to organizovať veci...pracujeme teraz na našej chate... my vieme čo robíme a vieme aký Drunken je....ale ked vykona niečo dobre tak nemame problem ho pochvaliť.
    • 5 posts
    1. februára 2015 20:23:25 CET
    ano, ty si dostala to, čo si chcela, ale ty si nemusela doplacat stratu, ktorá mu vznikla, pretože jeho vypočty boli ine ..tu strau doplacal niekto iný a nie on ..:-) ..
    • 5 posts
    1. februára 2015 20:21:34 CET
    ja presne viem, čo to bolo za chatu :-)

a ako píšem, na plnom počte, čo očakaval by zarobil docela dost ..ale nečakal, že mu dojde podstatne menej ludi.
  • 1. februára 2015 20:20:45 CET
    No neviem posudit asi v com ma tak vyuziva,za svoje peniaze som dostala co som ocakavala jedlo postel zabavu
  • 1. februára 2015 20:17:07 CET
    Jedla bolo dost ,a vsetko jedine co nebolo tak polievka a to len preto ze sme sa na tom dohodli ze ju netreba a bola to chata nie penzion alebo hotel kde ti daju vsetko do huby treba vediet rozlisovat