Forums » Nekategorizováno

• 28. apríla 2015 0:19:07 CEST
    Ty si na omyle. Pleties 2 rozne veci dokopy. Bezpecnost dat je jedna vec a pravo admina zablokovat IP adresu uzivatela, zmazat uzivatela aj jeho data je ina vec. Neexistuje ziadny predpis na zaklade ktoreho by si si mohol narokovat pristup na akykolvek sukromny web. Majitel si urci pravidla, majitel si urci kto tu moze byt a kto nie, majitel ta moze zablokovat, Majitel ti moze zmazat tvoje konto aj s datami, spravami a vsetkymi kontaktami kedykolvek sa mu bude chciet a to aj bez udania dovodu. Majitel moze stranku kedykolvek zmazat celu a vobec sa ta na to nemusi pytat.
    p.s. ...ty platis adminovi za data, ktore sem ukladas ??? Ci podla teba to, ze si platis poskytovatelovi internetoveho pripojenia poplatok ma viest vsetkych adminov vsetkych webow na svete aby ta brali ako platiaceho zakaznika s narokom na nejake garantovane sluzby???? Tak teda vacsiu sprostost som uz davno nepocul
    • 5 posts
    27. apríla 2015 23:25:55 CEST
    tak teraz sa rehním už fakt aj ja

davat dokopy majitela dominy s hackermi už je fakt paranoja najhrubšieho zrna

veď to daj na súdy, resp. najprv to musíš dať na políciu, majitel bude len rád, keď mu objavíš ľudí, čo sa mu nabúrávajú do systému a on o nich nevie.
    Ked poijdeš na stránku policajného prezídia SR, je tam odbor počítačovej kriminality. Tak im tam napíš.
    Ale ako som písal u toho sudcu, keď si policajt prečíta tvoje zdovodnenie, aké prezentuješ tu,tak sa bude smiat do rána a potom ti tiež odporučí psychologa.
  • 27. apríla 2015 23:18:59 CEST
    Si na omyle tým že si v sieti platiš si prenášané dáta a každý server na tebe zarába ako na zákazníkovy,
    Iné je keby si bol na portály ktorý je sukromne platený za vstup to je zasa o inom
    Ty.sa registruješ sem platiš si za dáta kým si tu,máš tu uložené svoje udaje dáta aj kontakty na tretie odoby,a admin ťa zmaže ale tvoje udaje zostávaju u neho a už sme v daľšom právnom kolotoči že ty nemáš doklad od sprácu siete že ich nezneužije,!!!a že naozaj boli zmazané,
    Nie je to také jednoduché ako sa snaží corwin zľahčovať,
  • 27. apríla 2015 23:10:33 CEST
    Už len z princípu by ťa smiech prešiel ked sa predložia dokazy ako tu behaju nenápadné spamové sairusvírusy ktoré sa snažia naburávať do databanky tu pripojených užívateľov a kradnuť im sukromné dáta,
    A hackerstvo je všade trestný čin ten smiech by dlho netrval pár sudov už prebehlo aj v Prahe,takisto ako razií po bytoch a intrákoch ako aj majiteľov serverov, kukni si INTERPOOL,,
    Je digitálna doba zločin sa už nerobí len zo zbranou v ruke ale aj cez biele rukavičky dátových sietí,,,
  • 27. apríla 2015 22:31:55 CEST
    teď jsem žádala o přístup k bankovnictví cizích účtů...nabízej ho totiž jako veřejnou službu...ale nic neposlali.asi je zazaluju.
  • 27. apríla 2015 22:31:48 CEST
    teď jsem žádala o přístup k bankovnictví cizích účtů...nabízej ho totiž jako veřejnou službu...ale nic neposlali.asi je zazaluju.
  • 27. apríla 2015 22:27:48 CEST
    ta hodina smíchu je dobrá!!! :D:D
    • 5 posts
    27. apríla 2015 22:23:29 CEST
    mimochodom tu je definicia verejnej služby -

je služba ve veřejném zájmu, kterou poskytuje nebo objednává a financuje či spolufinancuje složka veřejné veřejné správy, tedy stát nebo územně-samosprávný celek

pochybuji, že majitel dostáva dotácie od štátu, alebo mesta, prípadne, že by dajaký štátny orgán si u neho objednal poskytovanie služieb cez dominu.sk :-)
    • 5 posts
    27. apríla 2015 22:17:49 CEST
    ...hodinky, holinky jedno jsou ved oboje sa natahuje ... ...webová stránka, nie je verejný priestor a ani verejná služba.
    A ver tomu, že keby si to dal na súd, že ti niekto zablokoval prístup na jeho súkromnú stránku, tak po asi hodine smiechu, by to sudca zmietol zo stola a ešte by ti doporučil, aby si navštívil psychologa..
    • 5 posts
    27. apríla 2015 22:12:35 CEST
    predbehol si ma ...dajako podobne som mu to chcel napísat aj ja.
  • 27. apríla 2015 22:10:18 CEST
    Neberiem to ako kritiku, vravel som, že ja som za to nekritizoval.

A opakujem, čo som už raz napísal, že nevidím na tom nič zlé, ak mám taký názor ako mám a teraz robím iné, ale za iných okolností. Prišiel som a prispôsobil som sa.

Ja nemám tú možnosť to tu zmeniť a za týchto okolností ktoré sú, sa to asi ani nedá.

Ak naozaj chcete vedieť niečo konkrétnejšie, napíšte mi SS.
  • 27. apríla 2015 22:03:27 CEST
    Len taká malá poznámočka:

Verejná služba taká či onaká, je verejná.
    Napríklad mám obchod a poviem, že tam nepustím rómov. Som tým pádom okrem toho, že nazvaný rasistom aj náležite trestaný a súdne mi to bude zakázané.

Potom neskôr sa rozhodnem, že zakážem tejto konkrétnej osobe vstup. Bude to beloch ako ja a ja nebudem mať žiaden dôvod. On sa tak isto obráti na súd a tak isto to vyhrá.

Ešte neskôr ten istý človek(ten beloch) bude u mňa kradnúť. Dám na obchod jeho fotku že kradol(alebo ho nebudem chcieť pustiť dnu). On sa obráti na súd a zas to prehrám.

Teraz som sa nezastával žiadnej strany, len poukazujem na dôležité veci ktoré sa prehliadajú.

• 27. apríla 2015 21:42:35 CEST
    Bez urážky....
    Rád by som vedel, odkiaľ (aký zákon) čerpáš informácie, na základe ktorých máš takýto názor.Webová stránka je majetkom jej vlastníka a podľa mňa je výlučne na ňom, komu k nej umožní prístup. Neviem o žiadnom zákone, ktorý by vravel niečo iné. Vymazanie IP adresy ? Admin ti žiadnu IP adresu nevymaže, len na svojej stránke zablokuje konkrétnym IP adresám prístup a na to má podľa mňa plné právo. Nejde o verejné zdroje, ale o jeho súkromný majetok. Podľa mňa do svojho súkromného priestoru môže pozvať koho sám chce. Zakázať prístup komu chce a rovnako si môže určiť podmienky aké chce ak nie sú v rozpore s platnou legislatívou. Ak sa mýlim a existuje nejaký zákon, ktorý by potvrdzoval tvoj názor, rád sa nechám poučiť a prečítam si ho.
  • 27. apríla 2015 20:55:41 CEST
    Momentálny reálny stav je ten čo sa stalo teraz,na futbale nechtiac spoluhráč zlomil druhému nohu,
    Žaloba na políciu,okresný krajský sud = zamietnuté,je to šport,
    Žaloba na občianskom sude = potvrdené a spoluhráč mu musí zacvakať 3400 eur bolestné plus sudne výdavky 660 eur,
  • 27. apríla 2015 20:51:13 CEST
    Neviem niekto sa snaží hrať na Boha,bez,urážky,
    Vymazať IP adresu za nadávky a spamovanie je proti pravidlám,to sa nedeje nikde je to zásah do sukromia aj v normálnych novinách idu spamy.a nadávky jedna radosť,maximum čo može admin urobiť je vymazať príspevok,inak sa vystavuje tresnému stíhaniu,
    Iná vec je a su rasisticky motivované utoky a nadávky utok na osobnu slobodu jednotlivca.a znevažovanie,,aj to ho neoprávnuje na zablokovanie.adresy len na zablokovanie vkladať príspevky po dobu 3 dní,následné porušenie po dobu 1 týždna,ale vstup do vlákna nesmie byť žiadnemu učastníkovi zablokovaný,je to dané novelizovanými zákonmi SR,a je jedno kde je server registrovaný,
    Pretože IP adresa je sukromný majetok majiteľa pc,čiže tam kloiduje viac zákonov na ochranu osobnosti,majetku,slobody, atd,čiže aj 3 subežné porušenia zákona,
  • 27. apríla 2015 20:09:21 CEST
    Jen dávám dotazy a zajímá mne,proč člověk chce něco,co sám nedodržuje.To kritika není,je to konstatování skutečnosti.Souhlasím s tím,že jsou lidé a nejen nováčci,co se chtějí dozvědět o analnim koliku a jediné na co narazí je slovní přestřelka místní galerky vč.mne.Otázkou je,kolik ochotných lidí bude otevřeně hovořit o svých intimních zkušenostech.
    • 13 posts
    27. apríla 2015 19:11:40 CEST
    Ja som Ťa nikdy za nič také nekritizoval, ani iných.

Hovorilo sa o novej domine. Takže nekážem vodu a nepijem víno. Stále si myslím, že by to bolo fajn dodržiavať to tam všetkými zúčastnenými.

Tu na starej domine som nič také nenavrhoval a sám len jednoducho využívam to, čo bolo zaužívané ešte pred mojím terajším vstupom ale aj v minulosti.
  • 27. apríla 2015 18:41:21 CEST
    Dobře.Nabízí se otázka proc to už nepraktikujes teď.Jsou tu vlákna na dana témata a tvoje striktnost k nim pokulhává.Moje též,ale nekazu vodu,abych pila víno.
  • 27. apríla 2015 16:34:19 CEST
    jsi dobrá jestli se Ti to chce číst, mě to nudilo po pár větách.
    aneb proč něco dělat jednoduše a funkčně když to jde dělat hodně složitě.
  • 27. apríla 2015 16:28:57 CEST
    Tých možností je viac. Akú si zvolí admin ja neviem a je to na ňom.
    Ja by som si to vedel kľudne predstaviť aj tak, že vlákna by boli rozdelené napríklad do troch kategórií podľa spôsobu správania sa v danom vlákne. Napríklad čisto technické, kde by sa bez balastu písalo len k danej téme, potom druhý stupeň tzv. voľné pokecové vlákno, atp.
    Túto kategóriu by si určoval samotný zakladateľ vlákna. No a ten by napríklad pri čisto technických vláknach mal zároveň aj možnosť dočasného prekrytia (začiernenia) danej správy ak by bola nad rámec stanovený daným zakladateľom a štatútami celej stránky. Ak by ten čo mu správa bola dočasne prekrytá s tým nesúhlasil, volal by sa automaticky softvérovo admin.
    Je toho oveľa viac čo by sa dalo a mohlo, ale nejde to takto jednoducho vytrhnuté z kontextu popisovať, lebo by to dopadlo ako to percentuálne vyjadrenie vyplnenia profilu. Keď nevieš, ako som to myslel, predstavuješ si to ako by to bolo za tohto stavu na týchto stránkach a potom sú tam zbytočné .....ehm.
  • 27. apríla 2015 13:50:18 CEST
    A jak bys editovani upravil?Jako rizene forum?Tedy ze budou nekomu padat zpravy ke schvaleni a ten je pusti dø eteru az na to bude mit cas.nebo se budou editovat Nicky...za vulgarismus, off topic ci pravopisne chyby...definitivni vyeditovani
  • 26. apríla 2015 14:56:52 CEST
    Nechápem Tvoj zámer čo chceš dosiahnuť, no Ty piješ a fajčíš inú ligu ako je táto. Ideálne by bolo, ak by si si našiel iný web, teda presnejšie inú internetovú stránku. Čo Ty na to?
  • 26. apríla 2015 14:34:14 CEST
    Někdo na mariánku?
    Teďkonc mam rozhulenou jednu.
  • 26. apríla 2015 6:41:10 CEST
    Ale ospravedlňujem sa, lebo ten môj príspevok som "pravdepodobne" sem nemal dávať, lebo pôsobil vytrhnuto z kontextu. No na druhej strane som ho adresoval adminovi, ktorému som predtým písal SS a len som chcel poukázať na to, že aj iní ľudia majú ten istý názor, že EDITOVANIE by sa malo nejako upraviť.

Inak máš pravdu, za tohto stavu ako je teraz, by ani trvalá prítomnosť admina či jeho pomocníkov nestačila.
    Pekný deň. :
  • 26. apríla 2015 6:26:36 CEST
    Ja scifi rád.