Forums » Nekategorizováno

Zmysel profilu

• 17. apríla 2015 18:18:21 CEST
    chlap krici z kuchyne na zenu
    > stara ako mozes byt taka leniva svina,,?,
    preco drahy,?
    = ved musím štať na spinavy riad co si neumyla ty špina,
  • 17. apríla 2015 18:11:18 CEST
    strieborne,,,,no a sem tam sa hra s malou,, a sme fajn susedia,preco nerobia kvalitne laky to je podstatna otazka,uz podo mno parkuje jej kamoska co pri nej byva na malom zltom forde a ona pod svojim oknom,,,ide o tie dnesne laky to je dolezite,,,a balkon nelepi,mam dost dlhe potrubie ked prevesim ponad zabradlie,,,
  • 17. apríla 2015 12:03:38 CEST
    Pro její dobro doufám že má auto hnědé barvy.
  • 17. apríla 2015 11:58:45 CEST
    věřím,že na tvem balkonku to dost lepí
  • 17. apríla 2015 10:23:14 CEST
    Takze Te nechteji zeny, co uz maji rozum? proc? Ze by jim vadilo ze blize nez zachod mas drez , kvetinac, hrnec s polevkou nebo lednicku?
  • 17. apríla 2015 8:47:29 CEST
    Musím ťa sklamať,možno si atraktívna dáma aj neošuchaný modelový ročník,,ale,,,zatiaľ som mal tu čest dlhšie spoluposobiť len z jednou 39+ ročnou,
    Doteraz ostatné všetko boli 28 - ročné,čo sa nalepili,
    Preto som asi ešte nedozrel,,,dosť možné,,
  • 17. apríla 2015 8:37:30 CEST
    Viem čo si myslela,že vekom sa to zhoršuje a geriatrici musia často,,poopravím ťa,u mna taká tabuľková krivka veku ,demencie a pokazeného ventilu za prostatou neučinkuje,
  • 17. apríla 2015 8:29:51 CEST
    Nie len ked idem po polnoci spať,ale načo bludiť po chodbách a hľadať hajzel ked mám logiu 2 metre od sedačky,?,
    Len je pravda že musím dávať pozor aby som náhodou netrafil vlastné solárne panely lebo to by bol iný elektrorock čo by som potom tancoval na balkone,pri spätnej šupe,
  • 17. apríla 2015 8:28:24 CEST
    chodis častokrát za noc co?
  • 17. apríla 2015 8:26:29 CEST
    Z lakom uplný suhlas a čo sa plechov ako takých týka detto,,,
    Čo som mal nemca z 52 roku,tak sa lak ligotal akoby vyšiel z fabriky,odrážal blankytnu modru ako nebo,
    A plechy,,?,,
    Skuste dnes na nejakom aute usporiadať diskotéku a tancovať po streche a kapote,,čo Vám do rána z toho zostane,,
    Tu sa iba po opici vyumývalo šsmponom a vodou a išlo sa dalej,nič ani jamka,a to sme boli 100 kg hovadá,
  • 17. apríla 2015 8:20:38 CEST
    Neber to v zlom ale vysoké šťanie za čerstvého vzduchu z balkona pekným oblukom s krásnym zvukom padajuceho dažda,čľapotajuceho na strechu susedkynho auta / aj ked tam nemá čo robiť je to ihrisko,/,,,,eeee,
    Tomu sa žiadna panvička ani ++++ nevyrovná,
  • 17. apríla 2015 8:10:37 CEST
    docela umožňuje poměrně jednoduše opatřit si takovou kulatou např.smaltovanou,nebo keramickou věc.Říká se tomu pánvička.
    **A to i bez vyplneneho profilu
  • 17. apríla 2015 7:56:59 CEST
    Tie moderne laky na autach hovno vydrzia. Skus dat niekomu na auto v horucom dni platok salamy. Garantujem, ze to uz neocisti. Zostane tam flak. Odskusal som to, funguje to na 100%.
  • 17. apríla 2015 2:04:51 CEST
    Cikanie ho vraj zobudilo,,ononono,,
    Pár krát sa mi nechcelo tie 4 metre na hajzel tak radšej 2 Metre na balkon,páni to bola zmena ako to čľapkalo fajne,,,
    Len včera mi suseda ukazovala že má nejaké divné fľaky na streche nového Superbu a musí dať foliu,lebo to nevedia opraviť,
    rozmýšľam čo tie moje obličky vypušťaju za odpad kua ked sa za mesiac strecha rozkladá,
  • 17. apríla 2015 1:58:43 CEST
    Teraz spať ked to začína byť zaujímavé,?,,
    Vrátim sa k tomu Slnku že prečo je žlté,
    Profák nám na taku debilnu otázku/ položenu zámerne zákerne/, dal tiež ešte lepšiu odpoved,
    Čínanom sa nepodarilo jemné pristátie na.Slnku tak zožltlo,,
    Sranda musí byť aj ked klinec do truhly bude chýbať,
  • 17. apríla 2015 0:20:34 CEST
    z druhej strany.....všichni tam jednou musíme.
  • 16. apríla 2015 23:46:38 CEST
    ženy iskrenie celkovo odlišne vnímajú. chlap sa vyslovene háda so ženou, považuje ju za blbú, nestálu a žena to vyhodnotí, že tí dvaja by si určite rozumeli. idem zase spať, cikanie ma len zobudilo, ešte raz tak si urobím uzlík, akurát bez mašličky. je to krátke
  • 16. apríla 2015 23:05:34 CEST
    Myslim ze Tvuj odhad jiskreni neni v tomto pripade uplne spravny ...
  • 16. apríla 2015 20:52:35 CEST
    Ani mnohým dalším....:) zase se podporujes neidentifikovatelnou hodnotou?
    Nemluvím o obdivu,ale kouzlu osobnosti,které jsi říkal,že máš. Jediné tvé kouzlo je však to,záměrně prekrucovat slova a snažit se dělat z druhých blbce ve chvily,kdy nevíš co odpovědět.
    Souhlasím.zlatý Gandik.zlatej kdokoliv,kdo na ferovku řekne,co si myslí.
  • 16. apríla 2015 20:40:58 CEST
    Ja to práveže nechcem. Veď som to napísal: že čo si dokazovať.

A prečo nechcem si sadnúť trebárs na kávu a vykonzultovať si to? Z druhej strany som dostal jasný signál, že o spoločné hľadanie ..... nie je absolútne žiaden záujem.

• 16. apríla 2015 20:36:22 CEST
    ..preco sa chces hned bit...merat IQ ci byt zakerak?..co tak sadnut si na kavu a to iskrenie premenit na...........:-))))
  • 16. apríla 2015 20:03:13 CEST
    Neviem ako to myslíš:
    - netvrdím že som múdrejší (skôr nie som)
    - netvrdím že som inteligentnejší (skôr niesom)
    - so zlomyseľnosťou už pochybujem (to ale úprimne)
    - a fyzicky môžem akurát tak dostať (a to je isté)

Tak čo vlastne si dokazovať?
  • 16. apríla 2015 19:43:42 CEST
    ...vy dvaja by ste si mali dat ferovku:-))
  • 16. apríla 2015 18:07:10 CEST
    No vidíš o akom obdive to zase hovoríš.
    Vravel som ti také niečo?

Myslím, že asi bude najlepšie použiť kolónku o ignorovaní (jedného už ignorujem, tak budeš druhá). Nerozumieš, ale búšiš tvrdošijne ako decko stále dokola. To nie ja, ale ty si tým deckom.(Zlatý to Gandalf).

Úplne úprimne: chýbať mi nebudeš (a ako tak sledujem ani mnohým ďaľším).
  • 16. apríla 2015 17:59:45 CEST
    tu nabízíš každé, či každé druhé?
    Dobře, takže odpovědět neumíš. Neumíš a ještě se dětinsky schováváš za rádoby sarkastické narážky.
    Lepší člověk s jiným názorem, než trapné výhovorky