Takze si trosku ujasnime fakty.
Vravis ze nema zmysel o niecom diskutovat hed sem niekto ako mi s vladosom a duragom prispievame ano? Ale poviem ti jedno na tuto stranku chodim uz dost dlho a kedysi to tu vizeralo este horsie. Aby som ti to upresnil ked som sem prisiel ako uplny laik a chcel som sa nieco dozvediet tak som sa dozvedel akurat tak holu p... oka prve 3 prispevkay boli v poho ale potom sa tu zacal navazat jeden do druheho treti do stvrteho a ten piaty zacal picovat na vsetky strany a ostatny sa tu zacali urazat navzajom. Alebo mas pocit ze to tak nebolo? a mas pocit ze aj ked mozno zasierame vlakno urazame alebo nadavame niekomu? Pozri zo zaciatku ked som sem moc nechodil tak tu boli dva prispevky za den a teraz? Nemam pocit ze by tentop server bol nejako na upadku.
ja ju objavil tiež asi iba pred dvoma mesiacmi :-) ..inak robí aj prednášky k tejto téme, len musím si nájsť čas a vybehnuť za nou, či by bola ochotná vycestovat na Slovensko :-)
OK beriem + možno aj "Večer po 10 pm".Je to niečo ako volná diskusia/zábava.Aj ja to čítam a aj sa bavím(nie vždy ale dobre).Preto by bolo podľa môjho osobného názoru vhodné,aby sa také komenty umiestňovali tam a nezas... nešpinili všetky vlákna.
mnohí noví priaznivci si myslia že BDSM+ sú milí, inteligentní a tolerantní ľudia. Potom zistia že nie sme ničím výnimoční oproti celej populácii. A aj medzi nami sa klebetí, ohovára a robia sa podrazy.
vyradenie S/M zo seznamu psychických poruch ano, ale po precitani niektorych prispevkov doporucujem autorom akutnu navstevu psych ambulancie , snad im pomozu
inak čítali ste tu jej dizertačku? ..velmi dobre napísaná. Venuje sa vo svojich prácach
BDSM. A je jedna z autorov, co dali návrh na vyradenie S/M zo seznamu psychických poruch
jasne že nie. Nedokážu. Ona nikdy nefungovala nejako výrazne lepšie. a vždy sa tu raz za čas našiel niekto kompetentný sa vyjadriť úplne ku všetkým témam. Skôr zhasne pre nechuť majiteľov platiť za server na ktorom beží. Ako sa už veľakrát stalo
vôbec nie. Minule som si čítal vlákno o akciách v BB. Našiel som svoje príspevky z pred mnohých rokov. Myslím že sa ani za jeden nemusím hambiť. A stojím si za všetkými. Domina je proste trvalka. A jedno z mála webov na Slovensku kde sa dajú dať informácie a aj nájsť. O BDSM dianí
na www.nyx.cz sú tak 3 - 5 BDSM vlákien. A moderátor a zakladateľ vlákna môže mazať netematické príspevky, prípaden dať ban niektorým osobám. Nie každý sa tam dostane, väčšinou len na pozvánky a je evidované kto ho pozval. Diskusia má celkom inú úroveň ako tu