Forums » Nekategorizováno

• 13 posts
    23. júna 2015 23:51:35 CEST
    Nefandi si.
    • 13 posts
    23. júna 2015 23:48:46 CEST
    hej a budeš sa potom chváliť kamoškám, že si ma dostala do postele, že?
    • 13 posts
    23. júna 2015 23:43:29 CEST
    Treba ta zahnat do perin?
    • 13 posts
    23. júna 2015 23:42:25 CEST
    nie, lebo predstaviteľ slovenskej bdsm scény má pocit, že nutne potrebuje spravovať "jeho" tému, lebo ináč by bolo zle, keby to mal pod kontrolou nestranný moderátor, to by nebola zaručená objektivita zrejme. jeho téma. uff
    • 13 posts
    23. júna 2015 23:36:02 CEST
    Vy dvaja uz vsunte meče do posvy a chodte chrnet do perin
    • 13 posts
    23. júna 2015 23:34:36 CEST
    drž sa toho, o čom tu píšem. to že niekto založí tému neznamená, že je to jeho téma a že má mať právo ju "spravovať". vieš čo je administrátor resp. moderátor fóra? keď nie, tak choď si to naštudovať. moderátor môže byť kľudne aj medvedík čistotný, ktorého úlohou bude sledovať nahlásené príspevky. skutočne neveríš v objektivitu takej osoby, keď kričíš po tom, aby si mohol mazať ľudí a ich príspevky ako chceš ty? čoho sa bojíš? nepríjemných komentárov? veď každý má právo písať čo chce. nemyslíš? nech je tu jedna zodpovedná osoba s kompetenciami, ktorá bude dohliadať na poriadok nestranne, ale toho sa niektorí boja, že?
    • 13 posts
    23. júna 2015 23:26:58 CEST
    smej sa ako chceš. Ak si založím vlákno "ako sa vŕtať v nose" tak je to moje vlákno a moja téma. a kľudne budem mazať veci ktoré sa tejto témy netýkajú. admin má predsa inú robotu ako sledovať kto koho bonzuje.
    • 13 posts
    23. júna 2015 23:09:01 CEST
    aká jeho téma? to kto napísal, že je to jeho téma? kde sú také pravidlá, že nejaká téma je niekoho. má v prenájme nejaký priestor? je to téma verejná, na verejnom fóre. ja sa chytám za hlavu, keď čítam, že je to niekoho téma.

dobre, teda podľa teba, keď s tým bude mať problém 100 ľudí, tak tu bude 100 tém? kde je logika???

edit: vlastne, keď tu všetci kňučíte, lebo chcete mať možnosť upravovať a mazať "vaše" témy, tak vlastne neveríte v objektivitu a nestrannosť moderátora resp. admina. aké úbohé. ja s tým osobne problém nemám. ty áno? smejem sa hlasno.
    • 13 posts
    23. júna 2015 23:05:39 CEST
    veď je to jeho téma. Tak nech má právo mazať príspevky ktoré sa témy netýkajú. Ak s tým bude mať niekto problém, založí si vlastné vlákno s podobnou témou
    • 13 posts
    23. júna 2015 23:02:11 CEST
    Navrhujem aj aby clovek videl ci sa mu dakto nenaburaval do nicku. Nech je vidno kedy sa prihlasil a z akej ip. Lebo mam pocit,ze sa tu konaju nekale cinnosti.
    • 13 posts
    23. júna 2015 22:48:49 CEST
    prečo je to blbosť? celkom určite je to viac fér, keď bude za fórum zodpovedný jeden človek, ktorý nebude musieť čítať všetko, ale len nahlásené príspevky, ako nejaký zakomplexovaný truľo, ktorému niekto stúpil kedysi na krk a bude sa tváriť ako kohút na kope hnoja, keď bude mať kompetenciu mazať v jeho téme...

edit: ináč ja by som bol za to, aby sa tu zobrazila aj časť ip adresy pri príspevku, email je úplná samozrejmosť, potom by veľa vecí sa tu vyriešilo.
    • 13 posts
    23. júna 2015 22:46:00 CEST
    príspevkov (bonzovanie ) je blbosť. každý by sio mal moderovať vlastné vlákno. Na nyxe to funguje. A zakladanie nových vlákien by malo byť výrazne obmedzené. napr jeden užívateľ, jedno (dve, tri ) vlákna. A zakladanie nových a nových nickov by tiež malo byť obmedzené. Napr povinnosťou zadať emailovú adresu. ak má 25 nickov jednu adresu asi to nebude 25 človekov.
    • 13 posts
    23. júna 2015 22:17:15 CEST
    Myslim si, ze ak dakoho zablokujem nemal by mat moznost mi cumiet do profilu.
    • 13 posts
    23. júna 2015 19:48:17 CEST
    myslím si, dokonca som o tom presvedčený, že celkom určite by stačil moderátor fóra, ktorý by mal právomoc mazať príspevky, resp. dočasne obmedziť prístup užívateľa do danej témy, resp. na celé fórum. príspevky by sa nahlasovali kliknutím, teda ktokoľvek by považoval niečo za nevhodné, tak by len klikol na konkrétny príspevok. nie je tu toho veľa, takže by to jeden v pohode stihol. v prípade, že by niekto sústavne nahlasoval niekoho výplody bezdôvodne, napr. preto lebo je mladší, krajší, má väčší penis, tak by dostal ban on. závistlivec škaredý. dať právomoc jednotlivcom nie je správne, lebo budú systematicky vyhadzovať z témy určitých ľudí, tak potom my pekní a múdri si tu už nevrzneme ani

myslím, že zbytočne to bude komplikované, moderátor úplne stačí.
    • 13 posts
    23. júna 2015 19:21:41 CEST
    prístup zo zahraničia je fakt čudné
    • 13 posts
    23. júna 2015 19:20:37 CEST
    a prečo ani neuvažujete o tom čo sa perfektne osvedčilo na www.nyx.cz. Aby zakladateľ vlákna mohol mazať príspevky. Cudzie. Len zakladateľ vlákna vie čo so založenou témou súvisí predsa. Ak bude mazať zbytočne, ľudia tam prispievať nebudú. Ja by som chcel mať možnosť moderovať vlastné vlákno.
    • Moderator
    • 33 posts
    23. júna 2015 18:56:44 CEST
    V takovém případě dostanete možnost se přihlásit a přístup ze zahraničí dostanete. Tato možnost je ještě ve vývoji a tak musíme zvážit i tyhle situace.
  • 23. júna 2015 18:55:57 CEST
    Ďakujem adminovi . . .
  • 23. júna 2015 18:52:55 CEST
  • 23. júna 2015 18:49:28 CEST
    To vazne zablokujete pristup cudzincom? A to uz preco? To akoze ked budem v zahranici, tak sa na dominu nedostanem? No tak to je riadna blbost.
    • Moderator
    • 33 posts
    23. júna 2015 18:37:48 CEST
    Ano, samozřejmě i tato možnost(moderované vlákna) tu bude. Právě hledáme dobrého a schopného programátora na tvorbu nového webu.

Co se týče vláken, tak základní rozdělení bude na:
    1. Vlákno s jednou odpovědí - každý uživatel bude moct pouze jednou odpovědí reagovat na dotaz. Zabrání se tak možné změny tématu a každý bude moct se vyjádřit k věci.
    2. Vlákno s klasickou konverzací - Každý uživatel bude moct reagovat několika příspěvky.

Další možnost rozdělení vláken:
    1. Klasické - Vlákno pro všechny, volně přístupné, správu bude dělat nový admin
    2. Přátelé - Vlákno kde pouze přátelé uživatele který založil vlákno mohou reagovat ve vláknu(případně vůbec vlákno vidět)
    3. Zaheslované - Vlákno kde bude uživatel moct vstoupit pouze s platným heslem které zadá tvůrce vlákna
    4. Moderované - Vlákno kde zakladatel vlákna bude moci zamezit přístup kterémukoli uživateli

Dále pak bude Domina.sk již pouze CZ/SK, budeme brzy informovat zahraniční uživatelé o zrušení EN verze a blokace přístupu ze zahraničí = Tím také zabráníme uživatelům kteří dříve dostali BAN a mění IP adresy ze zahraničí přistupovat na tento web. Máme pak v plánu i další věci...
  • 23. júna 2015 14:30:25 CEST
    ????
  • 23. júna 2015 14:28:21 CEST
    mne máš veriť. som rád, že už konečne neprehadzuješ písmenka a nerobíš chyby, lebo ako MAKAC si bola nemožná
  • 23. júna 2015 14:21:21 CEST
    Komu mam verit? Zenatym ci tebe?
    • 4 posts
    23. júna 2015 14:18:50 CEST
    nie, vážne to myslím.