2. septembra 2016 21:21:47 CEST
"Sadomasochizmus je (podľa MKCH-10)" /Medzinárodnej klasifikácie chorôb, pozn. autora/ "uprednostňovanie sexuálnej aktivity, ktorá zahŕňa vyvolávanie bolesti, ponižovanie alebo sputnanie. Ak osoba uprednostňuje prijímanie takejto stimulácie, ide o masochizmus; ak ju radšej vyvoláva, ide o sadizmus. Často ten istý jednotlivec zažíva sexuálne vzrušenie aj pri sadistických, aj pri masochistických aktivitách." Má číslo F65.5 a patrí medzi poruchy voľby sexuálneho objektu."
viď.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Sadomasochizmus
-
Keď som so zdesením zistil, že ma príroda obdarila touto anomáliou a začal som sa s touto odchylkou postupne vyrovnávať, hľadal som si o tomto "dare alebo prekliatí" aj nejaké informácie... už si presne nepamätám v ktorej vedeckej štúdii som zaznamenal informácie-údaje, že týmto takzvaným Sadomasochizmom, alebo ak chcete D/s je "postihnutých" na základe výskumov následne zovšeobecnených až 10% celkovej populácie... (homosexuálitou 4%, pedofíliou 2% atď.) V štúdii bolo ďalej uvedené, že z týchto 10% celkovej populácie sa Sadomasochizmus vyskytuje v 60% u mužov a v 40% u žien, pričom sadizmus mal byť zaznamenaný prevažne u mužov a masochizmom mali byť postihnuté zväčša ženy...(tento pomer si už nepamätám) Nebudem teraz analyzovať zistenia vedcov, nemám potrebné podklady (od uvedenej vedeckej štúdie až po štatistické údaje o domácom násilí, či registrovaných účastníkoch fóra domina.sk), avšak ak by sme vychádzali z týchto čísiel... potom zo sto ľudí je dominantná len jedna žena, ktorá môže byť v rôznom veku... povedzme od času kedy si začne uvedomovať svoju "anomáliu" až do očakávanej smrti (a teda môže byť od 18 do 66) pričom môže byť umiestnená geograficky kdekoľvek... (vedieť tak kde sa vyskytujú vo zvýšenej miere... východ ? západ ? juh ?) a môže byť aj v rôznych sociálnych skupinách (Rómovia, bezdomovci, Smotánka, a podobne). Záverom... keď sa niekde na chvíľu objaví: slobodná, krásna (pestovaná), elegantná (zo strednej a vyššej sociálnej vrstvy), vzdelaná, Domina-ntná žena, môže sa nechať vyvážiť zlatom... lebo taká je jej cena ako partnerky na vzťah medzi submisívnymi mužmi... a aj medzi solventnými si ONA môže a aj si bude vyberať koho áno a koho nie... (najhoršie na tom je to, že ONY to vedia)... a či je to Popoluška alebo Princezná na hrášku... každá chce princa... otázne je koľko je tých princov medzi submisívnymi mužmi, ak vôbec sú nejakí... a teda ak chcete Dominu, postavte si palác... Ps: K obchodným vzťahom, upravovaným v sektore služieb a riadeným ponukou i dopytom sa nevyjadrujem... Faktom zostáva, že dopyt prevyšuje ponuku... a preto aj tu si môžu skutočné Dámy diktovať... Uspokojenie D/s potrieb, nie je pre chudobných... žiaľ... Útechou nech nám je nateraz skutočnosť, že práve nenaplnenie našich snov je od Dominantných Dám pre nás submisívnych mužov formou trestu...