Forums » Nekategorizováno

• 3. septembra 2016 9:07:26 CEST
    Svojim prispevkom potvrdzujes to co si myslim. Ze ide len o obchod. Mozem mat priatelsky vztah s kadernickou, obchodnickou, dominou, trenerkou, ucitelkou klavira....... Su to obchodnicky, ponukajuce svoj tovar,sluzby. Na zwciatku svojho podnikania zainvestovali do svojho vybavenia, obchodu, vedomosti....a teraz to ponukaju, aby zarobili na svojej investicii. ALE ZIADNA ODO MNA NEMOZE ZIADAT ANI CAKAT, ZE JEJ BUDEM DAVAT NAJAVO, ZE SOM SI JU VYBRAL PRE JEJ POTESENIE....
    Len a len obchod. Teda, povazovat komercnu dominu za dominu je zcestne. Lekcia prebieha podla mojho scenara, v case, ktory vyhovuje obom, lekciu stopnem kedy ja chcem..... Tak kto je v priebehu lekcie ten dominantny ??? Domina robi to co poviem, lebo je za tuto eroticku sluzbu zaplatim. Teda, je to rovnaka sluzba aku si zaplatim vo verejnom dome u prostitutky... Lenze tam prostitutku volaju kurva.-)))))))
  • 3. septembra 2016 8:21:09 CEST
    Nesuhlasim ani nahodou s tebou. Toro sa neda porovnavat. Vlados, ved aj trenera si platis a moze to byt neskor aj tvoj velmi dobry priatel napr. Rovnako si platis ucitela klaviru, ku ktoremu chodis od detstva a je pre teba neskutocne dolezity, aj ako osoba. Mas kadernicku, ktora je zaroven tvoja velmi dobra priatelka (sesternica), ale jej rovnako zaplatis. To ze Domine zaplatis, kupis nieco, neznamena ze s nou nemozes mat vztah a ze je nieco ako spotrebny tovar. Ked pojdes koucke, psychologicke, zaplatis omnoho viac :D a to komu ides, si vyberas... Nepaci sa ti Domina? No uz k nej nechod, inemu mozno prave to vyhovuje....
  • 2. septembra 2016 23:43:01 CEST
    ...svojím príspevkom vyvraciam hypotézu o ne-existencií stvorenia s názvom Domina-ntná žena poukázaním na existenciu diagnózy F65,5, (MKCH-10) ktorá sa vyskytuje v populácii odhadom v rozsahu 10%., pričom poukazujem tiež na výnimočný výskyt jej dominantnej podoby u žien, čo následne robí z takto orientovaných žien zriedkavo sa vyskytujúce stvorenia, v požadovanom počte, stave, veku a lokalite, a ktoré si vzhľadom na svoju výnimočnosť môžu vyberať partnerov a diktovať ceny...
  • 2. septembra 2016 23:04:52 CEST
    Ako tvoj siahodlhy prispevok suvisi s temou ???
  • 2. septembra 2016 22:12:37 CEST
    ...off topic... PM...
    • 13 posts
    2. septembra 2016 21:47:00 CEST
    fakt som to prečítal celé. Dobrá zlátanina teda. Aj si za tých 10 rokov niekam vybral?
  • 2. septembra 2016 21:21:47 CEST
    "Sadomasochizmus je (podľa MKCH-10)" /Medzinárodnej klasifikácie chorôb, pozn. autora/ "uprednostňovanie sexuálnej aktivity, ktorá zahŕňa vyvolávanie bolesti, ponižovanie alebo sputnanie. Ak osoba uprednostňuje prijímanie takejto stimulácie, ide o masochizmus; ak ju radšej vyvoláva, ide o sadizmus. Často ten istý jednotlivec zažíva sexuálne vzrušenie aj pri sadistických, aj pri masochistických aktivitách." Má číslo F65.5 a patrí medzi poruchy voľby sexuálneho objektu."
    viď.
    https://sk.wikipedia.org/wiki/Sadomasochizmus
    -
    Keď som so zdesením zistil, že ma príroda obdarila touto anomáliou a začal som sa s touto odchylkou postupne vyrovnávať, hľadal som si o tomto "dare alebo prekliatí" aj nejaké informácie... už si presne nepamätám v ktorej vedeckej štúdii som zaznamenal informácie-údaje, že týmto takzvaným Sadomasochizmom, alebo ak chcete D/s je "postihnutých" na základe výskumov následne zovšeobecnených až 10% celkovej populácie... (homosexuálitou 4%, pedofíliou 2% atď.) V štúdii bolo ďalej uvedené, že z týchto 10% celkovej populácie sa Sadomasochizmus vyskytuje v 60% u mužov a v 40% u žien, pričom sadizmus mal byť zaznamenaný prevažne u mužov a masochizmom mali byť postihnuté zväčša ženy...(tento pomer si už nepamätám) Nebudem teraz analyzovať zistenia vedcov, nemám potrebné podklady (od uvedenej vedeckej štúdie až po štatistické údaje o domácom násilí, či registrovaných účastníkoch fóra domina.sk), avšak ak by sme vychádzali z týchto čísiel... potom zo sto ľudí je dominantná len jedna žena, ktorá môže byť v rôznom veku... povedzme od času kedy si začne uvedomovať svoju "anomáliu" až do očakávanej smrti (a teda môže byť od 18 do 66) pričom môže byť umiestnená geograficky kdekoľvek... (vedieť tak kde sa vyskytujú vo zvýšenej miere... východ ? západ ? juh ?) a môže byť aj v rôznych sociálnych skupinách (Rómovia, bezdomovci, Smotánka, a podobne). Záverom... keď sa niekde na chvíľu objaví: slobodná, krásna (pestovaná), elegantná (zo strednej a vyššej sociálnej vrstvy), vzdelaná, Domina-ntná žena, môže sa nechať vyvážiť zlatom... lebo taká je jej cena ako partnerky na vzťah medzi submisívnymi mužmi... a aj medzi solventnými si ONA môže a aj si bude vyberať koho áno a koho nie... (najhoršie na tom je to, že ONY to vedia)... a či je to Popoluška alebo Princezná na hrášku... každá chce princa... otázne je koľko je tých princov medzi submisívnymi mužmi, ak vôbec sú nejakí... a teda ak chcete Dominu, postavte si palác... Ps: K obchodným vzťahom, upravovaným v sektore služieb a riadeným ponukou i dopytom sa nevyjadrujem... Faktom zostáva, že dopyt prevyšuje ponuku... a preto aj tu si môžu skutočné Dámy diktovať... Uspokojenie D/s potrieb, nie je pre chudobných... žiaľ... Útechou nech nám je nateraz skutočnosť, že práve nenaplnenie našich snov je od Dominantných Dám pre nás submisívnych mužov formou trestu...
  • 2. septembra 2016 19:08:15 CEST
    No tak odpoviem hned na obe komenty....Neviem co je u Zemana...nechodime tam a nepotrebujeme sa takto prezentovat. Tým ale nechcem povedat, že tí čo tam sú alebo chodia sú sociopati....nepozname - nesúdime. Tiež sme a živíme sa ako masérky a máme niekoľko certif.na niekolko druhov masáži. Koniec koncov aj masažny salon. No a k tomu tvojmu Vlados... je rozdiel platit a platit, to ti dam za pravdu....Ale aj ponuku , zainvestuj tolko ako my do vecí, ktorá ta baví a máš ju rad. Bud šlachetný a požičaj ju...alebo je.... Budeš asi velmi nemilo prekvapený ked zistiš ako ti to niekto poničil, či už topánky, alebo 150€ damu pre panov a podobne. Ved to nebolo jeho.:( Uvidim ako ti tvoja zaluba dlho vydrži a hlavne za darmo, pokial budes stale brat na ňu z rodinného rozpočtu a hlavne ako dlho by to tvoja rodina akceptovala...už aj čas čo s ňou nie si je ako tak ...prenájom sa plati všade a aj réžia. Koníčky su drahe. Preto som povedala platit ci platit??? Každý chce čistotu, diskrétnost, ,,strechu nad hlavou,, na ulici sa asi takto nepohráš :( no a žial to sú veci, ktoré sa platia. Máme dost subov, čo pridu a donesu kvetiny, čokolády, víno....nie preto že musia!!! Preto, že im na nás záleží a preto, že sa máme vzájomne radi :) Tak že iba tolko k tomu chlapci, skuste sa pozriet aj z opačnej strany na vec. Chlapci pekný deň :)
  • 2. septembra 2016 16:43:21 CEST
    S nazorom transjitky nesuhlasim. V pripade, ze domine zaplatim za lekciu, tak sa meni vzajomny vztah, a je to klasicky obchod. Ked idem do obchodu, tiez nikto odo mna neziada, aby som kvoli chlebu a maslu , alebo na benzinke kvoli nakupu benzinu , dvoril obsluhe a daval jej najavo, ze som na tu benzinku prisiel aby som sposobil potesenie danej obsluhe.
    Taketo spravanie je na mieste, ked sa nejedna o platenu sluzbu.
  • 2. septembra 2016 12:31:44 CEST
    BDSM ako obživa? Mnoho profi Domin radšej vystudovalo psychológiu a zarábajú si hubou. Všetky komunitou uznané celebrity od Zemana sú len sociopatky, ktoré hľadajú vopred istý zápas.
  • 2. septembra 2016 6:32:30 CEST
    No tak zapajanie do týchto konverzacii nas razom preslo ked sme zistil...bud sa hadate a opravujete chyby, alebo vlastne si kratite dlhu chvilku. Tazko niekto pôjde do Čiech, ked nevie vystrčit z Ba ani nos. Mimochodom obsluhovat napr. 3 damy nie je problem :) problem je skôr v tom, že môžem teraz hneď, lebo žena o tom nevie.... :) Taký sa tu potom vyjadrujú... Jedina solidna odpoved , ktoru som tu našla a ku ktorej sa prikloním a dala ju sem ttransjitka. Nik nikoho nenúti nikam chodit...no cakat doma a potom fnukak .....a ešte takto verejne tiež riesenie. Tak teda pokračujte dalej
  • 2. septembra 2016 2:22:19 CEST
    To sa mi skor zjavy panna Maria nez by clovek stretol poriadnu dominu na SK;)) To v CR to je ine kafe !!!!! Ci nemam pravdu???
  • 9. januára 2016 12:45:00 CET
    :-))))))
  • 9. januára 2016 12:43:11 CET
    Jasne tak hladaj dalej
  • 9. januára 2016 12:37:00 CET
    Ti nie su vyhovorky. Bol som v zuvote dvakrat u nejakej dominy v ba a tak sa mi to zapacilo a chcel by sim tak zit s niekym ale v ba
  • 9. januára 2016 12:35:03 CET
    Vyhovorky
  • 9. januára 2016 12:34:00 CET
    V piestanoch??ja ked tak tak len v ba..piestany su dost daleko:-)
  • 9. januára 2016 12:32:40 CET
    Mozno ze sa ta ujme niaka domina
  • 9. januára 2016 12:32:12 CET
    Stretko pokecove
  • 9. januára 2016 12:31:25 CET
    A co je v piestanoch????
  • 9. januára 2016 12:28:48 CET
    Tak sa prid realne ukazat do Piestan ked ta uvidim.uverim
  • 9. januára 2016 12:22:11 CET
    Aka zhoda nickov???o com vypravas???:-))))))))je to smiesneee
  • 9. januára 2016 12:17:15 CET
    Zeby zhoda nickov?
  • 9. januára 2016 12:04:32 CET
    ????????
  • 9. januára 2016 11:36:09 CET
    A uz mam toho dost.kto bol na nasom stretku vie ze len zvanis.kto prosikal aby sme prestali.kto utiekol ked si mohol dostat vyprask???