Forums » Nekategorizováno

• 6. septembra 2016 12:33:15 CEST
    ROZPRAVA SA STARSI PRACLOVEK S MLADSIM A NESKUSENEJSIM : KED TAHAS SAMICKU DO JASKYNE, TAK JU NETAHAJ ZA NOHU ,ALE ZA VLASY. KED JU TAHAS ZA NOHU TAK SA TI NAPLNI PIESKOM.
  • 6. septembra 2016 12:30:24 CEST
    Mozno pri tej konverzacii podvadzali. Kde si sa s nimi rozpraval ?
    Najcastejsie sa pomylis pri posudzovani ich inteligencii ked dotycna samicka sedi na riti, teda nemusi rozmyslat nad udrziavanim rovnovahy a nevyvija ziadnu inu cinnost okrem drzkovania.
  • 6. septembra 2016 12:15:05 CEST
    Nesúhlasím s Tebou. Ženy ktoré som spomenul sú nadpriemerne inteligentné a zvládajú akúkoľvek konverzáciu. Taktiež nemajú po 30-ke. Ich problém vznikol v detstve a puberte.
  • 6. septembra 2016 11:11:40 CEST
    Mne sa pacia dominantne orientovane zeny, preto som tu. A sex ? Jeho nedostatok sposobuje u zien hormonalnu nerovnovahu a tikanie biologickych hodin, nad 30 rokov biologickeho orloja. Z toho dovodu zacnu psychicky trpiet a namyslat si, ze za ich neschopnost najst partnera vlastne mozu chlapi a zacnu ich nenavidiet a zomierat tuzbou ich pokorit. Odtial je len krocik k autovsugerovaniu nazoru, ze su dominy.
    Tiez zacnu trpiet predstavou o vlastnej vysokej inteligencii. Zialbohu pri komunikacii treba byt extremne linearny, lebo nic zlozite nepochopia.
  • 6. septembra 2016 8:29:58 CEST
    Kazdopadne, ak sa Vam nepacia Bdsm orientovane zeny, zruste si tu konta a chodte za tymi, co su "normalne", nemaju komplexy, su psychicky vyrovnane, a fajn a miluju sex. Naco ste tu? Chodte tam, kde sa budete citit dobre. Nam je v nasom nesexualnom, psych.nevyrovnanom prostredi dobre, a vieme si tu najst muzov, co s nami pasuju.

Tak uz tu tolko netrpte, a chodte na amateri.sk. Nie kazdy patri na tuto stranku.
  • 6. septembra 2016 8:27:35 CEST
    Naco sex? Bdsm prevysuje sex x-nasobne... o nic take nemam zaujem, prave preto, ze som silne D... takze si sa trafil, konecne raz, sex ma naozaj nezaujima. Nie je nad bicoavnie, koho by pri tom zaujimal sex, alebo dusenie :)

Je povazlive, ze na Bdsm stranke sa ohanas sexom.
  • 6. septembra 2016 8:26:11 CEST
    Myslím, že je to komplikovanejšie. Dámy, ktoré som vymenoval majú nejaký komplex pre ktorý sa nedokážu správať ako ženy a prepínajú. Majú ideefix, že nejaký muž ich musí vnímať ako bohyňu v dosť nemotornom scenári, pretože ak vnímam nejakú ženu ako bohyňu chcem s nou tancovať a splodiť dieťa. Len nato Dáma musí mať kondičku a správnu hladinu hormónov. Ak ich nemá, hrá zvyčajne z ekonomických dôvodov a nízkeho sebavedomia rolu poslusnej partnerky s Dominantným mužom vanilkou a hľadá submisivneho úchyla.
  • 6. septembra 2016 8:25:03 CEST
    Radsej pasiem zvieracie ovce, ako ludske... takze, beriem to.
  • 6. septembra 2016 8:11:08 CEST
    Zeby bola diagnoza jednoduchsia ? Nedostatok sexu ???
  • 6. septembra 2016 7:59:00 CEST
    Ty si niekedy aj Kráľovnú stretol? Strašne milujem Vás slušných chlapcov z mokrej štvrte. Nie je to tak dávno, čo si tu moralizoval a strkal sa do zadku Dámam sťa Grand. Teraz si vypotil silne emočný prispevok, ktorým môžeš adresátovi dosť uškodiť. Výsledok bude jediný, slušné ženy sa Ti otočia chrbtom, lebo vidia, že ak dnes osocujes Kráľovnú, zajtra to môže byť práve Ona.
  • 6. septembra 2016 7:30:29 CEST
    Súhlasím so všetkým, čo si napísal, len dosť silne pochybuje, že Laisla, Kerrigan, Fiery_Red, Eliz, Táňa - bestiake, assistant a niektoré ďalšie Dá-mi majú problém s prechodom. Taktiež nemám dojem, že niektorá nich je na medikamentóznu liečbu.
  • 6. septembra 2016 4:03:33 CEST
    Vela tuctovych zien si na zaklade svojho egomaniactva a sklonu k hysterii o sebe namysla, ze su dominantne. Pritom by im stacili navstevy u psychiatra a slaba medikamentozna liecba problemov s prechodom.
    Lenze keby sme tu o ne prisli,tak by tu prispievali tak 3-4 zeny. Takze je lepsie ich v tom nechat, aspon sa zasmejeme. Lepsi je smiech ako prazdne forum
    Dalsim problemom tunajsich domin je diskretnost, alebo skor absolutna absencia tejto vlastnosti u nich. Co prezradis jednej, odrazu vedia vsetky vratane ich subov a kamaratov.
  • 5. septembra 2016 22:57:19 CEST
    Napadlovta niekedy,ze aj sub preukazuje cest svojej majitelke,aby ho mohla pocastovat 60 € bicom,alebo di tak zahladena do seba,ze sub je pre teba handra,si uvedom,ze mozes byt najväčšia domina na svete,ak nebudes mat protajsok,ako by si nebola a zo svojim 60 € bicom mozes akurat past ovce
  • 5. septembra 2016 8:45:07 CEST
    Čo ja viem, konečne tu šla debata a Ty si do toho zasiahol tak, že ja som proti Tebe Robo Kazik.
  • 5. septembra 2016 8:32:09 CEST
    Nebodaj som sa ťa dotkol?? Nechaj to tak už.
  • 5. septembra 2016 8:07:14 CEST
    A vsetko je tak ako má byť vtedy, keď ľudia píšu čo cítia, alebo vtedy keď ich Ty skludnis?
  • 5. septembra 2016 7:55:10 CEST
    Dráhý písalek,že ta to baví sa strkať do každého fora...A Ty ideš niečo písať o trapnosti??Ty??? V prvom rade si otvor skoro každé jedno fórum a skús triezvou myslou a okom popozerať kto dáva do vačšiny fór trapnosť?? Niekto kto chce byt stále stredobod pozornosti..Ale každý vie,že máš problem sám zo sebou..A vieš to dokonca aj Ty..Hlavu hore a povedz,že mám pravdu..Ale dobre..mne osobne je to fuk,čo sem píseš a ako často mrnčíš za Táňou..Včerajšim príspevkom som chcel len ukludnit tému,lebo už to začínalo byt také,že každý sa tam chcel len vykrištalizovať kto je aký sub..A kto ma naj sub dušu a srdce..A pritom??Táto téma je úplne diskutabilná.Jednoducho tak to funguje a vždy aj bude,že ten kto si to môže dovolit tak bude navštevovať platené dominy..Ten kto si to nemôže dovoliť tak jednoducho nebude..Bude sa snažit si nájsť dominantnú ženu s ktorou dosiahne to čo mu chýba..Ale to nájde max 10% si myslím..A čo sa týka darov?? Prečo nie?? Sub musí svoju Madam milovať,inak to nieje to pravé orechové..A ked už niekto k niekomu uchováva city tak dar je bežný.A nie zo žiadnej povinnosti ale preto,že chce potešit svoju Madam.A samozrejme aj opačne,ako to tu Laisla spomenula..Ved je to krásne,ked aj Déčko dokáze obdarovať svoje sko..Tak by to malo byt.Nieje nič lepšie ako dať druhému najavo,že pre neho niečo znamená.A to je to skutočné puto,nemyslím dar ale myšlienka,že Déčko ma uprimne rad svoje sko a zas naopak..A co sa týka financii??Prečo nie..Aj muž dá manželke peniaze ako dar a povie jej,nech si kúpi niečo sama..Teda poznám takých :) Tak ja fakt nechápem tie reči,že komu tu najlepšie bije srdce a najuprimnejšie.Ale je to každého názor a sloboda vôle vyjadrovať sa.Úplne každý sme iný!! Niekto možno nesúhlasí s tým čo som napísal.Ale o tom to je..Nemôzme byt každý rovnaký..Všetko je tak ako má byt ;) Pekný dník všetkým.
  • 4. septembra 2016 22:44:54 CEST
    A takto to vyzerá, keď študovaný mladý dobre vyzerajúci muž nedokáže komunikovať s opačným pohlavím.

Komentár príspevku užívateľa Ja_Sam.

Dotyčný pán sa registráciou na tunajšom webe pokúsil o sondu do súčasnej spoločnosti malomesta(Bratislavy). Získal však názor, že každý okrem neho je trápny. Prská teda sťa olej na panvici, i jemu chýba proťajšok. Možností naskytá sa niekoľko.
  • 4. septembra 2016 21:23:53 CEST
    Aj by som Vám sem niečo prispel ale skutočne nemám nato momentálne čas.Samozrejme ma to mrzí a verím, že aj Vás to mrzí..A že Vás to hádam mrzí ešte viac, že nemám tolko času na vyjadrenie sa k danej téme.Takže ešte ráz-Fakt ma mrzí, že nemám dostatok volného času aby som sa Vám mohol vyjadrit a prispiet k tejto moc zaujímavéj téme a verím, že Vás to mrzí ešte viac.Ako fakt mi je to lúto, že Vám nemôžem prispiet mojím názorom.Dúfam,že mi prepačite a že Vás to bude fakt mrziet, že som sa Vám nemohol vyjadrit kvôli nedostatku môjho času.Ked náhodou niekedy v budúcnosti budem mať trošku viac času tak Vám slubujem,že sa Vám k danej téme vyjadrím..Ale ako fakt..dnes nie..Skutočne nemám tolko času aby som s Vami zdielal nôj názor..Mrzí ma to skutočne..A fakt pevne dúfam,že sj Vám mrzí,že nebudete čítať môj prispevok od srdca .Prajem pekný večer..Ale fakt ma to mrzí,že ................
  • 4. septembra 2016 20:08:54 CEST
    Plne suhlasime s vyjadrením našich kolegyniek :) krásne napísané a presne, trefne zo života.
  • 4. septembra 2016 19:25:33 CEST
    Ten záver by to chcelo prekopať, máš tam 3 vety, ktoré nie sú úplné a nadväzujú len v indiciach. Zas výhodou je, že si to každý môže vysvetliť po svojom a mať pocit, že 4.9.2016 objavil BDSM Ameriku a bude úplne iný ako Tí pred ním.

Idem sa úplne oddať Táni - bestiake.

Ahojte
  • 4. septembra 2016 19:13:01 CEST
    Tak som to nemyslel, ale ďakujem za možnosť schuti sa zasmiať. Smiech akosi poľudšťuje aj BDSM témy. Ja a Ty vzťah vlastne znamená, nevnímať toho druhého analyticky ako predmet (napríklad uspokojenia), ale vnímať ho ako jednotu - subjekt - človeka aký je. Píše o tom Martin Buber, pričom on je aj autorom slovného spojenia Ja a Ty v tomto význame.
  • 4. septembra 2016 18:28:30 CEST
    Si nepochopil tu poslednu vetu spera, kde rozmysla nad vasim vzajomnym vztahom ? Spero ma moj obdiv, ked ti takto verejne ponuka vztah....
  • 4. septembra 2016 18:10:29 CEST
    Záver som nepochopil.

Poukazoval som nato, že Tie, ktoré najviac prispeli do debaty majú doma klasiku a v BDSM sa len odbavuju. Ja som z toho istého cesta, len na rozdiel od Dám nehľadám úplnú oddanosť, či jej presný opak, ale sčítanu vzácnu ženu. Táňa si ma získala svojou schopnosťou organizovať akcie, rešpektujem ju, imponuje mi, kedykoľvek sa jej rád úplne odovzdám. Mám ale aj mnoho záľub, školu a svoj rozum. Podľa šablóny načrtnutej kentaurikou teda nie som sub, čo ma zraňuje.
  • 4. septembra 2016 17:57:12 CEST
    Muselo sa to písať ťažko. Vlastne si spochybnil možnosť skutočného vzťahu u BDSM. Určite nie si jediný, veď BDSM dáva taký Fromm do priameho protikladu voči láske dvoch dospelých. Tak prečo tu chodíme? A prečo píšu subíci dominantným ženám, pričom nechcú slúžiť, ale často hľadajú (teda hľadáme - aj ja tu patrím) rozkoš? Možno sa obaja nepozerajú vpred, ale jeden na druhého. A tak to čo robia nie je bezduchá bitka, ale dráždivá hra. Sadizmus, dominancia, masochizmus a submisivita možno nie sú spínače, ktoré keď sú zopnuté, tak človek je tým, ktorý spínač je zopnutý. Možno sa medzi ľuďmi líši podľa miery. A vzťah Ja a Ty je možný iba do určitej miery potreby BDSM.