Forums » Nekategorizováno

• 13 posts
    24. júna 2015 11:11:59 CEST
    nebojím sa žiadneho odhalenia a už vôbec nie takých tárajov ako si ty. Majú právo sa spýtať aj ony niečo teba?
    • 4 posts
    24. júna 2015 11:08:15 CEST
    zase x riadkov uplne o ničom, gratulujem mal by si ísť do politiky
  • 24. júna 2015 11:05:10 CEST
    je rozdieľ otvoriť si hubu a vyjadriť sa k veci oproti prázdnemu táraniu a komentovaniu vecí, ktoré sa ma netýkajú.
    • 13 posts
    24. júna 2015 11:03:39 CEST
    nebudem sa vyjadrovať ku všetkým drístom čo si teraz pospomínal.
    Vysvetli mi jedno.
    Moje kamarátky ktoré investujú do svojich úborov, pomôcok, priestorov a spravia službu chlapom ktorí sú často aj dosť odpudiví a vypýtajú si za to honorár ty nazývaš kurvami.
    A ja ťa mám pustiť medzi nich? Prečo. Aby si ich urážal celý víkend? Dvojica ktorá príde spolu sa "kurví" na izbe a robí (vo dvojici) "orgie". Podľa tvojho názoru. Ja ti ho neberiem. Máš na neho právo a kľudne ho môžeš voľne šíriť. Len mi vysvetli tvoju motiváciuu prečo chceš práve na takúto akciu ísť. Na tú poslednú sa prihlásilo na 10 hodín 60 ľudí. Fakt si môžeme vyberať a nebrať každé potenciálne škodiace Trdlo.
    • 4 posts
    24. júna 2015 11:01:53 CEST
    to isté sa ho pýtam aj ja, keď sa nemýlim, tak na konci vety je otáznik, teda kladiem mu otázku a logicky, keď sa na niečo niekoho pýtam, tak nemožem vedieť odpoveď.

to je to isté ako keď sa ho opýtam koľko je hodín? asi to neviem, keď sa ho na to pýtam. logicky sa ma na to nemôžeš pýtať ani ty. verím, že vynaložíš snahu na to, aby si to konečne pochopila a nedávala mi hlúpe otázky. ďakujem. oceňujem ináč tvoju snahu ho chrániť, alebo zastať sa ho. to dominant a predstaviteľ slovenskej bdsm scény potrebuje
    • 4 posts
    24. júna 2015 10:58:15 CEST
    Sa opakujem ale chcem vedieť čo je to ta veľká pravda ktorej sa tak Leon bojí?
  • 24. júna 2015 10:41:18 CEST
    teda v tvojom svete, už sa opakujem, sú rizikové osoby tie, ktoré sa neboja otvoriť hubu a napísať čokoľvek? potrebuješ mať okolo seba ľudí, ktorí sú ticho, diskrétni a lojálni? prečo? čoho sa bojíš, čo skrývaš? veď keď nič, tak kľudne nech každý píše čo chce, niekto je introvert, iný extrovert. aká je miera nebezpečnosti, škodlivosti a rizika, keď niekto v tvojom slovníka "zasiera" témy.

budem veľmi úprimný. tiež by som radšej zobral na akciu nejakého senilného ťuťka, ktorý je ticho a počúva ako napr. gandalfa, lebo ten si nebojí otvoriť hubu a bál by som sa, že ma tam argumentačne rozbije a ja už nebudem pre ostatných taký boh. tiež sa práve toho bojíš a vyberáš podľa toho? snažím sa ťa chápať, tvoje myšlienkové pochody sú pre mńa veľká neznáma

ínáč skutočne si tak hlúpy, povrchný alebo neviem aký, že ti stačí, keď niekto vystupuje na diskusii milo, pôjde s tebou na kávu a už je v pohode? lebo pre mňa to teda nie je merítko ničoho
    • 13 posts
    24. júna 2015 9:53:38 CEST
    hej. Stačia mi tvoje príspevky tu. Bohate. nikto z ľudí čo boli na akcii nezasiera vlákna. Na túto akciu som nezobral jednu prihlásenú babu (mimochodom moju osobnú kamarátku). A dôvod boli práve jej príspevky tu na domine. Dôvera je pre mňa osobne veľmi dôležitá. Ty si ju zatiaľ nezískal. A nezdá sa že by si ju získať chcel.
    • 13 posts
    24. júna 2015 9:48:03 CEST
    ale veď keď niečo tvrdíš, tak musíš to mať niečím podložené predsa a keď je to výlučne tvoj názor, tak formuluj svoje vyjadrenie "myslím si, môj názor je..." ale nie ako to robíš ty...

ale ja sa ťa stále pýtam, už mi je to trápne, čo konkrétne tu robím zle, aby som to vedel napraviť a stále mám od teba len, že ty nemusíš nič vysvetľovať. tak máš konkrétne niečo alebo nemáš nič, stačí ti len môj nick? keď sa spýtaš na konkrétnych ľudí tu, tak ti viem presne a veľmi konkrétne povedať, prečo ich obdivujem, prečo ich nemusím, ktoré vlastnosti na nich považujem za pozitívne, ktoré za negatívne a prečo je môj postoj k nim taký aký je. ty vieš konkrétne povedať čo? že nie je tvojou povinnosťou mi niečo hovoriť. to už vieme. skús niečo nové, to je ako pieseň z obecného rozhlasu.
    • 13 posts
    24. júna 2015 9:42:04 CEST
    hej. Teraz si to vystihol celkom presne. Ja na rozdiel od teba netvrdím že viem objektívne fakty.
    Napísal som svoj názor že to na domine ide dole vodou.
    Je to môj názor a nemusí to byť objektívna realita.
    A nepotrebujem žiadne racionálne argumenty. Ty ak niečo chceš (napr. prísť na mnou organizovanú akciu ) musíš podniknúť patričné kroky. T.j. získať si dôveru organizátora. ja od teba nechcem nič a teda nemusím ani nič robiť . Ani zdôvodňovať. Len teda fakt netuším prečo by si tam chcel ísť.
    • 13 posts
    24. júna 2015 9:35:42 CEST
    no vidíš, ale nemáš žiadne právo ho od niekoho vyžadovať, keď ty si sa sám rozhodol ho dať. to je tá pointa.

dobre, teda zatiaľ som neurobil nič, čo je v rozpore s kritériami ako byť na akcii. pokračujeme ďalej. čo konkrétne je v mojich príspevkoch zlé, aké konkrétne osoby urážam, resp. voči čomu sa previňujem, že nemôžem na akciu.

vieš, to je na tom smiešne. ty nemáš povinnosť mi svoj postoj zdôvodňovať, lebo nie sú žiadne racionálne argumenty, ale na to sme si už zvykli, že? niečo podobné ako tvrdiť, že to ide tu dole vodou bez toho, aby si mal v rukách analýzy. často tak trepeš do vetra bez argumentov?
    • 13 posts
    24. júna 2015 9:29:46 CEST
    chodíš do Zemana. Kohokoľvek kto tam chodí viac ako rok dva. Celkom sa poznáme na Slovensku. Ale už ani neviem či chcem vedieť kto si.
    • 13 posts
    24. júna 2015 9:28:08 CEST
    Nemusíš dať svoje číslo nikomu. To je tvoje právo.
    Ja môžem napísať svoje číslo kdekoľvek a poslať ho komukoľvek. To je zase moje právo.
    Nie nemám žiadnu informáciu, žeby si akúkoľvek akciu poškodil alebo komukoľvek ublížil.
    Napriek tomu ťa na mojich akciách nechcem. Tvoje príspevky tu na domine mi stačia na tento postoj.
    Nemám povinnosť ti tento svoj postoj zdôvodňovať. A ako organizátor akcie mám právo nezobrať kohokoľvek aj bez udania dôvodu.
    A ani mi nijako nebude vadiť ak sa stretneme na akejkoľvek akcii organizovanej niekým iným.
    • 13 posts
    24. júna 2015 9:26:36 CEST
    daj tu nicky 60 osôb, ktoré boli na chate, ja ti napíšm osoby, ktoré ma poznajú. odkiaľ mám ja vedieť, kto je tebe známy, vyzerám ako veštec Raťafák Plachta?
    • 13 posts
    24. júna 2015 9:18:56 CEST
    a to ja mám rozdávať číslo kde komu, lebo on mi niečo ponúkne čo nechcem a niečo očakáva? to kde chodíš na také? normálna reakcia by bola opýtať sa, či by som ti nedal číslo a či môžeš dať ty mne svoje. alebo zase v tom tvojom svete to funguje ináč???

ako ju mám poškodiť? zase ideš trepať bez argumentov? máš niečo reálne, kde som bol a poškodil niečo? vieš o niekom s kým som mal konflikt, správal som sa nevhodne, vyhrážal sa, mal sex. narážky, sťažovala sa nejaká žena na mňa a pod. nie nemáš. nič také nie je a nikdy nebude.

• 13 posts
    24. júna 2015 9:13:08 CEST
    ponúkol som ti číslo a očakával som tvoje (ktoré si mi odmietol dať), aby sme sa niekedy stretli a vykonzultovali si veci osobne. Aby sme spoločne nezasierali toto vlákno. A fakt som mal snahu si to vydiskutovať v SS. Tam si mi napísal že ti už nemám písať.
    A nie. Nemusíš mi byť sympatický len si musíš získať moju dôveru. S čím, si myslím, už budeš mať veľmi vážny problém. Takže znovu trepeš že chceš ísť na našu akciu. A ak aj hej, tak len preto aby si ju poškodil. Netvrdím že sa ti to nemôže podariť, pretože si anonym ktorého nepozná nikto mne známy. Ak sa mýlim (čo nevylučujem) tak daj nejaký nick koho sa na teba môžem opýtať.
  • 24. júna 2015 9:12:04 CEST
    Niekedy stačí bohate aj jeden
  • 24. júna 2015 9:09:54 CEST
    Toto ked admin bude citat tak dostane porazku.
  • 24. júna 2015 9:06:58 CEST
    jasné, máš pravdu. ale na "pokec" sú potrební vždy minimálne dvaja, že?
  • 24. júna 2015 9:04:57 CEST
    teda v tom tvojom svete mazať príspevky, ktoré sa ti nepáčia voláš zodpovednosť? ja to volám zbabelosť.

ale ja nie som na chlapov, nemusím ti byť sympatický, ja nie som ten, ktorý prvý písal poštu a ponúkal mi číslo.

teda v tom tvojom svete sú ti sympatickí len tí, ktorí ťa chvália a uctievajú ťa ako známu tvár slovenskej bdsm scény?
  • 24. júna 2015 9:03:34 CEST
    Tiež máte ten pocit,že ste na pokeci?
    • 13 posts
    24. júna 2015 9:00:43 CEST
    zjavne máš problém s porozumením textu. Hej, tak ako za svoje akcie zodpovedám a snažím sa tam nevpustiť možných škodičov, takých za akého považujem aj teba, tak aj za svoje vlákno ,ak by som nejaké založil, by som chcel niesť zodpovednosť a ak by som akýkoľvek príspevok vymazal, kľudne by som autorovi vysvetlil prečo. Stačí to na vysvetlenie prečo nechcem teba na zraze? Ak nie tak to poviem ešte raz. Nie si mi sympatický a nezískal si si moju dôveru.
  • 24. júna 2015 8:59:21 CEST
    mne to práve sedí, chcem tam ísť, ale zjavne nemôžem a stále nevidím dôvod prečo nie. snáď sa dozviem. zatiaľ to vyzerá nádejne
  • 24. júna 2015 8:55:57 CEST
    Toto je mlatenie slamy.

Ja som bola raz na akcii deeska, potom som sa tu pol roka jedovala, a nakoniec mi trklo ze mi akcie nesedia- bo moja predstava o sukromi a intimite je uplne ina.

Zaver: nechodim tam. Bodka.

Ked ti to nesedi, nechod tam, a nechaj ich na pokoji. Mne to nesedi a tak tam neleziem.

Ak potrebujes iba mlatit hubou, tak pokracuj, ale su to strasne zlataniny.
    • 13 posts
    24. júna 2015 8:53:09 CEST
    ešte pred tým bola moja otázka na teba, prečo nemôžem na zraz, keď všetky tebou prezentované veci spĺňam, teda čoho sa tak bojíš. hneď ako mi odpovieš, tak odpoviem agneske, odpoveď bude rovnaká, akú mi dáš ty

teda nezakladáš tému, lebo máš strach, že by si nedokázal ovplyvniť chod témy tým, že budeš mazať nevhodné príspevky pre teba a tvoj zámer? dobre tomu rozumiem? tlieskam ti a smejem sa. zase, čoho sa potom bojíš? že niekto napíše, že na podobných zrazoch ženatí muži preťahujú ženy, sú neverní manželkám doma a ty by si to chcel rýchlo zmazať a nechávať len "objektívne" príspevky a chválu? nežartuj, to snáď nie. ja napr. keď založím tému, tak rešpektujem názor a príspevok každého.