Forums » Nekategorizováno

Anal u muza

• 12. mája 2007 15:33:52 CEST
    Dala predfnost alkoholu.....A ja svoje pieniaze nebudem davat do veci o ktorej viem ze znici mojho blizkeho

Prepac ale ja ludi za veci nepovazujem.
  • 12. mája 2007 8:12:16 CEST
    Anální praktiky, jdou natrénovat a když začneš uplně malinkým a postupně zvětšuješ průměr, tak to ani nebolí a je to příjemné. Ale musí být na to chuť:-))
  • 11. mája 2007 23:56:57 CEST
    Nechápem vás, chlapov. Mňa análny sex neznesiteľne bolí, aj keď mám lubrikačný gel, aj keď sa na to ide jemne. Ale zase môj priateľ, Profesor6, ten sa niekedy urobí len pomocou kolíku, čo som mu kúpila. Nie je to často, je to len občas, raz za uhorský rok, ale predsa. Jeho to ani nebolí tak ako mňa, čo som dosť prekvapená.
  • 27. apríla 2007 15:33:04 CEST
    je to strasne super....aj ja to milujem
  • 27. apríla 2007 13:27:33 CEST
    milujem to ked ma baba ponižuje, zviaže a doslova znásilní straponom do úst a potom do análu a pritom ma dusí alebo ťahá za vlasy.. a nemôžem prosti tomu nič robiť len si vychutnávať tú bezmocnosť...
  • 19. apríla 2007 18:03:14 CEST
    jinak to ani neumím
  • 19. apríla 2007 17:27:07 CEST
    to,je vyborna rada,zajst do baru a balit dostatocne opite baby, naozaj ze nemam slov. ja som zenaty a hladam viacmenej dlhodobejsi strap-on vztah, ziadne testy a experimenty na jednu noc
  • 19. apríla 2007 8:59:09 CEST
    Nenufer vdaka za odpoved,
    viete mi niekto poradit ako spravne robit tzv.milking - odsemenenie otroka masazou prostaty bez toho aby dosiahol erekciu a orgazmus? co som cital na nete ejakulat by mal vytiect rovnako ako pri moceni,takze ziadne potesenie pre otroka,iba cisto milking=podojenie
    • 2 posts
    18. apríla 2007 21:59:13 CEST
    uz zase rozdavas najinteligentnejsie rady? :-)
    • 2 posts
    18. apríla 2007 21:58:48 CEST
    tampon je bezpecny lebo je hygienicky ale je dobre ho namazat lubrikantom aby sa potomlepsie vytahoval, on sa tekutinou roztahuje :-)
  • 18. apríla 2007 20:49:25 CEST
    já myslím že to bezpečný je.a jestli nechceš mít "sucho v zadku" :-)) tak si ho předtím už namoč.třeba do alkoholu,to si to pak užiješ daleko víc.on se nasákne a tolik tě nevysuší.a jestli ho vytáhneš?no když ne tak ho prostě vytlačíš:-)
  • 18. apríla 2007 20:19:32 CEST
    mozno vam to bude pripadat ako divna otazka,ale v ramci feminizacie by som si chcel zaviest do analu tampon,je to z hladiska zdravia bezpecne? myslim tym,ci to moc nevysusi sliznicu,ci to pojde po povedzme 2-3 hodinach vybrat..., vdaka za rozumne opdovede
  • 18. apríla 2007 19:33:29 CEST
    Tomu se mi ani nechce věřit, já si myslím to co Sorel. Stačí se domluvit, zeptat. V tomto směru mám uplně obrácenou zkušenost.
  • 18. apríla 2007 18:41:00 CEST
    kazouh, ja som postupoval tymto sposobom,ale divil by si sa, v "mojom" regione az taky vyskyt,ako by sa mohlo zdat, nie je. uz som to spominal, mnohe z BDSM praktik mi nic nehovoria a preto nehladam "pravu dominu", skor normalnu zenu s chutou experimentovat, vymenit si ulohy. ver mi, nie je to take jednoduche ako sa zda
  • 18. apríla 2007 18:29:03 CEST
    Diví se Sorel a divím se i já. Já ho měl v zadku vždy, i když jsem snad ani nechtěl, dělá to každá Dáma dominantěji založená a jistě se s ní dá dohodnout jen na strap-on. Stačí se jen zeptat, pokud potřebuješ navigaci tak si najeď do uživatelů a vybírej a jistě jich najdeš dost i ve svém regionu. Je jich, tedy Madam, tady registrováno dost, takže stačí je obvolat a dohodnout se. Co potřebuješ víc, dovést je k tobě domů??
  • 18. apríla 2007 17:49:19 CEST
    citat "nechápu jak nemůžete najít někoho kdo vám to udělá....šukat chlapa připínákem se líbí tajně spoustě žen"

ja nehladam nic ine ako zenu,ktorej sa paci strap-on a divil by si sa,ake je to tazke. mnohe z uvedenych praktik tu na domine mi nic nehovoria, paci sa mi vsak strap-on, kde inde teda hladat? pravdou zostava,ze najst "ju" je prakticky nemozne, zavidim ti tvoje skusenosti
  • 18. apríla 2007 17:23:43 CEST
  • 17. apríla 2007 19:52:33 CEST
    .. nie je snáď nič krajšie, ako keď sa plnia sny a túžby oboch v rovnakej chvíli ..
  • 16. apríla 2007 14:29:03 CEST
    ako som písal anál je nádherný. Hlavne keď cítim, ako moje polky už narážajú na stehna mojej MADAM a ja viem, že jej celý kolík je vo mne.ďakujem Vám za to MADAM.
  • 15. apríla 2007 13:49:04 CEST
    mne sa to paci a rada to robim
  • 15. apríla 2007 13:26:25 CEST
    Dala predfnost alkoholu.....A ja svoje pieniaze nebudem davat do veci o ktorej viem ze znici mojho blizkeho
  • 14. apríla 2007 19:34:49 CEST
    he he tak si si mal priatelku viac vazit. A nemusel si tu fnukat.
  • 14. apríla 2007 13:14:49 CEST
    Já nechápu jak nemůžete najít někoho kdo vám to udělá....šukat chlapa připínákem se líbí tajně spoustě žen.stačí jít na to opatrně.a myslím že i spousta domin to má moc ráda.a pokud jde o roztahování tak základ je trénink a pak taky jedna užasná věc. jmenje se to Popper a mají to v sexshopech.nadechnete se toho a ono vám to roztáhne hladké svalstvo.čili i svěrač.je to užasné.pak to šukání vůbec nebolí a vy jen vnímáte ten pocit.je to bezpečné.kupují si to Gayové aby si užili večer .takže vyzkoušeno na 100%
  • 14. apríla 2007 13:14:49 CEST
    Já nechápu jak nemůžete najít někoho kdo vám to udělá....šukat chlapa připínákem se líbí tajně spoustě žen.stačí jít na to opatrně.a myslím že i spousta domin to má moc ráda.a pokud jde o roztahování tak základ je trénink a pak taky jedna užasná věc. jmenje se to Popper a mají to v sexshopech.nadechnete se toho a ono vám to roztáhne hladké svalstvo.čili i svěrač.je to užasné.pak to šukání vůbec nebolí a vy jen vnímáte ten pocit.je to bezpečné.kupují si to Gayové aby si užili večer .takže vyzkoušeno na 100%
  • 13. apríla 2007 22:34:53 CEST
    Raz som to zazil...priatelka mi tam vopchala mrkvu a bol to uzastny pocit....ani som nevedel co robi oci som malzviazane priputany k posteli len ked tu zrazu citim na prdeli chlad a ako sa mi nieco snezi dostat do riti...krasny pocit... ...lenze priatelka u nieje tak nieje ani ten krasny pocit