4. septembra 2016 14:57:00 CEST
od určitého času som sem prestala prispievať, ale chcem sa vyjadriť k tomu čo tu bolo napísané, stále tu rezonuju nejaké reálne dominy, ale kde sú tí reálni subíci??
skutočné reálne D/s vzťahy sú naozaj vzácne, v dnešnej dobe však o takýto reálny vzťah subíci záujem nemajú, napíše mi mladý chlapec, že túži patriť svojej madam a ked sa pýtam, tak chlapec má frajerku, kopec záujmov, treningy a školu a odrazu zistím, že už to nie je jeho oddanosť, ale uspokojenie nejakých jeho predstáv a potrieb, mnohí netušia, čo to vlastne obnáša takýto vzťah, že tú kontrolu nad jeho životom má vlastne tá jeho madam, tak to už nie, chce si žiť vlastný život a madam len ked potrebuje,
....ide v tomto prípade o nejaký vzťah?.....a kde sú potreby madam/ovládať, kontrolovať,..../, mnohí muži sú pomýlení a myslia si že su submisívni, ale sú len konzumenti, chcú mať svoju dominu na povel a zadarmo, tak takto to nefunguje
....ozve sa mi muž po 40 tke, ženatý hladajúci to čo nemá doma, údajne submisívny, scenár sa opakuje a vykluje sa z neho konzument, má predsa svoju rodinu, prácu, prečo by mal byť po ruke domine, ked vlastne ona by mala byť po ruke jemu, ked dostane chuť
a takýchto pseudosubmisívnych je tuz veeeeela, sú len konzumenti, nehladajú vzťah, ale len naplnenie svojich potrieb, odovzdanosť a oddanosť a kontrolu odmietajú, akutočná domina toto odmietne, preto si takýto "subíci" nevedia nájsť skutočnú madam,
pre takýchto konzumentov sú tu profidominy, len že tým treba za služby zaplatiť,
žiadať od skutočnej dominy aby bola na telefon v prípade potreby a zadarmo, je ako keby si z nej urobili ženu čo poskytuje služby pre pánov, ale to predsa nejde, lebo všetci vieme, čo skutočná domina vyžaduje / a že tu sa robí to o čom rozhodne ona/
ja vítam to, že máme aj na SR skvelé profi dominy, len chlapci a muži by si mali uvedomiť, či naozaj chcú skutočnú dominu a žiť reálny ds život, alebo chcú len občas vybočiť zo stereotypu, alebo nájsť to, čo doma chýba