Forums » Nekategorizováno

• 26. apríla 2015 0:18:53 CEST
    tak slova které se Ti nelíbí si začerni na monitoru fixkou.
  • 26. apríla 2015 0:06:47 CEST
    a kolik lidí by muselo cenzuru dělat, aby nedocházelo k prodlevě příspěvků. přestaň vymejšlet scifi
  • 25. apríla 2015 22:21:19 CEST
    Úplne súhlasím s Corwinom. Je to presne to, čo som písal v SS (v bode 25 - inak tam som sa práve pomýlil v počítaní). Len ma teraz keď čítam Corwina napadlo, že slová nezlučiteľné s uverejnením by sa dali aj v pôvodnom ešte needitovanom príspevku začierniť tak, aby zostal aj pôvodný zmysel textu zrozumiteľný.
    • 5 posts
    25. apríla 2015 12:56:49 CEST
    ..pri brouzdani po nete, som našiel jedno forum, kde sa rozprávali o mazaní a editování príspevkov - co tak spravit niečo podobné. Nemožnosť zmazat príspevok, iba ponechat editacii s tým, že by sa automaticky objavilo, kedy bol príspevok upravovaný. Pretože je fakt, že veľa ludí tu pouráža, vynadá a ked na nich niekto reaguje, tak zmažú svoj príspevok a tvaria sa, že oni nikdy nič nenapísali a hrajú sa na míliusov. A ludia, ktorí čítajú forum neskoršie, nechápu súvislosti. Takto by aspon vedeli, že reakcia bola na niečo, čo nakoniec ten "grazl" radšej zmazal, alebo upravil.
    • 2 posts
    23. marca 2015 20:03:24 CET
    Kolega na tom stravil mesiac ked sme to prevzali na hostovanie aby to zacalo aspon trochu fungovat takze o tom cosi fakt viem :-)
  • 20. marca 2015 15:14:41 CET
    Jedine nechať stránky kde su termíny stretnutí ked už a oststné zmazať a začať znova,
    Iné riešenie je samovražda,admin na to už asi prišiel,vrtal sa v niečom ked mi zrazu otvára staré nicky čo boli mrtve a dali sa spustíť iba na starých programoch,vlani už nešli ked sa tam ešte starý admin vrtal,,
    Leon to nie je kniha,je to ako ludský mozog všetko so všetkým spolupracuje,nie je to také jednoduché,može sa stať že nás to vymaže nicky aj s vláknami všetkých a bude problém sa vobec registrovat nazad,
    Raz som iba kontroloval jednoduchý program čo urobili decká na základnej škoke na ovládanie robota nič extra a kým som vychytal chyby trvalo mi to mesiac kým s tým mohli isť do suťaže,
    • 13 posts
    20. marca 2015 11:25:30 CET
    • 2 posts
    20. marca 2015 10:46:23 CET
    Dovolim si poznamenat ze robit systemove zmeny na tomto systeme je praca pre sebevraha :-) To uz by bolo jednoduchsie napisat tie stranky znova.
  • 19. marca 2015 23:19:19 CET
    Na hlave nebo na rukou? A muzu jinde nez tady? Je tu vice lidi a nevidela bys to. A oni jo :-D
  • 19. marca 2015 18:07:17 CET
    ty udělej stojku!
  • 18. marca 2015 18:35:49 CET
    Držím palce. Ak by si potreboval niečo po technickej stránke skonzultovať, môžeš sa obrátiť aj na mňa do SS - pracujem ako softvérový architekt.
  • 18. marca 2015 17:43:06 CET
    Udelej cenik
  • 18. marca 2015 16:37:08 CET
    bude mít každé písmeno svoji vlastní hodnotu?
  • 18. marca 2015 16:30:28 CET
    Jasne ja bych zpoplatnil kazde napsane pismeno , samohlasky dvojnasob pro Ty co nejsou VIP. S tema obycejnyma lidma, co si chteji jen tak popovidat se ne.rat . Bud zaplatis nebo tahni jinam. A z admina bude multitrdliardas, protoze mu na to nikdo nehodi bobek s nepujde jinak. A mozna prijde i kouzelnik.
    • 5 posts
    18. marca 2015 11:54:17 CET
    v tomto vlákne možno tiež nájdeš inspiráciu
    • 5 posts
    12. februára 2015 16:04:49 CET
    ďaľší nápad:
    zákaz vkladania inzerátov, reklam, ktoré slúží k zisku, do fór, ale vyčlenit im sekciu komerčné inzeráty.
  • 8. februára 2015 20:34:36 CET
    A čo tak dorobiť paypal bránu pre vip účty za nejaké "drobné"? Limitnúť počet správ za deň na (napríklad:D) JEDNU pre non-vip účty :D.. a každého, kto by cez vip účet písal "scesty" alebo spamoval fóra bloknúť, ha ha
    • 5 posts
    28. januára 2015 12:26:49 CET
    další zmena -
    obmedzit vkladanie inzerátov, trebárs na dva za mesiac, max počet inzerátov 5 za polroka, potom by inzerent nemal možnost vkladať žiadny až po uplynutí dalších 2-och mesiacov
    • 5 posts
    28. januára 2015 12:19:49 CET
    co má spoločné znesvecenie a zneućtenie - (profanácia) s radením do spoločenských vrstiev a VIP zónou???
  • 28. januára 2015 8:36:28 CET
    V každej spoločnosti existovala profanácia a radenie do spoločenských vrstiev. Tak aj tu je šľachta a poddaní. Admin! Čo tak urobiť VIP zónu fóra, ktorú budú vidieť len vyvolení, tým pádom im nebudeme liezť do tém a naoplátku naše témy budú môcť napádať len prostredníctvom Teba, nie priamo? Môžme spustiť hlasovanie. Ja som za. Kto ďalší?
    • 13 posts
    25. januára 2015 9:50:55 CET
    držíme palce, domina má stále svoje postavenie na slovenskej BDSm scéne.
    • 5 posts
    18. januára 2015 17:52:06 CET
    zmeny - urobit v sekcii forum skupiny o bdsm, o technických zaležitostiach stránky a tzv off-topic. a podla toho zadeliť jednotlivé fóra.

vyhodit sekcie domina mesiaca, fotky mesiaca, domina z celebrit ..aj tak to boli sekcie, ktoré maximálne viedli k tomu, že sa tu "dominy" obvinovali z toho, kolko a ako podvadeli.

možná by pomohlo u príspevkov tlačítko súhlas/nesúhlas

• Moderator
    • 33 posts
    17. januára 2015 15:08:41 CET
    Tak ako som to napisal do "news". Som tu iba ako novy admin, majitel stranky ostal rovnaky.
  • 17. januára 2015 13:58:43 CET
    majiteľ stránky sa zmenil tiež? ci len admin je nový?
    • 2 posts
    17. januára 2015 13:48:42 CET
    Front end a MDM - 6 mesiacov, databaza 3 mesiace, content - 3 mesiace. Subezne stym legalizacia obsahu, forum a uzivatelsky modul 6 mesiacov. Migracia a cistenie tarych prispevkov... Dufam ze na to nejsi sam.