Forums » Nekategorizováno

• 4 posts
    23. júna 2015 14:17:32 CEST
    Ty len srandujes vsak? Nevies to zhrnut vo vsetkej vaznosti.
    • 4 posts
    23. júna 2015 14:16:40 CEST
    nie, čo si. tu sa len spieva pri ohni, papká sa guláš a pod. samozrejme účastníci musia mať referencie a musí sa za nich niekto zaručiť, to aby náhodou nemal chuť do jedla veľkú
    • 4 posts
    23. júna 2015 14:10:44 CEST
    Vazeni to vazne sa takto obcuje a ututlava?
    • 4 posts
    23. júna 2015 13:42:07 CEST
    ale stále tu nevidím tie podmienky, ktoré treba splniť, aby bol niekto dôveryhodný. myslím, že to zaujíma viacerých, ktorí by chceli prísť. to mám hádať, že mlčanlivosť, slepota voči prípadnej nevere a pod. čím menej informácii, tým viac dohadov, tak snáď už tie podmienky tu budú. čo znamená zaručiť sa? neboj, ten je v pohode, ten má tiež bdsm milenku mimo oficiálny vzťah, ten bude mlčať?

• 4 posts
    23. júna 2015 12:50:05 CEST
    • 4 posts
    23. júna 2015 12:41:55 CEST
    nepotrebujem žiadne zastanie predsa, nie som nesvojprávny. všetci, ktorí ma poznajú, tak vedia aký som, takého ma aj rešpektujú. keď máš so mnou problém, tak stále je to tvoj problém a nie môj. ja som riešenie navrhol. vidíš, som tak zlý, morálne skazený, že som nemal problém tu mať vlastné foto. dáš svoje foto aj ty tu, resp. ostatní? argument, že ich poznajú z akcií neobstojí, predsa tu to číta podstatne viac ľudí, myslím že aj ostatní by radi videli, kto sa skrýva za hlavnými postavami, či?
    • 4 posts
    23. júna 2015 12:33:55 CEST
    očakávam teda nejaké zastanie od tých čo ta teda poznajú
    • 4 posts
    23. júna 2015 12:23:38 CEST
    nevytváraj paniku. to že ma ty nepoznáš ešte neznamená, že ma nepozná dosť ľudí odtiaľ, zase cítim neskutočnú potrebu ti povedať, aby si sa nesnažila myslieť, resp. tvoriť úsudky, lebo ti to nejde budem mať lepšie referencie a záruky ako grécke pôžičky
    • 4 posts
    23. júna 2015 12:19:32 CEST
    Hlavné by ma zaujímalo kto sa za toho génia zaručí keď s takou istotou píše ze veď on príde
    • 13 posts
    23. júna 2015 12:18:41 CEST
    a ono je to naopak. Práve tie drísty ľudí veľmi silno disqalifikujú
    • 4 posts
    23. júna 2015 12:17:27 CEST
    ....si myslí ze stačí napísať pár dristov na net a ide sa nato
    • 13 posts
    23. júna 2015 12:16:34 CEST
    aké sú podmienky, ktoré treba splniť, aby niekto pôsobil dôveryhodne? napr. držať hubu a zatĺkať, zatĺkať a držať sa hesla, čo sa stane na zraze, tak tam aj zostane? teda napr. neotvárať si hubu, že kde, kto, s kým obcoval na izbe?

budem rád, celkom určite nie len ja, keď tu tie podmienky dáš, koniec koncov mám na to rok, aby som ich splnil
    • 13 posts
    23. júna 2015 12:13:44 CEST
    pozvanie teda nemáš, to nakoniec nemá nikdy nikto, táto akcia proste nie je na pozvánky. Info ti kľudne pošlem a ak splníš podmienky účasti tak sa asi dostať na akciu môžeš. Ak nebudú ľudia proti. Konkrétni. Momentálne by som bol napr. proti ja, lebo svojou prezentáciou tu nepôsobíš dostatočne dôveryhodne.
    • 4 posts
    23. júna 2015 11:55:59 CEST
    no vidíš. najskôr je zlé, že som len pisálek. potom, keď napíšem, že na zraz celkom určite prídem a že foto som tu mal veľmi dlho, že ma ľudia poznajú, tak zase je zle. ja som dokonca veľakrát napísal, že v prípade nedorozumení nemám problém si veci prebrať aj naživo, lebo takto sa častokrát veľa vecí zle pochopí. tiež to bolo bez odozvy. s vami tu ani na voz ani z voza
    • 4 posts
    23. júna 2015 11:52:31 CEST
    No tak to je super nevieme sa dočkať keď prídeš na zraz a povieš môj nick je ......neviem či koli tomu aj spať nebudem
  • 23. júna 2015 11:47:49 CEST
    veď o rok bude najbližšia akcia, už som vlastne aj pozvaný od leona o.i. keby som sa skrýval, tak by som tu nemal nonstop svoje foto vycapené, teda ďalšia tvoja úvaha je nesprávna, podobne ako so ženatým. bolo by fajn, keby si tie pokusy o myslenie, resp. o úsudky či veštbu nechala, nejde ti to
    • 4 posts
    23. júna 2015 11:45:09 CEST
    neviem prečo čakať rok na veľké odhalenie tvojej identity mne je to jedno ľudia čo sa schvavaju za net na nezaujímajú
  • 23. júna 2015 11:29:10 CEST
    správne. na budúci rok sa vidíme, nerád čítam o sebe, že som pisálek, verím že sa rovnako tešíš ako ja

edit: ináč, nie som ženatý, som v podstate zajačik, aj keď jedna žena, ktorú si vážim (odtiaľ) mi šplechla do ksichtu, že ja už vôbec nie som zajačik ale za to som taký malý, zákerný manipulátor. podľa mňa sa mýlila, som zajko ešte
    • 4 posts
    23. júna 2015 11:24:19 CEST
    Tak nechápem a vieš že s tym celkom spokojne dokážem žiť a zase netúžim poznať myšlienkové pochody každého internetového pisalka
    • 4 posts
    23. júna 2015 11:21:28 CEST
    . . . na dojivosť . . .
    . . . hospodársky rozvoj . . .
    . . . morálnu očistu a ochranu proti parazitom a cudzopasníkom ? ?
    • 4 posts
    23. júna 2015 11:20:11 CEST
    ty veľa veci nechápeš, raz ti to bude dávať zmysel, neboj. iba žeby nie
    • 4 posts
    23. júna 2015 11:14:12 CEST
    Aj tak nechápem o čo ti išlo aby tu niekto verejné priznal s kým tam bol? A k čomu je to dobré? ma to vplyv na dojivost? Aj ty sediš doma za pc a honiš si vtáka a tvoja žena o tom nevie a každému si ukradnutý aj keď si myslíš že ktovie ako si zdvihol niekomu tlak
    • 13 posts
    23. júna 2015 11:10:15 CEST
    • 4 posts
    23. júna 2015 11:08:51 CEST
    no a sme doma. presne na toto som narážal, akurát som sa zle vyjadril, tým sa všetkým ospravedlňujem. som rád za vyjadrenie, že čo sa dialo na izbách je už každého osobná vec. k tomu som sa chcel dopracovať, ďakujem

edit (pre leona): ale veď ja som nemyslel, že pri ohníčku si to rozdávali tam všetci, skutočne som myslel na tie večerné a nočné "hry"za zatvorenými dverami, kde napr. teoreticky žena nemá problém sa oddávať ženatému mužovi a naopak. ale som rád, že sme si to vysvetlili a vlastne si to nepriamo potvrdil. už som chcel vynadať informátorom
    • 4 posts
    23. júna 2015 11:06:50 CEST
    Ja si myslím že HT by chcel navrhnúť pre zlepšenie kvality akcie skúmať sobášne listy alebo iné dokumenty o vzťahoch zúčastnených aby sa predišlo prípadnému smilstvu