Musim povedat, ze som bol zvedavy ako akcia dopadne ... A nesklamala
Celkom zabavne citanie toto forum...a myslim, ze par ludi by malo sa zamysliet nad sebou a tym ci im uz ich Dom ego nezacalo kapat na karbid
AJ JA,,,,A S TEBOU sestričkou a tymi co chodia mi je skvele,,,neviem ci aj vam so mnou,,,ale trpite ma tam,,,a jedno viem,,,ked pride budka na štrbu ,,,,,bude veseloooooooooo
..ja by som mu tiez drzala palce a urcite aj mnohi ini, keby bol ochotny si priznat, ze nie je neomylny a nevie vsetko..
..lenze on sa sam vyclenil z tejto spolocnosti, sam seba postavil na piedestal, a preto sa nemoze cudovat, ze je pod drobnohladom ostatnych...jasne, ze v jeho pripade sa bude poukazovat na kazdu chybicku, ktoru urobi...hoci aj uplne malu...ale to cele si sposobil sam..
Ano, ale vacsina ludi (alebo aspon niektori, hlavne novacikovia) sa rozhoduju na zaklade ohlasov ostatnych prave tu na fore. Preto mi pride odveci rozhorcovat sa nad tym, ze sa vedie diskusia. Ci uz zucastnenych, alebo nezucastnenych, ktori vsak maju s organizatorom predchadzajuce skusenosti.
ja som pivar a poviem vam ze oznacit pivo Bohemia Regent za " kvalitne ceske pivo" je naozaj BARBARSTVO.. Tak do buducna by to mozno chcelo aj nieco ine take pitelne
zda sa mi smiešne,,prirovnavať Riderku , Teba , DR jajbolto,,,CHARIS k drukenovi,,,,nič spoločnéééé ani komunikacia ani niiiič,,,TAK PROSIM TA,,,NEURAZAJ SAM SEBA A POMENUTYCH,,,,
Myslím že ja som bol jeden z prvých kto sa Drunkenovi snažil vysvetliť, že síce ešte len nedávno, ale zo stromov sme už zliezli. Iná vec je či to pochopil. Možno ešte stále nie. A tiež že veci ktoré fungujú v Berlíne, Viedni alebo Londíne nemusia úplne rovnako fungovať u nás. A stále mu poviem svoj názor ka sa na neho spýta. Tak ako komukoľvek inému. Ale oceňujem jeho snahu niečo robiť. A fakt mu držím palce. Aj nám ostatným. Je celkom možné že po čase si už ani my ostatní netrúfneme nejaké organizovať.
Podla odhadov zucastnenych tam bolo tak 20-25 kusov clovecenstva. A ak o akcii hodia echo len 4 z nich (z toho vacsina drunkenovi "privrzenci"), netreba sa cudovat, ze si z toho ludia vyvodzuju zavery.
Ja som napriklad rada za akekolvek referencie k akcii, ci uz pozitivne alebo negativne, kedze mi to pomaha selektovat kam investovat svoj cas a peniaze. Do DeeSky to urcite nebude.
Ďakujem všetkým ktorí sa zúčastnili sobotnej DeeSky, ďakujem organizátorom workshopu a hlavne vám všetkým ktorí ste prišli... tak prvú DeeSku máme za sebou a čo ďalej? ak vás zaujal priestor v KC Grange je tu možnosť pokračovať pokračovať a vytvoriť priestor na pravidelné stretávanie napr. aj každú sobotu... je to na vás. priestory sa môžu postupne upraviť, dobudovať podzemie... hmm nemusí sa každú sobotu konať workshop disco či akékoľvek akčnenie... jednoducho urobiť soboty kde si môžete prísť pokecať s priateľmi či už pri šálke čaju alebo pive, pri hudbe alebo telke...
Akcia bola deklarovaná ako pokus o priblíženie Bdsm vanilkam. Aby nás nevnímali v zlom svetle...
Chvíľu som rozmýšľal nad účasťou,aj s priateľkou,tolerantnou vanilkou,ale nemohol som ísť a ďakujem Bohu že som nemohol.Hanbil by som sa ako pes!!!!
ludia co keby ste uz konecne prestali kritizovat a zhadzovat akciu? Ked ste tu mnohi taky mudri tak skuste aj vy nieco zorganizovat. Alebo skuste sa porozpravat s Drunkenom a dat mu nejake rady urcite ich prijme. Urcite bude dalsia party zas o nieco lepsia.