Forums » Nekategorizováno

VLADOS TIR Europe

• 4. júla 2015 21:51:45 CEST
    Praveze my starsi sme vyberacni. Uz sme sa nakrutili dost kolesami a nemienime sa zodrat. My chceme pekne nove auta, pekne nove navesy a pekne velke kabiny vybavene vsetkymi tymi srackami, ktore sme za mlada nemali. Ked nam to nedaju ideme o firmu dalej, ked je dispecer kokot a nahana nas, ideme o firmu dalej, ked sa nam nieco nelubi, ideme o firmu dalej.... Takych je nas coraz viac a to je dobre. Majitel sa zobudi, ked jeho drahe kamiony stoja na parkovisku, lebo nema vodicov, len preto , ze na kazdom kamione usetril 1000 evri na vybaveni. Napr.v spominanom bt transporte dostane vodic odmenu tusim okolo 400 evri, ked dotiahne noveho a vydrzi tam aspon 3 mesiace.
  • 4. júla 2015 21:36:32 CEST
    :-D To je pravda, Albanci tam uz kolauduju Motely.
  • 4. júla 2015 21:34:03 CEST
    Možeš si tam dať 1 zachránený zatiaľ,ale aj to hral ulohu skor výkonný motor ked som zdrhal,kolesá už iba premenili všetko na zvyšnu energiu zosilnenu o tužbu majiteľa nestať sa studeným mäsom,:
  • 4. júla 2015 21:30:46 CEST
    Toť trt,dám lepšiu = ktorá rodová vetva Fantoziovcov vymyslela koleso,,?,,a kedy ?,,
  • 4. júla 2015 21:29:16 CEST
    Toto neni východ kua toto je stred kua,, ,,
    Preto je tu šetko na hov,,,,
    Ak nevieš cestu do Košíc sa chystaju dokončiť o 25rokov,zo Zvolena,No minister sa može tešiť chystá sa k nemu delegácia a tá mu rýchlo objasní priority a aj to že peniaze na stavbu nájde
    Boha vieš koľko tu podnikatelia cez mafiu vrazili do nových,motorestov,motelov,hotelov,bordelov,veľkých nákupných centier nabíjacích stojanov solárnych elektrární,parkovísk, všade kade má isť diaľnica su už dokončené stavby to su miliardy ktoré potrebuju zarábať teraz nie o 25 rokov,
    Ministerko nepozná juh ved mu to objasnia veľmi rýchlo aké su priority ani kukláči mu nepomožu,
  • 4. júla 2015 21:25:34 CEST
    Hlada sa otrocka nula, ktora vypracuje študiu na temu "Kolko životov vynalez kolesa vzal a koľko zachranil?"
  • 4. júla 2015 21:19:21 CEST
    RS,,?,,hehe iba 28,km hehe v lesoch hehe,,rovno zamerám a vypálim bum,,a je po tiráku,,

Teraz vážne,hej ZV má volné lenže mladých je málo a starší nie su vyberaví ale mali dosť makačky doteraz radšej jazdia tu s drevom do madarska a kludne sa večer doma umyju najedia a vyspia,ako ťahať v 50 tich rokoch po EU a byť 1 nohou v base.a.druhou v hrobe,
    Mat 25/30 Rokov idem okamžite,lebo by som bol ešte sprostý,
    Teraz už nie,/ bez ohľadu či by som mal alebo nemal deco,bral by som ho sebou,ide o vek a princíp , zodpovednosť,ked vidíš kam doprava speje,/,
  • 4. júla 2015 17:12:41 CEST
    a ked nemas v Nemecku 4 nezaplatene pokuty, co asi mnohi z nich maju. Aj ked mozno naozaj nie vlastnou vinou, kedze zamestnavatel ich nuti jazdit na gumach s drotmi a inymi srandami. Je dobre byt Trnavakom. Aj vinečko tečé
  • 4. júla 2015 17:01:23 CEST
    Vychod je vychod. Nech chlapi naberu trochu odvahy a idu aspon na internet. Napr.vo Zvolene je firma bt transport, stoji im 25 kamionov, ze nemaju vodicov. A maju dobru techniku a dobre platy. Len ono je to o tom, ci ti vodici v RS aj za nieco stoja, ci to nie su ozrani, alebo deti bez praxe. Lebo vyberat si mozes ked mas aspon 5rocnu prax v kamionoch.
  • 4. júla 2015 16:54:31 CEST
    Zaujímavé. V Rimaszombat jazdia sice na Scaniach ale oholenych na kosť a zamestnavatel tvrdi, že ked sa im nepači možu odisť, lebo na ich miesto caka dalšich 10.
  • 4. júla 2015 16:54:22 CEST
    Niekedy fakt závidím,,,moje ani klímu nemá,,,aj odpočinky,mmmm,,,ja sem tam 2700 km v kuse,,,
  • 4. júla 2015 16:51:20 CEST
    Ty jazdis na dodavke, vy ste protipol nas zhyckanych vodicov kamionov. My vela spime, vela pauzujeme, sme narocni na techniku, jej vek. Sme kurevsky narocni na vybavenie kamionov chladnickami, menicmi,televizormi, kobercekami. Je nas velmi malo a sme priebercivi. Ked nas zamestnavatel podvedie napr.objemom chladnicky v kabine, alebo malou uhloprieckou telky, sme schopni dat na hodinu vypoved a do hodiny mame 3 ine ponuky.
  • 4. júla 2015 16:44:29 CEST
    A taký blbec ako ja nejde vypnúť úplne kúrenie na tej"torte",,,som myslel,že skapem vo francúzsku
  • 4. júla 2015 16:20:57 CEST
    V 91.sa este vyrabali vetriesky, vsak ? Rozdiel medzi kamionmi z 91. a sucasnymi je ten, ze teraz sa aj planuju na vikendy v spanielsku......Mam tu 3 klimatizacie, nezavislu, ekologicku co by nemala zapricinovat prechladnutia a normalnu.... Kurenia len dve.
    Keby mi nejaky zamestnavatel ukazal kamion bez nezavislej klimy tak sa zbalim a idem do druhej firmy. Na kamione bez nezavislej klimy moze jazdit on sam.
  • 4. júla 2015 15:56:55 CEST
    Joj! Ani nevrav! V druhej triede ZŠ spolužiačka Lucia, blond, dva copíky, riflova mini suknička a strašne obite kolena. Laska až za hrob. Netušim čo s ňou je. Tak by som ju zbičoval :-D a hodil vladosovi do buksy medzi panvice a majoranky čo nosí na návese.
  • 4. júla 2015 15:50:19 CEST
    v 91-vom som mal 10 rokov, to som dostal za vysvedčenie tuším nejaké autíčka a knihy slovenské hrady a zámky oba diely a preplakal som prvú polovicu prázdnin, lebo čítať sa mi nechcelo a s autíčkami som sa už nehral, ale páčila sa mi spolužiačka o tri ročníky vyššie

• 4. júla 2015 15:42:16 CEST
    Liazka 110,dobrééé ++++
    Geriatria prichádza,, ,
    110 Nám odplavilo aj cementom do Labe pri Dečíne ked sa privalila návalovka v 86 roku po daždi,, ,,ledva sme stačili vyskočiť z kabíny,a vraj iba dnes su akčáky,,,,to by bolo príbehov,
    Ked nám dali Liazku určenu do Indie sem do horských podmienok a chudák šofer mi telefonoval niekde z Kysuc že ho ukryl farár lebo skoro zamrzol v kabíne -25,, aby som po neho prišiel,
    To su zažitky
  • 4. júla 2015 15:29:27 CEST
    Ja by som Ti vedel rozprávať príbehy o chlapoch zo železa a bočniciach z dreva! Keď som v 91-vom stál na víkend v Španielsku. Stará Liazka 110-ka, ani kuska tieňa. 45 stupňov, vtedy som si povedal, ak toto prežijem, žiadna Domina ma nezloží! A prežil som!
  • 4. júla 2015 15:05:28 CEST
    Cista katastrofa, teplomer mi ukazuje vonkajsiu teplotu 37*. Bol som sa wecekat a po 5 minutach vonku som zaliezol nazad do auta uplne k.o. Ten niekto co vymyslel nezavislu klimu do auta by mal dostat nobelovu cenu za ....nieco....mimochodom, tento rok je to prvy krat co mi ta klima zahlasila
    ,ze nedokaze udrzat prednastavenu teplotu, mam tam 22 nastavene, tak som milostivo potvrdil 24*. To uz zvlada....
  • 3. júla 2015 23:53:44 CEST
    Ja ti dam deturence, podla firmy MAN robim tazku pracu.....tak ako mozem byt nejake deturenco ???
    • 1 posts
    3. júla 2015 18:52:52 CEST
    Cajte deturence ako sa tu mate?
  • 2. júla 2015 21:03:02 CEST
    Invázia popod zem,?,n,,,,hm to angláni pos@s@rali,
    S tým nerátali ked kopali tunel,,ajaj,,
    Chlapi dodám Vám nervové granáty tie učinkuju 199 % len nepoužiť v kabíne vyhodiť zatiahnuť okno,,,
  • 2. júla 2015 8:59:51 CEST
    Uz sa nejak dostali aj do tunela pod kanalom,,,
    • 9 posts
    28. júna 2015 16:34:48 CEST
    Ok v pohode takže kamionák žije fajn meniny teda budu,len bohvie kedy ich opečieme,,či oslávime opekaním,?,to je jedno aj v zime sa dá,,
  • 28. júna 2015 11:38:03 CEST
    Nie nezmizol. Medzi franc. a angl. bol tento problem uz minimalne 10 rokov, len francuzi to neriesili. Mne pred 6 rokmi naskakalo do cisterny s praskom na pranie 12 cernochov, 13.ich zas zadekloval.... Chapes ,oni naskakali do neznameho bieleho prasku a nechali sa tam dobrovolne zavriet. Teraz uz neviem ci to bol prasok na biele..., ale kedze tam naskakali cierni, tak asi na farebne. Vtedy francuzi vzdy reagovali tak, ze ich zmlatili rovno na mieste, nahadzali do dodavky, odviezli 50 km daleko a vyhodili uprostred pola. Farebni sa samozrejme vratili a skusali stastie znova a znova. A len ich okolo pristavov pribudalo. Takze nic nove....