Forums » Vše okolo BDSM

Dusenie

  • 24. mája 2006 9:31:08 CEST
    Je to krasny pocit byt dusen divkou,dost me na tom vzrusuje ten pocit,ze ja se dusim,trapim,cervenam,modram,cukam sebou,pocitam andelicky a ona se vitezne usmiva a smeje se tomu,pak povoli a ja z tezkosti nabiram ztraceny vzduch s vyvalenyma ocima neschopny jakeho koliv slova ,coz ji akorat prida na usmevu,vzdy chybi jen krucek k vystriku :)) je to proste nadhera :)
  • 24. mája 2006 7:03:09 CEST
    vidím že nás nie je málo
  • 23. mája 2006 23:12:44 CEST
    ja mam takovou radost ze ste vsichni ujety stejne jako ja :D
  • 21. mája 2006 15:21:01 CEST
    Ani ja by som sa nenechal udusit az do bezvedomia,to moze len blazon alebo ten kto si nevazi svoj zivot,je to fakt uzasny zazitok by pridusany nejakou castou zenskeho tela ale pozor na limit.
  • 21. mája 2006 2:51:46 CEST
    no tak do bezvedomi to asi neni dobry napad protoze to uz je jen krucek od nebeske brany :) a myslim ze ty by sis to taky rychle rozmyslel.ono ze zacatku by to bylo dobry ale kdyz uz by jsi nedychal minutku,dve tak by jsi dostal strach a zacal panikarit (ja vim ze to je na tom to nejlepsi) a jeste moc rad by ses nadejchal cerstveho vzdousku :) podle me je minuta maximum i kdyz pes pry dokaze vydrzet 2 :)
  • 21. mája 2006 0:01:24 CEST
    No neviem.... dusenie kundou, prsami a tak je fajn zazitok, ale dusenie sackom je to ehm... take podla mna uchylne... .Do bezvedomia som este nesiel, a neviem ci niekedy pojdem...kazdopadne je to fajn, ale len organmi, roznimi "super" pomockymi to nie je az take puf.
  • 20. mája 2006 22:38:28 CEST
    Zkoušela to minimálně na mě
  • 20. mája 2006 21:36:06 CEST
    A ty si uz skusala niekoho dusit az do bezvedomia?,mna uz dusila jedna baba a bolo to uzasneeeeee,ale nie az do bezvedomia.
    • 1 posts
    19. mája 2006 20:49:06 CEST
    Co bych z toho pak měla, kdybych si otroka udusila? Stačí mírné bezvědomí,a pak si ho zpátky oživit, ať to nemá tak jednoduché.
  • 12. mája 2006 20:57:37 CEST
    Taky mám rád když na mě sedí dusí mě a drtí bradavky...hotový jsem za chvilku.Většinou mě dusí svázaného do kozelce.
    • 8 posts
    12. mája 2006 7:59:50 CEST
    Ahoj babu z BB nepoznam, ale nieje problem najst babu na SM, ale naucit ju dusit a aby s toho nemala velky strach to uz fuska je...
    RE:firestone
    Mas super babenku, najhorsie je ked mas na hlave vrecko a musis sa aj hybat-jazdit na nej s putkami a ak mas ruky pod nou, alebo za chrbtom a babenka si vychutnava sex a pohlad do tvojich oci... My to mame tak ze ju musim prosit a a mnohokrat mi pritlaci tvar aj so sackom na prsia...
    Alebo ma dusi pokial sa neurobim a vraj som bol uz minule namodrali aj ja...
    No ale tento vikend to skusim s tym kondomom... uz sa tesim
    Alebo robievame poslednou dobou:
    Da si pod seba vankus, ja si musim klaknut, tak aby som mal tvar otocenu do vankusa a vyspuleny zadok, do zadku mi pichne vibrator a na hlavu vrecko, potom my hlavu zovrie stehnami a celou vahou mi na nu zosadne a musim sa odrobit, kym sa robim drti mi bradavky...
    Dusenie zvacsa pouzivame na zaver hratok, zvacsa ked uz chce aby som sa urobil... Zatial caves
  • 10. mája 2006 23:41:03 CEST
    Ak niekto z Vas pozna babu z BB alebo okolia ktora rada niekoho dusi tak mi to prosim napiste do posty,dam sa jej zviazat a dusit tak dlho az z toho cely zmodram a budem sa zvijat a kopat nohami a prosit ju o trochu vzduchu,za odmenu,dakujem.
  • 10. mája 2006 18:49:16 CEST
    No ta moje mě škrtí čím může,když jsem svázaný tak obojkem,případně nějakým provazem,někdy sáčkem.nevím jak to pozná,ale pustí mě vždycky těsně před odpadnutím.mám dušení velmi rád a paní taky.jenže ona je zdravotnice,tak mi to nechce dělat často,prý to může škodit zdraví,když se to dělá často
  • 10. mája 2006 14:04:45 CEST
    Aby si si nemyslel ze ma takto dusi kazdy den,bol som s nou len raz a len vtedy ma takto extremne dusila a bolo to posledny krat lebo ona nema vela casu na taketo veci a uz som ju o to dalej neziadal,vies ,chcel by som mat taku babu ktora by sa mi venovala stale a dusila by ma takto kazdy alebo skoro kazdu den ale od konca minuleho roku som nemal ziadnu na toto.Ak by si vedel o nejakej babe ktora byva v BB alebo jej okoli tak by si mi na nu mohol dat kontakt za nejaku odmenu.
  • 9. mája 2006 23:18:35 CEST
    ahoj,kupujem uplne klasicke kondomy, alebo extra jemne. vsetky sa bez problemov na hlavu natiahnu, ide aj o to pouzit spravnu techniku natahovania. este raz hovorim, pocit genialny. JB
    • 8 posts
    9. mája 2006 14:39:14 CEST
    Ak sa to dusenie paci aj tvojej babenke, tak sa jej drz ako kliest a to nehovorim o tom ak je tak kruta ze ta necha zmodrat- fakt super. Je super mat babu extremistku, par poznam a su kuuul.fajn je aj boskavat sa s nou ked ta dusi..
    • 8 posts
    9. mája 2006 14:35:17 CEST
    Ahoj kondom na hlavu som uz skusal aj ja s babenkou, ale vzdy ho roztrhneme, to su aky kondom si kupil?
  • 8. mája 2006 0:02:51 CEST
    Ahojte, som skusil niekolkokrat kondom natiahnut na hlavu, da sa to , aj moja partnerka to skusila, orgazmus je za par sekund. Vo vani je to genialne, potapat sa
    pod vodu ,mat na bradavkach stipce a onanovat. Genialne. Traba ale davat pozor na vzduch. Uplne najkrajsie je natiahnut si kondom a cely obsah pluc do neho vydychnut a ponorit sa pod vodu vo vani. Krasne. Par krat sa da ajdychat, kym sa uplne neminie kyslik. Cakam na vase reakcie. JB
  • 7. mája 2006 21:23:58 CEST
    Dusenie je moja najoblubenejsia praktika,pri nej sa dokazem priam nenormalne vzrusit a uz som to skusal z jednou babou ktora ma zviazala a dusila ma tak aby som sa na nu mohol pritom pozerat a to jednou rukou mi upchala usta a druhou nos a drzala ma v tom az dovtedy pokim som nezmodral a nezacal sa poriadne zvijat a kopat nohami ale moc,vyslobodit som sa nemohol lebo som bol dost pevne zviazany a potom ked mi pustila nos a ustatak som dakoval bohu ze to skoncilo ale bol som v tej dobe ked ma dusila silne vzruseny a potom sa to vzrusenie zmenilo na trapenie kedy bude tomu koniec,odporucam to aj vam skusit ale budte obozretny pri vybere partnera a nikdy sa mu nezverit do ruk pokial sa dlhsiu dobu nepoznate a musite tej osobe na 100% doverovat lebo akekolvek pochybnosto moze ma tragicke nasledky,z mojej strany vsetko.
  • yok
    3. apríla 2006 8:48:40 CEST
    Te moji se duseni libi (aspon to rika), ale asi ne tak, jako mne. Mas asi pravdu, ze sacku urcite strach mit bude a urcite ji nechci do niceho nutit, to by nebylo dobre. No snad se necha ukecat :-)
    • 8 posts
    1. apríla 2006 23:38:37 CEST
    A naslo Ti vobec nejake na temu BDSM? Ci mas dobru stranku??
    Inak ak chces mozme videa aj pomenit, mam videa na temi dusenie, vypraky, znasilnovanie babeniek, mucenie muzov a prevazna vacsina su filmy aspon hodinove, rad pomenim?? Co ty na to?
    Jo odkial si ja som z BA???
    Insexov mam ale iba 14. Budem rad ak rozsirim zbierku.Mozem Ti ponuknut tak asi 10 az 12 Gb BDSM.
    Posli link na torrens kuknem na to. Zatial cav
    • 8 posts
    1. apríla 2006 23:33:49 CEST
    Ahoj odporucam Ti niekedy si nejaku najst a skusit to je to fajn pocit i ked ja nerobim iba to, pouzivam aj kopec inych muciacich pomocok a zariadeni- sviecky, spagaty, zverak na guelky, kolicky na pradlo, zazvor.. je toho fakt dost a ak ta to vzrusuje v predstavach v skutocnosti sa Ti to bude pacit tiez, ovsem zalezi od toho akej sadistke sa dostanes pod ruku? Ta moja nova je fakt super a je to velka zabava a kopec noveho experimentovania..
    Zatial ahoj
    • 8 posts
    1. apríla 2006 23:30:30 CEST
    Ahoj no to vies mnohe babenky maju so sackou strach, boja sa totiz ze v sacku Ta udusia. Fajn je ked ta baba dusi vreckom a boskavas sa s nou cez sacok, dochadza Ti vzduch a ona sa moze kochat ako trpis..
    Paci sa jej dusit Ta?
    • 13 posts
    1. apríla 2006 0:38:48 CEST
    Ahojte, fajn diskusia! Môžeš sa vrátiť k tomu stahovaniu z torrents? Videá treba hľadať na tej stránke? Keď som zadal INSEX, nič nenašlo. Inak mám pár INSEX videí na CD, sú aj s dusením a dobre sa na to díva.
  • yok
    30. marca 2006 10:47:18 CEST
    duseni je opravdu sqele :-) ten pocit odevzdanosti..
    pritelkyne me obcas dusi rukama (i v rukavicich) nebo zadeckem. igelitovym sackem zatim ne, ale rad bych to zkusil, snad to brzo napravime :-)
    jinak mohu potvrdit, ze duseny clovek se udela mnohem rychleji