Forums » Vše okolo BDSM

Dusenie

  • 10. januára 2006 6:57:07 CET
    Som podbných snov a predstáv. Vzruší ma predstava ked mám v moci svoju obeť a len ja jej dovolím sa nadýchnúť. Mať jeho penis hlboko v sebe a cítiť pritom ako sa chveje vo mne ako pulzuje a zvíja sa podomnou v snahe sa nadýchnúť...........až po orgazmus
  • 9. januára 2006 23:45:54 CET
    Nadherne opisane :) Teraz neviem ci to bol tvoj sen alebo realny zazitok. Podla mna sa k tomuto typu zazitkov hlasi malo ludi, aj ked mozno nevedia ako by ich to vzrusovalo. Mam nejake videa, mozme povymienat.. :)
    • 8 posts
    9. januára 2006 14:26:25 CET
    Prisiel som ku svojej web priatelke, na nejay ten real dusenie, skrtenie...
    Som nadherne nadrzany a potim sa trochu strachom stojim u dveri a premyslam ci ujst alebo ist do toho. Nabral som odvahu a otvorila mi krasna ale podomna starsia dama:
    pod dnu, v kupelke mas nieco vyzlec sa do naha a oblec si co tam najdes,
    v kupelni bol iba obojok na kazu koncatinu a gumka ktorou som si mal podviazat gule, po chvili som vysiel von a klakol pred svojou pani, ktra ma schmatla za vlasy a odvliekla pred stolickua, tu mi strcila do zadku, velky analny kolik a s nim ma posadila na stolicku, zaknucal som. Pani ma celeho velmi pevne priviazala, kazdu koncatinu. Na hlavu mi natiahla priehladne igelitove vrecko, ale neutiahla ho, tak som mohol s tazka dychat, na kazdu bradavku i gulky som dostal kolicky na pradlo, pani si nasadila cierne latexove rukavicky a sacok mi na tvari uhladila a podviazala ciernou damsou pancuskou, vysadla na mojho pevneho vtaka, a zacala mi hladit tvar a bskat ma cez vrecko. mne pomaly zacal dochadzat vzduch a zacal som sa trochu mykat, citil som iba vo vrecku ako mi slany pot steka do ust a ako sa snazim marne nadychnut, citil som v puse iba panin jazyk ako prechadza po igelite, pani mi mackala bradavky cez stipce a zacala prirazat tvrdsie, je to krasa, uz som sa triasol od nedostatku vzduchu, pani drzala konce pancuch a moc silno tahala a dusila ma, sacok mi uplne obopinal celu tvar, prosil som ocami aby mi dala aspon troch nadychnut a v tom orgasmus.....
    No co si o tom myslite, najdu sa este nejaky ludia ktorych to vzrusuje?????
    Ktorym sa paci mat tenke priehladne vrecko cez hlavu, alebo ktorim sa paci dusit svoju obet??????
    • 8 posts
    21. decembra 2005 13:02:05 CET
    Inak ak by si chcela a mas mozme vymenit aj nejake videa ci naady na mucenie dusenim.
    • 8 posts
    21. decembra 2005 13:01:01 CET
    Ahoj Diana poslal som Ti SS, ale len tak mimo pocit byt duseny a ovladany, prosit o vzduch, mat mikrotenove vrecko cez hlavu a
    dusit sa je pre mna krajsie ako sex, i ked uz som to skusal aj spojit.
  • 20. decembra 2005 12:35:40 CET
    Rada si s tebou vymenín skusenosti alebo ak by si mal nejaké fotky alebo video
  • 18. decembra 2005 22:12:52 CET
    Ahoj vsetkym moc odporucam, skusit v najhorsom facesiting, je to nadhera i ked skusal som aj dusenie vreckom a skrtenie, ak doverujete partnerke je to nadhera, ste vtedy iba jej. Neviem co vas to napadlo s tymi lekarmi- lekarke by som to povedal iba ak by mala do 30, bola sexi a mal by som istotu ze jej SM nieco hovori. Ved aj moja baba si o mne spociatku myslela ze som mimo a teraz ma dusi, bije a muci jedna radost.
  • 18. decembra 2005 10:56:41 CET
    neviem naco tuto techniku diskutujete s lekarom. Kazdy predsa tusi co sa stane ked sa pridusí. Nakoniec, tuto sexualnu techniku vidiet skoro v kazdej druhej detektivke
  • 18. decembra 2005 1:23:44 CET
    Když si vám sedne ženská na obličej a vy jste pod ní bezmocní,tak je to nejlepší pocit co znám. Problém je v tom, kde sehnat takovou ženskou...
    • 8 posts
    18. decembra 2005 1:06:28 CET
    Ahoj vsetci ktorich vzrusuje dusenie sackom, kontrolovane dychanie ci facesiting, dovolil som si pridat galeriu len na tuto temu, inak neviete niekto odkial sa daju stiahnut obrazky, ci videa dusenia sackom?Ak by ste prip mali niekto zaujem pomenit nejake videa a obrazky dajte vediet.
    Este pre tych ktori to neskusali je to super praktika, pri ktorj sa da uzastne rychlo dosiahnut orgasmus, len i tu plati pravidlo vsetkeho vela skodi :-))
  • 7. augusta 2005 11:33:31 CEST
    uz len lekarke by som sa stakym niecim zdoveril..to by musela byt moja osobna lekarka:) ja taku mam :)tak viem co hovorim
  • 6. augusta 2005 2:11:08 CEST
    teda z lekarskeho hladiska...cim si pridusenejsi tym si blbsi hmm....rad by som vedel na com fici ta tvoja lekarka...inak este PES33 co keby ti skusila ponarat hlavu do vody
  • 4. augusta 2005 22:46:43 CEST
    Dusenie je dost rizikova praktika,raz som to spomenul jednej lekarke ked som bol na vysetreni,ze by som sa chcel dat pridusat od zeny a ta co mi povedala,ze co ma to napadlo, a odhovarala ma od toho aby som to neskusal a vysvetlila mi co sa moze stat ked sa to prezenia,bunky(neurony) v mozgu zacnu odumierat a dochadza tym k vaznemu poskodeniu mozgovej kory aj celeho mozgu a clovek sa moze dostat do komy z ktorej sa uz vobec nikdy nemusi prebrat alebo moze nastat ciastocne alebo kompletne ochrnutie cele tela cize totalne invalidita,najprv som to chcel skusit ale po tomto mam velke obavy s toho co by mohlo prist,nechcem tym odradzovat niekoho,treba to skusit ale s nesmiernou opatrnostou,v ziadnom pripade to neprehnat.
  • 3. augusta 2005 8:48:57 CEST
    Pokud tě na JIP stačí resuscituovat tak, aby nedošlo k nevratnému poškození mozku, je vše v pohodě
    • 3 posts
    2. augusta 2005 23:14:39 CEST
    Nemyslím si, že tam musí jít nutně o strach. Taky ale nezacházím do krajností ... :-)
    • 1 posts
    2. augusta 2005 15:00:22 CEST
    Ja som to skusal s mojou..skoro ma zahrdusila:) normalne som sa bal vsak o to v tom ide:)jej sa to pacilo tiez
  • 21. júla 2005 11:35:37 CEST
    sme skusali s partnerkou facesiting spojeny s dusenim, takze na mne sedela a pritom mi to robila rukou :-)) uzasny orgazmus.. to vam teda poviem :-)))
  • 21. júla 2005 6:48:13 CEST
    ved ide o ten zažitok z neistoty a tď.samozreje tieź len so ženou
  • 20. júla 2005 21:48:28 CEST
    Tak to ti vrelo odporucam - hladaj! Ja som to stastie raz mal a doteraz spominam... Tu babenu to SAMOZREJME tiez extremne bavilo.. :)
  • 20. júla 2005 21:05:50 CEST
    Tak to hras na moju notu,dusenie je taisto maja najoblubenejsia praktika,neboj,viem si to predstavit aky silny pocit vzrusenie a orgazmu pri tom vznikne,skusal som to ale len sam zo sebou,zatial som na to nenasiel ziadnu zensku dusu,ktora by mi to spravila.
  • 20. júla 2005 0:03:16 CEST
    Dusenie je fantasticka S/M technika a ma vela svojich privzencov. Ide o neopisatelny pocit adrenalinu a vzrusenia, i ked iba chvilkoveho ale nepisatelneho. Je zaroven to zaroven velmi nebezpecna bizzarna zalezitost. Niekedy sa tu hovori o najsilnejsie prezitom orgazme vobec. Oblubene pri tejto technike je samozrejme i skrtenie a topenie.. do snivania.. :)
    • 8 posts
    19. júna 2005 14:45:49 CEST
    Podla mna ked to uz niekto robi ako ja ide hlavne o risk, ale uz som to skusal s tromi babami a zatial ziadnej v keceni neprdlo.Ovsem mate pravdu je to nebespecne, ale predpokladam ze si kazda 2x rozmysli ci vas pridusi, alebo udusi, ale fakt je ze dusit som sa nechal so zaviazanymi rukami len raz i to som ich mal uviazane za chrptom salov a myslim ze by sojm si s nou poradil.Myslim ze vzdy buy mal mat ten duseny moznost s toho aspon nejaku vyklznut i ked teraz mam partnerku ktorej dost doverujem a myslim ze by ma za ziadnych okolnosti neudusila i ked vzdy je to risk.
    A este daco nikdy by som sa nenechal pridusat muzovy, uz len pre to ze ma viacej sily ako zena a nemuslo by sa mi podarit s toho dostat.
    • 8 posts
    15. mája 2005 13:51:08 CEST
    Teda ja som to uz skusal aj s neznamou, ale vtedy som si nenechal zviazat ruky, bolo to uplne super, ten pocit s neznameho..
  • 22. apríla 2005 16:16:50 CEST
    Dovera a diskretnost...to ti nahodna znamost nemoze zarucit.
  • 21. apríla 2005 23:40:13 CEST
    Ale vztah hociakeho druhu teda aj vztah sub-pani je o dôvere inac sa to neda.