Forums » Nekategorizováno

• 16. januára 2015 20:39:31 CET
    No lebo admin tu neni!!!! :D
    • 13 posts
    24. júna 2015 12:33:11 CEST
    • 13 posts
    24. júna 2015 12:29:20 CEST
    jasné, že si prebehol a nenašiel si, lebo potrebuješ zase len účelovo vytvárať aký som zlý ja človek, ktovie s kým chcem prísť na kávu a čo zlé robiť. nepotrebujem tvoje povolenie, lebo ja som zverejnil len to, čo som písal ja tebe, nie to čo si písal ty. ani nemám v pláne nič iné tu dať. môžeš byť kľudný.
    • 13 posts
    24. júna 2015 12:23:52 CEST
    neklamem už zo zásady. Napísal som "prebehol som SS ale nenašiel som s kým prídeš" Fakt som to nevedel na rýchlo nájsť a až taký masochista aby som prečítal celú našu súkromnú poštu fakt nie som. Ale dávam ti povolenie zverejniť ju tu celú ak si už začal. A fajn že si už so mnou skončil lebo už pár ľuďom lezieme na nervy
    • 13 posts
    24. júna 2015 12:17:04 CEST
    pošta včera 12:36
    za čislo dakujem, svoje ti nedam zatial, dokonca ani tvoje si nezapamatam, resp. ked ma nahodou bloknu, tak ho nebudem mat, ale ked budem mat cestu cez stredne slovensko, co celkom urcite budem mat, lebo mam tam jednu babu, na ktorej mi celkom zalezi a rad by som sa s nou stretaval, tak jej navrhne, aby sme skocili na kavu aj s tebou.

teraz mi povedz, prečo to všetko robíš a či máš potrebu stále klamať? vidíš, ja som tak hnusný, zákerný a neviem aký, že tu neklamem. nerobíš to ani ty. lebo veď ty si si to nevšimol a ja tam prídem neviem s kým. končím týmto s tebou, ale to stretko platí.
    • 13 posts
    24. júna 2015 12:13:26 CEST
    prebehol som SS ale nenašiel som s kým prídeš. Ale je mi to dosť jedno. Prídi. Nemá s tým žiadny problém.
    • 13 posts
    24. júna 2015 12:08:33 CEST
    písal som ti s kým prídem, už si nepamätáš? teším sa úprimne, že s tým nemáš problém a stále to platí.
    • 13 posts
    24. júna 2015 12:06:16 CEST
    spomínam logiku, to jediné slovo veľkými písmenami, ktoré si nespomenula. ale už dosť, keď pochopíš, čo to cudzie slovo znamená, potom budem rád, keď budeme pokračovať.
    • 13 posts
    24. júna 2015 12:05:11 CEST
    ty moje číslo stále máš a vieš kde bývam. Pôjdeš okolo, zavolaj. A fakt neviem s kým chceš prísť. S bodyguardom? S frajerkou? Len neviem čo budeme riešiť. Tvoj postoj na dominy - kurvy sa nezmení, môj na to že ľudí s takýmto postojom na akciách nechcem, tak čo vlastne chceme spolu riešiť? Ale skúsme. Fakt s tým nemám problém.
    • 4 posts
    24. júna 2015 12:02:09 CEST
    Celkom ma baví keď nevieš ako ďalej začať spomínat slabú inteligenciu ,argumentáciu prípadne hrať to na záhadného.... je mi celkom smutno z ľudí ako si ty ze míňajú svoj čas na takýto druh zábavy, ale každému čo jeho je....nech ti to prinesie uspokojenie
  • 24. júna 2015 12:01:16 CEST
    Retard ako ja,tomu už prestáva rozumieť
    • 13 posts
    24. júna 2015 11:59:36 CEST
    kľud. nie som v BA, teda nepísal som, že sa máme stretnúť teraz, máme na to takmer rok. prečo zrazu necítiš potrebu sa stretnúť? lebo necúvam a stále trvám na to, že sa chcem stretnút? lebo zrazu už nie som kecálek. ale no, no, no budem rád, keď sa stretneme na káve, veď som ti sľúbil, že neprídem sám.
    • 13 posts
    24. júna 2015 11:56:33 CEST
    keďže neviem, kto bol na zraze, tak LOGICKY nemôžem tvrdiť, ani to netvrdím, aká väčšina tam bola, ale slovo logika v tvojom živote nemá silné miesto, či?
    • 13 posts
    24. júna 2015 11:55:49 CEST
    "prosím ťa, keď si ju objednám a poviem, že mám všetky pomôcky, môže prísť nahá, tak bude to všetko zadarmo, lebo veď ju to nestálo nič?"
    Ja už necítim potrebu ťa stretnúť a už vôbec nepobežím v piatok večer do Ba aby som ťa možno stretol na živo. Tvoje názory poznám a nie sú kompaktibilné s mojimi. a prečo ťa nechcem na mojich akciách som ti už vysvetlil.
    A nie, nerobím služby tohoto charakteru za peniaze. Dokonca ich v podstate ( s veľmi maláými výnimkami nerobím ani zadarmo ).
    • 4 posts
    24. júna 2015 11:53:11 CEST
    Takže veľká väčšina sú tu prostitútky ktoré sa vznešené nazývajú dominami a senilni chlapi s milenkami a rozdavame si to medzi sebou ako príde....A ty to chceš tiež... hm....Tak prídi alé asi budeš sklamaný
    • 13 posts
    24. júna 2015 11:46:11 CEST
    kde som písal, že by to mali robiť zadarmo? píšem stále len, nech to volajú správne, že je to forma prostitúcie. to je všetko, nič viac a nič menej.

ináč zase otázka na teba. tiež si tak občas privyrobíš, že to tak obhajuješ? snáď nie

edit: jasné, že keby to robili zadarmo, tak nie sú prostitútky. keď ti žena urobí orál, preto lebo sa jej to páči, tak je to ok. keď ti urobí orál len za peniaze, tak je to prostitútka, lebo má z toho finančný úžitok a keby jej nezaplatíš, tak to neurobí. čo je na tom pre teba nepochopiteľné? v oboch prípadoch dôjde k vyvrcholeniu muža, ani v jednom prípade nedôjde ku penetrácii. stále sú to služby vedúce ku sexuálnemu uspokojeniu.
    • 13 posts
    24. júna 2015 11:40:52 CEST
    ja nemám problém sa stretnúť s leonom, tak ako som sa s ním včera dohodol, myslím že bez ohľadu na to, čo tu popísal, že to stále platí. vždy tvrdím, že osobné stretnutie vždy všetko vyrieši, lebo takto často dochádza k nedorozumeniam. kľudne tam môže zobrať so sebou aj papulnatu, bude mať možnosť vidieť tú "ženu s muským nickom"
    • 13 posts
    24. júna 2015 11:39:48 CEST
    nemajú na to školy ani živnostenské listy a asi ani neplatia dane z toho a napriek tomu si ich ľudia objednávajú a platia im. Otázka bola prečo by to mali robiť zadarmo? Hocikomu na požiadanie? Ich čas nič nestojí? A odbornosť? A ak by to teda robili zadarmo hocikomu kto ich o to požiada už by si ich nevolal kurvami a prostitútkami? Fakt neurážaš nikoho. Iba ich nazývaš kurvami. Super. Žiadna urážka to nie je. A často sa ich klient ani nedotkne.
    • 4 posts
    24. júna 2015 11:38:21 CEST
    ale ja som ti odpovedal a tí čo ma poznajú, tak vedia, že je to pravda. keď máš problém s tým, že si myslíš, že som niekto iný, tak stále je to tvoj problém, dá sa to liečiť a úspešnosť je celkom dobrá
    • 4 posts
    24. júna 2015 11:38:10 CEST
    Ešte raz k zrazu. Keď si taký fajn a len niektorí sú voči tebe zaujatí lebo ty vieš, síce neviem čo alé nech, tak chcem vedieť kto ti pôjde za ručiteľa, kto sa verejne zaručí za teba ako osobu pod týmto nickom ?
  • 24. júna 2015 11:33:41 CEST
    Som sama s
    o sebou vysporiadaná a viem, že som súúchylná . . .
    Teba som sa nepýtala na osobné a intímne údaje, iniciály. Otázky boli na zaradenie sa Tvojej osoby . . .
    Ale nemáš gule odpovedať mi . . .

"Si žena za mužským nickom ? Preto nemáš gule odpovedať mi ? ? "

"Alebo si TEN mnohonickový chlap, ktorému bolo zakázané zúčastniť sa Akcie minulý víkend a aj všetkých Bdsm akcií ? ? ? "
    • 13 posts
    24. júna 2015 11:25:51 CEST
    zase otázka. vodár má živnostenské oprávnenie, skončené stredné odborné učilište... čo konkrétne ma profi domina, akú kvalifikáciu?

vidíš, ty si tak hlúpy a to ťa skutočne nechcem uraziť, že ani príklad nevieš dať dobrý bez toho, aby si to argumentačne ustál a už keď ti pomáhajú kamarátky, tak je to blbé

ešte raz, nenájdeš jediný môj príspevok, kde by som akýmkoľvek spôsobom sa zle vyjadroval na adresu profi domín, akurát to treba pomenovať správne.
    • 13 posts
    24. júna 2015 11:20:57 CEST
    tak si objednaj vodára. A nech príde nahý (aby nemíňal monterky) anáradie máš svoje a súčiastky tiež. A nech ti opraví radiátor zadarmo. Veď ho to nič nestojí. Ty tiež pracuješ zadarmo? Menuj si ich ako chceš. Podľa nejakého zaradenia sme stále psychiky chorí ľudia. Takéto zborníky a štúdie ma nezaujímajú.
    a ak :
    "chcem spoznať bdsm komunitu na slovensku, oddýchnuť si v príjemnom prostredí s príjemnými ľuďmi (včetne kuriev), niečo nové sa naučiť, získať nové skúsenosti." tak sa začni tak správať. Máš rok času na to. Ak by si ma presvedčil že si môžem dovoliť ťa zobrať. Zatiaľ sa tomuto cieľu vzdiaľuješ stále viac a viac. Alebo si vyber inú akciu. Je ich celkom dosť teraz.
    • 13 posts
    24. júna 2015 11:18:57 CEST
    hneď ako mi odpovieš ty na otázky, ktoré si položila mne, tak na ne odpoviem ja. dokonca odpoviem aj na tie, ktoré nesúvisia s bdsm tak šup, šup. ideš

btw. doštudované, titl. Ing, szčo, áno mám dosť voľného času, hetero, switch, fetis na foot

teraz ty, poďme
    • 13 posts
    24. júna 2015 11:16:08 CEST
    fakt som nechcela míňať s

voju energiu a reagovať na HT , ale to
    sa už nedá vydržať ! ! !

Kladieš Leonovi otázky a sťažuješ sa stále na to isté dookola . . .
    Odpovedz na otázky aj Ty mne :
    "Neštuduješ alebo nepracuješ ? Keďže si tu ráno, na obed aj v noci ? "
    "Máš potrebu sa vyjadriť ku každej téme, ktorá sa TU objaví ? Akože sa to nazýva ? Stihomam, či dáko inak ?"
    "Máš problém so svojou sexualitou ?
    Bol si zneužívaný ? Nevieš si nájsť sexuálneho partnera, partnerku ? "
    "Prípadne si v nejakom združení, sekte za sexuálnu abstinenciu a celibát či niečo podobné ?"

Nenávidím nasledujúcu otázku, ale položím Ti ju, keďže neviem info z Tvojho profilu :
    "Si submisívny alebo dominantný ?"
    "Sadista alebo masochista ?"
    "Fetišista na niečo konkrétne ??"
    "Bondage ? "

Pýtam sa TO pre to, lebo ma zaujíma,
    čo vlastne robíš TU na tejto stránke a
    prečo tak veľmi "túžiš" ísť na Leonov Zraz . . .

S priateľmi si TU asi nezvykneš pokecať, lebo by si ich nepustil k slovu a si zaneprázdnený spamovaním každučkej témy, ktorá sa TU mihne . . .
    Ďakujem, za Tvoje odpovede . . .

• 13 posts
    24. júna 2015 11:12:16 CEST
    bojíš sa, že by som nejakej povedal do očí, že je prostitútka? ja s tým problém nemám, lebo nikdy som ich neponižoval, nevyjadroval sa dehonestujúco voči k nim, dokonca som im vždy fandil, akurát som chcel stále jedno, aby sa veci pomenovali správne. sú to prostitútky. napísal som ti, aby si si naštudoval sociologické štúdie, názory odborníkov na prostitúciu, aké sú znaky prostitúcie, aké sú kritéria, čo sa považuje za prostitúciu a potom sa vyjadroval k problematike. to, že ty máš iný názor, lebo sú to tvoje kamarátky, alebo ony majú iný názor je irelevantné, stále je to to isté.

prosím ťa, keď si ju objednám a poviem, že mám všetky pomôcky, môže prísť nahá, tak bude to všetko zadarmo, lebo veď ju to nestálo nič? nie nebude. vidíš, tie tvoje pseudo smiešne argumenty, ako napr. porovnávanie profi domín s pedikúrou alebo masážou vyvrátim hneď.

chcem spoznať bdsm komunitu na slovensku, oddýchnuť si v príjemnom prostredí s príjemnými ľuďmi, niečo nové sa naučiť, získať nové skúsenosti. stačí ti to ako odpoveď? verím, že áno a už konečne mám vstup voľný