Forums » Nekategorizováno

VLADOS TIR Europe

• 9. júla 2015 14:30:19 CEST
    bondage (190)
    09.07.2015 14:26 All
    Chalani ale už by ozaj stačilo tých hádok. Vadiť sa kvôli človeku čo vie len klamať za to nestojí.
  • 9. júla 2015 14:26:10 CEST
    Chalani ale už by ozaj stačilo tých hádok. Vadiť sa kvôli človeku čo vie len klamať za to nestojí.
  • 9. júla 2015 14:21:21 CEST
    Kade sa túlaš?
  • 9. júla 2015 14:20:16 CEST
    Som aký dobrý,došlo my to až dnes,,,BDSM
  • 9. júla 2015 14:18:36 CEST
    To je pravda! Na družstve to nebolo také o život ako so 110-kou. Ale zažitkov bolo neurekom. No same vesele. Robili sme si posedenia pod stromami, klobaska, syry, chlieb, limonady. Raz ked som bol s vlečkou s brigadnikmi pri zbere Čučoriedok na Orave, prisiel k nam medveď. Hovorim im, čupnite si a buďte ticho! Vyskočil som na traktor, otvoril dekompresor, strekol trocha benzinu - mal som taku šikovnu pumpičku, zlodejka sme jej hovorili a štartol som. Rana ako z dela! Medveď vzal do zajačích a my sme sa smiali! Rád spomínam na tie časy!
  • 9. júla 2015 14:18:15 CEST
    Bdsm !
  • 9. júla 2015 14:17:41 CEST
    Zabudol som,,,BDSM,,,
  • 9. júla 2015 14:16:33 CEST
    Pisal si tu vcera, za tu si kvoli babam. Noze prezrad, kolko tych bab sa s tebou bavi na fore ???? Ani jedna, tak ako vsetko v zivote, tak aj tu si si vsetko posral.... Chudacik, nechces ten cukrik ?
  • 9. júla 2015 14:12:26 CEST
    To je tvoje nove meno, dlhe, ale pravdive....
  • 9. júla 2015 14:10:51 CEST
    Teda aj s tou stb je to isto inak.... A zivot mi to vzdy potvrdil, kto o druhom keca taketo veci, sam ma na hlave najviac masla. Monikon, bomzacik, priznaj kolkych ludi si poslal do basy ??? Isto ich bolo vela, ked tu takto dristas
  • 9. júla 2015 14:07:52 CEST
    Taku hlupost ti ani nebudem komentovat, vidim, ze ako vzdy pouzivas svoju detsku psychologiu. Len som ta usvedcil z neustaleho klamania tu na fore. V kazdej svojej sprave len klames. Ten kabinkovy chudacik si bol ty, jazdil si s traktorom okolo druzstva a teraz z teba len grca zavist.....
  • 9. júla 2015 13:35:18 CEST
    Teda nepopieras, ze sa ako kabinkovy chudacik citis.
  • 9. júla 2015 13:33:31 CEST
    Ono to tak vyzera, ze sa stretli dvaja chvalenkari.....
    Monikon, ty si v zivote nerobil vodica kamionu ! Dovody su dva: vodic kamionu nikdy nepovie druhemu vodicovi kamionu, ze je kabinkovy chudacik, lebo by zhodil aj sam seba a druhy dovod je ten, ze vodic kamionu si nemusi vymyslat ziadne prihody, ma ich dost realnych....
    • 13 posts
    9. júla 2015 11:30:41 CEST
    Alcatraz (192)
    09.07.2015 08:51 posledný krát
    V tomto vlákne sa nenadáva,áno založil som ho pretože v tom čase bol technický problém založiť vlákno a nový frajer admin nám veselo mazal nick aj vlákna
    Keby dotyčný,dotyčná čítala tak som neušiel ale odišiel do intel,fora,kde su naši dvaja bývalý priatelia odtiaľto a píšu články do novín,
    rád si osobne vypočujem že som bol ŠTB a možeš si objednať funebráka
    Áno Mám oficiálne dipl,skušky s atestom a pracou na = konštrukcie strojov,stavieb,elektrotechnických zapojení,pc programom a humanitné vedy,
    Popri robote ČSAV astronomiu odbor vesmírna geologia,popri tom som makal 8 r, na Tir a MTZ potom veduci ekonomického,a školy diaľkovo,pretože mna nemal aký rodič živiť,
    Služil som v západnom vojenskom okruhu,hraničiar, potom ma sovieti zobrali do špeciálky na technické veci a programovanie PVO Točka,Iskander 1Sa a S300,odchod v h,kapt,
    Pri delení štátu mi sem rodina jedného z prezid,Čssr šupla svoju vnučku na 5 r, kým si ju mama neprišla vziať,
    Od 1998,r,som bol externým zamestnancom SNM a AM,a robil som v teréne,
    Teraz ma bavia obnoviteľné zdroje tak vymýšľam zlepšováky na Slnečnu energiu
    Nie nepotrebujem už pracovať preto sa venujem svojej dcere celé dni a projektujem po nociach
    Civil v hodn,majora,
    Dakujem
    Áno zažil som na cestách kadečo ale už nemám dovod hrať tu terč pre pomalymysliacich,
    Takže najskor CSAV, potom 8 rokov TIR a potom si Ty chudacik musel studovat dialkovo, lebo Ťa v 35-ke nemali ktorí rodičia živiť? Z matematiky si mal čo? A exprezidenst si u Teba nechal vnučku. Starec, si byvaly Verejny poradca ŠtB! Zdanlivo pohodová kecalka, ktora táraním z ľudí vytiahne aj posledné a potom to referuje na schôdzi.
    • 13 posts
    9. júla 2015 9:34:50 CEST
    Inteligentný a vzdelaný človek sa nepotrebuje chvástať výmislami A klamať ostatných čo dosiahol alebo urobil.
    inteligentný A vzdelaný človek vie čo je sebareflexia A pokora a ti z toho nič nemáš.
  • 9. júla 2015 9:29:07 CEST
    Toto je len oplacana minca tak ako ti to robíš už pekne dlho. Do každého vlákna sa series A urážal druhých tak teraz neprskaj ako malé decko.
  • 9. júla 2015 8:53:10 CEST
    Politiku a hádky nám sem neserte na to si vytvorte vlastné vlákno s nadpisom pre slaboduchých pomaly mysliacich,
    Howg,
  • 9. júla 2015 8:51:23 CEST
    V tomto vlákne sa nenadáva,áno založil som ho pretože v tom čase bol technický problém založiť vlákno a nový frajer admin nám veselo mazal nick aj vlákna
    Keby dotyčný,dotyčná čítala tak som neušiel ale odišiel do intel,fora,kde su naši dvaja bývalý priatelia odtiaľto a píšu články do novín,
    rád si osobne vypočujem že som bol ŠTB a možeš si objednať funebráka
    Áno Mám oficiálne dipl,skušky s atestom a pracou na = konštrukcie strojov,stavieb,elektrotechnických zapojení,pc programom a humanitné vedy,
    Popri robote ČSAV astronomiu odbor vesmírna geologia,popri tom som makal 8 r, na Tir a MTZ potom veduci ekonomického,a školy diaľkovo,pretože mna nemal aký rodič živiť,
    Služil som v západnom vojenskom okruhu,hraničiar, potom ma sovieti zobrali do špeciálky na technické veci a programovanie PVO Točka,Iskander 1Sa a S300,odchod v h,kapt,
    Pri delení štátu mi sem rodina jedného z prezid,Čssr šupla svoju vnučku na 5 r, kým si ju mama neprišla vziať,
    Od 1998,r,som bol externým zamestnancom SNM a AM,a robil som v teréne,
    Teraz ma bavia obnoviteľné zdroje tak vymýšľam zlepšováky na Slnečnu energiu
    Nie nepotrebujem už pracovať preto sa venujem svojej dcere celé dni a projektujem po nociach
    Civil v hodn,majora,
    Dakujem
    Áno zažil som na cestách kadečo ale už nemám dovod hrať tu terč pre pomalymysliacich,

• 8. júla 2015 23:50:17 CEST
    ja viem, ty si skôr na ľavicovú politiku.

edit: idem už aj ja, dnes to tu bolo silné kafé už aj na mňa a keď mi ešte raz niekto povie, že ja som hrozné trdlo, mu to hneď vytmavím
  • 8. júla 2015 23:44:06 CEST
    Snivaj s nami. Som tu kôli babám!
  • 8. júla 2015 23:41:43 CEST
    Tuto bez debaty zaujimavu debatu dohrajte bezo mna, idem spat. Vsetkym prajem dobru noc, aj tebe monikon. Hadame sa dalej zajtra vecer.....
  • 8. júla 2015 23:41:18 CEST
    Nerad sem ťaham politiku, Igor Matovič nie je moj oblubenec, ale v najnovsom Bratislavsku má zaujímavý článok "Hitler medzi nami". Je to o tom, že ľudia potrebuju vinnika. Vlados potrebuje počuť, že je slaboch a že ja som Master, ktory ho premohol.
  • 8. júla 2015 23:39:33 CEST
    medzi géniom a bláznom je len veľmi tenká čiara a niekedy je zložité odhadnúť, na ktorej strane niekto stojí...
  • 8. júla 2015 23:38:07 CEST
    Unho to hranie prerastlo do reality, nevie posudit fantaziu a realitu a sa mu to v tom kybli na krku pomiesalo.... Monca, ten cukrik ???? Ved aj fotku v profile ma zensku....monca , ty sa citis viac ako zena alebo chlap ???
  • 8. júla 2015 23:30:51 CEST
    on je psychicky v pohode, akurát sa hrá, ale hlavu má ok