Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 2. marca 2015 0:57:25 CET
    ..si sa zas potreboval zviditelnit? :) ty proste tomu drunkenovi zavidis, ked sa pozornost toci len okolo neho, co? :)
  • 2. marca 2015 0:57:11 CET
    panebože shadow sa prebral z opice a píše picoviny,,, ,,
    Radšej idem pokecať s Dorianom Greyom,
    • 13 posts
    2. marca 2015 0:49:40 CET
    hlavne nerob taký krik. Právo kritizovať má každý. To by sme nemohli ani hodnotiť futbalový zápas reprezentácie ak sme v ňom nehrali
  • 2. marca 2015 0:48:31 CET
    netolerantna v mnohych veciach...
  • 2. marca 2015 0:47:20 CET
    no pekne. za seba môžem povedať, že som písala niektoré príspevky aj "od veci" ale tu ľudia akoby ani nevedeli čítať, proste takí si robia na niekoho názor keď nerozumejú písanému textu, a neviem prečo si ma predstavujú nasratú a útočnú a reagujú tak na mňa. celkom som sa potešila, že si sem prispel. EDIT a pekné že si spomenul bod 10
  • 2. marca 2015 0:43:03 CET
    BUDEM HOVORIT PRIAMO A NA ROVINU K TYM VECIAM, KTORE SA TU UDIALI A ABY SOM NEMUSEL TO PISAT ZVLAST, NAPISEM TO NARAZ DO JEDNEHO PRISPEVKU.

1. TI, CO TAM NEBOLI NEMAJU PRAVO COKOLVEK KRITIZOVAT. MOZU SA MAXIMALNE VYJADRIT ZO SVOJHO UHLA POHLADU, TEDA VAHA ICH SLOV JE ZANEDBATELNA

2. AK SA NIEKTO OHANA PRAVIDLAMI A SAM ICH NEDODRZUJE...JE TO K SMIECHU.

3. HYENY, CO TU OBHAJUJU OSTATNE NESVOJPRAVNE SUBJEKTY A MAJU KOPU RECI A NEMAJU GULE PRIJST NA NEJAKE STRETKO, NECH SUCHAJU DOMA NOHAMI A ZDRZIA SA URAZLIVYCH KOMENTAROV.

4. HANBA JE, ZE NIEKTO SI MUSI OBHAJOVAT SVOJHO PANA. JE TO NA SMIECH.

5. AK NIEKOMU JE NIECO NEPRIJEMNE, OZNAMI TO, TAK NEVIEM, CO SA TU TO RIESI. KRALOVNA JASNE POVEDALA, ZE SI NEZELA NIECO...PRECO TO NIKTO NERESPEKTUJE?

6. UDIALO SA VELA HORSICH VECI A VSETCI TU O TOM MLCIA, PRIPADNE SA TO UMYSELNE PREHLIADA.

7. 80% PRISPEVKOV JE TU TOTALNY TRASH.

8. POLOVICA Z VAS SA NECHOVA PODLA TOHO, AKO TU PISU. TAK NACO TA PRETVARKA? ZHODNOTTE SEBA SAMYCH. SMEJEM SA, ZE VELA Z VAS NA STRETKACH SEDI AKO 1 CENT HODENY NA ZEMI A TU SA KAZDY BUCHA DO PRS A MORALIZUJE/RIESI TU INYCH. MAJTE NAZIVO ODVAHU NIECO RIEIST!!

9. NEKONECNE PREKRUCANIE PRAVDY, DOHADY, RITOLEZECTVO A SKUPINKOVANIE JE NA DENNOM PORIADKU.

10. ANO, DOMINANT, CO MA VIACERO SUBINIEK, NEMOZE KAZDEJ POSKYTNUT TO, CO BY SI KAZDA ZASLUZILA. JE TO BLUD. NEMOZE SI K NIM VYPESTOVAT CITOVY VZTAH. TO JE MOJ NAZOR. (ROZDIEL MEDZI VZTAHOM A NEZAVAZNYM UZITIM SI A ROZDIEL MEDZI SKUPINOVYMI HRATKAMI A VZTAHOM). TAKZE NENAZYVAJTE SKUPINOVE HRATKY VAZNYM A SERIOZNYM VZTAHOM. URAZA TO VYZNAM TOHO SLOVNEHO SPOJENIA. NIC PROTI VASIM CHUTKAM NEMAM, ALE NAZYVAJTE TO SPRAVNE A NEPLETTE SI POJMY

11. ZACNITE SA CHOVAT AKO TOLERANTNE OSOBY. NIE O TOM LEN NAPISAT A UZ V DRUHOM PRISPEVKU JE NAZNAK NETOLERANCIE.

12. RIESTE NAOZAJ RELEVANTNE VECI. SVOJE DOJMY A FANTAZIE SI NECHAJTE DO VLAKIEN K TOMU URCENYCH.

13. NIKDY SOM NETVRDIL, ZE SOM LEPSI, AKO OSTATNI. KAZDY MAME SVOJE CHYBY. JA SOM SI ALE SVOJICH VEDOMY A NEBUDEM SA PRETVAROVAT A VYMYSLAT PRAVIDLA PRE DRUHYCH, KTORE SAM PORUSUJEM. MALOKTORY Z VAS JE BEZ VINY, TAK PRECO HADZETE KAMENE DO OSTATNYCH A TVARITE SA, ZE OKREM VAS NIKTO NIE JE IDEALNY?

Pisal som strucne, bez "prosim" a "prepacte". Koho to urazi, jeho problem. Moze sa mi postazovat do oci na stretnuti.
  • 2. marca 2015 0:42:12 CET
    Ja si to vobec neberiem zle. ;)
    Nechcela som aby to vyznievalo, ze hovorim za inych. V tomto sa vyjadrujem vylucne za seba, avsak nemozem vylucit, ze to tak vidia viaceri, co "su ako ja".
    • 13 posts
    2. marca 2015 0:33:44 CET
    ja fakt neviem kto sa prihlási na Štrbu. A je veľmi málo ľudí ktorí tam majú ban. Ale jedno viem iste, kto tam vyvolá konflikt tú noc tam už nocovať nebude. A ak sa máme vzájomne napádať, tak fakt neviem či ešte má zmysel organizovať na Slovensku veľké akcie.
  • 2. marca 2015 0:33:16 CET
    mňa tiež
  • 2. marca 2015 0:32:33 CET
    No mna vzrusuju ine veci
  • 2. marca 2015 0:32:05 CET
    idem,,,krasne sníííčky,,,mne sa bude o budke,,,ako driapem latky a štiepam ich
  • 2. marca 2015 0:31:03 CET
    Bracek, on tam nepride, takze ziadne driapanie nebude :-)
  • 2. marca 2015 0:30:55 CET
    verím že ľudia majú aspoň pud sebazáchovy
  • 2. marca 2015 0:30:03 CET
    teba toto vzrušuje slniečko?
    • 13 posts
    2. marca 2015 0:29:11 CET
    Neber si to zle. Proste sa mi nepáči ak sa ľudia nevyjadrujú za seba, ale za iných. A zvlášť za celú skupinu ľudí. Ja napríklad fakt neviem podľa čoho sa noví BDSM+ rozhodujú kam pôjdu.
  • 2. marca 2015 0:28:14 CET
    Skoda ze ni vzrusena ha ha
  • 2. marca 2015 0:27:54 CET
    kamarat môj netajim sa Tým,,,neni dvovod,,,som uprimny a povedal som aj Ridke,,,bud dostanem BAN na štrbu,,,,alebo tam nepride budka,,,,

ak ani jedno ani druhe,,,,budete ma s neho driapať dolu,,,
  • 2. marca 2015 0:27:23 CET
    ja som sa už aj snažila ale nedá sa mi som docela rozrušená...
  • 2. marca 2015 0:25:42 CET
    Ludia vy nejdete spat?
  • 2. marca 2015 0:25:28 CET
    Dakujem.
    Este 2-3 povolenia a budem kandidovat na oficialneho reprezentanta novacikosenatu.
    • 13 posts
    2. marca 2015 0:25:15 CET
  • 2. marca 2015 0:24:18 CET
    Ano,,,mas pravdu,,,,,
    • 13 posts
    2. marca 2015 0:22:07 CET
    no prchký. Poznáme sa nejaký ten piatok. Toto už nie je prchkosť ale alergia. A sakra zažratá.
  • 2. marca 2015 0:21:57 CET
    Viem že ma máš za Prášila ak pozeráš 96 hodín tak vedz že to isté som musel urobiť aby som si zachránil deco zo západu,predvlani,,,ak si myslíš že trepem kľudne pojdem na detektor kedykoľvek,,,
    Nečakám bozk na líce,ale vedz že nikdy.neklamem,
  • 2. marca 2015 0:20:11 CET
    ver či nie ale poradiť si absolútne v ničom nedá