Forums » Nekategorizováno

ELEKTROSEX

• 5. apríla 2015 11:42:33 CEST
    Nie som v tomto veľký odborník, ale viem, že prístrojov len na našom trhu je aspoň dvadsať. Treba pritom dobre vyberať, pretože nie každý z nich je určený pre muža aj ženu a opätovne nie každý je určený na spríjemnenie sexu ako takého a zároveň aj na mučenie. Navyše si treba dať pozor pri kúpe na to, či je to komplet, alebo človek potom zistí že musí dokúpiť to či ono. Na Amazone sa predáva tiež toho veľa, no treba si dobre prečítať dovozné a iné podmienky.
  • 10. apríla 2015 18:23:20 CEST
    Konečne aj ja,uf,,
  • 10. apríla 2015 11:15:24 CEST
    Sak som doma :D
  • 10. apríla 2015 10:43:56 CEST
    Tak hybaj domov bude zábava,,
  • 10. apríla 2015 9:22:36 CEST
    Mysli,
  • 10. apríla 2015 1:17:12 CEST
    Šak nič iné nevie aj v blogoch v novinách furt len spamuje a hádže tam x krát prevzate veci z iných článkov čo opíše do piče a zaplní celu stranu,
    Ok
    Ale nech aspon raz vypotí vlastnu myšlienku nie samé kopie kopíí,,
  • 9. apríla 2015 21:07:22 CEST
    ....zbytocne deries jazyk a klavesnicu:-))))
  • 9. apríla 2015 20:51:20 CEST
    Boha tam! Jaka citronova stava a obaly?
  • 9. apríla 2015 20:22:19 CEST
    Áno ale ty počítaš so sučastným elektrolytom a veľkou plochou,
    Vtedy sa jednalo o obbradné hrnčeky,vázy,misky v rádoch pár cm,nič veľké,
    A elektrokyt nebol na dnešnom princípe,ved vtedy vedci vzali do labáku a odskušali,vyrobili elektrolyt z citronovej šťavy a zmesi citrusových plodov a dostali napätie medzi medeným valcom v strede a mínusovým obalom 0.55 volta,a klasický tanier to galvanizovalo zlatom 3 dni,
    Mna zaujal fakt že to po 5000 rokoch fungovalo a že vobec ten medený valec neskonal na porážku samozoxidovaním,,,?,,,
    Hm máme sa čo učiť,
  • 9. apríla 2015 20:13:42 CEST
    Nooo,?,,šak hej len ide o to že furt treba tie staré veci nanovo objavovať lebo sa akosi na ne zabudne,to iba my si myslíme že sme na vrchole
    Ibaže vyrobiť žiarovku už nie je hračka,skor požívali iný systém na svietenie a veľmi by som sa ani nedivil keby mal bližšie k led svietidlám,jednoduchšie bez potreby vysať vzduch a urobiť uhlíkové vlákno,
    Kto čáta všelijaké objavy ani ho to neprekvapí,Dänikena mali roky za blázna a ajhľa všetko či vtedy písal je pravda ,hm,?,len sa to ťažko priznáva
    Ľahšie bolo dať nálepku obety bohom ako prísť na to čo to je,
    Takisto sa mohli požívať odrazové paraboly ako zrkadlá do vnutra stavieb,pyramíd,,tiež grécky ohen,staroveká laserová zbran založená na sposobe využitia slnečných lučov,
    Jadrové zbrane = plno ich je popísaných v staroindických eposoch,plus.Sodoma Gomora,
    Plno nálezov ktoré sa nehodia k zaostalým civilizáciám,
    Niečo ako vlnovka na priamke pár civilizácií na vrchole zničia sa medzi sebou,tie zaostalé prežiju a redávaju si povesti o tom dalej,sem tam zostane nejaká technologia ktoru už však nedokážu obnoviť a tak dožíva,
    A znova ide pokrok pod čiaru dole a zasa vlnovka vzostup hore, a stále sa dejiny opakuju,
  • 9. apríla 2015 19:48:45 CEST
    Súčastná veda možno, no vláda isto(zatajuje).
  • 9. apríla 2015 19:48:20 CEST
    Gandalf s tou ziarovkou zas trochu prehanas :-))) prudova hustota napr pri zinkovani je okolo 100-120 A/m2 a i ked je to pri 3-5 Voltoch. Furt je to cca 500W a to by uz nejaku tu ziarovecku rozsvietilo:-)
  • 9. apríla 2015 19:27:55 CEST
    Dannikenove teorie su sice velmi neuveritelne, ale ked si ho trochu pocitate,zacnete mat pocit, ze sucasna veda vam nieco zatajuje
  • 9. apríla 2015 18:53:28 CEST
    Ja zastávam názor, že ich bolo aspoň 6.
    Zabudol si totiž na Flinstonovcov, ktorí jadrovú energiu mali.
    Teda aspoň rôznych jadier a jadierok mali až až.
  • 9. apríla 2015 17:55:54 CEST
    Teraz trocha inak,
    Elektrina potrebná na galvanizáciu povrchu je iba zlomkom toho čo treba na rozsvietenie žiarovky,možno ledka by svietila,
    No a vyrobiť žiarovku tiež nie je sranda,
    Aj ked zastávam názor že toto je už aspon 5 ta vyspelá jadrová civilizácia na.Zemi,všetky predtým sa zničili a čaká to aj nás,
  • 9. apríla 2015 17:50:28 CEST
    Pretožo ked zanikli staroveké civilizácie nastali tisíce rokov temna ppdporované doteraz cirkevnými bludmy,tzv staroveké ,stredoveké a novoveké obdobia temna,
  • 9. apríla 2015 17:48:05 CEST
    Mám nápad,ktorá sa dá ukecať na elektropokus,?,
    Napojíme klitoris na elektrostimulátor ,ty budeš na koníkovy hore a nemusím sa toľko namáhať ja budem ležkať čítať zaujívé veci a ty budeš v 666 nebi v neustálom orgazme,
    Diskrétnosť zaručená,výkriky v pohode susedia su hluchý,
  • 9. apríla 2015 17:47:01 CEST
    Ganďo,tak ked ich mali stredoveke civilizacie,preco sa v palacoch svietilo svieckami?
  • 9. apríla 2015 17:40:39 CEST
    Aaale klud počíta sa každý hlad,oprava hlas v Potemkinovej dedine,
    Leon vedel si že už staroveký sumeri galvanizovali kovové nádoby zlatým povlakom a obetovali bohom,,?,,
    Si predstav roky ležali valce v muzeu ktoré "mudri" archeologovia ako vždy vyhodnotili ako božské symboly,
    Jasnééé,,,
    Kým na to po 80 tich rokoch nekukol technik a povedal,= aké božské predmety ved to su klasické akumulátory na elektrinu,a bolo vymaľované,
    Inak tí mudri archeo by mi mohli objasniť ako mohli stredoveké civilizácie vytesať a kreliť krásne maľby hlboko ppd zemou,
    Bez denného svetla v uplnej tme,
    Kedže nikde nie su stopi sadzí od ohnivých faklí,,?,,
  • 9. apríla 2015 16:49:34 CEST
    Ako nepocita, nepocita... Vypadnem do unie a za tyzden som zabudnuty... Do prde...,oprava rit...,oprava no nenachadzam slova.
  • 9. apríla 2015 16:00:33 CEST
    Vyvediem Ťa ujo z omylu ak si si nevšimol,tak sa plne venujeme téme vlákna týka sa elektra,preberáme všetky nenormálne veci ako sa človek može zhovadiť svojou neznalosťou páduceho jablka zo stromu a následným vznikom hnojiva pod stromom ked je nadbytok ovocia,
    Chápem že teraz ti nie je jasné prečo sem miešam hnijuce ovocie,keby.si sa venoval svojmu vláknu ako opeliť včelu cez gumenný suspenzor bola by to tvoja srdvcovka do ktorej by sme sa ti nemiešali
    Nazad k hnojivu,ked do dobre zhnitého humusu strčíč určité káble s určitými kondíkmi a.diodami,tak predstav si že to začne vyrábať ekektrický prud,a preto sme sa vrátili k prapodstate zhnitin v elektre,
    In vino veritas magister,
  • 9. apríla 2015 11:35:01 CEST
    To je bezcitný člověk
  • 9. apríla 2015 11:24:56 CEST
    co je nepocita :D:D:D:D:D:D:D:D
  • 9. apríla 2015 10:48:37 CEST
    S tebou uz se nepocita
  • 9. apríla 2015 10:42:41 CEST
    ...teraz si ma urazil ! Ako stale ti isti ??? Ved som sem vobec neprispieval.
  • 9. apríla 2015 10:34:12 CEST
    Vo koho de ?