Forums » Nekategorizováno

• 13 posts
    24. júna 2015 8:50:36 CEST
    a mýliš sa aj v tom že by mali účastníci zakázané hovoriť o veciach čo sa diali na zraze (nejako tak ako to majú na www.pisklata.cz v stanovách). Nemám s tým žiaden problém a kľudne o tom môžeme diskutovať a aj sa pochváliť. Kým sa nezverejňujú mená a tváre zúčastnených.
    • 13 posts
    24. júna 2015 8:47:24 CEST
    "Chcem vedieť čo je to za veľká pravda a odhalenie ktorého sa tak bojíme". Ty stále tvrdíš že sa niečoho bojíme. Tak čoho teda. Na domine som nezaložil žiadne vlákno a myslím že ani nezaložím. A práve preto že nemám žiadnu šancu ho riadiť. A nie preto že by som sa bál kritických príspevkov k témam čo by tam boli. Bojím sa jedine rádoby vtipných komentárov absolútne nesúvisiacich s diskutovanými témami.
    • 4 posts
    24. júna 2015 8:37:48 CEST
    nechápem prečo sú otázky adresované mne, keď ja netúžim mazať príspevky, ani netvrdím ako to tu ide dole vodou, ani nič podobné, teda je logické aby otázky boli smerované tomu, kto ma s tým nejaký problém, teda tebe.
    • 4 posts
    24. júna 2015 8:35:23 CEST
    to nie je tvoje vlákno, ty nemáš k nemu žiadne vlastnícke práva, ani žiadny iný vzťah, ktorý by oprávňoval tvrdiť, že je "tvoje". ty si ho založil na stránke, ktorá nie je tvoj majetok, neplatíš si tu priestor, ani nič. téma tvoja nie je, teda je len na dobrej vôli majiteľa, že umožní spravovať tú tému.

btw. akú dôveru musí získať? že to čo tam uvidí nebude nikde rozširovať, aby všetci zúčastnení cítili pocit bezpečia? myslíš toto. netuším, len sa pýtam. mne bdsm nevadia, som normálny ale môžem dodať posudok psychológa, psychiatra, výsledky IQ testov, rovnako som zrejme živý, v dobrej kondícii, športujem a zdravo sa stravujem. čo ešte treba splniť?
    • 4 posts
    24. júna 2015 8:35:15 CEST
    Za mesiac tu nebude po Pánovi spravodlivom ani smrad takze škoda si drať klavesnicu....jedine co mu ešte môžem odkázať je.....
    • 13 posts
    24. júna 2015 8:30:42 CEST
    máš zjavne problémy s porozumením textu. Agneška zjavne adresovala otázky tebe. A neodpovedáš na ne.
    • 4 posts
    24. júna 2015 8:27:58 CEST
    V ktorej časti som ho spomenula? Ale som skutočne rada ze si tu ty a všetkým nám napišeš o čo tu vlástne ide.....
    • 13 posts
    24. júna 2015 8:27:53 CEST
    O nás bez nás. Netvrdím že ktokoľvek bude neobjektívny. Ale moje vlákno - moje pravidlá. Na iných vláknach nech si píše každý čo chce. A to isté platí o účasti na našich akciách. Mal by to byť človek ktorý je BDSM+ (minimálne mu nevadia BDSM aktivity), mal by byť normálny, reálny. A musí si získať dôveru niektorého z ručiteľov. Je minimum ľudí ktorí sa chceli zúčastniť a nebolo im to umožnené. Ja viem za celú históriu našich akcií asi o dvoch.
    • 4 posts
    24. júna 2015 8:23:32 CEST
    Ok dopite rannu kavicku a chodte vykydat hnoj.
    • 4 posts
    24. júna 2015 8:20:33 CEST
    neviem, adresuj tú otázku na leona, ja nepotrebujem mať žiadne práva mazať príspevky ostatných, to on po takom niečom kvičí.

ty si jeho hovorca? skutočne jeden dospelý muž, dominant a známa osobnosť slovenskej bdsm scény, potrebuje takto kryť chrbát? aké sú tie pravidlá, aká je nebezpečnosť voči ostatným a čo všetko hrozí? akurát nie som lojálny, nemlčím a nehrám vašu hru, beriem

• 4 posts
    24. júna 2015 8:17:31 CEST
    Chcem vedieť čo je to za veľká pravda a odhalenie ktorého sa tak bojíme a kôli ktorému sa nemajú dať mazat príspevky v vlastnom fóre o akú cenzúru by tu vlastne išlo čo vlastne skyvame a nechceme priznať lebo ty zjavne vieš všetko keď sa vyjadrujes úplne všade. poznam jedného podobného vola sa chrobák Truhlik. A k tym pravidlám zrazov, keď ich chceš vedieť tak si prelistuj desiatky strán kravin ktoré si tu ty a tebe podobný napísali a tam tie pravidlá sú.
    • 13 posts
    24. júna 2015 8:12:08 CEST
    ešte stále si mi neodpovedal na otázku zo včera. je pre teba osoba administrátora/moderátora fóra nedôveryhodná osoba, ktorá nezaručuje objektivitu a nestrannosť? ja napr. nepovažujem za potrebné mazať kohokoľvek príspevky, lebo má právo vyjadriť názor, kým neporušuje pravidlá. prečo chceš niekoho obmedzovať?

edit: čím väčšia snaha mať niečo pod kontrolou a obmedzovať to, tým väčší strach z niečoho. btw. dodnes si mi nepovedal, aký kritériá musí niekto splniť, aby mohol byť na zraze. to je presne to isté. máš zjavne z niečoho strach. z čoho? chceš odpis registra trestov? alebo aké konkrétne morálne hodnoty musí resp. nesmie mať niekto, aby bol dosť dobrý na takú akciu?
    • 13 posts
    24. júna 2015 8:09:09 CEST
    a z čoho si usúdil že sa vás bojím?
    • 13 posts
    24. júna 2015 8:06:18 CEST
    no vidíš, mne píšeš, že neviem prijať názor a argumentovať a tvoje argumenty, resp. názory sú postavené na vode. na každom fóre sa menia členovia, je to prirodzené, dôležité je sledovať trend a neplakať neustále, že niečo nie je tak ako bolo. pred približne 10 rokmi tu tiež boli iní ľudia, už tu nechodia. baby sa vydali, majú iné povinnosti. je to prirodzené.

no vidíš a ty sa bojíš gandalfa a nejakého trdla ako čert svätenej vody a budeš mudrovať ako matelko, že?
    • 13 posts
    24. júna 2015 8:02:34 CEST
    a možno že nejde. Možno je komerčne úspešná. Možno ju nejakí internetoví honiči perfektne financujú. A možno že je fakt iba pre FEM-DOM populáciu. Ale donedávna sem chodili reálni ľudia - tí ktorí vystupujú pod svojim - identifikovateľným nickom a dajú sa spojiť s konkrétnou tvárou a teraz už sem nechodia (okrem pár výnimiek). Zato je tu kopec Gandalfov a Trdiel čo všetkému rozumejú a ku všetkému sa qalifikovane vyjadrujú.
    • 13 posts
    24. júna 2015 7:51:58 CEST
    nie, ty vôbec nevieš argumentovať. mne píšeš, že neviem prijať názor iných, ale ty sám ho tak veľmi vieš prijať, že túžiš po tom, aby si mohol mazať príspevky. nie je ti toto trápne? mne je to smiešne, vážne...

o.i. ako vieš, že domina ide dole vodou? máš relevantné ukazovatele návštevnosti stránky, r§zne trendy a analýzy návštevnosti jednotlivých tém, počet opakovaných prístupov a pod. nie nemáš. ty máš len dojem, pocit, že to ide dole vodou, lebo to nejde podľa teba, resp. podľa pár ľudí okolo teba.

alebo, keď si tak argumentačne vyspelý, tak uvítam tie údaje. šup, šup.

edit: ty píšeš o tom, ako niekto zaserie tému, ale si za to, aby zasral celé fórum, lebo keď nebude mať možnosť prispievať do tých "vip tém" vašich, tak si má založiť novú tému. teda vlastne chceš, aby bolo fórum zasrané témami....

mne tu píšeš, že nahlásiť príspevok ťuknutím na teho je bonzovanie, ale to že "tvoji ľudia" možno otravujú v pošte admina, resp. vyplakávajú na fóre je podľa teba v pohode.

• 13 posts
    24. júna 2015 7:37:08 CEST
    už si hodne smiešny. Zdá sa ti že neviem argumentovať? Z čoho asi už len ja môžem mať strach. Len ma mrzí že Domina.sk ide dole vodou preto že vždy sa nájdu ľudia ktorí reagujú na všetko a zaserú každú jednu t´ému a každé vlákno svojimi rádoby vtipnými poznámkami. Ty si jedným z nich.
  • 24. júna 2015 1:01:40 CEST
    ináč by bolo fajn, keď niekto nebude mať prístup do témy, lebo bude nastavený filter, tak aby boli tam niekde konkrétne mená, ktoré prispieť nemôžu, lebo im autor neudelil právo.

tiež by bolo fajn, keby bolo v príspevku viditeľné, že bol editovaný, prípadne aj to čo bolo zmenené.

• 13 posts
    24. júna 2015 0:22:26 CEST
    ale čo tu stále spomínaš to české fórum ako zaseknutá platňa roba kazíka. tvoj jediný problém je, že sa hrozne bojíš, že niečo by mohlo byť objektívne a nemal by si moc to ovplyvňovať. mne je to skutočne smiešne, ako niekto chce veľmi mazať príspevky, čoho sa bojíš? veď ty nič zlé nerobíš, tak pred kým taký strach.

ešte raz. nemám problém akceptovať nestrannosť a objektivitu moderátora. máš s tým problém ty? odpoveď áno/nie. bez balastu.
    • 13 posts
    24. júna 2015 0:17:47 CEST
    si úplne mimo. Kto že to bude ten jediný objektívny moderátor všetkých tém? A vieš koľko tu je založených vlákien? Nespočetný počet. Na čo to je dobré. Na www.nyx.cz sa môže človek dostať cez pozvánku alebo na základe motivačnéhoo listu. Je evidované kto ho pozval. Nemôže si proste len tak založiť nový nick. Klubov ktoré sa zaoberajú BDSM je možno 5 - možno 10. Ďalšie stovky sú s inými témami. A každý klub si moderuje zakladateľ, ak ho to prestane baviť, poverí nejakého nasledovateľa. A proste to funguje. Výrazne lepšie ako na domine. Domina sa preprogramovať nedá. treba ju napísať znovu. ja len radím aby sa majiteľ inšpiroval niekde kde to funguje.
    • 13 posts
    24. júna 2015 0:13:27 CEST
    Nemam chvost,sorry. Ale je to mile oslovenie.
    • 13 posts
    24. júna 2015 0:12:37 CEST
    nie, fórum je tu práve najlepšie
    • 13 posts
    24. júna 2015 0:11:10 CEST
    Ja by som forum uplne zrusila.
    Admin,zrus sekciu forum. A bude pokoj.
    • 13 posts
    24. júna 2015 0:06:54 CEST
    ešte raz. máš problém akceptovať nestrannosť a objektivitu moderátora fóra, keď chceš veľmi mať právomoci mazať príspevky v téme, ktorú založíš?

napíšem ti extrémny prípad. 60 ľudí ma letnom zraze. budú zakladať témy, v pošte si napíšu kto čo založí, lebo veď kamaráti, všetci na jednej lodi. ktokoľvek iný, keď má iný názor, tak bude z tých tém mazaný. skutočne sa tak bojíš, že toto chceš? prosím ťa nepíš, že každý si môže založiť vlastnú tému bla bla bla
    • 13 posts
    23. júna 2015 23:59:56 CEST
    myslím že ty máš problém akceptovať iný názor ako svoj. Ale to fakt nie je môj problém.