5. septembra 2016 7:55:10 CEST
Dráhý písalek,že ta to baví sa strkať do každého fora...A Ty ideš niečo písať o trapnosti??Ty??? V prvom rade si otvor skoro každé jedno fórum a skús triezvou myslou a okom popozerať kto dáva do vačšiny fór trapnosť?? Niekto kto chce byt stále stredobod pozornosti..Ale každý vie,že máš problem sám zo sebou..A vieš to dokonca aj Ty..Hlavu hore a povedz,že mám pravdu..Ale dobre..mne osobne je to fuk,čo sem píseš a ako často mrnčíš za Táňou..Včerajšim príspevkom som chcel len ukludnit tému,lebo už to začínalo byt také,že každý sa tam chcel len vykrištalizovať kto je aký sub..A kto ma naj sub dušu a srdce..A pritom??Táto téma je úplne diskutabilná.Jednoducho tak to funguje a vždy aj bude,že ten kto si to môže dovolit tak bude navštevovať platené dominy..Ten kto si to nemôže dovoliť tak jednoducho nebude..Bude sa snažit si nájsť dominantnú ženu s ktorou dosiahne to čo mu chýba..Ale to nájde max 10% si myslím..A čo sa týka darov?? Prečo nie?? Sub musí svoju Madam milovať,inak to nieje to pravé orechové..A ked už niekto k niekomu uchováva city tak dar je bežný.A nie zo žiadnej povinnosti ale preto,že chce potešit svoju Madam.A samozrejme aj opačne,ako to tu Laisla spomenula..Ved je to krásne,ked aj Déčko dokáze obdarovať svoje sko..Tak by to malo byt.Nieje nič lepšie ako dať druhému najavo,že pre neho niečo znamená.A to je to skutočné puto,nemyslím dar ale myšlienka,že Déčko ma uprimne rad svoje sko a zas naopak..A co sa týka financii??Prečo nie..Aj muž dá manželke peniaze ako dar a povie jej,nech si kúpi niečo sama..Teda poznám takých :) Tak ja fakt nechápem tie reči,že komu tu najlepšie bije srdce a najuprimnejšie.Ale je to každého názor a sloboda vôle vyjadrovať sa.Úplne každý sme iný!! Niekto možno nesúhlasí s tým čo som napísal.Ale o tom to je..Nemôzme byt každý rovnaký..Všetko je tak ako má byt ;) Pekný dník všetkým.