Forums » Nekategorizováno

• 13 posts
    23. júna 2015 10:57:38 CEST
    stále si úplne mimo. Nebol to pioniersky tábor, bol to BDSM zraz s bondage, spank a podobne tematickými vystúpeniami. Či dvojica ktorá sa na akciu prihlási je oficiálne partnerská alebo nie ozaj neskúmam, tak ako to neskúma žiadny hotelier na svete (teda mimo muslímanského sveta). A čo robia na izbe ma fakt tiež nezaujíma. A o všetkých BDSM zrazoch (mimo malých súkromných na pozvánky) ktoré boli za posledné roky na Slovensku viem a na väčšine som bol. A nikdy tam neboli nejaké sexuálne orgie. Tak teda fakt neviem o ktorých hovoríš ty. Ak vieš že "určite sú".
    • 4 posts
    23. júna 2015 10:56:48 CEST
    Ty si tam nebol tak čo trepeš to čo si každý robí v súkromí je iba čisté jeho vec je jedno či na zraze alebo doma tak to tu nerieš. Na izbe si každý robí čo mu chutí a nehráj to tu na skazenu morálku . jedine žeby si závidel
    • 4 posts
    23. júna 2015 10:50:48 CEST
    nepísal som o oficiálnom programe predsa, ale o tom čo je po skončení toho keď slovo orgie zmeníme na slovo neviazaný sex väčšinou mimo oficiálneho vzťahu, tak to už bude lepšie vyjadrenie akceptované väčšinou? verím, že áno. ináč potom nevidím dôvod vytvárať paniku, keď to bol len jeden veľký skautský tábor, na ktorom nič nedošlo.
    • 4 posts
    23. júna 2015 10:40:04 CEST
    Vidím že ste sa presunuli sem a nedá mi napísať ze použiť v jednej vete slovo orgie a bdsm zraz je smiešne a vôbec to nestojí za diskusiu a je úplne jedno ako to bolo myslené. A ja nemám problém sa priznať keď som sa niečoho takeho zúčastnila problém je ze si tu niekto pletie dojmy s pojmami
  • 23. júna 2015 10:35:46 CEST
    celkom určite sú, sú to bdsm, lebo ten, ktorý som myslel nebol letný zraz. to nemení nič na tom, že som konkrétne neoznačil tento, ale trafené husy začali gágať. ináč poznáš niekoho, kto by na fóre sa priznal mám doma manželku, ale na zraze som nakladal inú? ja veru nie, zatĺkať, zatĺkať
    • 13 posts
    23. júna 2015 10:29:49 CEST
    problém je že žiadne iné takéto zrazy kde sa stretne viac ako 50 BDSM+ už na Slovensku nie sú. Je len tento jeden. Potom sú ešte swingers a zrazy www.amatéri.sk. Ktoré teda s BDSM zrazmi nemajú nič spoločné. Tak sa nečuduj reakcii účastníkov.
    • 4 posts
    23. júna 2015 10:24:30 CEST
    nie, nie je to urážka, lebo som tam použil slovné spojene "také zrazy alebo podobné zrazy", teda som neoznačil konkrétne letný zraz, ani konkrétne tento. to že sa hneď niektorí chytali, je už len ich chyba. ver mi, že sa vyjadrujem veľmi opatrne, keď ma niekto číta pozorne, v opačnom prípade úplne bezdôvodne vybuchne, keď sa v tom náhodou nájde.

vidíš, leon to celkom dobre chápe.
    • 4 posts
    23. júna 2015 10:24:03 CEST
    vezmi ma so sebou, ak Ťa pozve ha ha
    Rada sa pozriem ako divák
    • 13 posts
    23. júna 2015 10:19:17 CEST
    myslím že som reagoval hneď a povedal by som že sa stiahol trošku. Presunul "orgie" za zavreté dvere izieb. A pravdupovediac neoznačil našu akciu za dejisko orgií, len že vie že na takýchto akciách sa orgie dejú. Ale ani na tie nás nepozval. Ja by som teda rád išiel.
    • 13 posts
    23. júna 2015 10:14:51 CEST
    . . . jemu podobní škodiči a honiacisi honiči . . . hrdinovia bez odkrytej tváre v utajení virtuality . . .

Označiť Letný zraz za dejisko orgií nie je "urážka" akože ? ? ?
    • 13 posts
    23. júna 2015 10:08:13 CEST
    fakt s tým neurobí nič, lebo majiteľ vlákna nemôže vyhadzovať netematické príspevky tak ako je to bežné napr. na www.nyx.cz. admin nie je čarodejník aby mohol striehnuť každú diskusiu a mazať netematické príspevky ak neporušujú pravidlá. Takže Trdlo má pravdu. On a jemu podobní virtuálni škodiči budú zasierať dominu dovtedy kým celkom nezanikne.
  • 23. júna 2015 10:01:31 CEST
    nič s tým neurobí, lebo tie dva nicky nikoho neurážajú, nepoužívajú vulgárne slová, ani neporušujú pravidlá diskusie, teda nie je dôvod akýmkoľvek spôsobom to riešiť ináč kto je ten druhý nick okrem mňa? zákerná konkurencia

A nemáš za čo, doslovne
    • 4 posts
    23. júna 2015 9:38:23 CEST
    Milý Admin,
    veľa veľa krát sa TU už o tom písalo . . .
    Založí sa zaujímavá téma a tá téma "žije" aaáále stále tie isté dva nicky ju svojimi ničnehovoriacimi názormy a urážkami priamych účastníkov "zahlienia" svojimi mnohopočetnými príspevkami . . .
    Tie dva nicky sú TU nonstop . . . nikto ich nevidel, nepozná, idú nám na nervy ! ! !

Čo s týmto urobíš milý admin ?
    Ďakujem Ti.
  • 28. apríla 2015 14:21:17 CEST
    ještě by Ti chtěl poslat svoje spodní prádlo :D
  • 28. apríla 2015 14:10:22 CEST
    je fakt kanál.
  • 28. apríla 2015 13:41:44 CEST
    jsi tam mohl nechat rovnou hlavu.
  • 28. apríla 2015 13:33:50 CEST
    Môžeš to spraviť všetko naraz. Ja tiež keď idem k doktorovi a chcú odo mňa krv, moč a stolicu, tak im tam nechávam trenírky, kde to majú všetko naraz.
  • 28. apríla 2015 13:08:07 CEST
    Teraz som docital posledne 2 strany prispevkov, rozmyslam ci sa idem smiat, vracat, alebo hodim tablet o stenu.
  • 28. apríla 2015 12:45:05 CEST
    Praze
  • 28. apríla 2015 12:44:36 CEST
    Odhad na brno byl 500 sešlo se tam pak kolem 870.lidí.v práce byl první odhad přes 2000 lidí,organizátor hovoří něco málo pod 3000.Nicméně to nikterak nemění tvoji úvahu.
    • 5 posts
    28. apríla 2015 12:36:02 CEST
    politiku by som tu netahal ...ale ked vezmu, že Zemana volilo cez 2,7 mil. ludí a tých červených kariet bolo cez 500, tak docela chápu, prečo je furt na hrade ,-)
  • 28. apríla 2015 12:29:52 CEST
    Dostal červený a stejně se na hradě drží jak veš
    • 5 posts
    28. apríla 2015 12:26:46 CEST
    ale napadlo ma jedno vylepšenie (takové športové) na webu, ale asi to už bude lepšie dat to do novej platformy.
    V prípade, že zaregistrovaný robil problémy, by sa v jeho profilu objavila žltá karta, ako upozornenie. Ked by dalej robil bordel, tak smazanie. A tu žltú by tam mal trebárs na polroku ako varovanie.
  • 28. apríla 2015 5:51:28 CEST
    ako som napísal, že nezastával som tým príspevkom ani jednu stranu, a tak prípad Aragon s tým neporovnávajte. Tam je viacero konkrétností, ktoré ja som riešiť nechcel (len jednu zovšeobecnenú podstatu z uvedeného sporu).

Navyše nejde tu len o právnu stránku daného problému, ale aj o tú etickú.
  • 28. apríla 2015 5:42:46 CEST
    Čo sa týka definície s najväčšou pravdepodobnosťou máš pravdu. Nepoužil som patričný pojem.

Čo sa týka tej hodiny smiechu, tam už len čiastočne, pretože ten sudca by sa bál, že sa mu zvýšia prestoje a on bude penalizovaný za neriešenie prípadov.

Predaj potravín teda nie je verejná služba, ale nejaký druh služby verejnosti to je. V tých troch bodoch čo sa týka obchodu, som mal pravdu, hoci v minulosti to tak nebolo, a do svojho obchodu som nemusel pustiť toho, čo sa mi nepáčil.

Máš pravdu aj to, že porovnávať obchod a webové stránky tiež nie je najlepšia voľba. No aj v oblasti internetu a webových stránok sa postupne mení povedomie spoločnosti a najmä zákonodarcov. Krádež bola definovaná už dávno a nikde nebolo napísané, že ...v takom a v takom prípade sa môže kradnúť a cez to všetko sa kopírovanie aj autorských diel na nete tolerovalo. Dnes, aj keď ešte stále to nie je ono, tu politická a zákonodarná moc začína robiť určité poriadky.

Takže celým som chcel povedať iba to, že si myslím, že to nie je také jednoznačné a ak som nedefinoval pre koho je služba, potom aj keď nie teraz, ale v blízkej budúcnosti, už nebudem môcť si robiť úplne čo chcem. A ten vývoj tam smeruje. Keď som v minulosti už nemohol do obchodu nepustiť koho som nechcel, tak v tej dobe som ešte mohol svoj byt neprenajať komu som nechcel (bez výnimky), pretože sa to bralo za osobné. Dnes ani to neplatí. Tak isto čakám, že sa raz niekto ozve, že mu nedovolili zaregistrovať sa z rasových dôvodov tiež na nejakej súkromnej stránke a problém sa začne riešiť a neskôr to nebudú len rasové dôvody.

Ospravedlňujem sa že som toľko toho popísal, no stručnejšie som sa jednoducho vyjadriť nevedel. Majiteľ by si mal podľa mňa určiť pravidlá a ak ich neurčil, nemal by nikoho bezdôvodne vyhodiť, alebo nevpustiť.