24. júna 2015 11:12:16 CEST
bojíš sa, že by som nejakej povedal do očí, že je prostitútka? ja s tým problém nemám, lebo nikdy som ich neponižoval, nevyjadroval sa dehonestujúco voči k nim, dokonca som im vždy fandil, akurát som chcel stále jedno, aby sa veci pomenovali správne. sú to prostitútky. napísal som ti, aby si si naštudoval sociologické štúdie, názory odborníkov na prostitúciu, aké sú znaky prostitúcie, aké sú kritéria, čo sa považuje za prostitúciu a potom sa vyjadroval k problematike. to, že ty máš iný názor, lebo sú to tvoje kamarátky, alebo ony majú iný názor je irelevantné, stále je to to isté.
prosím ťa, keď si ju objednám a poviem, že mám všetky pomôcky, môže prísť nahá, tak bude to všetko zadarmo, lebo veď ju to nestálo nič? nie nebude. vidíš, tie tvoje pseudo smiešne argumenty, ako napr. porovnávanie profi domín s pedikúrou alebo masážou vyvrátim hneď.
chcem spoznať bdsm komunitu na slovensku, oddýchnuť si v príjemnom prostredí s príjemnými ľuďmi, niečo nové sa naučiť, získať nové skúsenosti. stačí ti to ako odpoveď? verím, že áno a už konečne mám vstup voľný