Forums » Nekategorizováno

Otrocké smlouvy

• 25. apríla 2015 21:00:55 CEST
    Do jedné jsem se sama pustila, ale v něčem tápu. Co si do smluv všechno dáváte? I jednotlivé praktiky?
  • 28. apríla 2015 17:53:44 CEST
    je to věřejné forum! nezapomeň na bunnyho , Ti to vysvětloval :D
  • 28. apríla 2015 17:47:09 CEST
    založím si vlastní vlákno a nikoho tam nepustím.Snad se Gandík nebude chtít se mnou soudit
  • 28. apríla 2015 17:38:59 CEST
    to je poněkud diskriminační.
  • 28. apríla 2015 17:32:00 CEST
    svým přátelům a otrokům
  • 28. apríla 2015 17:28:50 CEST
    přesně tuhle pochvalu jsem měl na mysli. Ona královna asi zapomněla. Nebo si do hub.... ehm do pusy nevidí.
    Pusy :D
  • 28. apríla 2015 17:26:19 CEST
    zapomněls ještě říct pochvalu za příspěvky vyjadřující se k otrocké slmouvě.
    no evidentně byla stejně nepodstatná a směšná, jako rychlé přispěchání na pomoc a vysvětlení jak se tu situace má.

• Moderator
    • 33 posts
    28. apríla 2015 17:02:56 CEST
    S novou webovou stránkou přijde i nové forum. Uživatelé ve foru najdou klasickou verzi jaká je teď a nebo pak uživatel může přejít na druhou část fora, kde uživatel bude správce svého vlákna. Zakladatel bude moct si zvolit z několika možností při vytvoření vlákna:

1. Přidat heslo ke vstupu do vlákna
    2. Zpřístupnit vlákno všem uživatelům a uživatelé které zakladatel nebude chtít ve vlákně jednoduše zablokuje určitého uživatele
    3. Zpřístupní pouze svým přátelům

• 28. apríla 2015 16:20:36 CEST
    Väčšinou VeselehoMorousa (zo starého kamarátstva) ignorujem a nereagujem na jeho príspevky, ale povedal to úplne presne. Ani nemenovaný František Š. nedokáže tak rýchlo prezliekať politické kabáty.
  • 28. apríla 2015 16:11:07 CEST
    Ale? Na včerejší pochvalu jsi už zapomněla? Ty ses tu dohadovala též, ale teď řekneš to oni? Opravdu tleskám, tohle je velmi dospělé.
  • 28. apríla 2015 15:56:37 CEST
    tichto troch si nevsimaj... čo slovo, to zbytočnosť... máš pravdu a skor ci neskor tu admin natiahne novy facelift a hlavni šašovia dominy sa budu musiet presunut strapnovat inde
  • 28. apríla 2015 11:10:55 CEST
    S tím balastem se dají dělat dvě věci. Zvyknout si na něj, nebo nechodit na diskuze.
    Většina lidí se sem chodí bavit, dělat ze sebe srandu a nebere to tak vážně. Navíc dostala jsi tu dost srozumitelných odpovědí. Když máš čas chodit na diskuze počítá se tak nějak s tím, že máš čas je i pročítat.
    Co se týče povrchnosti vztahu, když napíšeš, že chceš toho člověka poznat lépe a chceš otrockou smlouvu nediv se , že se pak píše, co se píše. Otrockou smlouvou člověka lépe nepoznáš.
    A neber to tak všechno úplně vážně, vždyť to hraničí s trapností. No spíš zahraničí.
  • 28. apríla 2015 9:57:00 CEST
    že si zbytečně bereš úvahy jiných osobně. Pokud to tobě povrchní nepříjde, neznamená to, že to tak nevidí jiní. Proto je mazání příspěvků hloupost, protože smazány budou jen proto, že se liší ideologicky od autorových.
    Pokud je ta povrchnost na mne,jsou tam otazníky kvůli mým zkušenostem.Logické je zeptat se a ne si nedělat doměnky.

xbdsm.sk - tam jsem viděla tvůj příspěvěk u fóra otrocké smlouvy, ale myslela jsem i moneyslaveCZ..ne fórum, které tam nijak obstojně nefunguje, ale chat.Bohužel je mi líto, ale je to pravda i fakt.
  • 28. apríla 2015 9:53:01 CEST
    Na Tvoju otázku som dal Tebe jasnú a zrozumiteľnú odpoveď. (Dokonca dve). A myslím, že si tam mala aj od iných zrozumiteľné odpovede. Tak isto nikto tu z fóra nechcel prekrúcať Tvoje otázky. Za balast sa Ti ospravedlňujem.

Celé to zhrniem trocha z iného pohľadu:
    - zmluva nemá právny vzťah, no dá sa s ňou niečo docieliť,
    - to že som o nej písal aj ako o nátlakovom prostriedku sa nečuduj, nepoznám Ťa, no napísal som kedy hlavne to tak býva a uviedol som aj ten druhý prípad, ktorý sa podľa Tvojich slov týka Teba,
    - ak ju chcú obidvaja (to je to posunutie toho vzťahu čo píšeš), potom je to v poriadku a práve tí dvaja sú hlavnými aktérmi jej zosnovania,
    - zmluva nemusí byť nemennou. Tak ako aj ústava má dodatky, môže ich mať aj zmluva - keď ich bude veľa, napíše sa zmluva nová,
    - napísal som, že povinnosti submisíva sú základom zmluvy a to ostáva nemenné,
    - písal som síce o konkrétnych praktikách v zmluve, ale ako o celkoch (tiež sa mi to nechce spätne čítať)a tresty dominanta, že budú podľa jeho vlastného uváženia,
    -všetko je len a len na Vás oboch. Ak tam napíšete, že otrok je Tvojím výhradným majetkom a že len od Teba záleží či bude vôbec dýchať a žiť a že Ti musí byť nevýslovne vďačný za každý svoj dych počas ktorého Ti môže bezvýhradne a oddane patriť a slúžiť. A že ho môžeš kedykoľvek uviesť v nicotu ako ktorú kolvek svoju vec, TAK TO TAM BUDE.
    - ak dokážeš naznačiť otrokovi, že by si chcela zmluvu sprísniť, lebo sa Ti zdá málo........ a otroka si medzi tým vycvičíš tak, že bude žobroniť aby zmluva bola ešte prísnejšia a mohol ju podpísať svojou krvou atď atď atď tak to bude ten najlepší vzťah odzrkadľujúci sa v tej zmluve,
    - samotná zmluva Ti nikdy nezabezpečí trvanie toho vzťahu podľa Tvojich momentálnych predstáv.

• 28. apríla 2015 9:35:26 CEST
    Mas pravdu, prepac. Takto vazne prispievam k zniceniu normalnej debaty. Ospravedlnujem sa.

Ja osobne som sa v realite este s otrockou zmluvou nestretla, ale moze to byt dusevne krasne...
  • 28. apríla 2015 9:22:35 CEST
    Jak se tu člověk má snažit o normální diskusi a zorientovat? Když už druhý to totálně překroutí a začne odbíhat od tématu. Buďte tak laskaví a dělejte si to na své diskusi. Vážně nemám čas všechny ty blbosti číst a blbě se tu navazuje. Tady je témá otrocké smlouvy a nic víc, to jaký kdo má s kým vztah je vedle. Měla jsem někdy jednonárazovky, ale logicky vám dojde, že asi s nima nebudu dělat smlouvu, která má vztah posunout výš. Nevím, kde se vzalo, to zbylý.

Admine, pokud sem přijdeš, měl bys s tím něco udělat a nebo aspon dát možnost lidem upravovat svoje vlákna.
  • 28. apríla 2015 9:16:55 CEST
    Ne, jinde jsem to neřešila a ne, není to nic povrchního. A nebylo. Takže bych byla ráda, aby se tady nepsalo něco, co není pravda a aby to vyznívalo jako fakt.

A už asi vidím, kde je kámen úrazu. Došlo k nepochopení. Není to smlouva pro vydírání, nebo tak. Jen o to ten vztah posunout na vyšší level, že to bude session se vším všudy. Chápete mě? Nebo to hra, ale tu hru budeme žít. Nerada bych aby tu někdo něco překroutil, jako ostatně už děláte i s trapnýma vtipama.

Pokusím se to lépe vysvětlit.
  • 28. apríla 2015 8:48:42 CEST
    To áno, ale pravda o živote je taká, že začínali sme kakaním do plienok a na starobu budeme defekovať na smrteľnej posteli. - tiež do plienok.
  • 28. apríla 2015 8:28:05 CEST
    som si musela to slovo dat do slovnika... a- uz viem co znamena :)

To sa ti ako podarilo sa tym stat to by malo ist opacne, ako starneme
  • 28. apríla 2015 7:32:35 CEST
    Som rád, že Ti to už jasné je , no v predchádzajúcich otázkach si sa pýtala akoby s náznakom po riešení problému, lebo aj teraz sme vo vlákne o otrockých zmluvách.
    Ak chceš naozaj riešiť problém, pošli mi čo i len jediné písmenko v súkromnej správe a ja sa Ti ozvem. Prajem pekný deň.
  • 27. apríla 2015 22:46:19 CEST
    spíš právnické.až ti smažou tu tvoji ajpí adresu viď ty slibotechno
  • 27. apríla 2015 22:44:24 CEST
    Prikladmo,jaké páry máš na mysli?Dlouhodobe partnery z takovýchto webovek neznám ani v jednom případě.Myslím tím pět a více let

Ja poznám jeden pár nad 5 rokov a pravdu povediac u tých ostatných ani netuším dĺžku vzťahu, len to viem, že verejne priznali vzťah.

Vztah ano,ale bavíme se o seznámení na tomto a podobném webu

to jen pro připomenutí, aby bylo jasno.Ptala jsem se tě na vztahy, které se poznali na takovémto webu.Z tvé odpovědi mi nebylo jasné, jestli znáš vztahy které se přiznaly k bdsm, nebo vztahy, které se poznaly přes net.Proto jsem se ujišťovala.

• 27. apríla 2015 20:55:05 CEST
    Priznám sa, že úplne nechápem Tvoju otázku. No vo všeobecnosti, čím viac príležitostí človek využije, (teda aj túto stránku), tým má väčšiu nádej na úspech.
  • 27. apríla 2015 20:29:20 CEST
    Mám Vás všetkých rád s chcem s Vami mať platonické vzťahy,hik,, ,,
    Alebo plastické už neviem hik,,
  • 27. apríla 2015 20:16:09 CEST
    Vztah ano,ale bavíme se o seznámení na tomto a podobném webu
  • 27. apríla 2015 19:04:16 CEST
    Horšie je, že sme občas vlkmi sami sebe.

Od kedy som dosiahol titul homo stultus, začína mi to byť jedno.