Forums » Nekategorizováno

Zmysel profilu

• 15. apríla 2015 20:28:53 CEST
    veď aj ja teba ale niekedy trepeš tak ako ja
  • 15. apríla 2015 20:18:09 CEST
    Aj by som išiel ale pravu ruku mám zafačovanu ako všetkých 300 čo bránilo Spartu,,
    Tak hulákam cez hlasovu klávesnicu a potom pol hodinu opravujem pojebané chyby čo vyhadzuje
    Aj ja ťa mám rád,pomoc,
  • 15. apríla 2015 20:15:45 CEST
    Suhlasím zo všetkým čo tu bolo ohľadne profilu napísané,aj keby som nesuhlasil bolo by mi to hovno platné,takže vo všeobecnosti sa dá zhrnuť že čím väčšia entita % neznámych premenných bude postupne pribudať alebo ubudať aj tak sa apriori z toho ani debil nevysomári pretože neznáme entity ducha syna i otca zatrateného si tu budu aj tak písať do profilu uplné kraviny alebo nič a čo je ešte väčšia sranda že počet dementných uchylov vydávajucich sa za šlapky týmto aj tak neklesne,takže česť práci hor sa do,,to je jedno,,
    Tým som chcel povedať to čo tu už bolo povedané a každý to zaiste pochopil,či už v čase minulom buducom alebo nastávajucom po buducom,mocninou týchto entít sa aj tak dopracujeme k samotnej podstate toho čo aj tak nepoznáme a tým sa predsa nebudeme zaoberať sami ale v kolentíve bdsm,
    Česť práci,
  • 15. apríla 2015 20:13:36 CEST
    pomoc
  • 15. apríla 2015 20:02:39 CEST
    Veľmi nekecaj a dávaj bacha kade jazdíš,že ty prevážaš kontraband,?,
    Den potom ako si odišiel od Cádizu tam Interpool pochytal 3 rodinné mafiánske clany z Talianska,2 dji nato ako si bol pri Lyone zasa 5 klanov španielskych krstných otcov a včera nedaleko Milána 6 krstných otcov,
    Už si idem písať kade sa motáš,začínaš byť tichá voda,kua
    Prídeš ku mne na návštevu odídeš a nabehnu mi sem žilinskí kukláči,ani by som sa nedivil,
  • 15. apríla 2015 19:55:55 CEST
    Ja mám vyplnené podstatné veci,kto chce spýta sa viac,čo si tam ešte dať veľkosť toho oného,n?,/ ,
    Profil by mal byť vyplnený celý,tie čo mi napísali z profilu xyz kde nič nebolo,som neodpísal,prečo,?,nech porozmýšľaju,
    A aj tak najviac napovie osobné stretnutie nie kecy cez SS,
  • 15. apríla 2015 18:42:16 CEST
    ...oproti mne si vynimocne strucny..vystizny a priamy:-))((
  • 15. apríla 2015 18:28:39 CEST
    ta stručnost tomu chybí
  • 15. apríla 2015 18:17:13 CEST
    Dufam, ze vdaka svojej pracovitosti, inteligencii a vseobecnemu rozhladu som sa vyjadril strucne a vystizne !!!
  • 15. apríla 2015 18:15:39 CEST
    Ja si myslim a som toho nazoru, ze by som chcel povedat svoj nazor k tomuto vsetkemu a teda som nad tym rozmyslal a dospel som k poznaniu. Zasadne treba povedat len tolko, ze hlavne sa musi clovek vyslovit k tomuto problemu a ja som jednoznacne za to, aby sme sa k tomuto vyslovili. Ehm....
  • 15. apríla 2015 17:56:45 CEST
    Místní web vnímám jako sdružující pro lidi podobných chutí,tedy seznamka a to nejen partnerská.příjde mi, že na profilu jsou všeobecné informace, pro lepší orientaci "hledajících".Je jen na vůli člověka, pokud se chce o informaci podělit s okolním světem a podle toho vyplňuje.Budouli informace zpřístupněny jen přátelům, bude to obdoba facebooku.Kouknu li se orientačně na návštěvu mého profilu za včerejší den, nedokážu si představit, že by mi stejný počet nahlížejících zaslalo žádost o to, abych byla jejich přítel a já ji jednu podruhé budu nucena půl hodinky akceptovala.Zastávám názor, že lidé by měli nejdříve shledat, že odpovídáte jejich nátuře a pak vás případně kontaktovat a stát se přáteli, než nejdříve vás kontaktovat a POKUD to udělají, se podívat na to, kdo vlastně jste.
  • 15. apríla 2015 17:25:57 CEST
    a včem kokrétně ti pomohou ta procenta?budeli mít někdo jen 13 % vyplněnýho profilu, tak si ho nepročteš?nebo přečtěš? nebo obojí?
    • Moderator
    • 33 posts
    15. apríla 2015 16:46:11 CEST
    Nebral bych to jako nucení ale spíše možnost být osloven či oslovit větší počet uživatelů kteří by tohle vyhledávali.

Děkuji za nápad, možnost zpřístupnění informací jen přátelům je dobrý nápad, pouvažujeme jak to zakomponovat přesněji do profilu.

Klidně napište vaše nápady, určitě nám to pomůže.
  • 15. apríla 2015 16:35:29 CEST
    - Tie percentá ktoré je dopredu vidieť podľa mňa nie sú zlá vec.
    - Vo všeobecnosti ľudia nemajú radi niečo nanútené a tak touto cestou by som sa ja( ja ale nie som admin ani nikoho hovorca ) neuberal.
    - Skôr zastávam názor, že nejaký prípadný bonus za odmenu.
    - Za úvahu by možno stálo aj umožnenie funkcie priateľ a sprístupnenie napr. údajov priateľom atď.
    - Programátor by sa mohol vyhrať aj nad inými záležitosťami, no neviem či to má vôbec význam písať.
  • 15. apríla 2015 16:20:25 CEST
    Veru bolo a asi najviac zostávajú vryté v pamäti.
  • 15. apríla 2015 16:09:28 CEST
    počkat řekla že to maj rády, nebo ti slíbila, že ti budou psát? :D
  • 15. apríla 2015 16:05:13 CEST
    vím, že se to objevuje i na jiných webech.ale plyne z toho nějaká vypovídací hodnota.
    stejně jako označení ověřeného uživatele.
    • 9 posts
    15. apríla 2015 15:56:41 CEST
    takých už bolo....:-):-)
  • 15. apríla 2015 15:53:14 CEST
    Mne tu raz napísala jedna domina, že nech si vyplním profil, že to majú dominantné ženy rady :D Nič sa odvtedy nezmenilo, ako keď som tam nemal nič :D:D A nie, nečudujem sa tomu ani :D Nečakal som zázraky :D
    • Moderator
    • 33 posts
    15. apríla 2015 15:47:41 CEST
    Před asi týdnem jsme pracovali na seznamu uživatelů na novém webu a bude obsahovat také zřejmě písmenko "i" (informace), kdy při zvýrazněném písmenu uživatel bude mit vyplněné urcité procento profilu a druhá varianta je že u profilu budou přímo možné vidět procenta (př. 40%, 70%) na kolik je profil vyplněny
    • 9 posts
    15. apríla 2015 14:49:37 CEST
    To máš pravdu ..........ale čin ktorý si mal urobiť a neurobil si, je už viditeľnejší.
    • 9 posts
    15. apríla 2015 14:25:58 CEST
    tie nevyslovene a nenapisane slová medzi riadkami nevie čítať každý ....
  • 15. apríla 2015 14:25:13 CEST
    spíš ne.pořád ta napsaná slova mohou být psána na míru.intuice a přímá komunikace je takovým maximem,co tě ochrání.Ale ani tak nepredejdes všem rizikům.
  • 15. apríla 2015 14:09:28 CEST
    slová pre edit:
  • 15. apríla 2015 14:07:47 CEST
    S tvojimi slovami :"každé slovo,každá veta o človeku niečo prezradí....či už v profile,v ss,alebo tu vo fóre". súhlasím
    a dodávam, že ešte aj tie nevyslovené a nenapísané (v patričnej situácii v ktorej mohli byť vyslovené, alebo mali byť napísané).