Forums » Nekategorizováno

ELEKTROSEX

• 8. apríla 2015 7:33:20 CEST
    stale mi vsak v zasade unika pointa, preco niekoho tyrat natolko, ze by z toho mal mat sok, respektive skakat. Myslela som, ze BDSM je o respektovani hranic a nie tyrani cloveka za jeho hranicu :-)
    to by sme sa dostali do minulosti ked liecili elektrosokmi vazne psychicke problemy.
  • 8. apríla 2015 6:43:06 CEST
    No lebo pokial viem tak bicmi nehladkas, a elektrosokmi neliecis v BDSM.
    Neviem jak ti to mam este viac lopatisticky vysvetlit.
  • 8. apríla 2015 6:38:39 CEST
    Leon
    Teba by som nevahala drzat pod prudom 24/7
    A garantujem ti,ze ty by si skakal jak lucny konik.
  • 8. apríla 2015 6:33:50 CEST
    Ďakujem za info a ochotu.
    Čo sa týka toho,aby som "nespôsobila" náhodou infarkt,alebo zástavu srdca...som vyučená zdravotná sestra,takže toto ešte trochu ovládam :-)
    Madam M
  • 7. apríla 2015 18:43:21 CEST
    neporovnávajte elektrosex a elektrický bič, tam to fakt pomáha k skákanu ako hovorila Mors
    • 13 posts
    7. apríla 2015 17:18:34 CEST
  • 7. apríla 2015 15:08:38 CEST
    preco by v BDSM mal clovek skakat od sokov ?
  • 7. apríla 2015 11:36:55 CEST
    No ehm, elekroliecba neni to co sa ako elektro robi vramci bdsm.
    Elektroliecbu som podstupovala a je to kapanek o niecom inom. Tam ti pacient neskace od sokov,ano?
  • 7. apríla 2015 10:35:27 CEST
    Elektrický bič je výborná a to nielen zdravotnícko-pedagogická pomôcka.
    Kde sa naňho klasická elektroliečba hrabe.
    Na rozdiel od nej blahodárne pôsobí aj na pomáhajúceho pracovníka.
  • 7. apríla 2015 10:29:26 CEST
    Prúd je tým zabíjajúcim a nie veľkosť napätia. Napríklad sebaobranné elektro obušky nech už si výrobca vymyslí (lebo pravda to nie je) hocikoľko miliónov voltov sú oveľa nepríjemnejšie než nejaký zdravotnícky TENS a predsa nezabíjajú, pretože sú zostrojené tak, aby nepresiahli hodnotu bezpečného prúdu a to je 10 mA.
  • 7. apríla 2015 10:27:47 CEST
    Neviem si predstavit, preco je potom doporucovana elektroliecba...
    • 13 posts
    7. apríla 2015 10:11:41 CEST
    v podstate hociktorý TENS sa dá použiť. A nemyslím si žeby hrozili nejaké zdravotné riziká. Malo by sa vyhnúť použitiu na tvári. A nemal by prúd prechádzať cez srdce. Napr. nedať jednu elektródu na ľavú bradavku a druhú na ľavú lopatku (chrbát).
  • 6. apríla 2015 14:43:02 CEST
    Ak je to také isté ako vraví MORS alebo Gandalf, potom je to dobrý darček pre svokru.

Tí čo svokru nemajú nech nesmútia, veď aj šéf bude mať niekedy narodeniny.
  • 6. apríla 2015 13:33:14 CEST
    Veruže hej kto sa s tým zahráva mal by uzavrieť životnu poistku na vlastnu debilitu,
    Každé telo je individuálne,jeden sa chytí baterky do mobilu.a schytá šupu,ini drží napäťové káble,svieti ako strýko Fester a usmieva sa,,
    Potom sa usmievaju v truhle ked im krvná zrazenina doputuje aj po rokoch k srdcu a upchá cievu,bud tam alebo v mozgu a schytaju porážku,,
    K nešťastiu veľa netreba a blbcov sa rodí čoraz viac,
  • 6. apríla 2015 11:04:54 CEST
    Elektro je smrť :D
  • 6. apríla 2015 9:48:00 CEST
    Ináč tí čo maju problém vytlačiť stolicu by toto prospelo,takéto šoky Vás privedu do extázy na hajzli,,
  • 6. apríla 2015 9:46:06 CEST
    Zaujímavé vlákno,zaživam zakaždým ked zabudnem že mám vlastnu energiu,človeka vždy poteší ked zabudnem odpojiť panely od Slnka cez istič,chytím koniec kábla a obluk mi zvarí dokopy regálové koľajnice ,
    Nádherná show hlavne ked je šero vonku,,
    Fajn zážitok je ked mi buchnu poistky pri stringoch ked je preťaženie,tá škatuľa plná pyrotechniky je voči tomu ako vzduchovka pri hufnici, ,
    Odnesu si to vždy susedove puberťáci s pubertami,lebo ľudia si myslia že hádžu delobuchy,,
  • 5. apríla 2015 17:55:30 CEST
    Žiaľ v tomto neporadím. Ja mám skúsenosti len s upraveným vojenským poľným telefónom a mini elektro obuškom, (a aj ten som neupravoval ja).
    Inak čo som sa pozeral tá drahšia súprava má aj análny kolík, ale konkrétne rozdiely nepoznám. Bolo by dobré ak by sa prihlásil niekto, kto to vlastní. Môžem sa akurát v utorok večer opýtať predajcu ak to bude vedieť. (prípadné ďaľšie veci najlepšie cez ss).
  • 5. apríla 2015 11:52:33 CEST
    Niečo konkrétne aj o pár vlákien nižšie (elektrošoky).